Si evident ca e si tratamentul la leucemii.
Dar nu va obliga nimeni sa le cititi.

dr_ wrote:Evident.
Si evident ca e si tratamentul la leucemii.
Dar nu va obliga nimeni sa le cititi.
alona wrote:Tema 23: Leucemia mieloida acuta si cronica (definite, incidenta, etiologie, clasificare, prezentare clinica, factori de prognostic).
Eu nu vad ca ar scrie ceva despre tratament.
dr_holliday wrote:alona wrote:Tema 23: Leucemia mieloida acuta si cronica (definite, incidenta, etiologie, clasificare, prezentare clinica, factori de prognostic).
Eu nu vad ca ar scrie ceva despre tratament.
si eu stiu ca nu trebuie tratamentul la leucemii...
las ca facem contestatie:)
razi wrote:Nici anu trecut nu era tratamentul la leucemii si am avut grila din tratament...si credeti ca s-a anulat la contestatie?
Atom wrote:razi wrote:Nici anu trecut nu era tratamentul la leucemii si am avut grila din tratament...si credeti ca s-a anulat la contestatie?
anul trecut s-a facut contestatie si a fost anulata grila....stiu sigur de la cineva care a dat anul trecut....
helios wrote:Atom wrote:razi wrote:Nici anu trecut nu era tratamentul la leucemii si am avut grila din tratament...si credeti ca s-a anulat la contestatie?
anul trecut s-a facut contestatie si a fost anulata grila....stiu sigur de la cineva care a dat anul trecut....
Pai cum adica a fost anulata? Si cu punctajul ce s-a intamplat? Poate unii au facut-o
smarias wrote:eu una nu pot invata traumatismele abdominale! Nu pot sa retin toate formele clinice specifice fiecarui organ si tratamentul la fiecare! Are cineva un secret?
Stiti cumva daca la examen se dau grile in amanunt?
smarias wrote:pai crezi ca in anul asta grilele vor fi asemanatoare cu cele din anii trecuti? Mie grilele din anii precedenti mi s-au parut acceptabile....dar nu cred ca anul acesta vor fi la fel...concurenta isi va spune cuvantul
corymp wrote:cat costa grilele de pe 16 nov?
smarias wrote:din cate stiu in 2006 se stia tematica cu destul de mult timp inainte,nu?
smarias wrote:am sunat la perfmed si am inteles ca ar fi inscrisi in jur de 3900 de candidati..nu mai retin numarul exact...si totusi concurenta nu este chiar asa mare!
andrita wrote:anul trecut au fost aprox 4400 inscrisi pe tot atatea locuri ca anul acesta(cand sunt 3900 de inscrisi).deci anul asta e concurentza e mai mica.am luat in considerare si locuri si posturi.nu cred ca vor fi putini care desi au vrut loc si nu au mai prins ,prefera sa ia post aceeasi specialitate decat sa ia mf.parerea mea!
andrita wrote:anul trecut au fost aprox 4400 inscrisi pe tot atatea locuri ca anul acesta(cand sunt 3900 de inscrisi).deci anul asta e concurentza e mai mica.am luat in considerare si locuri si posturi.nu cred ca vor fi putini care desi au vrut loc si nu au mai prins ,prefera sa ia post aceeasi specialitate decat sa ia mf.parerea mea!
andrita wrote:da dar tu esti unul.poate nu faci parte din majoritate.![]()
sau...tre sa ne luam dupa tine,dr moga??esti lider si la asta?
spor la toate!
crazy_doc wrote:Pai cam are dreptate moga si daca iei un post aiurea si nu ti place chiar daca mai dai l anu tot tre sa scoti banu pe cat ai facut...asa k MF ramane planul B in continuare.
antalgic wrote:de cate ori am citit? nici macar o dta pan la capt ca servici alea alea grele si copil nascut proaspat.
dr_ wrote:tic tac tic tac
Maine dimineata, peste 2 saptamani, e rezidentiatul.
dr_ wrote:tic tac tic tac
helios wrote:Cel mai naspa mi se pare noaptea de dinainte.
helios wrote:dr_ wrote:tic tac tic tac
Cel mai naspa mi se pare noaptea de dinainte.
dr_ wrote:helios wrote:dr_ wrote:tic tac tic tac
Cel mai naspa mi se pare noaptea de dinainte.
Nu cred. Sigur o sa introduc doua berici pe gat... altfel risc sa nu pot dormi.
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests