adi wrote:pacat ca nu era si respectivul personaj acolo

ca nu mai aveai ce fund sa pupi, draga Rus

Imi pare rau ca trebuie sa ma introduc. Adi, jignirea ta este gratuita. Daca a fost o persoana care NU a pupat fundul nimanui cât timp membri SSM faceau ce trebuiau sa faca ca sa pastreze sprijinul UMF, a fost vorba de Ovidiu Rus. Primul exemplu care-mi vine in cap este (mai tineti minte?) episodul cand conducerea UMF a amenintat ca nu incheie situatia studentilor daca nu returneaza de urgenta banii pe care-i primisera de Craciun. Ovidiu Rus s-a dus singur la rector atunci. Ce facea conducerea SSM? Sau, daca vrei sa vorbim pe limba asta, ce pupa, tacând din gura ca sa nu supere pe nimeni? Dar n-as vrea sa mai vorbim limba asta, sa stii.
N-a fost singura ocazie. Ani de zile, SSM-ul n-a fost un sindicat, ci un soi de apendice, cu rol incert, al conducerii UMF, care din când in când facea misto de lipsa de influenta a Ligii, de parca influenta ei era izvorâta din reputatia excelenta pe care a avut-o in mijlocul studentimii.
Si dintr-odata, dupa 12 ani in care, nu numai ca a tolerat, dar a si folosit situatia, SSM devine un club al martirilor pe atlarul interesului studentesc si al sfintei morale, in stare sa conduca razboaie mediatice.
De la bun inceput protestul asta a fost lipsit de demnitate, ciudat, cu echivocuri, si nu a atras pe nimeni. Nu stiu cine a vandalizat placuta lui LM, dar hartiile alea golanesti pe care le imparteati pe la primele proteste voi le-ati scris.
Victore, nu incerca sa te eschivezi, atata timp ATI STIUT ca UMF n-are carta, si ati tacut din gura. Ati crezut ca folositi vreo arma politica inteligenta daca vorbiti cât mai putin, daca nu informati pe nimeni de nimic. Atâta timp cât toti membri prin Consiliu, Senat, etc, erau membri SSM (stim cu totii cum se faceau alegerile pt. sefi de serie, niste semnaturi adunate in graba mare), si acestia taceau mâlc de fiecare data, ma intreb de unde putea sa stie Ovidiu, de unde putea sa-i treaca macar prin cap o asemnea aberatie, cum ca noi n-avem carta? Mie nu mi-ar fi dat prin cap. Când Ovidiu Rus incearca totusi sa ia parte la sedinte, nu ii este permis. Interdictie care e veche, nu e de acum. Ca studenti sindicalisti, v-am mai spus-o si alta data, va consider direct responsabili pentru obscurantismul si lipsa de informare de pâna acum.