Sa traiti bine... dar fara bonuri de masa
- dr_
- elder
Sa traiti bine... dar fara bonuri de masa
http://www.zf.ro/zf-24/bugetarii-isi-vo ... 0-5194872/
Bugetarii isi vor lua adio de la tichetele cadou, de masa si de vacanta in 2010
Guvernul nu va mai permite institutiilor publice centrale si locale sa acorde angajatilor, in 2010, tichete de masa, tichete cadou si tichete de vacanta, conform proiectului bugetului de stat pentru 2010, inaintat Parlamentului.
"Institutiile publice centrale si locale, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, nu acorda tichete de masa personalului din cadrul acestora.
In bugetele pe anul 2010 ale institutiilor publice centrale si locale, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, nu se prevad sume pentru acordarea de tichete cadou si tichete de vacanta personalului din cadrul acestora", se arata in document.
Bugetarii isi vor lua adio de la tichetele cadou, de masa si de vacanta in 2010
Guvernul nu va mai permite institutiilor publice centrale si locale sa acorde angajatilor, in 2010, tichete de masa, tichete cadou si tichete de vacanta, conform proiectului bugetului de stat pentru 2010, inaintat Parlamentului.
"Institutiile publice centrale si locale, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, nu acorda tichete de masa personalului din cadrul acestora.
In bugetele pe anul 2010 ale institutiilor publice centrale si locale, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, nu se prevad sume pentru acordarea de tichete cadou si tichete de vacanta personalului din cadrul acestora", se arata in document.
- 187.92a
- addicted
Re: Sa traiti bine... dar fara bonuri de masa
daca asa au vrut 50% dintre votanti +75% din diaspora atunci ne supunem
de ce sa ne suparam pe guvernare cand in mod evident 1 din 2 romani votani au dorit sa fie asa?!!
deci ok, tzara considera ca asa e bine
de ce sa ne suparam pe guvernare cand in mod evident 1 din 2 romani votani au dorit sa fie asa?!!
deci ok, tzara considera ca asa e bine
- vampyblue
- senior
parca s-a mai zis o data chestia asta si cei din sanatate nu erau inclusi..om vedea in februaire ce si cum...
o petitie?o greva?ceva ceva?
o petitie?o greva?ceva ceva?

- 187.92a
- addicted
nu, de ce? diaspora a hotarat sa fie asa, si romanii au ales.
adica sa ne punem noi contra vointei tarii?
adica sa ne punem noi contra vointei tarii?
- vampyblue
- senior
ai si tu dreptate
da mereu exista o minoritate contra..sa aiba si majoritatea cu cine se lupta, cui sa arate ca are dreptate..
altfel intervine monotonia

da mereu exista o minoritate contra..sa aiba si majoritatea cu cine se lupta, cui sa arate ca are dreptate..
altfel intervine monotonia

- Chingachgook
- addicted
daca era geoana eu cred ca trebuia sa mai aduceti si bonuri de masa de acasa
asa ca priviti partea buna
asa ca priviti partea buna
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Calico
- addicted
Ce parte buna, domne'? Johannis ar fi dat cate 3 bonuri pe zi.
- Chingachgook
- addicted
partea rea era ca scria in nemteste pe ele
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- matrix
- elder
chestia asta include cu siguranta medicii si profesorii. se zvoneste ca in perioada ian-martie (minim) se va prelungi programul de ”stat acasa” in fara plata. mai mult se pare ca o sa se ajunga chiar la 10 zile /luna ceea ce inseamna adio 50% salariu 

Viata lunga si prospera!
- dr_
- elder
Si care e problema daca stam acasa. Noi ii iubim pe doamna Udrea si pe domnu' Basescu pentru ca sunt cool. S-au aruncat zeci de milioane de euro pe de evenimente gen Sarbatoarea Cascavelei...
- Chingachgook
- addicted
sute de milioane
prin afirmatii din astea va minati credibilitatea
prin afirmatii din astea va minati credibilitatea
- rellyc
- senior
Atata timp cat geniile din MS arunca bani pe 300.000 doze vaccin anti-gripa porcina si administreaza 30.000 fara a contracara in vreun fel campania negativa din presa, pe cateva sute de mii de doze vaccin anti-HPV care expira in depozite si pe alte n programe consumatoare de resurse si producatoare de *****, consider ca am fi cei mai mari fraieri daca nu iesim la o huiduiala mica! Avem cele mai mici venituri din tot personalul medical si, cu toatea astea, suntem cei mai privati de drepturile salariale (prime, bonuri, etc). Va dati seama ca daca se iau bonurile de masa (aka 170 RON), 15,5% (180 RON la un salar de 1100) ne vom alege cu o gaura de 350 RON la bugetul nostru colosal. Atata timp cat nu vom protesta si nu ne vom impune punctul de vedere vom fi victime.
Din moment ce au suplimentat cu 1500 locurile la rezidentiat in urma presiunilor si datorita unei hibe de regulament (limitarea este ori nr de locuri ori punctajul, niciodata ambele) este evident ca ministerul poate gasi resurse. Din cate observ toate legile se aplica la noi in ordine inversa, intai se ia si apoi se da, daca se mai da vreodata (apropo de grila salarizarii unice conform careia rezidentilor ar tb sa le creasca salariul).
Din moment ce au suplimentat cu 1500 locurile la rezidentiat in urma presiunilor si datorita unei hibe de regulament (limitarea este ori nr de locuri ori punctajul, niciodata ambele) este evident ca ministerul poate gasi resurse. Din cate observ toate legile se aplica la noi in ordine inversa, intai se ia si apoi se da, daca se mai da vreodata (apropo de grila salarizarii unice conform careia rezidentilor ar tb sa le creasca salariul).
"Capacitatea omului de a se insela pe sine insusi si de a confunda dorintele imaginatiei sale cu realitatea nu are limite"
- Chingachgook
- addicted
rellyc tu ai dreptate
la negocieri/scandal trebuie sa invatati un lucru simplu.
cereti in dreptul vostru, nu raportat la alte cheltuieli. nu presupuneti ca banii pentru vaccinuri (sau altele) au fost cheltuiti aiurea.
spuneti-le ca cu 11 mil si fara bonuri nu se poate trai si daca nu va dau x% incetati lucrul fara discutie
oamenii aia de acolo sunt in negocieri cu sindicatele de cand se stiu, nu le oferiti parghii sa va dea peste nas.
nu aveti nici un studiu (in afara de la ochi) care sa spuna ca banii pentru vaccinuri au fost cheltuiti prost.
de asemeni incercati sa evitati pe cat posibil compararea cu alte categorii. rezidentii au atata salariu in timp ce asistentele/ infirmierele/ portarii, etc au atata.
fiecare lupta pentru drepturile lui.
la negocieri/scandal trebuie sa invatati un lucru simplu.
cereti in dreptul vostru, nu raportat la alte cheltuieli. nu presupuneti ca banii pentru vaccinuri (sau altele) au fost cheltuiti aiurea.
spuneti-le ca cu 11 mil si fara bonuri nu se poate trai si daca nu va dau x% incetati lucrul fara discutie
oamenii aia de acolo sunt in negocieri cu sindicatele de cand se stiu, nu le oferiti parghii sa va dea peste nas.
nu aveti nici un studiu (in afara de la ochi) care sa spuna ca banii pentru vaccinuri au fost cheltuiti prost.
de asemeni incercati sa evitati pe cat posibil compararea cu alte categorii. rezidentii au atata salariu in timp ce asistentele/ infirmierele/ portarii, etc au atata.
fiecare lupta pentru drepturile lui.
-
- senior
mda...vom strange din dinti la anul ca sa ne fie bine dupa aia...adica la sf asteapta...
- dr_
- elder
Eu sunt curios ce s-ar intampla cu economia Germaniei daca ar ajunge pe mana cuplului Basescu-RetardBOC.
Cum ar mai fi facut nemtii Autobahn-ul daca il aveau pe Berceanu (cel care fura 95%) la transporturi?
Dar astea sunt doar fantezii. Nemtii nu ar vota niciodata atat de prost ca noi. Ei isi stiu interesul.
Cum ar mai fi facut nemtii Autobahn-ul daca il aveau pe Berceanu (cel care fura 95%) la transporturi?
Dar astea sunt doar fantezii. Nemtii nu ar vota niciodata atat de prost ca noi. Ei isi stiu interesul.
- 187.92a
- addicted
mdap, dar stii ce e misto de-a binelea? ca votantii respectivi sunt in continuare fericiti, cu "i-am ciuruit bai", lolz, totusi nu realizeaza ca o duc si o vor duce mai prost?
ma uimeste chestia asta.
ma uimeste chestia asta.