freaky_dr wrote:Buna seara tuturor!
Am citit si eu acum postarile voastre si am aflat ca au aparut grilele la biologie !
Voiam sa va intreb daca stiti cumva ... daca la medicina dentara intra si "Notiuni elementare de igiena si patologie"... in admiterea 2009 .
O seara placuta
absurd_kitty wrote:Hello all. Ma numesc Cristina si mi-s din Slatina..and ofc, vreau sa dau la medicina, la Carol Davila. Problema e ca cineva al carui copil a dat la medicina mi-a spus k trebuie sa fac meditatie cu profesori univ dak vreau sa intru.Eu am incredere in profesoarele mele dar ma intrebam daca totusi e nevoie si de altfel de pregatire.. Si mai am o intrebare: tot lucrez din cartile de teste din 2008 si vroiam sa aflu daca si cele din 2009 au ramas la fel ca macar sa nu le mai cumpar degeaba. Daca ar putea cineva sa ma inforeze (s'il vous plait!)
mc anticipat
absurd_kitty wrote:Hello all. Ma numesc Cristina si mi-s din Slatina..and ofc, vreau sa dau la medicina, la Carol Davila. Problema e ca cineva al carui copil a dat la medicina mi-a spus k trebuie sa fac meditatie cu profesori univ dak vreau sa intru.Eu am incredere in profesoarele mele dar ma intrebam daca totusi e nevoie si de altfel de pregatire.. Si mai am o intrebare: tot lucrez din cartile de teste din 2008 si vroiam sa aflu daca si cele din 2009 au ramas la fel ca macar sa nu le mai cumpar degeaba. Daca ar putea cineva sa ma inforeze (s'il vous plait!)
mc anticipat
uana wrote:la admitere conteaza media de la bacalaureat?:D <multumesc>
uana wrote:la admitere conteaza media de la bacalaureat?:D <multumesc>
ANUBISa wrote:primul fiind punctajul obt. la bio.
absurd_kitty wrote:stie cineva dak s-a schimbat total culegerea de bio?
eos_neo wrote:la chimie s-au adaugat doar testele de anul trecut ... ca eu acum am culegerile din 2007 si din 2008 dar sunt identice doar ca cea din 2008 are cateva teste in plus ... acum ca am auzit ca la biologie s-au schimbat total intrebarile am sa mi-o cumpar dar la chimie cred ca au ramas aceleasi intrebari
Doddy wrote:eos_neo wrote:la chimie s-au adaugat doar testele de anul trecut ... ca eu acum am culegerile din 2007 si din 2008 dar sunt identice doar ca cea din 2008 are cateva teste in plus ... acum ca am auzit ca la biologie s-au schimbat total intrebarile am sa mi-o cumpar dar la chimie cred ca au ramas aceleasi intrebari
Noroc!
Vand culegerea de anul trecut de chimie, 25 de lei!
Este in stare foarte buna, nu am vrut sa o vand pana acum in ideea ca se schimba, sa nu dau teapa cuiva![]()
Cine e interesat sa-mi dea un mesaj privat cu idul de mess si vorbim!
Merge pe principiul "Primul venit, primul servit"
Daca mai e cineva interesat, vand culegerea de anul trecut de biologie... chit ca "grilele s-au schimbat" (desi sunt convins ca mai mult ordinea lor s-a schimbat), materia este aceeasi... Pretul de 15 lei, tocmai pentru ca "nu sunt aceleasi grile"... (oricum, ca idee, cel putin la biologie, sigur nu o sa pice nici o grila din culegere).
Numai bine
dud wrote:mi-am luat si eu culegerea de bio 2009, sunt schimbate intrebarile, dar rezultatele de la sf multe sunt gresite..la fizica, daca da cineva, e identica
dud wrote:
am facut 6 si la toate am avut de corectat
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests