Am auzit ca s-ar organiza cursuri de ALS la Spitalul Floreasca din Bucuresti si ca ar tine 2 luni, cate 2 ore pe zi. Am cautat pe net si nu am gasit nimic in legatura cu asta. Am gasit numai un curs la spitalul Pantelimon care tine 5 zile si costa 100 de euro. Daca a fost cineva la un astfel de curs poate sa imi dea si mie niste detalii (cat costa, care sunt datele de incepere ale cursurilor, cum a fost, sunt cursuri recunoscute si in satrainatate).
Multumesc anticipat.
Curs ALS Floreasca
-
- junior
Re: Curs ALS Floreasca
Am facut eu ceva de acest gen. Se numeste "Suportul de baza si avansat al vietii", dar au fost 2 zile pe saptamana (intr-o zi curs si intr-o zi practic), timp de 6 saptamani.
Informatii am gasit pe situl colegiului medicilor (cmb.ro). Stiu ca se organizeaza doua serii, una prin vara (nu stiu sigur cand) si una in iarna (Eu am facut in noiembrie - decembrie 2006 si am dat examenul in decembrie). Atunci a costat 150 RON.
Bafta
Informatii am gasit pe situl colegiului medicilor (cmb.ro). Stiu ca se organizeaza doua serii, una prin vara (nu stiu sigur cand) si una in iarna (Eu am facut in noiembrie - decembrie 2006 si am dat examenul in decembrie). Atunci a costat 150 RON.
Bafta
- d'Arc
- elder
vezi daca nu gasesti ceva pe grupurile umefistilor de mures. cursantii als din toate centrele trec pe la noi.
-
- junior
razvan.f wrote:Am auzit ca s-ar organiza cursuri de ALS la Spitalul Floreasca din Bucuresti si ca ar tine 2 luni, cate 2 ore pe zi. Am cautat pe net si nu am gasit nimic in legatura cu asta. Am gasit numai un curs la spitalul Pantelimon care tine 5 zile si costa 100 de euro. Daca a fost cineva la un astfel de curs poate sa imi dea si mie niste detalii (cat costa, care sunt datele de incepere ale cursurilor, cum a fost, sunt cursuri recunoscute si in satrainatate).
Multumesc anticipat.
http://www.cmb.ro/stire.php?id=531
- razvan.f
- senior
Multumesc pentru raspunsuri.
Astazi am vazut si eu anuntul pe siteul CMB.
Astazi am vazut si eu anuntul pe siteul CMB.
- Lea
- newbie
si cursurile astea sunt si pentru studenti?
si eu as fi interesata sa fac un curs ALS...din nefericire nu am putut sa ma duc vara asta la SMURD ca am avut o problema si m-ar interesa f mult un curs de prim ajutor..
la Pantelimon se mai organizeaza astfel de cursuri? ca noi il avem repartizat la semio
app..sunt destul de scumpe pentru un student
la SMURD erau gratis parca..dar au putine locuri
si eu as fi interesata sa fac un curs ALS...din nefericire nu am putut sa ma duc vara asta la SMURD ca am avut o problema si m-ar interesa f mult un curs de prim ajutor..
la Pantelimon se mai organizeaza astfel de cursuri? ca noi il avem repartizat la semio
app..sunt destul de scumpe pentru un student

la SMURD erau gratis parca..dar au putine locuri
A citi fara sa gandesti e ca si cum ai manca fara sa digeri. (Edmund Burke)
-
gratis la smurd, dar si treaba multa de facut...
- razvan.f
- senior
Cursul de la floreasca este numai pentru medici (iti trebuie certificat de membru al colegiului medicilor pentru a te inscrie). De cel de la pantelimon nu stiu.
- Chingachgook
- addicted
mergeti careva la cursul asta de la floreasca?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- razvan.f
- senior
Eu o sa merg.
- Chingachgook
- addicted
stii ceva mai mult?
in ce zile?
sau de pe la ce ore?
o fi vreun risc sa se ocupe repede alea 40 de locuri?
sa ma grabesc cu banu? tu ai platit?
in ce zile?
sau de pe la ce ore?
o fi vreun risc sa se ocupe repede alea 40 de locuri?
sa ma grabesc cu banu? tu ai platit?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- razvan.f
- senior
Eu am platit deja. Cand m-am inscris eu mai erau aprox. 20 de locuri si m-am inscris pe data de 21/09 (la 5 zile de cand a inceput sesiunea de inscrieri).
Pe data de 19/10 la ora 18.00 este primul curs (vreo 2-3 ore de teorie) cand ne si alegem ora la care venim pentru practic a doua zi. Si asa o sa fie in fiecare saptamana timp de 6 saptamani. Cam atat stiu pana acum.
Pe data de 19/10 la ora 18.00 este primul curs (vreo 2-3 ore de teorie) cand ne si alegem ora la care venim pentru practic a doua zi. Si asa o sa fie in fiecare saptamana timp de 6 saptamani. Cam atat stiu pana acum.