REZIDENTIAT PE POST LA SPITALELE C.F.R!!!

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
georco
newbie
newbie

REZIDENTIAT PE POST LA SPITALELE C.F.R!!!

Postby georco » Tue Mar 03, 2009 4:21 pm

salutare.stiu ca suntem cativa colegi care in toamna am ales posturile scoase de spitalele cfr si cred ca si voi aveti O MARE PROBLEMA ca si mine:nu am primit salariul deloc,nici pe ian. si se pare ca nici pe feb nu o sa il primesc.....cei de la RUONS au zis ca o sa ii primim in urma adreselor pe care le-au facut la M.T la urmatoarea rectificare de buget :help: ....din cate stiu eu aia se face prin iunie-iulie :devil:
am sunat azi si la M.T la directia medicala si la directia resurse umane si aia habar nu aveau(au zis ca o sa imi dea ei un telefon dupa ce afla mai multe,dar o sa ii sun eu ca nu cred ca o sa se oboseasca ei prea tare).daca mai sunteti colegi care isi fac pregatirea in bucuresti ma gandeam sa luam legatura si sa mergem impreuna la minister,iar pt cei care fac pregatirea in alte centre sa vorbim noi in numele vostru!
adresa mea de mail este georcotina_fanel@yahoo.com ,nu ezitati sa ma contactati!!! :peace:

cortex

Re: REZIDENTIAT PE POST LA SPITALELE C.F.R!!!

Postby cortex » Wed Mar 04, 2009 3:59 pm

hai ca io sunt din alt film... zi-mi si mie cand au fost posturile astea la cfr...
bine, pe mine ma interseaza mai mult ca fapt divers, poate o sa am in vedere un rezidentiat mai profitabil...

georco
newbie
newbie

Re: REZIDENTIAT PE POST LA SPITALELE C.F.R!!!

Postby georco » Wed Mar 04, 2009 5:06 pm

posturile au fost scoase la concursul din 16 nov,au fost publicate in viata medicala si am ales respectivul post in ziua cand s-au facut repartitiile.din cate stiu au fost scoase posturi la severin,galati si brasov...poti verifica pe situl rezidentiat.info....

Return to “Viata in spital”