Cum vă simţiţi?

Dan wrote: deci pe undeva avem niste scurgeri...
Dan wrote:Oricum lumea care se invarte in specialitatea medicina de laborator face parte din cu totul si cu totul alta specie ( in sensul bun al cuvantului) decat cu ce suntem cu totii obisnuiti.
danhia wrote:dar ce mai in psihiatrie e rau sau cum?
trident wrote:Felicitari. Mai precis: dar ce, se mai merita medicina?
Dan wrote:Bai - imedul era cand nu eram rezident, rezidentiatul nu mai e cand e imedul...so
doareu_mm wrote:Acolo pe langa faptul ca te "lucreaza" ca sa nu-ti fie bine, te mai si manipuleaza, te fac cu capul , incearca metode subversive prin care sa te arunce in ghiarili disperatiunii si suicidului...
Dan wrote:Multumim frumos de felicitari - oferte exista : eu stiu fara sa ma interesez prea tare de 2 posturi la Ploiesti la stat - cica umbla cu gurile cascate - de altfel exista o colega care cred ca se va duce acolo - iar la privati asisderea din cate stiu nu e greu sa ajungi. Ideea e ca pe termen scurt /mediu nu voi practica pentru ca in oricare din variante stat /privat banii sunt prea putini comparativ cu ce castig acum / ce voi castiga pe viitor din alt job, care evident nu are nici o legatura cu medicina. Oricum repet am terminat rezidentiatul cu un sentiment placut, pentru ca putini au fost profii si indrumatorii care sa nu fie oameni cu bun simt si bunavointa.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests