Hai sa le uram bun venit in spital tinerilor rezidenti!

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
dr_arm
senior
senior

Re: Hai sa le uram bun venit in spital tinerilor rezidenti!

Postby dr_arm » Wed Jan 07, 2009 4:44 pm

dr_holliday wrote:prietene, se pricepe toata lumea la spaga si la shmecherii manca-ti-as...de aia a ajuns Romania cum a ajuns..

lasa ca noi nu vom lua nici spaga si sa vad cum traiesti din salariu de medic la 50 de ani! parlamentarii au voie sa aiva "n" milioane salariu ca ei, saracii, sunt expusi la stress, ca ei se "joaca" cu bacteriile din spitale... sa traim si sa luam spaga de la parlamentari! :wink:

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Thu Jan 08, 2009 2:14 am

alimori wrote:ce de boieri pe aici! se duc cu taxiul, se intorc cu taxiul... si in pauza de cafea ce-or face? s-or plange de salariul mizer?

Deocamdata nu am de ce sa ma plang pt ca nu am luat salariu inca dar sigur nu voi rata ocazia asta in pauza de cafea :lol: Unii poate sunt doctori de placere mai stii?:D

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Thu Jan 08, 2009 2:27 am

Aaaa,am uitat sa va zic de prima zi! A fost foarte bine,nu ma asteptam la bunatate si respect,am un indrumator de stagiu super ok,o doctorita vorbareata ,deschisa care mi-a schimbat un pic punctul de vedere in ceea ce priveste medicina de familie.Nu ma asteptam la cine stie ce,dar am avut multi pacienti,am fost lasata sa ii consult,sa le studiez fisele.E ok pt inceput.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jan 12, 2009 8:22 pm

cred ca prima zi e esentiala ca trebuie sa-i pui pe cei mici la respect sa nu te lovesti de ei ulterior cand balmajesc gafele prin spital

swiss
elite
elite

Postby swiss » Tue Jan 13, 2009 9:44 pm

trident wrote:cred ca prima zi e esentiala ca trebuie sa-i pui pe cei mici la respect sa nu te lovesti de ei ulterior cand balmajesc gafele prin spital

asta suna ca faza cu balicii din faculta.
numai ca unii raman cu porecla de balic.

Return to “Viata in spital”