hello. pe foaia de pontaj ne-au spus de la spital sa trecem si sporul de specialitate chirurgicala- ceva de genul "- a se acorda spor de 15% specialitate chirurgicala, comform legii x din anul...
stie cineva despre ce lege este vorba? cei de la spitalul din centrul universitar mi-au spus sa trec si legea respectiva pe foaia de pontaj ca sa nu fie probleme la spitalul platitor
spor specialitate chirurgicala
- oya
- senior
Re: spor specialitate chirurgicala
Ar trebui sa mergi la R.U.N.O.S. la spitalul unde ai facut stagiul de chirurgie si sa rogi pe cine se ocupa de salarii sa iti treaca sporul. In general sporul nu ti-l treci tu pe pontaj.
Mie mi-au scris asa: Beneficiaza de 15% spor conform anexei 3, lit.B/1 conform ordinului 721/2005 cu modificarile si completarile ulterioare.
Acum depinde cum vor cei de la spitalul platitor. Cand am fost pe alte stagii mi s-a trecut doar ca "se acorda spor de x%", fara toate detaliile legate de legea in baza careia e acordat.
Mie mi-au scris asa: Beneficiaza de 15% spor conform anexei 3, lit.B/1 conform ordinului 721/2005 cu modificarile si completarile ulterioare.
Acum depinde cum vor cei de la spitalul platitor. Cand am fost pe alte stagii mi s-a trecut doar ca "se acorda spor de x%", fara toate detaliile legate de legea in baza careia e acordat.
- marmotul
- elite
oya wrote:conform anexei 3, lit.B/1 conform ordinului 721/2005 cu modificarile si completarile ulterioare[/i].
tnks

chestia asta imi trebuia.eu sunt rezi pe post si cei de la spitalul platitor au spus ca imi platesc toate sporurile dar sa le scriu eu pe foaia de pontaj. am fost azi dimineata la profesor cu foaia la semnat si el mi-a zis sa scriu chestia cu 15% asa, dar nu isi mai amintea despre ce lege e vorba. sper sa fie bine. multumesc inca o data oya

- oya
- senior
razwin2 wrote:oya wrote:conform anexei 3, lit.B/1 conform ordinului 721/2005 cu modificarile si completarile ulterioare[/i].
tnks![]()
chestia asta imi trebuia.eu sunt rezi pe post si cei de la spitalul platitor au spus ca imi platesc toate sporurile dar sa le scriu eu pe foaia de pontaj. am fost azi dimineata la profesor cu foaia la semnat si el mi-a zis sa scriu chestia cu 15% asa, dar nu isi mai amintea despre ce lege e vorba. sper sa fie bine. multumesc inca o data oya
Cu placere. Si eu sunt tot pe stagiul de chirurgie si acum 2 zile am fost cu pontajul la semnat iar de la spitalul platitor mi s-a confirmat ca e ok completat sporul.
- marius.b73
- senior
salut oya.
ai idee pana la ce data trebuie trimise aceste fise de pontaj?
multumesc
ai idee pana la ce data trebuie trimise aceste fise de pontaj?
multumesc
- oya
- senior
Buna. Depinde de cum cer la fiecare spital. La spitalul meu platitor (Sp. Jud. Constanta) se cer pana in 25 ale lunii. Din cate stiu data limita ar trebui sa fie ori ultima zi din luna ori in primele zile ale lunii urmatoare, dar la noi ele se strang mai devreme. Daca mai sunt intarziati, insa, il duc si dupa data de 25, pana in sfarsitul lunii si e ok.
- marius.b73
- senior
oya iti multumesc mult. o sa sun la ei sa-i intreb.
- BellaDonna
- senior
"Se acorda spor de 15% conf. Art. 13b alineat 1 din O.G. 115/2004 completat de legea 125/2005".
La mine pe pontaj asa scrie.
- marmotul
- elite
BellaDonna wrote:"Se acorda spor de 15% conf. Art. 13b alineat 1 din O.G. 115/2004 completat de legea 125/2005".
asta suna si mai bine. de acum asa scriu si eu pe pontaj

- oya
- senior