adso1977 wrote:proba paraclinica are loc imediat dupa ce prezinti cazul de copil? sau sunt separate?
mai ales ca este un timp limitat de gandire si sub ochii comisiei mi se pare desul de dificil....care este atitudinea comisiei la subiectele de paraclinic? este obligatoriu sa ai si intrebari teoretice sau se poate sa fie doar un buletin de analiza+ Rx?
In momentul in care ai incheiat prezentarea la copil, vei fi pus sa tragi dintr-un morman de hartii obligatoriu un subiect de teorie,toti am avut, plus 2 examene paraclinice.Nu mi s-a parut deloc greu, in sensul ca te retragi pe un fotoliu, undeva in spatele camerei si te gandesti cat vrei la subiecte.In timpul in care tu te gandesti, intra alt coleg la prezentarea de caz si abia dupa ce a terminat el prezentarea te prezinti si tu comisiei cu hartia pe care ai scris diagnosticele la paraclinic.Ar fi bine sa incepeti cu ce stiti mai bine din cele 3 subiecte si sa nu uitati sa lasati comisiei foaia semnata cu diagnosticele gasite la paraclinic..pentru ca s-a mai intamplat