Salut
Are cineva copia contractului pe care l-a semnat cu spitalul platitor ca medic rezident?
Ma intereseaza sa stiu ce scrie la indatoririle medicului rezident sau la fisa postului. Adica ce scrie in contract ca ar trebui sa faca un medic rezident?
Multumesc
contract medic rezident
-
- elite
Re: contract medic rezident
razvan.f wrote:Salut
Are cineva copia contractului pe care l-a semnat cu spitalul platitor ca medic rezident?
Ma intereseaza sa stiu ce scrie la indatoririle medicului rezident sau la fisa postului. Adica ce scrie in contract ca ar trebui sa faca un medic rezident?
Multumesc

sau vrei sa o tulesti si nu stii cum..
-
- senior
contract cu spitalul care te plateste ca rezident pe loc, sau spitalul care te plateste pentru post? presupun ca ar trebui sa existe o diferenta intre cele doua contracte.
- razvan.f
- senior
Contract cu spitalul care te plateste ca rezident pe loc.
- d'Arc
- elder
tu sa fii sanatos. n-ai nici o fisa, trebuie doar sa stai drepti si sa taci si sa faci exact ce ti se spune.
cand te duci sa te repartizeze la coordonatorii de rezidentiat, ti se da un caiet ce contine curricula de rezidentiat, adica ce stagii tre sa faci, si ce anume pe fiecare stagiu. nah, cu asta in mana te mai poti bate cu unii coordonatori care-si imagineaza ca ei sunt singurii demni de a pastra tainele luatului de spaga pe sectiile spitalelor.
cand te duci sa te repartizeze la coordonatorii de rezidentiat, ti se da un caiet ce contine curricula de rezidentiat, adica ce stagii tre sa faci, si ce anume pe fiecare stagiu. nah, cu asta in mana te mai poti bate cu unii coordonatori care-si imagineaza ca ei sunt singurii demni de a pastra tainele luatului de spaga pe sectiile spitalelor.
- razvan.f
- senior
Multumesc de raspuns dr_bang, dar nu vreau sa ma lupt cu nimeni (cu atat mai putin cu coordonatorul de rezi). Voiam doar sa aflu care este exact fraza din contract (pentru ca am semnat un contract si in el trebuie undeva sa scrie care e fisa postului).
MUltumesc oricum.
MUltumesc oricum.
- 187.92a
- addicted
Daca ai pierdut C.M., te duci si ti-l iei de la platitor. ADica de ce vrei copie, tu nu-l ai?
Nu trebuie sa-ti fie rusine de alea de acolo, decat sa intrebi pe forum, mergi la Plutitor iti dau alea si copia contractului (sau originalul, exemplarul tau) si ce mai vrei tu, daca exista, evident.
Nu trebuie sa-ti fie rusine de alea de acolo, decat sa intrebi pe forum, mergi la Plutitor iti dau alea si copia contractului (sau originalul, exemplarul tau) si ce mai vrei tu, daca exista, evident.
-
- newbie
pe mine ma intereseaza un contract pe post pt k vreau sa stiu c drepturi si c obligatii am inainte sa semnez