Admitere 2009
- Kamy
- junior
Re: Admitere 2009
nu stiu daca intampninati aceeasi problema dar pe mine culegerea la biologie ma innebuneste este plinaaaa de greseli nu mai zic de cele de redactare dar omit cuvinte importante din enunt si am gasit destule raspunsuri gresite se contrazicea cu cartea. nu vreti sa postam aici raspunsurile gresite sa le si corectam? eu am facut inclusiv testele de la glande .
-
- newbie
cine ma poate ajuta si pe mine cu subiectele care s-au dat la chimie anul trecut? va multumesc mult:*
-
- newbie
cine ma poate ajuta si pe mine cu subiectele care s-au dat la chimie anul trecut? va multumesc mult:*
-
- junior
hmm..eu am ajuns la capat..nu le mai suport..le am invatat pe rand, frumos, din iunie anu trecut fac med la bio iar la chimie de 2 ani..am dat test la bio din fiecare capitalor...si acum cand ma uit pe ele ma enervez ca am uitat multe qestii X( si iar trebuie sa iau materia la rand
vreau sa vina mai repede si bacu si admiterea sa scap..sa ma vad intrata si gata..sa termin...voi ?:-s

Ai invins ? Continua! Ai pierdut ? Continua!
-
- junior
Mnoh, eu zic sa te bucuri cat inca mai poti, ca abia dupa ce intri incepe greu. Da poate atunci n-o sa te mai plangi.
-
- junior
dupa macar nu o sa mai am emotiile de acum :-< si toata lumea cu gura "vin examenele" de parca eu nu stiu
- cosmina-gabriela
- elder
Sonnia wrote:dupa macar nu o sa mai am emotiile de acum :-< si toata lumea cu gura "vin examenele" de parca eu nu stiu
Si noi cu ce putem sa te ajutam?
da, examenele bat la usa.
-
- senior
cosmina-gabriela wrote:Si noi cu ce putem sa te ajutam?
sa participati la frustarile noastre in aceste momente de rascruce...or not.
your call.
-
- junior
Cand mai fac si eu cate o pauza de la citit si ma uit pe geam, vad lumea cu prosopele in spinare cum se duce la plaja. Mai citeste vere apoi daca ai chef
Multumam' fain de intentie, dar nu aveti cu ce sa ne ajutati. Poate doar sa mutati usa aia in care bate examenul, sau eu stiu, ceva de genul asta.
Trecem si peste asta, fir-ar mama ei de admitere...

Multumam' fain de intentie, dar nu aveti cu ce sa ne ajutati. Poate doar sa mutati usa aia in care bate examenul, sau eu stiu, ceva de genul asta.
Follow your bliss and the Universe will open doors where there were only walls.
-
- junior
Sonnia wrote:hmm..eu am ajuns la capat..nu le mai suport..le am invatat pe rand, frumos, din iunie anu trecut fac med la bio iar la chimie de 2 ani..am dat test la bio din fiecare capitalor...si acum cand ma uit pe ele ma enervez ca am uitat multe qestii X( si iar trebuie sa iau materia la randvreau sa vina mai repede si bacu si admiterea sa scap..sa ma vad intrata si gata..sa termin...voi ?:-s
In astia 2 ani de cand tot faci meditatii puteai sa inveti singura acasa. Daca invatai 2 ani constant iti garantez ca erau sanse mai mari de 95% sa intri la buget. Insa iti garantez 100% banii pe care i-ai bagat in mediatii, zecile de milioane poate si mai mult din care daca, Doamne fereste, invantand singura intrai la cu plata, iti plateai facultatea primul an si iti ramaneau si bani

Well, cu atatea meditatii... cate sanse sunt sa intri la fara plata? Da fii sincera..
L.E : si ti-a mai facut si capul patrat prof. aia de chimie de care mi-ai povestit:) . Sper ca nu umbla si ea pe aci..
- cosmina-gabriela
- elder
Defcut wrote:Cand mai fac si eu cate o pauza de la citit si ma uit pe geam, vad lumea cu prosopele in spinare cum se duce la plaja. Mai citeste vere apoi daca ai chef![]()

Las' ca trece si asta...sa vezi dupa aia ce party o sa dai (OT: dar tie nu ti s-a urat cu marea peste geam.?.

io una abia astept sa fug de aici la plaja...)
-
- junior
asa am zis si eu la faza cu mediatiile..da am cu cine sa ma inteleg in casa ?!
) cand o sa ies din sala de examen o sa fiu \:D/ nu ca am intrat ci ca am scapat de profele de meditatii
lasa Defcut ca ne facem noi mari si ne ducem noi cu prosoapele la plaja si altii se uita la noi
))

lasa Defcut ca ne facem noi mari si ne ducem noi cu prosoapele la plaja si altii se uita la noi

- ciresar1988
- elder
Am o veste proasta pt tine. Cat timp esti student la medicina vei continua sportul asta cu uitatul la altii. Sesiunea de vara se termina cam odata cu vara si e urmata la 4 sapt de sesiunea de restante.
Imi amintesc sesiunea din anul II, in care ultimul examen a fost pe 27 iulie, in conditiile in care prietenii care faceau ASE terminasera din 12 iunie. Doamne, cat ii mai uram ! Si pe toti cei care umpleau terasele seara, in timp ce noi umblam cu Ranga si Sobotta in brate , la miezul noptii, sa mituim portarii sa ne lase in salile de disectii.
Dar, in fine, asta era prin 1998...la cat se invata acum, s-ar putea sa va urasca ASE-istii pe voi.
Imi amintesc sesiunea din anul II, in care ultimul examen a fost pe 27 iulie, in conditiile in care prietenii care faceau ASE terminasera din 12 iunie. Doamne, cat ii mai uram ! Si pe toti cei care umpleau terasele seara, in timp ce noi umblam cu Ranga si Sobotta in brate , la miezul noptii, sa mituim portarii sa ne lase in salile de disectii.
Dar, in fine, asta era prin 1998...la cat se invata acum, s-ar putea sa va urasca ASE-istii pe voi.
Cu prostul nescolarizat
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)
-
- junior
cosmina-gabriela wrote:Defcut wrote:Cand mai fac si eu cate o pauza de la citit si ma uit pe geam, vad lumea cu prosopele in spinare cum se duce la plaja. Mai citeste vere apoi daca ai chef![]()
![]()
![]()
Las' ca trece si asta...sa vezi dupa aia ce party o sa dai (OT: dar tie nu ti s-a urat cu marea peste geam.?.;
io una abia astept sa fug de aici la plaja...)
Trag un party de vreo 1 luna daca scap de admitere si reusesc la fara plata. Daca nu, petrecerea se amana cu 1 an de zile

Ca sa fim putin mai mult off t. : Nu mi s-a urat cu marea si nici nu cred ca se va intampla asta vreodata. Daca as avea ocazia sa ma mut in alta tara, pe alt continent, tot la mare as vrea sa traiesc. Nimic nu este mai placut decat sa stai pe seslong cu prietenii, sa asculti muzica buna si sa ai marea in fata

-
- junior
ciresar1988 wrote:Am o veste proasta pt tine. Cat timp esti student la medicina vei continua sportul asta cu uitatul la altii. Sesiunea de vara se termina cam odata cu vara si e urmata la 4 sapt de sesiunea de restante.
Sunt constient ca asta se va intampla, dar asta vreau sa fac si voi renunta la tot ce este nevoie. Sper doar ca, pe parcurs, sa nu mi se reduca semnificativ din elenul pe care il am si... sa nu mai aveti atatea vesti proaste pentru noi

-
Re: admiterere carol davila bucuresti
As vrea si eu subiectele de anul trecut de la stomatologie...ma sperie foarte tare admiterea asta.Tot invat cartea asta de biologie si mi se pare ca nu se mai termina odata.Stie cineva cati au fost pe loc anul trecut?si care a fost ultima nota cu care s-a intrat la buget?Mi-e foarte frica pentru stau foarte prost la fizica si simt ca nu mai am timp
- Chingachgook
- addicted
la constanta dai examen?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- junior
kooksee wrote:la constanta dai examen?
Nu, la bucuresti.
-
- newbie
Legat de petrecerea de dupa examen. Sa speram ca liberty parde anul asta o sa fie dupa 22, cand toti astia care ne stresam acum o sa avem ocazia sa rabufnim, s-o facem iarasi lata, ca de fiecare an cand vin masele de oameni ptr liberty

- b3
- elite
Uite inca un subiect de gandire, doar ca sa nu ziceti peste 5-6 ani ca n-ati stiut :p La ce zice ciresar ma refer: la medicina in primii 3 ani iei vacanta la sfarsitul lunii iulie (si este o PLACERE sa stai sa inveti pe canicula), sesiunea tine 4 saptamani si ai vreo 6-7 examene de dat, plus vreo doua saptamani inainte de sesiune in care dai alte 6-7 examene (examenele practice, din materia de LP/laborator/seminar). Dup-aia vara mai trebuie sa faci 3 saptamani de practica in spital (e drept ca multa lume nu le face, ia doar hartie ca le-a facut, da' nu-i frumos). Si daca ai restanta(e) sau vrei sa dai marire (si cu top 400 cred ca multi dau marire
) inseamna ca iti mananci si luna septembrie sau macar cateva saptamani din ea. Din anul 4 devine mai lejer, termini in prima saptamana din iulie facultatea, examenele se dau pe parcursul anului ca nu mai ai materii de an ci module de cateva saptamani - luni.
Si anul 6 e an plin ca toti ceilalti, ba chiar mai lung ca licenta e in septembrie si rezidentiatul in noiembrie (bine, astea poate se mai schimba in 6 ani) spre deosebire de Poli si parca si ASE unde ultimul an este mai scurt ca le lasa timp sa faca lucrarea de diploma si sa invete pe licenta.
Nu zic sa va razganditi, doar sa fiti informati in ce va bagati
Spor la invatat si bafta la Bac si Admitere !

Si anul 6 e an plin ca toti ceilalti, ba chiar mai lung ca licenta e in septembrie si rezidentiatul in noiembrie (bine, astea poate se mai schimba in 6 ani) spre deosebire de Poli si parca si ASE unde ultimul an este mai scurt ca le lasa timp sa faca lucrarea de diploma si sa invete pe licenta.
Nu zic sa va razganditi, doar sa fiti informati in ce va bagati

Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- uana
- newbie
buna
stiti cumva daca la admitere se dau aceleasi intrebari ca cele din cartile cu teste?

stiti cumva daca la admitere se dau aceleasi intrebari ca cele din cartile cu teste?
Destinul e scuza celor slabi ÅŸi opera celor tari.
-
- junior
Aha, fix alea din culegere. Pune mana si invata-le dumnezeieste. A, D, E, C, A, B.
-
- junior

-
- newbie
uana daca vrei sa dai admitere din carte mergi la tm
numai vezi ca e mare competitia si sunt multi cu memoria buna care merg... deci be careful!

- ex_nunc
- junior
la chimie ...am vazut in anii trecuti (2001-2005 ce e drept) ca sunt multe probleme din culegere cuvant cu cuvant
in schimb la biologie.nu cred ca se da mai nimic din culegerea aia(in mare parte gresita ,de altfel)
.bine ca materia tot aia e .deci nu stiu de ce ar folosi sa invatam si raspunsurile
.ceva asemanator probabil ca o sa fie, dar exact ca acolo(la bio) nu cred ca e ..
oricum mai in masura sa ne spuna si noua cred ca sunt cei care deja au dat admiterea.

in schimb la biologie.nu cred ca se da mai nimic din culegerea aia(in mare parte gresita ,de altfel)

oricum mai in masura sa ne spuna si noua cred ca sunt cei care deja au dat admiterea.

- Doddy
- elder
La biologie intr-adevar, anul trecut nu cred sa se fi dat vreo grila mot-a-mot din carte. In schimb, mi s-a parut ca intrebarile au fost mai simple si mai clare decat cele din carte.
La chimie ideea e sa stiti bine ce s-a dat in ultimii... 3-4 ani (adica genul acela de exercitii), deoarece se vor da asemanatoare
. Acolo e posibil sa fi fost si intrebari din carte (am auzit ca cel care face subiectele mai le transcrie de acolo pe unele), insa nu am verificat, deoarece la chimie nu m-am prea folosit de culegere
.
Nu are nici un rost sa v-apucati sa invatati pe dinafara culegerea, la nici una din materii.
La chimie ideea e sa stiti bine ce s-a dat in ultimii... 3-4 ani (adica genul acela de exercitii), deoarece se vor da asemanatoare

Nu are nici un rost sa v-apucati sa invatati pe dinafara culegerea, la nici una din materii.
Nu vad optiuni decat aceea de a spera,
Cand se inchid usile ca statia urmatoare e de partea mea
-
- newbie
am si eu o intrebare: la admitere ne lasa sa intram cu calculatoare pt chimie?
am auzit o varianta cum ca nu avem nevoie ca nu se dau probleme... dar mi se pare cam ciudat... pana la urma cum e?
am auzit o varianta cum ca nu avem nevoie ca nu se dau probleme... dar mi se pare cam ciudat... pana la urma cum e?
- Doddy
- elder
Bogdan_hd wrote:am si eu o intrebare: la admitere ne lasa sa intram cu calculatoare pt chimie?
Nu, in nici un caz nu cred ca e voie cu calculator.
Ideea este ca la probleme, calculele nu sunt foarte grele, din ce am lucrat anul trecut, daca mergeam de la un cap la altul cu calculele sub forma de raport ajungeau sa se reduca foarte multe. Pe de alta parte, sunt 4-5 probleme... mai bine invata totul la teorie si fa bine acolo, decat sa te mai complici cu algoritmi si alte minuni pentru probleme

Si, daca e cineva speriat, sa stiti: la admitere este timp. Luati-va un ceas la mana, faceti la inceput biologia, lasati chimia la urma. Pe ciorna, notati numarul intrebarii la care nu stiti, sau la care aveti dubii, sa stiti sa reveniti la ea dupa ce terminati restul. Nu stati 5 ceasuri la o intrebare ca nu are rost, nu vine ideea in maxim un minut, dati skip si vedeti la final ce faceti. Nu lasati borderoul ala sinistru cu grile de imbulinat pentru ultimele 5 minute, ca e riscul sa imbulinati aiurea, din graba.
Si nu in ultimul rand, atentie maxima

S'aveti bafta cu totii!
Nu vad optiuni decat aceea de a spera,
-
- newbie
Doddy mersi mult pentru raspunsuri. Am vazut si niste probleme la chimie in care erau cifre de forma ab,cdef si alea nici pe foaie nu le calculez corect
)
Sa inteleg ca e mai multa teorie decat probleme la chimie? of...

Sa inteleg ca e mai multa teorie decat probleme la chimie? of...
- uana
- newbie
Ms de raspunsuri, nu am de gand sa le invat " A B D E C.." .
Eu am invatat pana acum din manual , dar mi-a zis cineva ca se dau intrebari exact ca in cartea de teste si vroiam sa aflu daca este sigur asa.
Eu am invatat pana acum din manual , dar mi-a zis cineva ca se dau intrebari exact ca in cartea de teste si vroiam sa aflu daca este sigur asa.
Destinul e scuza celor slabi ÅŸi opera celor tari.
- cosmina-gabriela
- elder
Ioana. wrote:Aha, fix alea din culegere. Pune mana si invata-le dumnezeieste. A, D, E, C, A, B.
Una curiozitate: ai si bursa de merit?
- marmotul
- elite
cosmina-gabriela wrote:Ioana. wrote:Aha, fix alea din culegere. Pune mana si invata-le dumnezeieste. A, D, E, C, A, B.
ce e aia?
un fel de bursa omentala??

-
- junior
cosmina-gabriela wrote:Ioana. wrote:Aha, fix alea din culegere. Pune mana si invata-le dumnezeieste. A, D, E, C, A, B.
Eu .. glumeam.
Heh.
-
- elite
Ioana. wrote:cosmina-gabriela wrote:Ioana. wrote:Aha, fix alea din culegere. Pune mana si invata-le dumnezeieste. A, D, E, C, A, B.
Eu .. glumeam.
Heh.
Ea nu...glumea.
Pfiuuu!
-
- junior
Tu .. glumesti?!
Tiii.
Tiii.
- Serenity.
- junior
Voi cam...spamati
Revenind la topic, sunt cam multe greseli in culegerea de biologie...Stiu ca era cineva care dorea sa discute despre greselile respective. Ca sa nu ocupam prea mult spatiu pe forum, o/il/ii rog sa-mi scrie un mesaj privat si sa comunicam pe y-messenger. Au ramas mai putin de 2 luni si ar fi ideal sa lamurim orice probleme am intampinat in culgeri. Si ca bonus mai socializam si noi, the newbies:D

Revenind la topic, sunt cam multe greseli in culegerea de biologie...Stiu ca era cineva care dorea sa discute despre greselile respective. Ca sa nu ocupam prea mult spatiu pe forum, o/il/ii rog sa-mi scrie un mesaj privat si sa comunicam pe y-messenger. Au ramas mai putin de 2 luni si ar fi ideal sa lamurim orice probleme am intampinat in culgeri. Si ca bonus mai socializam si noi, the newbies:D
- freaky_dr
- newbie
Exista vreo diferenta din punct de vedere al gradului de dificultate intre grilele din carte si cele de la examen?
Intreb asta deoarece multa lume care au dat admiterea in anii trecuti spun ca cele de la examam sunt mai usoare !
Intreb asta deoarece multa lume care au dat admiterea in anii trecuti spun ca cele de la examam sunt mai usoare !
Cu prostul nescolarizat te lupti putin si ai scapat /dar duci o lupta colosala cu prostul care are scoala
- marmotul
- elite
Serenity. wrote:Voi cam...spamati![]()
sa socializati? ha ha
nu uita ca pina la examen sunteti inamici, socializarea vine de abia dupa.

- Serenity.
- junior
Nu stiu altii, dar eu in mod sigur nu cred ca sunt vazuta ca inamica: am deja studii superioare bugetate finalizate, deci nu pot sa intru decat la taxa
Oricum, inamici sau nu, suntem oameni pana la urma si un pic de cooperare nu face rau nimanui 

- daby
- senior
freaky_dr
Post subject: Re: Admitere 2009
Exista vreo diferenta din punct de vedere al gradului de dificultate intre grilele din carte si cele de la examen?
cele de la admitere sunt mult mai usoare mai ales subiectele de chimie