ca pensie obligatorie (pilonul 2 parca), fiecare si-a ales o societate la care contribuie cu x% din salariu
eu am optat pentru generali, si de curand tipii au lansat o facilitate prin care iti poti verifica cati bani plateste angajatorul la pensia obligatorie
acum am constata cu stupoare ca spitalul floreasca NU a platit contributiile pentru 3 (trei) luni de zile din 05.2008 de la constituirea fondurilor (mai, august si noiembrie 2008)
altcineva tot de la generali de la sf. ioan are in toate lunile platite sumele
problema sigur nu e de la generali (am ajus cu intrebarile pana la sediul lor central sa fiu sigur ca nu e de la ei)
sunt sigur ca nu numai eu sunt in situatia asta, iar banii au ajuns in buzunarul cuiva (ok, daca era un accident era o luna, nu 3, iar in lunile urmatoare nu erau mai multi bani, sa zici ca au bagat restanta)
deci, in concluzie, cereti care va stiti la floreasca, de la societatea de asigurari a fiecaruia un desfasurator sau macar o informatie daca s-au bagat bani in fiecare luna sa stim sa facem scandal
atentie ! problema contributii sp. floreasca
-
- elder
atentie ! problema contributii sp. floreasca
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS
- magdutz
- elder
Re: atentie ! problema contributii sp. floreasca
eu am pensia privata la ING, tocmai mi-au trimis situatia pe ultimul an..mi nu imi apare platita contributia in luna iulie 2008, dar recunosc, mi-e groaznic de lene sa ma mobilizez sa intreb la spital (SUUB) sau la ING..