Rezidentiat 2004
- xodos
- junior
eu as fi preferat sa se dea fie doar din grile fie doar la prima vedere!!!
asa mai mult ma incurca!!!
raman la convingerea ca asta cu cu 605 la prima vedere este cea mai proasta metoda pentru noi si cea mai buna metoda pentru ei!!!
cine va face aceste grile? unde ? cand?
este clar ca "ceva este putred in Danemarca".
raman la convingerea ca asta cu cu 605 la prima vedere este cea mai proasta metoda pentru noi si cea mai buna metoda pentru ei!!!
The Godfather
- xodos
- junior
xodos wrote:eu as fi preferat sa se dea fie doar din grile fie doar la prima vedere!!!
raman la convingerea ca asta cu cu 60% la prima vedere este cea mai proasta metoda pentru noi si cea mai buna metoda pentru ei!!!
The Godfather
-
- senior
Din cate imi aduc aminte Florian Popa a spus ca daca schimba raspunsurile la grile (adica ce-i la A pune la B, ce-i la C pune la A, etc) degeaba le mai invatam. Probabil ca nu gandeste. Totul e sa nu ne trezim in final ca acele "grile la prima vedere" vor fi grilele publicate cu raspunsurile inversate
. Sper ca aberez, totusi 

- victor
- elder
Coordonator de comisie zonala Bucuresti (chirurie) UMF-centru a fost numit si a aprobat Irinel Popescu.
Baza de date va aparea probabil la o saptamana de la tiparirea metodologie, inca nu e finisata centralizarea. Bucuresti, Timisoara si Oradea nu au trimis (din cate am inteles) nici un test, in schimb au trimis constanta, iasi, sibiu, brasov etc.
sursa: sedinta de senat de azi, de la UMF, declaratii prof. Florian Popa, rector interimar.
Baza de date va aparea probabil la o saptamana de la tiparirea metodologie, inca nu e finisata centralizarea. Bucuresti, Timisoara si Oradea nu au trimis (din cate am inteles) nici un test, in schimb au trimis constanta, iasi, sibiu, brasov etc.
sursa: sedinta de senat de azi, de la UMF, declaratii prof. Florian Popa, rector interimar.
- ciresar1988
- elder
Oare ne vor spune si cate locuri sunt inainte de concurs, sau ne fac o surpriza dupa?!
Eu cred orice acum!
Poate ca se mai introduce o proba: cartela de alegator, din care sa reiasa clar cu cine am votat !

Eu cred orice acum!
Poate ca se mai introduce o proba: cartela de alegator, din care sa reiasa clar cu cine am votat !
Cu prostul nescolarizat
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)
(user neserios)
- uno
- senior
"Baza de date va aparea probabil la o saptamana de la tiparirea metodologie, inca nu e finisata centralizarea. Bucuresti, Timisoara si Oradea nu au trimis (din cate am inteles) nici un test, in schimb au trimis constanta, iasi, sibiu, brasov etc. "
Am si io 2 intrebari:
1) Constanta, Iasi, Sibiu, Brasov etc ofera locuri pentru rezidenti? Daca nu cu ce drept fac ei grile ?
2) Bucuresti, Timisoara si Oradea vor trimite cumva teste pentru alcatuirea bazei de date din care sa se dea "la prima vedere" ?
Vorba unui concetatean de pe aici " Sper ca aberez!!"
Am si io 2 intrebari:
1) Constanta, Iasi, Sibiu, Brasov etc ofera locuri pentru rezidenti? Daca nu cu ce drept fac ei grile ?
2) Bucuresti, Timisoara si Oradea vor trimite cumva teste pentru alcatuirea bazei de date din care sa se dea "la prima vedere" ?
-
Am si io 2 intrebari:
Pentru a fi lamurit, anul trecut centrul universitar Iasi a fost al doilea dupa Bucuresti ca numar de locuri scoase la rezidentiat. Sa nu crezi ca doar la Bucuresti se face rezidentiat.
-
- newbie
Uno, toata lumea poate sa faca grile. Este mai bine asa pentru ca vor fi mai multe si nu vom mai avea situatii hilare ca cea de anul trecut. Este dreptul fiecaruia sa trimita propuneri fie ca vrei tu sau nu. Sibiu, Constanta, Brasov, Iasi sunt centre universitare si nu trebuie sa dea socoteala cate locuri scot si unde tie. inteles amigo?
- uno
- senior
Imi cer scuze fata de toata lumea, dar pe principiul ca ca "Este dreptul fiecaruia sa trimita propuneri" de ce nu trimite si spitalul de la Popleaca grile? A facut careva dintre voi grilele de licenta de anul trecut? Daca nu va spun eu ca erau facute unele din Gherasim & company, unele din alte capitole etc!! Deci nu toata lumea are dreptul sa faca grile pentru ca noi o sa stam dupa aceea sa ne batem capul cu ele !! Daca nu vreti sfaturi, foarte bine, o sa stau si o sa ma amuz cum va certati intre voi si o sa ma uit neputincios cum o sa ne duca Popa cu zaharelul pana la examen si dupa aceea...In afara de Iasi pe care l-am trecut din greseala la punctul 1 al postului meu anterior, eu nu consider ca 5,10 sau 15 locuri oferite pentru rezidenti reprezinta ceva semnifiactiv. Si nu cred nici cealalta varianta ca doar la Bucuresti se face rezidentiat pentru ca nu am facut nici faculatea si nu vreau sa fac nici rezidentiatul la Bucuresti(cand s-o intampla si chestia asta!)
Ceea ce trebuie sa va dea voua de gandit este ca nimeni nu s-a luat de ceea ce am zis la punctul 2 !! Sau credeti ca e imposibil!!
Ceea ce trebuie sa va dea voua de gandit este ca nimeni nu s-a luat de ceea ce am zis la punctul 2 !! Sau credeti ca e imposibil!!
- uno
- senior
Imi cer scuze fata de toata lumea, dar pe principiul ca ca "Este dreptul fiecaruia sa trimita propuneri" de ce nu trimite si spitalul de la Popleaca grile? A facut careva dintre voi grilele de licenta de anul trecut? Daca nu va spun eu ca erau facute unele din Gherasim & company, unele din alte capitole etc!! Deci nu toata lumea are dreptul sa faca grile pentru ca noi o sa stam dupa aceea sa ne batem capul cu ele !! Daca nu vreti sfaturi, foarte bine, o sa stau si o sa ma amuz cum va certati intre voi si o sa ma uit neputincios cum o sa ne duca Popa cu zaharelul pana la examen si dupa aceea...In afara de Iasi pe care l-am trecut din greseala la punctul 1 al postului meu anterior, eu nu consider ca 5,10 sau 15 locuri oferite pentru rezidenti reprezinta ceva semnifiactiv. Si nu cred nici cealalta varianta ca doar la Bucuresti se face rezidentiat pentru ca nu am facut nici faculatea si nu vreau sa fac nici rezidentiatul la Bucuresti(cand s-o intampla si chestia asta!)
-
- newbie
-
- senior
- uno
- senior
Si daca tot m-am apucat sa va spun despre rezidentiat sa va spun cum a fost anul trecut : ne-au dat niste markere cat casa(pentru facut buline erau bune) dar nu ne-au lasat sa scriem cu altceva pe caietul de grile si nici sa folosim ciorne. Dupa ce mi-am notat cu el prin caiet cam ce variante as considera bune m-am apucat sa "imbulinez". Sa va spun ca nu mai vroia sa scrie de nici un fel? De ce? Pentru ca se dusese dracu varful cand am scris cu el pe hartie poroasa si markerul nu e pentru asa ceva !! Inutil sa spun ca si ceilalti avusesera aceeasi problema , din motiv ce nu mai mai existau markere de rezerva cand m-am trezit eu ! M-am chinuit si am gresit 2 grile pentru ca am imbulinat pe langa !! Poate mai prindeam un loc pe medicina muncii...Vi se pare hilar?
- ndsimona
- elder
Ce povestesti tu acolo e de-a dreptul tragic! Ce stupizenie! Bai , astia sunt de-a dreptul....Ma si vad venind acasa cu cine stie ce punctaj, cu grile pierdute din cauza markerelor.Parca vad cat de "increzatori" se vor uita ai mei la mine ,cand o sa le spun din ce cauza nu am luat rezidentiatul (printre altele). 

-
- newbie
Au aparut grilele pe site-ul http://www.rezidentiat2004.ro si dupa vreo jumate de ora au disparut. A mai vazut cineva?
- ciresar1988
- elder
io wrote:Au aparut grilele pe site-ul http://www.rezidentiat2004.ro si dupa vreo jumate de ora au disparut. A mai vazut cineva?
Si iata cum renaste isteria de anul trecut! Uite grila, nu e grila! Prietene "IO", sper ca nu te joci cu nervii nostrii, dar, din moment ce site-ul ala e in constructie, mie tare imi vine sa cred ca o faci!

Daca nu am dreptate, imi cer scuze de pe acum.

Cu prostul nescolarizat
(user neserios)
(user neserios)
-
- Madi
- elder
- Wizzy
- senior
- sixtyne
- senior
- Wizzy
- senior
Daca va luati dupa astfel de zvonuri a la valentino_usa si altii... bineinteles ca astea-s strategii sa distraga atentia 'concurentei' de la invatat.
Si chiar daca ar fi adevarat, sfatul meu este sa invatati atata timp cat nimic nu e sigur, oficial si batut in cuie. Altfel daca gandul va sta la fiecare prostie pe care o mai arunca pe forum unul sau altul nu sunteti decat niste marionete in mana zvonacilor.
Si chiar daca ar fi adevarat, sfatul meu este sa invatati atata timp cat nimic nu e sigur, oficial si batut in cuie. Altfel daca gandul va sta la fiecare prostie pe care o mai arunca pe forum unul sau altul nu sunteti decat niste marionete in mana zvonacilor.
A man is only as big as the dreams he dares to live!
-
- newbie
- Khaos
- senior
Circula intr-una zvonul ala ca ATI-ul se da acum pe chirurgicale si nu pe medicale. Am mai intrebat eu, am crezut ca m-am lamurit dar zvonul tot circula. Voi ce stiti? Vreau si eu sa ma lamuresc sa stiu daca continui sa invat Harrison sau ma apuc de Angelescu.
×›×™ ×”×¢×•×œ× ×”×•× ×¨×§ ×ª×—× ×” של זמן
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
-
- newbie
- Wizzy
- senior
io a scris:
Tie cum iti suna ce a scris valentino_usa:
Si cu ce te deranjeaza pe tine daca eu le spun oamenilor sa invete si sa nu se lase influentati de zvonuri?
Injuriile ar trebui sa ti le autoadresezi daca crezi ca zvonurile nu pot influenta felul cum o persoana poate invata (evident nu pe toti, dar pe destui).
Personal nu cred ca sunt strategii. Care e cretinul sa creada ca prin astfel de zvonuri il distragi pe unul sau pe altul? Sau tu poate ai fi distras?
Eu cred ca esti cam paranoic dc crezi asta!
Tie cum iti suna ce a scris valentino_usa:
am auzit(oarecum oficial) ca se vor face 2 ani de stagiu obligatoriu...asa ca nu mai invavati degeaba..
Si cu ce te deranjeaza pe tine daca eu le spun oamenilor sa invete si sa nu se lase influentati de zvonuri?
Injuriile ar trebui sa ti le autoadresezi daca crezi ca zvonurile nu pot influenta felul cum o persoana poate invata (evident nu pe toti, dar pe destui).
A man is only as big as the dreams he dares to live!
-
- newbie
de ce?
de ce va certatzi fratziloooorrrr?
e febra reziului?
sau atzi luat-o pe brazda de la invatzat?
sa fim seriosi!
e datoria noastra sa spunem TOATE zvonurile care le auzim.
Le scoatem din noi, le raspandim.
Asta e menirea zvonurilor, sa se raspandeasca. Nu ne facem decat datoria...
Totzi am raspandit la un moment dat in viatza noastra MACAR UN zvon, asa ca...
hai sa nu ne mai suparam unii cu altzii si sa ne iubim, sa fim prieteni. In fond suntem tineri si avem o viatza inainte.
Haidetzi sa nu ne invatzam sa dam cu coltzii in celalalt pentru orice. Nu sa fim tolerantzi va cer, ci sa nu ne uram intre noi. Ce daca am sa concurez cu tine la rezi?
Trebuie sa ma si urasti pentru asta?
Am uitat sa fim oameni, asta este una din marile noastre rele.
ne mancam intre noi inca de acuma, antrenandu-ne pentru ce are sa fie dupa. Deja asistentu de la facultate daca stii mai mult decat el pe o problema se uita la tine cu frica si nu itzi mai spune pe urma nimika... Nu e corect sa ne crestem asa. Este numai vina noastra. Nu e sistemul, nu e Romania, nu e nimika. E DOAR vina noastra.
Ca nu mai suntem oameni.
Suntem caini pentru ciolan. Totzi.
De la pekinez pana la pittbull atata vrem.
E oare bine??!!!
Scuze ca e cam offtopic mesajul dar si cearta voastra era absolut deja offtopic si m-a racait in suflet. CA nu erau doar cuvintele.
Era ura dincolo de ele.
Asa am simtzit io si m-a durut.
Nu e bine asa.
e febra reziului?
sau atzi luat-o pe brazda de la invatzat?
sa fim seriosi!
e datoria noastra sa spunem TOATE zvonurile care le auzim.
Le scoatem din noi, le raspandim.
Asta e menirea zvonurilor, sa se raspandeasca. Nu ne facem decat datoria...
Totzi am raspandit la un moment dat in viatza noastra MACAR UN zvon, asa ca...

hai sa nu ne mai suparam unii cu altzii si sa ne iubim, sa fim prieteni. In fond suntem tineri si avem o viatza inainte.
Haidetzi sa nu ne invatzam sa dam cu coltzii in celalalt pentru orice. Nu sa fim tolerantzi va cer, ci sa nu ne uram intre noi. Ce daca am sa concurez cu tine la rezi?
Trebuie sa ma si urasti pentru asta?
Am uitat sa fim oameni, asta este una din marile noastre rele.
ne mancam intre noi inca de acuma, antrenandu-ne pentru ce are sa fie dupa. Deja asistentu de la facultate daca stii mai mult decat el pe o problema se uita la tine cu frica si nu itzi mai spune pe urma nimika... Nu e corect sa ne crestem asa. Este numai vina noastra. Nu e sistemul, nu e Romania, nu e nimika. E DOAR vina noastra.
Ca nu mai suntem oameni.
Suntem caini pentru ciolan. Totzi.
De la pekinez pana la pittbull atata vrem.
E oare bine??!!!
Scuze ca e cam offtopic mesajul dar si cearta voastra era absolut deja offtopic si m-a racait in suflet. CA nu erau doar cuvintele.
Era ura dincolo de ele.
Asa am simtzit io si m-a durut.
Nu e bine asa.
De-abia dupa ce voi muri de batran voi incepe sa traiesc ca un tanar.
- ratzushka
- elder
Ok thecce, ai dreptate pe undeva. Nu trebuie sa te urasc doar pentru ca poate imi esti concurent la rezi.In alte circumstante poate am fi devenit prieteni.Treaba e ca rezi asta ne cam scoate pe toti din sarite, dar de aceea suntem oameni sa putem depasi furia de moment si .... nu se ne certam ca prostii. Sa stii ca nu a fost prima cearta personalizata de genul asta aici pe forum...Si altii s-au luat de cap.
Ideea ramine aceeasi. Numai invatand vom putea sa-i infruntam.Pe cine?P etoti ceilalti!!!!!!!!!!!
Ideea ramine aceeasi. Numai invatand vom putea sa-i infruntam.Pe cine?P etoti ceilalti!!!!!!!!!!!

Keep smiling, it makes people wonder what you're up to.