MumaPadurii wrote:Cand n-o sa mai fi sef de serie o sa-ti schimbi nick-ul?
nu sunt sef de serie
MumaPadurii wrote:Cand n-o sa mai fi sef de serie o sa-ti schimbi nick-ul?
MumaPadurii wrote:Fare enough, nici eu nu sunt chiar muma padurii.
b3 wrote:subiectul e "rezi 2009", nu cum arata muma padurii, iesiti la un suc daca aveti curiozitati.
sef_serie wrote:
nu sunt sef de serie
Rash wrote:sef_serie wrote:
nu sunt sef de serie
Nu te cred!e un sef de serie care are emailul ca nick-ul tau.Prea mare coincidenta,sau ironia,dupa caz.Wich is it?
marmotul wrote:Rash wrote:sef_serie wrote:
nu sunt sef de serie
Nu te cred!e un sef de serie care are emailul ca nick-ul tau.Prea mare coincidenta,sau ironia,dupa caz.Wich is it?
pam-pam.
sah mat
olguta666 wrote:marmotul wrote:[quote="Rash
pam-pam.
sah mat
asta e topic de nick-uri sau de rezidentiat????????????????
dbc wrote:Ceva imi spune ca in spatele povestii asteia, cu interviul in locul examenului de rezidentiat, sta Raed Arafat.
Am fost acum 2 ani intr-un stagiu SMURD, la Targu Mures, si am avut ocazia sa-l cunosc personal... era un aprig contestatar al actualului sistem de rezidentiat si spunea ca doreste sa implementeze sistemul pe baza de interviu.
Nu-mi pare o idee asa buna in "Romanica" noastra plina de "pile", dar sa vedem ce va iesi...
pc7 wrote:Executivul a adoptat, în şedinţa de astăzi, Hotărârea de Guvern privind aprobarea cifrelor de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar şi superior de stat în anul şcolar/universitar 2009-2010. În ceea ce priveşte învăţământul superior, vor fi finanţate de la bugetul de stat:
3.000 locuri pentru studii universitare de rezidenţiat,
holliday wrote:pc7 wrote:Executivul a adoptat, în şedinţa de astăzi, Hotărârea de Guvern privind aprobarea cifrelor de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar şi superior de stat în anul şcolar/universitar 2009-2010. În ceea ce priveşte învăţământul superior, vor fi finanţate de la bugetul de stat:
3.000 locuri pentru studii universitare de rezidenţiat,
dar 2500 pe post. am eu o premonitie.
dr_dr wrote:3000 de locuri
2999 pe post
dr_ wrote:dr_dr wrote:3000 de locuri
2999 pe post
2998 posturi sunt in Bucuresti.
holliday wrote:dr_ wrote:dr_dr wrote:3000 de locuri
2999 pe post
2998 posturi sunt in Bucuresti.
Da ma le da in Bucuresti mai multe sa nu mai iasa 15 oameni in strada sa faca proteste ca vor mai multe locuri la rezidentiat.
Iti mai amintesti Kooksee?
kooksee wrote:
da, dupa evenimentul ala am fost si amenintat cu bataia
revoltataaa wrote:Nu va amagiti, cele 3000 de locuri includ si pregatirea in a doua specialitate si rezi cu timp partial. tare ma tem ca o sa fie mai putin de 2000 pentru rezidentiat (loc plus post)
Posturi vor fi mai putine pt ca conform legii se vor scoate posturi in spitalele cu deficit >75% (anul trecut a fost 50%)
zana_ale wrote:eu sunt inca optimista!!!!!!!!!!!!
rezidante wrote:revoltataaa wrote:Nu va amagiti, cele 3000 de locuri includ si pregatirea in a doua specialitate si rezi cu timp partial. tare ma tem ca o sa fie mai putin de 2000 pentru rezidentiat (loc plus post)
Posturi vor fi mai putine pt ca conform legii se vor scoate posturi in spitalele cu deficit >75% (anul trecut a fost 50%)
a2a specialitate este o chestiune optionala,iar rezi cu timp partial nu intra in calcul,cei cu timp partial nu sunt platiti! ( pt ca conform legii ),esti de origine romana,sau provii dintr o casatorie mixta?? Rerevoltata lu'tata!
Dr.Angel wrote:ce-ti m face zana????...ai rezolvat cu stagiatura pe anul in curs??zana_ale wrote:eu sunt inca optimista!!!!!!!!!!!!
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests