Prima de fidelitate (stabilitate) NU au primit-o rezidentii din Mures , motivul fiind lipsa fonduriilor.
Cum e in celelalte centre universitare?
Avand in vedere ca aproape 80% din munca in spital, ma refer la ceea de linga patul pacientului + hartii , smda este facuta de rezident cum isi permit sa nu ne plateasca.
Asistentii medicali au primit banii. Rezidentii nu .
Propun sa lucram doar pana la ora 13.00. Sa ii lasam pe primari sa-si faca munca, ca de noi nu mai e nevoie.
Ce ziceti dupa Sarbatori , lucram pana la 13. 00?
Sau facem greva?
Prima de fidelitate (stabilitate)
-
- junior
Re: Prima de fidelitate (stabilitate)
Cool !
In 2 ore : 100 de vizualizari dar nici un coment.
Asta suntem noi rezidentii : o adunatura de lasi, de care isi bate joc tot sistemul!
Frumos viitor are medicina in Romanica!
Asta suntem noi rezidentii : o adunatura de lasi, de care isi bate joc tot sistemul!
- 187.92a
- addicted
Ales wrote:Prima de fidelitate (stabilitate) NU au primit-o rezidentii din Mures
Daca esti roman macar vorbeste romaneste nu maghiara; nu se incepe cu complementul direct.
De ce sa-ti raspunda cineva daca mai e un topic deja?
Asa, si cand vine criza economica ce o sa facem, iesim in strada in fiecare luna, toata lumea, ca n-o sa mai eplateasca ei salriile in toata tara?
Vrei sa dam jos Guv si sa se instaureze un guv minoritar UDMR?
Si ne mai faci si lasi. Las esti tu. Altfel erai deja in strada.
-
- junior
La gramatica stiu ca nu eram bun asa ca nu te contrazic, dar faza cu UDMR-ul nu stiu de ce o bagi aici ?
Nu m-am referit la tine ci doar am tras o concluzie fireasca.
Uita-te si tu ! E un fapt: suntem lasi ! Asta e !
Ungurii macar au curaj sa lupte, chiar daca nu au sanse, nu vad de ce le reprosezi acest lucru.
Nu m-am referit la tine ci doar am tras o concluzie fireasca.
Uita-te si tu ! E un fapt: suntem lasi ! Asta e !
Ungurii macar au curaj sa lupte, chiar daca nu au sanse, nu vad de ce le reprosezi acest lucru.
-
- junior
Nici in Craiova nu s-a virat prima de stabilitate, dar ce mai conteaza in conditiile in care nu am luat nici salariul si nici bonurile pe noiembrie.....
-
- senior
Ales wrote:Cool !
daca erai mai atent/a ai fi vazut, asa cum a spus si trident, ca mai este un topic despre acest subiect ("prima de stabilitate medici") si care are 417 replies si 40324 views...