pe sectie in sange si puroaie imi cumparam in primii 2 ani cate 1-2 cutii pe luna ca spitalul eventual iti arunca o pereche pe zi si tu ai nevoie de vreo 20, evident le foloseam la mai multi pacienti dupa ce puneam alcool pe ele sau treceam la varianta mainile goale - seful sectiei e de parere ca de ce te feresti mai mult nu scapi
acum sunt manusi, nu chiar cate ar trebui dar cat sa nu imi mai cumpar
halat cu maneca lunga exclus ca e extrem de cald la noi, in sala desigur halatul verde de op
ochelari, am de protectie, legati la ceafa cu o bucata de fasa sa nu alunece, extrem de incomozi ca se stropesc/aburesc
ii iau cand ciocanim si oase, exclus la microchirurgie ca nu dau bine langa microscop iar cand lucram fara ca doar mana I are lupe e greu sa vezi firul si fara "viziera"
de spalat halatul/costum sala la spital????

ce gluma buna...............
la fel inutil sa te stresezi unde le speli si cu ce vin in contact cand hainele de spital stau in dulapul cu hainele de strada
oare am lasat ceva afara? daca da, inseamna ca nici nu s-a auzit la noi de asa ceva

in prima luna din anul I m-am trezit ca nici nu stia lumea ce se face cand te stropesti/intepi.... a fost o surpiza f neplacuta