merge sa vin o data pe luna si sa iau pontaju? e cineva cu care tre sa vb?
tzi-tzi wrote:cum e cu radiologia in municipal? ma intereseaza daca se poate lipsi, pt ca sunt insarcinata si.....v-ati prins voi![]()
merge sa vin o data pe luna si sa iau pontaju? e cineva cu care tre sa vb?
Pediatrul wrote:Iata cand va avea loc alegerea spitalului platitor in Bucuresti:
http://www.dspb.ro/diverse/rezidentiat-20091124.pdf
Dar tot nu inteleg in ce ordine
dudutza wrote:"In ordinea punctajului. O sa fie full amfiteatrul din SUUB, sa va pregatiti sa mergeti la catedra cu cateva persoane inaintea voastra, doamnele de-acolo au un ritm destul de alert"
in ordinea punctajului de pe specialitatea aleasa? eu stiam ca se intra in ordinea alfabetica a specilitatilor, si la fiecare specialitate in ordinea punctajelor. vom vedea pe 14 cum va fi>
de SUUB ce stiti? cei care sunteti rezidenti acolo, poate ne impartasiti si noua !
multumim frumos!
dudutza wrote: eu stiam ca se intra in ordinea alfabetica a specilitatilor, si la fiecare specialitate in ordinea punctajelor.
dudutza wrote:multumesc mult scanteioara, am inteles cum sta treaba.
tu esti rezi pe RIM?la ce spital indrumator esti?
candidatii wrote:Va rog,in ce consta garda in serviciul de radiologie?
Scanteioara wrote:candidatii wrote:Va rog,in ce consta garda in serviciul de radiologie?
Depinde la ce spital ajungi. Din cate stiu eu doar la Coltea rezidentii din anii mici fac garzi [nu am avut mai mult de 2/luna]. In rest in SUUB si SMC nu se fac garzi, si nu am date foarte la zi despre Fundeni, desi cred ca nici pe-acolo.
Si cu garzile astea nu-i tragedie maxima. Practic dupa ora 19 cand pleaca asistentele faci treaba lor si nu numai: intrebi bolnavul ce-a patit, pozitionezi bolnavul, achizitionezi imaginea, iti arunci un ochi cuprinzator si formulezi un rezultat provizoriu, apoi trezesti medicul de garda si dati rezultatul impreuna, iar dupa ceva perioada de experienta in clinica si in functie de medic, dai rezultate si singur. Asta se intampla strict in Coltea [uite ca "dau din casa"]. Garzile nu's platite [ca deh, nu "e" fonduri], dar avem liber dupa garda.
Sper sa nu-ti fi raspuns prea tarziu..
Bafta!
candidatii wrote:Nu m-am exprimat clar,voiam sa spun sa fim acolo intr-o zi inainte de anul nou,gen saptamana viitoare.Nici eu nu ma gandesc sa apar pe 1.
De ex,proful Zaharia de la Coltea mai e pe acolo doar luni,pe 28,dupa cum mi s-a spus la secretariat.
Era doar o idee.
Apropo,colegi din Coltea sunt pe forum? Mi-ar fi parut bine sa fi ramas putzin dupa repartitie sa fi vazut impreuna ce facem in continuare.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest