atlantiana wrote:

CUM?? Daca ai stagii prea importante in anul I adio concediu? Concediul de odihna e un drept al fiecarui salariat, iclusiv al rezidentilor. Codul muncii, CCMN, CIM, ati auzit de astea?
Incetati sa va mai considerati niste vite in jug, sunteti oameni, aveti demnitate, sau ar trebui sa aveti. Daca aveti nevoie de concediu, depuneti o cerere scrisa si gata. vreu sa vad cui i se refuza vereera si pe ce motiv.[/quote]
uite-asa: in luna cu concediu eu am prima parte de obstetrica de facut. ok, imi iau concediul, dar daca tie iti vine sa nasti pe garda mea cu echipajul meu la cucuietii din vale unde m-ai chemat ca esti in concediu, o sa-ti spun sa atepti pana ajungem la spital, ca eram si eu in concediu in baza Codului muncii, CCMN, CIM pe vremea cand invatam cum se face sa nasti motorizat.
astfel incat sunt vita daca NU fac stagiul ala. asa ca daca nu pot schimba stagiul, nu ma duc in concediu si gata. ma duc la anu'. si prin asta consider ca am toata demnitatea posibila de pe lumea asta.
cat despre judecata lu' matale, nu'sh ce sa zic, zau asa... daca esti de la ceva sindicat zi si mie, fac si eu scandal, da numa pana la greva japoneza inclusiv