pentru ca n-am avut nicio zi de concediu in 2009 (oficial sau neoficial), mi-am luat concediu de odihna toata luna decembrie (aprobat de coordonatorul stagiului actual, manager spital platitor etc).
o chestie noua si absurda din punctul meu de vedere insa mi s-a comunicat la runos: desi in decembrie sunt in concediu toata luna, intentionez sa nu stau nici macar o zi in Bucuresti, am dus deja cerere aprobata etc, mi se cere pontajul pentru luna decembrie cu specificatie "CO-concediu odihna".
mai concret: vii in bucuresti ca sa alergi pentru o hartie?
e prima data dupa cativa ani cand sunt in situatia asta...
ati mai fost in situatii asemanatoare?
pontaje rezidenti
-
- senior
Re: pontaje rezidenti
Trebuie sa duci si pontaj pe luna de concediu, eu asa fac , dar il poti lua de acum daca te intelege seful de sectie si il poti lasa inainte sa pleci. Concediu placut!
-
- senior
multumesc frumos, o sa fac un efort sa ajung pentru ca-mi trebuie practic 2 zile pentru asta.
- b3
- elite
pe imed am citit ca se poate trimite pontajul prin posta, uneori si fax. eventual suna si intreaba ?
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara