dr_duda wrote:offf ce noroc pe cei de anul trecutsa vedem oare ce prind si eu cu 680 pcte
acum depinde ce vrei..si eu sper sa ia lumea posturi...

dr_duda wrote:offf ce noroc pe cei de anul trecutsa vedem oare ce prind si eu cu 680 pcte
snowtrekker wrote:eu imi mentin ideea ca cine a dat la medicina ca sa faca bani si a gresit menirea in viata...
dr_duda wrote:as vrea reumatologie desi nu stiu daca am sanse... balneo nici atit cred
dr_duda wrote:as vrea reumatologie desi nu stiu daca am sanse... balneo nici atit cred
andy gavrilescu wrote:la gineco rezid an 1 salar 950 (pe aci) plus bonuri.
dudisly wrote:Alina, eu am facut prostia anul trecut sa imi iau gastro, desi vroiam ca si tine gineco, si uite asa ajung sa mai dau inca odata la anul. Daca mai pot. Sa raman pe gastro nu vreau, ca si eu ma vad facand doar ceva chirurgical, mai ales gineco, dar a trebuit sa ma duc la stagii. Poate tu ai mai mult noroc si te lasa sa pleci, dar nu se merita pentru 2 lei cat ne dau astia salariu. In ultimile luni n-am mai fost la stagiu dar tot am iesit din ritm cu luat stagii, dus pontaje, milogeli sa ma lase sa plec. Deci nu se merita, mai bine vacanta o luna si apoi cu burta pe carte.
dr_alina wrote:Salut. Sunt dupa locul 1000 in clasament si as vrea sa stiu ce ar fi mai bine sa iau la rezidentiat, in conditiile in care vreau sa mai dau odata la anul sa prind gineco. Imi doresc sa fac neaparat gineco, deci sincer nu ma vad facand altceva, si sunt gata sa ma inham la munca de a mai invata odata pentru asta decat sa raman pe o specialitate care nu imi place.
Insa as vrea sa stiu ce credeti ca ar fi mai bine sa iau acum la repartitie, ca probabil o sa prind doar locuri de medicale, si vreau sa am timp sa si invat.
Daiza wrote:dr_alina wrote:Salut. Sunt dupa locul 1000 in clasament si as vrea sa stiu ce ar fi mai bine sa iau la rezidentiat, in conditiile in care vreau sa mai dau odata la anul sa prind gineco. Imi doresc sa fac neaparat gineco, deci sincer nu ma vad facand altceva, si sunt gata sa ma inham la munca de a mai invata odata pentru asta decat sa raman pe o specialitate care nu imi place.
Insa as vrea sa stiu ce credeti ca ar fi mai bine sa iau acum la repartitie, ca probabil o sa prind doar locuri de medicale, si vreau sa am timp sa si invat.
prinzi chirugie generala,si iti sugerez sa iei asta,ptca iti echivalezi 6 luni de chirurgie,mult mai mult ca in mf...si dc nu maipoti invata ptlaanul..mkrramai cu ceva ok,tot chirurhgie cumiti doresti.
in plus, exista sanse sa te poti transferamai usor pegineco.
reimus wrote:.
Cat despre invatat, bafta multa si gandeste-te cums a faci sa iti maresti sansele la maniera cum formuleaza astia intrebarile.
reimus wrote:Hei, privind ordinea de terminare a specialitatilor de anul trecut, daca esti putin dupa pozitia 1000 poti prinde chirurgie generala, asa ca merita sa alegi asta, in primul rand poate iti place iar in al doilea rand ti se va scadea din durata viitorului rezidentiat (pe gineco).
Doar sa ai grija sa NU IEI CEVA PE POST, ca nu o sa mai poti intrerupe la anul, trebuie ales ceva pe loc, ca sa poti renunta linistit la el in eventualitatea unui succes deplin in anul care vine.
Cat despre invatat, bafta multa si gandeste-te cums a faci sa iti maresti sansele la maniera cum formuleaza astia intrebarile.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest