TRANSFERURI

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
zoneb
newbie
newbie

TRANSFERURI

Postby zoneb » Tue May 19, 2009 9:04 pm

Buna!
Sper sa ma poata ajuta cineva, pentru ca timpul ma preseaza.
As dori sa obtin transferul, dar la "plecare" pot obtine doar semnatura rectorului, iar la "sosire" doar a decanului.
Ce ziceti sa incerc, am vreo sansa?
Defapt cine ar trebui sa semneze cererea? Pe forum am vazut ca la majoritatea celor care au reusit transferul, a semnat decanul, dar ceea ce scrie pe perfmed.ro este destul de vag http://www.perfmed.ro/index.php?id=rezidenti&item=s0287 :

1. avizul universitatii de medicina si farmacie, respectiv facultatii de medicina, medicina dentara sau farmacie din centrul universitar în care se afla în pregatire;

Desi imi este clar ca semnatura rectorului este peste cel al decanului, totusi revin cu intrebarea mea de la inceput, ce ziceti se poate?

razi
senior
senior

Re: TRANSFERURI

Postby razi » Tue May 19, 2009 9:45 pm

Daca esti in Buc si vrei sa pleci in alt centru, iti trebuie de plecare de la rector(ca e mai mare decat decanul) si la sosire de la decan.Daca nu esti in Buc iti trebuie de plecare de la decan si de sosire de la decanul de acolo.

zoneb
newbie
newbie

Postby zoneb » Tue May 19, 2009 10:13 pm

Din pacate nu sunt din Bucuresti.
Nu cred ca pot obtine semnatura decanului la plecare, doar a rectorului. De asta am intrebat, daca nu exista flexibilitate si am nevoie de semnatura celor doi decani, atunci nu am nicio sansa.

giaserbu
senior
senior

Postby giaserbu » Sat May 23, 2009 4:33 pm

Si eu trebuie sa obtin avizul de plecare din Bucuresti,dar am emotii ca nu stiu in cat timp mi-l pot da...eu as vrea in aceeasi zi,cel tarziu a doua zi,pentru ca vin din Galati si nu prea pot sta in Bucuresti mai mult....Oricum,am batut deja un drum aproape degeaba la Buc....cand am mers sa-mi iau avizul...au zis ca ei vor intai avizul celor din centrul unde ma transfer,cat si cel al spitalului platitor...Eu habar nu aveam,pentru ca pe site-ul CNPDS nu scrie asa ceva...problema este ca nu stiu daca avizul din centrul in care vreau sa ma transfer mi-l opresc ei,pentru ca eu trebuie sa depun ambele avize la ASP -ul din orasul in care ma transfer...Uffffffffffff.......... :roll:

giaserbu
senior
senior

Postby giaserbu » Sat May 30, 2009 3:41 pm

Am obtinut avizul de la Bucuresti...am depus actele la ASP Galati...acum,sa vedem daca mi se aproba transferul sau nu....Teoretic ma incadrez,am motive intemeiate,dar ma gandesc sa nu se dea doar la rezidentii de an mai mare,dat fiind faptul ca e primul an cand se dau locuri si la Galati...

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Sat May 30, 2009 3:45 pm

succes, sa ne mai spui si noua ce ai mai facut
qpepsi.gif

giaserbu
senior
senior

Postby giaserbu » Tue Jun 30, 2009 10:16 am

Am promis ca revin cu vesti...Acum am vazut ca s-au afisat pe site-ul cnpds aprobarile pentru cei ce au solicitat centrul de pregatire si uraaaaaaaa sunt si eu printre ei!!Deci am reusit sa ma transfer la Galati....Multumesc tuturor pentru sfaturi si ajutor...Acum am o alta dilema in schimb....schimbarea centrului de pregatire se face incepand cu data de 1 iulie...eu momentan sunt in stagiu de genetica pana pe 15 aug,la IOMC...Si habar nu am ce ar trebui sa fac in continuare...De unde imi iau acum hartiile de schimbare a stagiului?...incepand cu 1 iulie figurez ca facand genetica la Galati? :help: Imi cer scuze pentru atatea intrebari,sper sa ma poata lamuri cineva care a obtinut transferul,nu neaparat in Galati...Si va rog,nu ma puneti sa sun la CNPDS,ca imi creste tensiunea numai cat ma gandesc! :hate:

Return to “Viata in spital”