salarii

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
J.C.
senior
senior

Re: salarii

Postby J.C. » Sat Jan 23, 2010 5:59 pm

deci nu a zis nimeni, ca tot vorbim despre salarii... care este salariul cu care ar fi multumit ? aici si acum.

alunelu
newbie
newbie

Postby alunelu » Sat Jan 23, 2010 7:03 pm

J.C. wrote:lasa-le in ***** pe transporturi si opsnaj, oricum alea NU sunt case de asigurari, alea sunt pur si simplu niste liste cu oameni care au asigurare medicala de stat, dar nu platesc nimic. don't even get me started cu toate uniformele din tara care nu platesc asigurare, tot ce e militan, jandarm, pompier, militar etc...
in rest DA, este exact ce zic si eu, pana nu se termina cu pomenile, nu se poate reforma sistemul. toate pomenile sociale de orice tip, nu doar astea medicale!
.

Asiguratii OPSNAJ platesc asigurari de sanatate exact ca orice alt bugetar (6.5%). Nici nu-mi seama de unde ai ideea asta. Mai ai si altele?

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Sat Jan 23, 2010 7:03 pm

3000 RON/luna

J.C.
senior
senior

Postby J.C. » Sat Jan 23, 2010 7:16 pm

at alunelu: asa e cum zici tu, dar doar de curand. acum putin timp erau finantate tot prin CAS, dar fara sa plateasca propriuzis. ca atare, ce rost are sa existe opsnaj si transportatori ? whatever, situatia asta e doar de putin timp asa, nu poti nega asta.

alunelu
newbie
newbie

Postby alunelu » Sat Jan 23, 2010 7:20 pm

Hai mai bine zi tu cat de recenta e situatia, eu nu am timp sa caut acum legislatia.

sheehan
junior
junior

Postby sheehan » Sat Jan 23, 2010 10:35 pm

arpad11 wrote:au intrat banii si la floreasca

nu v-am mintit!!!
daca te uiti mai bine, eu am postat vineri, pe data de 22ian iar banii se pare ca au intrat azi, pe data de 23
si chiar asa mi-au zis doamnele de acolo, ca nu stiu nimic si ca nu cred ca intra banii. era vb de ziua de VINERI. sa-ti amintesc ca azi e SAMBATA
asa ca nu aveam de ce sa va mint. oare ce-s fi castigat :|
oricum mie pe intenet banking nici acum nu-mi apar banii in cont :?:

Asa este, am verificat azi (sambata) si banii erau livrati (Floreasca). Ca au fost livrati vineri sau sambata nu mai conteaza, spor la cumparaturi!

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Jan 23, 2010 11:46 pm

viewtopic.php?f=18&t=10016&p=227154#p227154

back to topic: da' stiti ca la unele banci aveti serviciu de alerte SMS, sa va apara pe telefon cand va intra bani in cont, da ? :D cred ca e si mai ieftin (daca nu e chiar gratis) decat va costa in total sa va tot consultati soldul :)
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Jan 23, 2010 11:48 pm

vai, dar cum se face asta? ce misto! este o facilitate pt toti rezidentii?
dar este minunat!

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Jan 23, 2010 11:52 pm

nu e pt toti, e doar pt utilizatorii imed :D

si alta stire-soc: la unele banci nici nu costa sa verifici soldul
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Jan 24, 2010 12:04 am

uaaah!
la caaaare?
dar nu mai tine atata pt tine, spune, spune, spune 1data!

nicu29

Postby nicu29 » Sun Jan 24, 2010 12:58 pm

Am verificat azi 24.01.2010 ora 11:30 si la ING nu au intrat banii de salarii la floreasca....

oya
senior
senior

Postby oya » Sun Jan 24, 2010 4:06 pm

Si eu am Floreasca spital platitor da' inca nu mi-au aparut banii de salariu in cont. :(

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Jan 24, 2010 4:12 pm

petitie!!

b3, care-s bancile alea

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Jan 24, 2010 7:18 pm

nu pot sa zic, ca fac reclama :p google is everybody's friend.

daca de la floreasca au virat banii vineri dupa ora 16:30 nu cred ca-i vedeti in cont pana luni dimineata, ca nu lucreaza bancile in weekend. dar nu-s f sigura daca e la toate la fel.

sashab
junior
junior

Postby sashab » Sun Jan 24, 2010 7:26 pm

Eu i-am scos de pe card azi pe la pranz - spital platitor Floreasca - card BRD (ca asa ne-au impus cand ne-am angajat - nu aveam variante).

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Jan 24, 2010 7:43 pm

b3, nu faci reclama daca spui ce banca are comision zero la interogare sold, cred ca scrie (sunt ferm convins) si pe siteurile bancilor. eu am gugaluit si am dat peste nsite articole de prin evz care listau coparatii etc, nu e recalama, oricum nimic care sa aiba comision zero la inerogare n-am vazut.
dar trebuie sa intru pe toate sa le caut?
intr-o vreme ma acuza vict ca sunt naspa ca zic diverse "se poate face asa" dar nu ziceam si cum. mie nu mi se pare ok asa, asta nu este camaraderie.
iar noi pe forum, nu-i asa suntem toti niste camarazi sau cel putina sa ar tbui sa fim alea
etc

nu, pe bune. sigur ca daca mi se aflu din 5 telefoane sau 5 site-uri de banci, da sa mor eu de nu mi se pare o atit aiurea.

dr_arm
senior
senior

Postby dr_arm » Sun Jan 24, 2010 9:29 pm

trident wrote:b3, nu faci reclama daca spui ce banca are comision zero la interogare sold.

BRD-ul. cel putin in judetul IS exista o conventie cu spitalele si nu platesti nici interogare sold, nici serviciul informativ asupra situatiei contului pe net, nici comision retragere numerar...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Jan 24, 2010 9:38 pm

brd are comision.
ok ok, in iasi, dar in Buc?

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Jan 24, 2010 10:10 pm

esti foarte comic zilele astea :))) ING sigur nu te taxeaza cand verifici soldul. Cred ca nici UniCredit. da, da, stiu, tie nu-ti place ing ca nu are office si in cucuietii din deal..

sashab
junior
junior

Postby sashab » Sun Jan 24, 2010 11:27 pm

Brd in Bucuresti te taxeaza la interogare si la extragere. BCR la fel. ING nu stiu dar sigur stiu ca te taxeaza daca vrei sa depui bani pe card.. :D ..
Alpha nu taxeaza la interogare si nici la extragere numerar de pe card de la bancomatele lor.

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Jan 24, 2010 11:59 pm

sashab wrote:ING nu stiu dar sigur stiu ca te taxeaza daca vrei sa depui bani pe card.. :D ..

stii prost :) poate doar daca depui prin casieria de la sediul central sau transferi din cont de la alta banca, si acolo e taxa de transfer de fapt.

pasarilatilungila
elder
elder

Postby pasarilatilungila » Mon Jan 25, 2010 12:15 am

brd cu card maestro, facut la sf. ioan, comision interogare: 0 ron
am si brd-net, si acolo afiseaza orice operatiune efectuata
ok, exista comision de retragere de 0.5% parca de la bancomat , dar ce banca nu ia comision la retragere...

p.s.: j.c., a fost fun la inceput, dar devii boring, aceleasi idei intr-o betie de cuvinte pe care (si eu) nu mai am rabdare sa citesc; e clar ca si tu ai complexele tale (asa cum le are fiecare de altfel) pe care ti le expui in sute de randuri/posturi, dar cam seamana a trolling
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jan 25, 2010 12:41 am

mersi.
cica brd la unele ia comision, la altele nu: deci: petitieee catre brd!! :)

sashab
junior
junior

Postby sashab » Mon Jan 25, 2010 9:29 am

b3 wrote:sashab wrote:
ING nu stiu dar sigur stiu ca te taxeaza daca vrei sa depui bani pe card.. ..

stii prost poate doar daca depui prin casieria de la sediul central sau transferi din cont de la alta banca, si acolo e taxa de transfer de fapt.

Hai nu mai spune. Nu numai ca taxeaza... si vorbesc de sediul de pe Mihai Bravu, imediat la iesirea din pasajul de la Bucur, dar si mascheaza comisionul, in sensul ca daca vrei sa depui de exemplu 1000 ron pe card si te duci cu 1000 ron la casierie te pun sa completezi un formular in care sa scrii ca depui 1008 ron ca sa ajunga 1000 pe card.

dr_arm
senior
senior

Postby dr_arm » Mon Jan 25, 2010 1:00 pm

trident wrote:mersi.

in Iasi exista o conventie cu spitalele. te duci la banca, le dai o adeverinta de salariat si te trec pe conventie. mergeti la un sediu BRD si intrebati daca exista asa ceva si la voi. nu cred ca fac preferential pentru anumite judete din Ro. iar comisionul de retragere este 0 (zero!!). plus ca nu merg la bancomat de n ori sa vad daca spitalul mi-a virat banii, pentru ca verific de pe net (gratuit). merita sa intrebati...

angry4ever
junior
junior

Postby angry4ever » Mon Jan 25, 2010 5:53 pm

utilizarea brd-net se plateste...intra in cadrul comisionului de gestiune... 5 ron/luna parca...

keroseneSS
junior
junior

Postby keroseneSS » Mon Jan 25, 2010 6:17 pm

angry4ever wrote:utilizarea brd-net se plateste...intra in cadrul comisionului de gestiune... 5 ron/luna parca...

brd-net .. taxa de 1 euro/luna

dr_arm wrote:
trident wrote:mersi.

in Iasi exista o conventie cu spitalele. te duci la banca, le dai o adeverinta de salariat si te trec pe conventie. mergeti la un sediu BRD si intrebati daca exista asa ceva si la voi. nu cred ca fac preferential pentru anumite judete din Ro. iar comisionul de retragere este 0 (zero!!). plus ca nu merg la bancomat de n ori sa vad daca spitalul mi-a virat banii, pentru ca verific de pe net (gratuit). merita sa intrebati...

exista aceeasi conventie intre BRD si spitale si in alte judete... comision de retragere ZERO; serviciul brd-net gratuit
Mare amator de whisky si de domnisoare frumoase. Image

dr_arm
senior
senior

Postby dr_arm » Mon Jan 25, 2010 6:34 pm

angry4ever wrote:utilizarea brd-net se plateste...intra in cadrul comisionului de gestiune... 5 ron/luna parca...

eu nu platesc nimic. brd-net e gratuit...luati mai intai si intrebati inainte de a face o afirmatie. si intrebati in cadrul conventiei cu spitalele, pentru ca in afara acestei conventii e 1 euro/luna

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Jan 26, 2010 12:51 am

sashab wrote:Hai nu mai spune. Nu numai ca taxeaza... si vorbesc de sediul de pe Mihai Bravu, imediat la iesirea din pasajul de la Bucur, dar si mascheaza comisionul, in sensul ca daca vrei sa depui de exemplu 1000 ron pe card si te duci cu 1000 ron la casierie te pun sa completezi un formular in care sa scrii ca depui 1008 ron ca sa ajunga 1000 pe card.

Sa-mi arati si mie casieriile din sediile ING :lol: In mod sigur incurci banca. Eu vorbesc de asta http://www.ing.ro
Care n-are casierie, n-are ghiseu, n-are cereri de completat. Si nici comision de depunere.

dr_arm, n-ar fi prima oara cand unele sedii BRD habar n-au de diverse conventii si nu le aplica.

rellyc
senior
senior

Postby rellyc » Tue Jan 26, 2010 7:19 am

in alta ordine de idei, a inceput sa se dea al 13-lea salariu (50%). Noi il vom primi la fel ca si pe prima?
"Capacitatea omului de a se insela pe sine insusi si de a confunda dorintele imaginatiei sale cu realitatea nu are limite"

Iepurita
elite
elite

Postby Iepurita » Tue Jan 26, 2010 9:48 am

trident wrote:b3, nu faci reclama daca spui ce banca are comision zero la interogare sold, cred ca scrie (sunt ferm convins) si pe siteurile bancilor. eu am gugaluit si am dat peste nsite articole de prin evz care listau coparatii etc, nu e recalama, oricum nimic care sa aiba comision zero la inerogare n-am vazut.
dar trebuie sa intru pe toate sa le caut?
intr-o vreme ma acuza vict ca sunt naspa ca zic diverse "se poate face asa" dar nu ziceam si cum. mie nu mi se pare ok asa, asta nu este camaraderie.
iar noi pe forum, nu-i asa suntem toti niste camarazi sau cel putina sa ar tbui sa fim alea
etc

nu, pe bune. sigur ca daca mi se aflu din 5 telefoane sau 5 site-uri de banci, da sa mor eu de nu mi se pare o atit aiurea.

ING-ul are comision zero din cate stiu .
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara

didiland11
senior
senior

Postby didiland11 » Tue Jan 26, 2010 11:32 am

Salariul mi se vireaza la Unicredit. Pentru un depozit de 20 euro(garantie) mi-au dat si online banking cu cost de interogare 0, de acasa, din varful patului :D . Este doar unul dintre beneficii. Apropo, au primit premiul I pentru cel mai bine pus la punct sistem de online banking Romania in 2009. Va recomand.

sashab
junior
junior

Postby sashab » Tue Jan 26, 2010 1:20 pm

b3 wrote:
sashab wrote:Hai nu mai spune. Nu numai ca taxeaza... si vorbesc de sediul de pe Mihai Bravu, imediat la iesirea din pasajul de la Bucur, dar si mascheaza comisionul, in sensul ca daca vrei sa depui de exemplu 1000 ron pe card si te duci cu 1000 ron la casierie te pun sa completezi un formular in care sa scrii ca depui 1008 ron ca sa ajunga 1000 pe card.

Sa-mi arati si mie casieriile din sediile ING :lol: In mod sigur incurci banca. Eu vorbesc de asta http://www.ing.ro
Care n-are casierie, n-are ghiseu, n-are cereri de completat. Si nici comision de depunere.

dr_arm, n-ar fi prima oara cand unele sedii BRD habar n-au de diverse conventii si nu le aplica.

Spui tampenii. Depun de cca 4-5 ori pe an bani intr-un card ING al unei rude. De fiecare data la sediul de pe M Bravu (iesirea din pasajul Bucur, pr stg cum vii dinspre Obor). Are casierie in interior, percepe comision de depunere pt numerar la ghiseu pe card ING. Nu-ti mai da cu parerea daca habar n-ai ce spui.

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Jan 26, 2010 1:41 pm

Nu spun tampenii. ING functioneaza cu "office"uri, adica niste sedii extrem de mici, cu 2 birouri pt deschis conturi si alte informatii, si bancomate "destepte", SelfBank si Multimat, in care iti depui singur banii, fara nici o cerere si fara casierie, si fara taxe ! Tu ai nimerit in unul din cele extrem de putine (vad acum ca au deschis 8, eu stiam ca e doar unul) sedii mai mari, cu casierie, unde intr-adevar te taxeaza, asa cum am spus in primul post. Daca tot depui de 4-5 ani bani pt o ruda, si te taxeaza 8 lei/depunere, era mai simplu/ieftin sa-ti faci un card la ei si sa faci transfer (gratuit) din contul tau in al rudei, iar din dobanda de 7-8% la banii de pe card acopereai si taxa de administrare card. Da' in fine, eu zic tampenii si tu le stii pe toate..

asterix06
junior
junior

Postby asterix06 » Tue Jan 26, 2010 2:52 pm

Decat sa pierdeti vremea certandu-va pe aceasta tema a dobanzilor si comisioanelor...mai bine v-ati ingrijora de cum se va aplica ordonanta de urgenta ce s-a dat aseara despre legea salariilor... si ati vedea ca avem motive de ingrijorare maxime...Lasati discutiile astea de 2 bani.

asterix06
junior
junior

Postby asterix06 » Tue Jan 26, 2010 2:53 pm

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Tue Jan 26, 2010 3:21 pm

azi la RUNOS-ul SUUB era un afis mare la intrare: va rugam respectati programul de lucru cu publicul: SE LUCREAZA LA LEGEA SALARIZARII!

le-am intrebat pe doamne daca se vor modifica salriile noastre si in ce fel si au zis ca au legea dar nu stiu CUM va fi aplicata si incepand de CAND..de asemenea nu stiu daca in 2010 se vor mai da bonuri de masa. cat despre prima de stabilitate.."e POSIBIL" sa o primim cumva impartita in 12 transe, cate putin la fiecare salariu..dar nici asta nu e o certitudine

mariac81
junior
junior

Postby mariac81 » Tue Jan 26, 2010 3:24 pm

magdutz wrote:azi la RUNOS-ul SUUB era un afis mare la intrare: va rugam respectati programul de lucru cu publicul: SE LUCREAZA LA LEGEA SALARIZARII!

le-am intrebat pe doamne daca se vor modifica salriile noastre si in ce fel si au zis ca au legea dar nu stiu CUM va fi aplicata si incepand de CAND..de asemenea nu stiu daca in 2010 se vor mai da bonuri de masa. cat despre prima de stabilitate.."e POSIBIL" sa o primim cumva impartita in 12 transe, cate putin la fiecare salariu..dar nici asta nu e o certitudine

daca nu stiu nimic atunci la ce lege lucreaza?

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Jan 26, 2010 3:52 pm

pai discutiile cu comisioanele au sens pt ca mai faci economii, daca tot nu cresc salariile :D si nu stiu ce-i asa nou la ordonanta aia de urgenta de aseara, ca a zis ministrul de acum o saptamana ca anul asta nu vor creste salariile la medici. Si cum greva nu face nimeni.. :)

sashab
junior
junior

Postby sashab » Tue Jan 26, 2010 10:14 pm

ok b3 hai sa inchidem subiectul asta ca stresam lumea inutil iar tu te contrazici de la un post la altul.

Deci gata pe tema asta! Subiect inchis ING si comisioanele lu' peshte!

Return to “Viata in spital”