Doktorita wrote:Hello, sunt anul VI si ma pregatesc de rezi
doareu_mm wrote:Asta cu "nu fac avorturi la cerere" e chiar mentalitate de ev mediu.
Inteleg ca refuzi o pacienta pentru ca nu-ti place de ea, pentru ca un coleg ar putea s-o ingrijeasca mai bine decat tine, pentru ca pur si simplu ai dreptul s-o refuzi, dar sa nu faci avorturi la cerere cand pregatirea ta include legal aceasta manevra e o supraatribuire a meseriei de doctor (adica esti si doctor, si ai si dreptul sa decizi in locul pacientei daca pastreaza sau nu copilul ala).
Din cauza unor astfel de mentalitati putin spus "invechite" vedem copile cu copii, mame cu copii nedoriti sau copii prin orfelinate lasati in parasire.
daca ai fin in sectie cu mine nu te-as obliga sa faci "avorturi la cerere", dar nici nu te-as putea privi ca pe o colega cu adevarat. Si ti-as mai dori sa ai o sarcina atunci cand nu vrei mai putin, pentru care tu nu ai face "avort la cerere", fireste...
doareu_mm wrote:Asta cu "nu fac avorturi la cerere" e chiar mentalitate de ev mediu.
[...]
daca ai fin in sectie cu mine nu te-as obliga sa faci "avorturi la cerere", dar nici nu te-as putea privi ca pe o colega cu adevarat. Si ti-as mai dori sa ai o sarcina atunci cand nu vrei mai putin, pentru care tu nu ai face "avort la cerere", fireste...
tana wrote:mi-a venit mie una sa faca avort fix in saptamana mare. a fost o intraga aventura- abia am gasit un anestezist dispus sa ii dea atipeala, el la randul lui n-a gasit asistenta sispusa sa ii traga substantele in seringi, deci si le-a pus singur. asistentele de gineco, care mai de care, nu voiau sa tina la valva, abia am gasit una, mi-au tinut toate morala
doareu_mm wrote:Uite ca la gineco nu e ca la endocrine, ce sa-i facem?
Prin natura si structura meseriei ginecologii fac si avorturi "la cerere", cam asa scrie in fisa postului.
doareu_mm wrote:Cine nu vrea sa comite crime, sau are retineri de ordine etica sunt liberi sa-si aleaga altceva (mai sunt 23 de specialitati, parca).
Sa inteleg ca toata esenta ginecologiei e legata de avortul "la cerere"?
doareu_mm wrote:MumaPadurii wrote:doareu_mm wrote:Cine nu vrea sa comite crime, sau are retineri de ordine etica sunt liberi sa-si aleaga altceva (mai sunt 23 de specialitati, parca).
Sa inteleg ca toata esenta ginecologiei e legata de avortul "la cerere"?
Nu, intelegi gresit.
Doktorita wrote:.... Oricum de castiguri nu se plang in general cei care reusesc sa prinda gineco la rezi..
Doktorita wrote:Multumesc pentru incurajari LASER si she-med .....imi doresc sa evit pe cat posibil si atat cat imi sta in putinta avorturile la cerere...cum o sa se evolueze lucrurile vom vedea...important este ca am aflat ca SE POATE.....multa bafta
P.S Filantropia este un spital "bun" pentru rezidenti?...
kooksee wrote:vor fi la fel ca anul trecut si ca acum 2 ani.
nu il bagati in seama pe rezidante
kooksee wrote:catre coforumistul incoerent rezidante
in ce context te exprimi tu? esti rezident, student, candidat la rezi?
ignorati-l in continuare pe rezidante
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests