Nu ca de asta imi arde mie acum, da auzisem ca la Bucuresti s-ar face ceva, de Oprescu si Fl Popa, la Snagov, la o vila bengoasa si la un pretz modic.
S-a comunicat ca se va discuta miercuri 19 mai (cred ca la ora 13), la fkultate.

seb wrote:SCat despre "cui si ce tre sa-i iasa din asta" adica din organizarea balului nu pot decat sa remarc ca este o intrebare in spirit romanesc. Din pacate pentru unii mai "ie" niste idioti pe lumea asta care asa.. din cand in cand.. mai fac eforturi si pentru ceilalti. Poti sa-ti bati capu' si tu, eu mi l-am batut si nu vad ce ar putea sa-mi iasa mie din asta, Oanei sau Prof Oprescu.. a ba da: bataie de cap, ca de obicei.
Seb
Poate are cineva o basculanta si iesiti mai ieftin la transport:D .Asa cred ca nu va mai avea nimeni nimic de comentat legat de bani.
1)la 250.000 lei de persoana va trebui sa suportati bannere cu PSD pe post de reclama?
2)LM Popescu va fi invitat la bal?
1. Pana acum n-am cunostinta sa se mai fi facut un asemenea bal (cel putin in anii precedenti). Toti si-au facut care pe unde-au putut, cu seria, sau pur si simplu nu au facut. Iar acum, BRUSC, dupa toate magariile de la fkultate, apare BALUL. In contextul alegerilor din UMF si al celorlalte alegeri. Interesant...
2. RESPECT MUNCA CELORLALTI, dar cred ca o treaba de o asemenea amploare nu ar fi trebuit organizata de niste studenti cu Oprescu in spate, ci de FACULTATE! Ar fi avut un grad mult mai mare de credibilitate. Asa - treaba miroase a interese personale. Ca nu e asa, cine poate stii...
Pueril!Vrei sa te implici in organizare? Te rugam chiar! In felul asta o sa poti sa-ti urmaresti si tu ...
seb wrote:Salut,
Stiu ca dezinformari se fac la greu, manipulari si mai si..
Ideea si initiativa de a organiza bal a fost a Oanei Batcu din seria IX. [...] ne-am oferit noi sa-l intrebam pe Prof Oprescu [...]
seb wrote:Amanarea pentru septembrie a fost ideea reprezentantilor de serie cu care s-a vorbit marti.
seb wrote:Balul se putea face si cu o amanare de doar cateva zile
seb wrote:adresa grupului este marele_final2004@yahoogroups.com iar moderator este Oana Batcu din seria IX.
seb wrote:Pe grup sunt inscrisi cel putin cate un reprezentant din partea fiecari serii si aveau datoria sa faca informarile in serie. Tot ei ar fi trebuit sa colecteze banii si eventual sa-i restituie acum..
De curiozitate, ce reprezentanti au fost aia? Cumva ai seriei VI si VIII?
Sa fim sobri! De fapt nu era facut NIMIC! Ce se mai putea face in cateva zile? (si anume 3)Si oricum, voi nu ati prezentat astfel lucrurile. Ci ati amanat din balul pentru septembrie, "aranjand" ca banii sa fie pusi intr-un cont, ceea ce este de neacceptat pentru TOTI cei cu care am discutat eu. Nu-mi dau seama unde i-ati gasit voi pe aia incantati de idee.
adresa grupului este marele_final2004@yahoogroups.com iar moderator este Oana Batcu din seria IX.
Renuntati sa o mai bagati pe Oana in fata, ca sa va acoperiti voi. Atunci cand Oana a facut grupul, lucrurile incepeau... altfel. Si daca ar fi continuat asa, mai incet si fara interventia profetica a lui Oprescu, poate aveau si un final. MARE FINAL!
seb wrote:
Pe grup sunt inscrisi cel putin cate un reprezentant din partea fiecari serii si aveau datoria sa faca informarile in serie. Tot ei ar fi trebuit sa colecteze banii si eventual sa-i restituie acum..
Mda! Inteleg ca de restituit se restituie ceva, dar nu toti, ca ceva keltuieli tot sau facut, kiar daca in final nu s-a vazut nimic.
emma nicholson wrote:Cat despre "facutul rost de banii Dj-ului" din nou esti dezinformat: nu am avut nici un amestec in acest lucru (de altfel nici eu nu am inteles de ce s-au dat toti banii acelui DJ).
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests