4 pisici birmanezi....2 baietzi shi 2 fete....haidetzi bre....
sigp500@yahoo.se
4 Kopii de Birmaneza GRATIS! Arunckatzi-va!
- Thorr
- senior
4 Kopii de Birmaneza GRATIS! Arunckatzi-va!
...För Den Gud, För Den Küngen, För Den Rättvisa!
- adi
- elder
Re: 4 Kopii de Birmaneza GRATIS! Arunckatzi-va!
nu le ceri referinte? pai unde or sa creasca kopii astia?
pe maidanul din fata camenului? (ca multi dintre astia e sobolani de camine
)
acuma serios: decat sa vina "kopilu'" den Sweden ma gandesc ca e mai bine sa ma duc eu acolo dupa el

acuma serios: decat sa vina "kopilu'" den Sweden ma gandesc ca e mai bine sa ma duc eu acolo dupa el

- adi
- elder
1. desi imi plac pisicile momentan nu ii pot oferi cadrul de liniste si siguranta pe care probabil ca si-l doreste birmaneza in discutie (varianta oficiala)
2. (varianta neoficiala) ultima pisica nevoita sa faca bungee-jumping de la balcon a demisionat intr-un mod care nu permite (spre deosebire de dl.Beuran) nici o revenire. Declaratia de demisie poate fi descrisa onomatopeic "fleoshc"
3. ambele variante de mai sus sunt false, pisica ta e binevenita (nu la mine, dar voi intreba o prietena care e amatoare si te anunt pe email in timp scurt daca da; no email means no)
ca sa inchei cu ideile din amonte generatoare de confuzie declar pe propria raspundere ca nu ma consider apt de a incheia contractul de cedare-acceptare kopil pisica rasa birmaneza, dar ramane valabila varianta nr 3.

2. (varianta neoficiala) ultima pisica nevoita sa faca bungee-jumping de la balcon a demisionat intr-un mod care nu permite (spre deosebire de dl.Beuran) nici o revenire. Declaratia de demisie poate fi descrisa onomatopeic "fleoshc"
3. ambele variante de mai sus sunt false, pisica ta e binevenita (nu la mine, dar voi intreba o prietena care e amatoare si te anunt pe email in timp scurt daca da; no email means no)
ca sa inchei cu ideile din amonte generatoare de confuzie declar pe propria raspundere ca nu ma consider apt de a incheia contractul de cedare-acceptare kopil pisica rasa birmaneza, dar ramane valabila varianta nr 3.

- AntiFletz
Hmm sa-i vedem daca merita statultul de vedete...
fa-le o poza ..sa vada lumea piticii...
cred ca prietena mea vrea unul ...ar trebui sa discutam problema ...
cred ca prietena mea vrea unul ...ar trebui sa discutam problema ...
In God we TRUST. All others pay CASH.
- Khaos
- senior
Mai ai puiutzii? Vreau si eu unul, dar de sex feminin daca se poate.
luca_lucian@yahoo.com, id pe messenger se deduce de acolo
0724469793
luca_lucian@yahoo.com, id pe messenger se deduce de acolo
0724469793
×›×™ ×”×¢×•×œ× ×”×•× ×¨×§ ×ª×—× ×” של זמן
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע