lista detaliata loc/post
- amyka
- senior
lista detaliata loc/post
Rog pe cine are lista integrala pe post si pe loc + suplimentarea sa mi-o transmita si mie. este ceva pe rez.info dar nu e toata
Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!
- cristianlica
- senior
Re: lista detaliata loc/post
Exista vreo lista completa cu locurile si cu posturile TOATE SEPARATE?
Decat mult si fara rost, mai bine putin si prost
-
- senior
Lasati lenea si puneti mana pe pix,faceti-va tabele ca locurile/posturile,sunt pe rezidentiat.info
- cristianlica
- senior
Dar sunt la gramada...locuri+posturi....
-
- senior
Asa,pui mana si iti faci tabel,pe orase,pe locuri cate sunt,pe posturi cate sunt si unde...acolo la repatitie trebuie sa fii atent la toata punctajele din fata ta si sa tai de pe lista ce se ia,altfel ajunge la tine si tu habar n-ai ce poti alege.Poate fi ramas un post/loc tocmai pe ceva ce te intereseaza si sa-l scapi!
-
- senior
Oricum au facut o nebunie cu lista asta de locuri/posturi,cred ca va fi jale la repartitie,si nu vreau sa cobesc dar cred ca multi se vor incurca sa urmareasca si sa bifeze ce se alege pana la ei,e o bataie de joc totala.
Asa ca sa aveti mare grija dragilor,sunt puse toate la gramada,dar cu atentie structurati-va cu grija tabelul pe care veti bifa.Multa bafta
Oricum,posturile sunt imprastiate prin toata tara,dar rezidentiatul se face doar in centrele universitare,cele 12.
Mare harababura,ma enervez si eu asa din solidaritate
Asa ca sa aveti mare grija dragilor,sunt puse toate la gramada,dar cu atentie structurati-va cu grija tabelul pe care veti bifa.Multa bafta

Oricum,posturile sunt imprastiate prin toata tara,dar rezidentiatul se face doar in centrele universitare,cele 12.
Mare harababura,ma enervez si eu asa din solidaritate

- cristianlica
- senior
Pe mine nu ma intereseaza posturile...ARE CINEVA O LISTA COMPLETA CU LOCURILE? 

- andrita
- elder
exemplu.
pe ati initial s au scos 47 posturi si 10 locuri.apoi s au suplimentat 2 posturi deci 49 P si 10 L.la lista finala s au mai suplimentat ceva locuri.deci final ati-93=49 P si 44L.
intrebare.cate din cele 20 P+L din bucuresti sunt L si cate sunt P?
pe ati initial s au scos 47 posturi si 10 locuri.apoi s au suplimentat 2 posturi deci 49 P si 10 L.la lista finala s au mai suplimentat ceva locuri.deci final ati-93=49 P si 44L.
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.
- cristianlica
- senior
E CHIAR ASA GREU SA POSTEZE PE SITE NUMARUL DE LOCURI SI DE POSTURI DEFALCAT? 

- andrita
- elder
asta e toata smecheria.sa fim mai dezorientatzi decat am fost pana acum.
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.
-
- newbie
In sfarsit au aparut si reactiile de genul asta . NImeni nu observase pana acum? Mie mi se pare cel mai simplu mod de a ne fenta pe fata.
- cristianlica
- senior
Observasem...dar eram stressati mai mult de punctaje...acum ne-am mai revenit 

-
- newbie
buna ! sunt noua pe forum! am si eu aceeasi nelamurire? de unde aflam cate sunt L si cate sunt P intr-un centru univ? pe rezidentiat.info nu exista o lista detaliata.....sau n-am gasit-o eu!!?? 

- cog1983
- elder
DIANA24 wrote:buna ! sunt noua pe forum! am si eu aceeasi nelamurire? de unde aflam cate sunt L si cate sunt P intr-un centru univ? pe rezidentiat.info nu exista o lista detaliata.....sau n-am gasit-o eu!!??
Acest "mic" amanunt il vei afla numai dupa teleconferinta...

Simtul umorului e o dovada de inteligenta
- amyka
- senior
Hai ma chiar nu are nimeni lista cu post/loc detaliata????????? Re rezidentiat info iti faci mintea fundita pana le pricepi. Nu fiti rai si dati-ne si noua lista 

- d'Arc
- elder
amyka wrote:Hai ma chiar nu are nimeni lista cu post/loc detaliata????????? Re rezidentiat info iti faci mintea fundita pana le pricepi. Nu fiti rai si dati-ne si noua lista
incerc sa fac eu una. dar ti-o fac cu elipse, sa poti imbulina din nou, in caz ca ti-e dor

- cog1983
- elder
amyka wrote:Hai ma chiar nu are nimeni lista cu post/loc detaliata????????? Re rezidentiat info iti faci mintea fundita pana le pricepi. Nu fiti rai si dati-ne si noua lista
NU exista asa ceva!!!
- Insomnia
- senior
cog1983 wrote:amyka wrote:Hai ma chiar nu are nimeni lista cu post/loc detaliata????????? Re rezidentiat info iti faci mintea fundita pana le pricepi. Nu fiti rai si dati-ne si noua lista
NU exista asa ceva!!!
cog,de ce esti rea???
da-le lista!!!unde ai ascuns-o?

What Goes Around...Comes Around
- cog1983
- elder
Insomnia wrote:cog1983 wrote:amyka wrote:Hai ma chiar nu are nimeni lista cu post/loc detaliata????????? Re rezidentiat info iti faci mintea fundita pana le pricepi. Nu fiti rai si dati-ne si noua lista
NU exista asa ceva!!!
cog,de ce esti rea???
da-le lista!!!unde ai ascuns-o?
Recunosc!

Ma veti recunoaste la teleconferinta dupa teancul de hartii cu listele
-
- senior
Andrita,nu exista posturi de ati in Bucuresti!!!andrita wrote:exemplu.
Te uiti in lista cu posturi si vezi ca sunt pe la diverse spitale din tara posturile de ati,niciunul in Bucuresti!!! insa daca iti alegi post la Spitalul orasenesc Costesti,de exemplu,poti sa-ti alegi sa faci rezidentiatul in Bucuresti,asta numai daca la momentul alegerii tale mai exista o astfel de optiune!!!
Insa pur si simplu e bataie de joc,nu poti sa fi sigur decat pe 3 locuri de ati in Bucuresti dupa ce cercetezi cu atentie toate listele alea,insa din 10 locuri care le arata la un moment dat pe ati,pe tara,nu poti sti cate sunt in Bucuresti,pentru ca dau la gramada 15 locuri si posturi in Bucuresti din 57,incredibil dragilor,va compatimesc cu adevarat

- Insomnia
- senior
[/quote]
Recunosc!
Vreau sa o tin numai pentru mine... sa fiu singura care stie cate locuri si cate posturi sunt
Ma veti recunoaste la teleconferinta dupa teancul de hartii cu listele[/quote]
imi dai si mie macar 2 foi,plssss
multumesc anticipat!
Recunosc!

Ma veti recunoaste la teleconferinta dupa teancul de hartii cu listele[/quote]
multumesc anticipat!

- cog1983
- elder
Insomnia wrote:
multumesc anticipat!
Iti dau 1 si sa nu te mai aud! (aia cu MF-ul

- Insomnia
- senior
vreau foaia cu psihi..plss
macar p-aia cu neonato,mi-o dai????
- cog1983
- elder
Insomnia wrote:vreau foaia cu psihi..plss
Nu! le tin pentru mine

P.S. ciudata combinatie: psihi+neonat

- amyka
- senior
o vreau eu pe aia cu MF
- Insomnia
- senior
cog1983 wrote:Insomnia wrote:vreau foaia cu psihi..plss
Nu! le tin pentru mine![]()
P.S. ciudata combinatie: psihi+neonat
io sunt o ciudata

am facut stagiu 6 luni pe sectie de neonato si mi-a placut tare mult

- cog1983
- elder
amyka wrote:o vreau eu pe aia cu MF
Tie nu ti-o dau ca nu m-ai rugat frumos ca si Insomnia si nu mi-ai multumit anticipat!
Insomnia wrote:plssss
multumesc anticipat!
- herbsman
- newbie
O varianta de tabel cu centrele de pregatire. Ar mai trebui si posturile mai detaliat, dar...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Insomnia
- senior
cog,ai pm...
asa ca sa nu mai negociem public,hai mai pe sub mana
asa ca sa nu mai negociem public,hai mai pe sub mana

-
- junior
herbsman wrote:O varianta de tabel cu centrele de pregatire. Ar mai trebui si posturile mai detaliat, dar...
Multumesc frumos pt tabel.E foarte clar si bine facut.Doar ca am si eu o intrebare stupida.De unde stiu,de exemplu pe Cluj cate sunt locuri si cate posturi?Tu cum ai facut deosebirea,ca eu din lista lor de pre rezi.info nu am inteles nimic(si nu-s blonda)

- amyka
- senior
Merci,herbsman, adica MULTUMESC tuuuuuuuu. Mai trebuie sa caut si cea cu posturile si totul e perfect. Hei si TU cu multumesc anticipat, iti multumesc anticipat si nu-i asa ca-mi dai si mie lista cu posturile detaliata????????
Te roggggg

-
- newbie
Va rog tare mult daca stie cineva sa ma lamureasca asupra unui lucru:
Spre ex. la prima disciplina (alergologie) sunt 3 posturi pe tara, 15 locuri+posturi pe tara, iar la Iasi scrie 7 (locuri +posturi).
Cum aflam exact cate locuri sunt la Iasi? Adika e posibil sa se aleaga inaintea mea 6 locuri pe alergo, ajunge la mine si eu zic ca vreau al 7-lea loc (fara post) si ei sa-mi zica ca nu se poate...ala e un loc pus deoparte pt post?
Spre ex. la prima disciplina (alergologie) sunt 3 posturi pe tara, 15 locuri+posturi pe tara, iar la Iasi scrie 7 (locuri +posturi).
Cum aflam exact cate locuri sunt la Iasi? Adika e posibil sa se aleaga inaintea mea 6 locuri pe alergo, ajunge la mine si eu zic ca vreau al 7-lea loc (fara post) si ei sa-mi zica ca nu se poate...ala e un loc pus deoparte pt post?
- lion
- senior
daca sunt 7 locuri si esti a 7-a l-ai luat.daca esti a 8-a si vrei sa iei postul de alergologie e al tau ,dar pregatirea o faci in alt centru universitar unde au mai ramas locuri.este o singura regula:loc +post = nr total scris in tabel.dezavantajul posturilor e ca poti prinde sa faci reziul in alt centru univ altul decat cel mai apropiat lui....
-
- senior
Da Emilia,se pare ca nu se poate spune sigur cate locuri sunt din totalul ala,ceea ce mi se pare o cretinitate
Si da,se poate sa se intample asa ca in supozitia ta,dupa cum gandesc eu

Si da,se poate sa se intample asa ca in supozitia ta,dupa cum gandesc eu

-
- senior
Bun,aasa este,dar de unde stii cand s-au terminat locurile in acel centru?locurile zic! se presupune ca alea se vor alege primele,nu posturile...lion wrote:daca sunt 7 locuri si esti a 7-a l-ai luat.daca esti a 8-a si vrei sa iei postul de alergologie e al tau ,dar pregatirea o faci in alt centru universitar unde au mai ramas locuri.este o singura regula:loc +post = nr total scris in tabel.dezavantajul posturilor e ca poti prinde sa faci reziul in alt centru univ altul decat cel mai apropiat lui....
-
- newbie
Da..si mie mi se pare logic ce zice lion....numai ca tare as vrea sa nu ne trezim cu surprize de genul exemplului pe care l-am dat...
- lion
- senior
pai deaia iti faci in tabel si bifezi.cand ajunge la tine vezi,dau un exemplu ai post de recuperare la faget tm dar locuri de pregatire au mai ramas la bucuresti,sau loc pe epidemio tm...si iti faci calculele....
acum nu va suparati ca va zic,ati stat atatea zile cu cartile in fata si nu mai aveti rabdare in 5 zile sa va faceti un tabel pe care sa-l intelegeti voi.acum fiecare avem cate un calculator si facem niste calcule.eu am dat jos toate modelele posibile si vad eu cum le modific sa fie pe intelesul meu.si ma rog sa prind ce vreau
....
acum nu va suparati ca va zic,ati stat atatea zile cu cartile in fata si nu mai aveti rabdare in 5 zile sa va faceti un tabel pe care sa-l intelegeti voi.acum fiecare avem cate un calculator si facem niste calcule.eu am dat jos toate modelele posibile si vad eu cum le modific sa fie pe intelesul meu.si ma rog sa prind ce vreau

- lion
- senior
asa acum va zic cum vreau sa fac eu mai exact.imi fac un tabel cu nr total de locuri+posturi pe centre universitare.si separat localitatile cu posturi pe specialitati.daca alege cineva un loc bifez in primul tabel,daca alege un post bifez localitatea cu pricina si locul pe care l-a ales de pregatire.si cand se apropie de mine vad io ce aleg
....

- cristianlica
- senior
Eu nu vreau post...doar loc...de unde pot sti care sunt astea pe centre? ARE CINEVA LISTA CU REPARTIZAREA LOCURILOR PE TARA?
- lion
- senior
ai un tabel pe perfmed cu nr total locuri+posturi.scade la fiecare specialitate nr de posturi care pe unde sunt si gata.chiar nu e greu numai nu e "mura in gura",e o chestie de jumatate de ora.