md31174 wrote:desi multi nu recunosc , anul trecut s-au tocit grile!!!!!!!!! nu stiu daca numai grile sau au mai si citit cite ceva..........
multi nu recunosc, dar destui recunosc ca au tocit grile. Eu recunosc ca am tocit grile, dar am presupus ca asta e solutia ca sa iau rezi si am avut dreptate... sau noroc. Mai ales ca anul trecut a fost primul an cu grile pe net. Era mai mult decat probabil ca se vor da exclusiv grile din baza de date...
Grilele de stoma au aparut pe net anul trecut prin 20 iulie. Eu m-am apucat de invatat exact la 1 august, si timp de trei saptamani am subliniat pe carti textul la care se refereau grilele. Astfel, prin 20 august aveam separata toata materia din care erau facute grile, de restul. S-a redus cam la 60% volumul de materie, erau, cel putin din Burlibasa, zeci de pagini din care nu era facuta nici o grila. Bineinteles ca, in continuare am invatat numai materia subliniata, restul nici macar nu am citit. Chiar daca ei au zis pe net ca grilele sunt orientative, am presupus ca le-au denumit astfel pentru ca erau multe gresite intre ele, nu pentru ca ar avea de gand sa faca grile la prima vedere la examen.
Din 20 august pana prin 1 nov am facut de patru ori materia subliniata si cred ca de vreo 5 sau 6 ori grilele. Iar de la 1 nov pana la rezi am facut numai grile, fara sa mai citesc materia si am inceput sa fac si teste random pe siteul hardnet.ro. Si la examen am facut 949 pe stoma.
Pe langa ca nu s-au dat grile noi la examen, nici macar nu au picat intre intrebarile de examen, grile de Bucuresti, care nu fusesera in baza de date de pe net, ci doar in culegerea de grile . Am avut colegi care nici macar nu au auzit ca ar exista o carte de grile scoasa de ed univ CD si care au luat reziul.
Nu stiu daca metoda asta este aplicabila anul asta, insa eu tot asa as face, chiar si asa simt ca m-am scrantit dupa examen si ca nu mai am capacitatea de munca pe care am avut-o inainte, nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi fost daca as fi tocit pana la indobitocire TOATA materia.
Concursul de rezi este un concurs care testeaza capacitatea de memorare, nu de intelegere sau de sinteza a concurentilor. Prin urmare este un concurs pentru dobitoci. Si daca trebuie sa fim dobitoci pentru o perioada, ca sa il luam, o facem, mai bine asa decat sa fim destepti si sa il picam, nu?
TARA TE VREA PROST ziceau, parca sarmalele reci