Invataturile unui neatent despre medici

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
Im
elite
elite

Postby Im » Wed Sep 23, 2009 5:46 pm

Nu-l mai înjura ca risti sa te caiesti peste doar un an, când o sa-i vezi succesorul.

clubul amicii lui nico
Singura durere suportabilă e durerea altora.

marmotul
elite
elite

Re: Invataturile unui neatent despre medici

Postby marmotul » Wed Sep 23, 2009 6:06 pm

nu te mai oftica degeaba, eu mi-am dat seama ce parere are base despre medicii romini cind s-a dus sa isi scoata ' apendicitele' alea de-i atirnau de discul de ambreaj de la coloana la austrieci, ca na, in rominia casapii astia nu stiu sa opereze hernii de disc.
vorba lui im, poate ne trezim cu vadim sau cu becali presedinte, si atunci sa te tii
qpepsi.gif

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Wed Sep 23, 2009 6:18 pm

Trecand peste faza cu amigdalita si apendicita si peste exagerarile evidente (pensionarea se cumpara cu mai mult de o sticla de whiskey), Base a semnalat o situatie reala. In definitiv are dreptate. Sunt multi pensionati medical fara nici o justificare. Evideeent ca asta nu se compara cu toate furaciunile pe care le fac barosanii de sus, marii corupti, dar ce vrei? Sunt alegeri, arunca si el cu nisip, acuza pe cine poate...

Macar nu zice minciuni flagrante, ca Bazac, care sustinea cu veselie ca rezidentii au minim 19 milioane fara sa se puna la socoteala garzile si sporurile (ca dupa-aia a mai scazut suma treptat, treptat, pana a ajuns la 12 milioane, nici nu mai conteaza). Sau aia cu "legatul de glie".

Pe langa mizeriile astea, faptul ca Basescu arunca si el cu niste noroi e ca un dus proaspat.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Sep 23, 2009 6:37 pm

s-a lins p bt de un vot, nu ca i l-as mai fi dat :D
ca sa contrabalansez cu cel al mumei p-ii

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Wed Sep 23, 2009 6:42 pm

hei, eu nu votez cu baselu'
am votat prima oara, acum i l-as cere inapoi daca as putea

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Sep 23, 2009 6:44 pm

tu doar esti obiectiva. de parca asta ar fi ceva misto sau.
oricum n-ai cu cin sa votezi..

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Wed Sep 23, 2009 6:48 pm

trebuie sa existe un rau mai mic
si daca nu exista un rau mai mic, macar sa se mai plimbe si altcineva pe la Cotroceni

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Sep 23, 2009 6:50 pm

sau mai chel.
eu cred ca nu se va schimba nimic.
oricum, nu sunt de acord cu titulatura de neatent in cazul de fata

dr_
elder
elder

Postby dr_ » Wed Sep 23, 2009 9:36 pm

http://www.gandul.info/opinii/sunt-mand ... ia-4927379

Cedez astăzi spaţiul meu de comentariu acestui text, primit la redacţie (CTP)

Subject: Nu sunt mândru că sunt român! (vă rog citiţi)

From: bogdan dima «bogdan_dima2000@yahoo.com»
Date: Mon, 21 Sep 2009 13:21:48 -0700(PDT)
To: ctp@gandul.info

Bună seara, domnule Popescu.

Vă deranjez cu un foarte scurt gând aşternut pe hârtie (mă rog, pe tastatura laptop-ului), referitor nu la articolul despre partidul ticăloşit, ci la aberaţia imensă (a câta oară?) a preşedintelui Băsescu, şi anume aceea că tinerii care nu se declară mândri a fi români sunt trădători. Deşi sunt departe de ţară (şi asta pentru că aşa am ales eu!), ţin să îi transmit lui Traian Băsescu că sunt mândru că sunt român, dar MI-E SCÂRBĂ DE ROMÂNIA! Mi-e scârbă de toţi lingăii de la Guvern, de toţi maneliştii inculţi (scuzaţi pleonasmul) care beneficiază de clemenţă atunci când omoară oameni, de toate fufele ajunse în poziţii de conducere exclusiv pe baza nurilor, de toţi bişniţarii care îşi afişează averile ilicite fără a fi luaţi la întrebări, de toţi politicienii care în loc să-şi facă datoria în Parlament pierd timpul la televiziuni, de toate mononeuronalele fete de preşedinţi (orice asemănare cu EBA nu e deloc întâmplătoare!) promovate delirant pe scena politică doar din dorinţa bolnavă de a se vedea aplaudate şi lăudate, de toţi băseştii, becalii, bourenii, cozmâncii, vosganienii, vadimii, hrebenciucii...

Sunt medic şi am plecat din ţară pentru că nu m-am simţit ACASĂ! Şi când am ajuns în Franţa, deşi mi-a fost greu, am realizat de ce mă simt bine (fără a fi mândru că locuiesc acolo): pur şi simplu SUNT MÂNDRU CĂ SUNT OM! Asta ne lipseşte în România... nu ne mai simţim oameni. Asta nu înţelege Băsescu. O să mă consider român atunci când n-o să mai fiu desconsiderat în propria-mi ţară de cei pe care îi plătesc din impozitele mele, atunci când Iliescu/Năstase/Ciorbea/Băsescu/Boc o să-mi ceară scuze pentru că şi-au bătut joc (şi) de mine în toţi anii aceştia, sau măcar când o să-l văd pe Băsescu că se duce la prima secţie de Poliţie ivită în cale şi îşi depune carnetul de conducere pentru că s-a urcat la volan (în văzul camerelor TV) după ce băuse cu Gigi Becali sărbătorind o calificare a Stelei.

Aşa că... mă simt mândru că sunt român în Franţa, dar nu mă mai simt român în România PENTRU CĂ ACASĂ NU MĂ MAI SIMT OM!

Cu respect,
Dr. Bogdan Dima
P.S. Scuze de deranj, dar chiar simţeam nevoia să "urlu"...

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Wed Sep 23, 2009 9:42 pm

intreb si eu sa ma aflu in treaba: oricum e full de someri. carei economii ar fi utili acesti pensionari? tinand cont ca oricum nu-i mai angajeaza nimeni (vb in cunostinta de cauza) peste 45 de ani.

morpheus77
junior
junior

Postby morpheus77 » Wed Sep 23, 2009 9:47 pm

dr_bang wrote:intreb si eu sa ma aflu in treaba: oricum e full de someri. carei economii ar fi utili acesti pensionari? tinand cont ca oricum nu-i mai angajeaza nimeni (vb in cunostinta de cauza) peste 45 de ani.

Pe cretinul ala chel nu asta il intereseaza...ci ar vrea sa nu-i mai plateasca statul...ajutor de somaj iau 1 an si dupa aia...pa! Saracii nu mai au ei ce sa fure.In curand trecem toti pe Zofran ca sa-i mai suportam

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Sep 24, 2009 12:06 am

mie nu mi-a placut comentariul, este o amestecatura de indecizie, nu e om, nu e mandru ca e roman, etc. daca va uitati in jur sigur vedeti 20-30 care spun "asa e la romani" sau asemanatoare. nu mai ma impresioneaza. si nici CTP-ul, de multi ani incoace.

Romania este alcatuita din locuitorii ei, Basexu este presedinte pentru ca a fost (si va fi, parerea mea) votat de catre locuitorii acestei tari.
Nu gasesc intemeiata indignarea impotriva clasei politice.
Mi s-ar parea justificata ura impotriva semenilor, caci acestia fac rau o data la 4(-5) ani, mie asa mi se pare.

Caci ok, nu pot toti sa arunce cu rosii in Base, dar cu totii putem nimeri cate un vecin, rezultanta vointei electorale a tuturor acestor vecini fiind Base, suportul indignarii de astazi. De exemplu.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Sep 24, 2009 12:15 am

nu prea te incurca normele de limbaj, din cate observ.
te amendeaza CNA-ul.. :)

acum, ca inteleg ca cei care pleaca 'trag o mica teapa statului' parca pricep de ce lui bazac i se pare de bun simt sa ii popreasca pe medici de glie..

MORENA
senior
senior

Postby MORENA » Thu Sep 24, 2009 8:05 am

sa vina dom'le politia!!!!!!!!!! ca isi bate astia joc de noi!!!!!!!!!!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Sep 24, 2009 10:31 am

de aia medicii ar trebui sa plateasca mai mult, dublu daca se poate, la sistemul de pensii, pt ca responsabilitatea le apartine.
marfa

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Sep 24, 2009 1:54 pm

angel25, se poate sa nu mai injuri ? Unii am crescut la pension :)

Daca si Basescu (cu tot cu PD-Lu' lui) si Bazac (cu PSDu' lui) sunt asa hotarati sa arate personalului medical cat respect ii acorda, n-ar fi frumos ca si personalul medical sa arate pacientilor-votanti respectul pe care-l poarta PNLului, ca sub Nicolaescu, cel putin in ultimii ani la Minister, se miscau lucrurile mai bine ? :p
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Sep 24, 2009 2:00 pm

prolix.
si cum sa arate medicii pacientilor-votanti "respectul pe care-l poarta PNLului, ca sub Nicolaescu, cel putin in ultimii ani la Minister, se miscau lucrurile mai bine ? "
adica ar fi frumos cred, dar chiar nu am inteles ce ai vrut sa spui. adica, ce , sa voteze pnl/crin?
pai n-ar fi frumos ca si pnl sa dea dovada de caracter si sa isi aleaga un candidat ok?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Sep 24, 2009 2:10 pm

dacacalitatea cea mai imp a unui ministru este sa nu faca nimic, sau cat mai putin,atunci Nico a fost un ministru bun.
tampeniile pe care le-a facut au fost in primii ani, schimbat managerii, etc. apoi n-a mai facut nimic, in afara de a trage bani catre niste programe dubioase si populiste, adica aruncat banii aiurea.

samirasmb
newbie
newbie

Postby samirasmb » Thu Sep 24, 2009 5:50 pm

trident wrote:de aia medicii ar trebui sa plateasca mai mult, dublu daca se poate, la sistemul de pensii, pt ca responsabilitatea le apartine.
marfa

Daca ai un CMI oricum platesti 30% din venitul cabinetului la pensii. Atat platesc eu ca mf din banii aia "multi" pe care i-am primit de la Nicolaescu. Daca te mai intereseaza si altceva despre managementul cabinetului de mf, iti stau la dispozitie si cu alte informatii. Nu vreau sa intru in polemici cu tine, dar cred ca ai o parere total gresita despre mf. Ca si ceilalti medici , nu toti suntem la fel. Cu colegialitate, Miha.
PS: laptopul e pe comodat, daca ai murit nici n-ai idee cat de repede il insfaca asp-ul.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Thu Sep 24, 2009 6:27 pm

Foarte interesant. Puteti citi si alte discutii aici:
viewtopic.php?f=3&t=9152 :D

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Sep 24, 2009 9:16 pm

nu sh de unde ai dedus ca m-ar interesa ceva despre mf in the first place, miha.
mf pe vremea lui nico au fost super imbuibati si apoi cand au ramas fara au facut gat si au amenintat cu greve. nu stiu detalii tehnice, si zau nu ma intereseaza este parerea mea de cetatean.

totusi nu vbim de nico -parintele medicinei de familie ci despre baselu, sa ramanem ontopic.

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Tue Sep 29, 2009 6:29 pm

angel25 wrote:1. FOARTE BINE CA MEDICII SCOT LA PENSIE "PE NASPA" OAMENII SI CA IAU SPAGA PENTRU ASTA, asta dovedeste ca salariile mici dauneaza grav...ECONOMIEI! :))
2. FOARTE BINE CA UNII ROMANI SUNT SUFICIENT DE "SMECHERI" SA TRAGA O MICA TZEAPA STATULUI SI ALEG SA NU MAI MUNCEASCA PE PLANTATIE SA-I FACA LU' femeie de moravuri usoare DE UDREA BANI DE POSETE SI LA LABAGIU' DE BASESCU BANI DE TZUICA (STIU CA NU AIA BEA, DAR SA SUNE MAI JEGOS SA MA "RIDIC" LA NIVELUL PLASEI DE PORUMBI, MANCA-MI-AR STIULETZII) SAU LU' ANALFABETA DE FIE'SA BANI DE BUZE
3. SI IN DEFINITIV...DE CE NU SE DUCE DRACU' TARA ASTA? CE DACA IASA BECALI, VADIM SAU CHIAR MARKO BELLA? CU O MOARTE SUNTEM TOTI DATORI :devil:

brrrr haa! :morning:

Return to “Viata in spital”