antalgic wrote:sa stii ca nu-i
sa dam pe dosar examenul, atunci sa vezi ce bai
eu vreau interviu
antalgic wrote:sa stii ca nu-i
sa dam pe dosar examenul, atunci sa vezi ce bai
antalgic wrote:uite un om care gandeste si se gandeste si la noi!
icerose wrote:dr. Arafat visa sa se dea rezi sub forma de interviu, cu o comisie impartiala, formata din oameni heterogeni(ca specializari) si care evident ca nu ar avea nici cea mai mica unda de subiectivism... unde sa se testeze gandirea, aptitudini clinice, logica, etc (asa ne pov la un curs)
pe scurt el visa la o lume ideala. pacat ca traim in romania.
deci tot la grile ramanem
Dr.Angel wrote:si crezi k s-ar putea sa existe asa o comisie undeva la noi in tara?.....desi teoretic ar trebui cate una pe fiecare spital ...care accepta rezidenti............atunci sa vezi mafie si locuri cumparate.....
la smurd unde a fost arafat sef se merge pe baza de voluntariat in special.........si te invata ei......si anturajul ce s-a format e numai de oameni "de treaba" dispusi sa ajute si sa te invete........si dak te uiti in jur.......spitalul judetean care vb aia are de profitat de ajutorul voluntarilor..........e cel care il improasca cel m tare
]
AvLee wrote:She exists ........................
3201 DJ RADUTI F. MARIANA ROXANA SALA JA-103 UNIV. POLITEHNICA BUCURESTI - FACULTATEA DE TRANSPORTURI
Splaiul Independentei nr. 313
Insomnia wrote:lasati,mai fata in pace...o sa sughita saraca si in tp examenului.
jeromeKjerome wrote:Eu cer niste popcorn, ca a inceput sa-mi placa forumul asta. Rad de numa numa.
antalgic wrote: recunosc, eu am glumit acum cateva sapt crezand ca e bot al rezitestului, dar e chiar om cu suflet,
antalgic wrote:nu ma intereseaza cum arata, dar si ea ca si alte cateva persoane cred ca toata lumea e a lor daca rad de raul altuia. au mai luat si altii punctaj bun sau foarte bun si tac naibii din gura, nu se distreaza pe seama colegilor cu mai putin noroc! mi-e sila ca romania e dominata de d-astia si multi ne vor fi colegi de serviciu.
cine stie cum se simte fata asta, Raduti, care ati ales-o reprezentanta pt bataia voastra de joc. recunosc, eu am glumit acum cateva sapt crezand ca e bot al rezitestului, dar e chiar om cu suflet, vad ca si dezamagit....
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests