NEGOCIERI MINISTERUL SANATATATII

schimbarea schimbarii...
metalu
senior
senior

Re: NEGOCIERI MINISTERUL SANATATATII

Postby metalu » Sat Oct 18, 2008 4:40 pm

dr sun wrote:
woody wrote:
dr_dr wrote:Deci dupa rez....dau MS in judecata ca am facut uler din cauza lor......... :mrgreen:

un coleg avocatel imi zce la telefon ca dc exista un precedent de amanare a rezi , s-au de publicare a grilelor sau orice precedent dc se face un proces in urma acestor precedente se paote obtine orice cu conditita ca rezi sa fie reprezentati d eun avocat cu nervii tari si neinfluentabil dpdv politic, deci dc va duc curerel se poate orice legal vorbind :devil:

exista un precedent de amanare a rezidentiatului acum 4 ani,in 2004 si tot din cauza alegerilo.atunci s-a amanat de pe 14 noiembrie pe 19 decembrie.

a fost din cauza ca s-a publicat prea tarziu tematica pt rezi

rezid
junior
junior

Postby rezid » Sat Oct 18, 2008 5:17 pm

felicitari tuturor celor implicati! :allright: si bafta !

razi
senior
senior

Postby razi » Sat Oct 18, 2008 5:23 pm

icerose wrote:Si uite asa au redus numarul protestatarilor, ca doar rezidentilor le da cica marirea sporurilor!!!! (WTF?) si pe aia ii scot din ecuatie, iar cu noi nu trebuie sa-si bata prea mult capul ca pana miercuri poate ne certam atat de rau intre noi incat nu o sa mai fie nevoie nici de asa zisele negocieri. Iar la faza cu amanarea au mers la sigur, au stiut ca ne certam precum chiorii intre noi, si ca nu trebuie sa se streseze pentru asta. si daca mai amana o data sau de 2 ori pseudo nogocierile alea, o sa ne trezim ca tre sa dam examenul si nu face nimeni nici un protest! oricum, cat vor binevoi sa ne arunce joi aia va ramane... e clar.

Eu vreau sa va intreb ce-i aia marire de sporuri-adica pe interne in loc de 15%cat ia toata lumea,noua ne da 30%?ca eu nu inteleg ce inseamna.Si apoi ma iertati,dar la niste maruntis daca mai pui ceva banuti,tot aia iese...deci in opinia mea rezidentii nu au obtinut nimic.

alina4u
newbie
newbie

Postby alina4u » Sat Oct 18, 2008 5:40 pm

Hmmm deja e prea tarziu .... abia acum mi-a venit ideea ... pai daca tot si tot nu vor sa dea pe fata toate locurile si posturile , macar sa le limiteze celor care au sustinut examenele pe post in vara dreptul de inscriere in rezi .... :roll: hmmm fabulez deja! :oops:

mad_maddie
senior
senior

Postby mad_maddie » Sat Oct 18, 2008 6:29 pm

- S-A STABILIT CA, PENTRU URMATOAREA INTALNIRE, REPREZENTANTII STUDENTILOR SA PREZINTE DOVADA MATERIALA A CALITATII DE REPREZENTANTI AI ORGANIZATIILOR PE CARE LE REPREZINTA.

SI ASTA CUM O SA SE FACA? TREBUIE NISTE LISTE SEMNATE, CEVA?
eu cred ca amanarea protestului a fost prima conditie pusa inainte de negocieri.

razvan.f
senior
senior

Postby razvan.f » Sun Oct 19, 2008 8:45 am

CU REPREZENTANTUL ASOCIATIEI MEDICILOR REZIDENTI S-A STABILIT POSIBILITATEA PUNERII IN DISCUTIE A CRESTERILOR SALARIALE SI REANALIZAREA CATEGORIILOR DE SPORURI CARE SE ACORDA, REPREZENTANTA FIIND INVITATA LA DEZBATEREA ACTELOR NORMATIVE CARE REGLEMENTEAZA ACORDAREA SPORURILOR IN SISTEMUL SANITAR,IN VEDEREA CONSULTARII

Asta cred ca e cea mai mare realizare. Asadar cineva a fost la niste negocieri la care a obtinut siguranta faptului ca este posibil sa se negocieze cresterile salariale. LOOOOL
Mai bine il trimiteam pe nepotul meu de 2 ani (asta cand vrea ceva il obtine).

CLAU74
newbie
newbie

Postby CLAU74 » Mon Oct 20, 2008 9:14 am

FELICITARI PTR CEI CARE MERG LA NEGOCIERI ! SA VA TINETI CU DINTII DE LISTA CU CERERI . AVEM DREPTUL SA FIM RESPECTATI . MERITAM SALARII DECENTE , MERITAM SA FIM ANUNTATI CU CEL PUTIN 6 LUNI INAINTE DE EXAMEN DE BIBLIOGRAFIE SI DE NR. DE POSTURI SI LOCURI .

pa1nk111er
newbie
newbie

Amanare rezidentiat 7.dec.2008-aici!:)

Postby pa1nk111er » Mon Oct 20, 2008 2:17 pm

http://www.petitieonline.ro/petitie/sem ... 02046.html ,care vrea nu trebuie decat sa semneze,in rest no comment ca n are sens...

pa1nk111er
newbie
newbie

amanare a fie!:)

Postby pa1nk111er » Mon Oct 20, 2008 2:18 pm

apropos...grabiti va cu petitia ca pana joi trebuie sa fie multa lume care a semnat,anuntati lumea!bafta

andrita
elder
elder

Postby andrita » Mon Oct 20, 2008 3:11 pm

http://www.realitatea.net/in-romania-ex ... 70476.html

salariile bugetarilor.diferente f mari.
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Mon Oct 20, 2008 4:53 pm

am si eu o intrebare: tinem de alea 500 locuri in plus sau daca mai dau 100 suntem multumiti?
Muntele formeaza omul si marea formeaza sufletul

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Mon Oct 20, 2008 7:28 pm

lanaiba wrote:am si eu o intrebare: tinem de alea 500 locuri in plus sau daca mai dau 100 suntem multumiti?

Si eu sunt curioasa, s-a spus ca daca nu se acorda suplimentarea cu x locuri se face protest. Care-i valoarea lui x? :D Daca, printr-o minune, suplimentarea este de 300, acceptati sau nu?

rontzy
senior
senior

Postby rontzy » Tue Oct 21, 2008 10:58 am

Oameni buni,
Am si eu o intrebare. Sigur ramane pe 16 examenul asta sau se mai amana de 100 de ori?
Nu de alta, dar nu mai am cu cine lasa copilul acasa cand merg la examen. Si nu as vrea sa rasucesc toate rezervarile si planurile si sa ma trezesc saptamana viitoare ca iar trebuie sa la ametesc.
Plus ca deja m-am saturat de invatat si de tocit si de facut grile. V :help: isez numai ABCDE, iar copilul meu in curand isi va renega ambii parinti. :help:
Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore.

Eminemscu
junior
junior

Postby Eminemscu » Tue Oct 21, 2008 6:06 pm

oameni buni
nu vi se face pur si simplu sila celr care la orice problema,neimplinire, hop etc isi baga copiii la inaintare?
de paraca i-au facut ca sa aiba un argument vezi doamne suprem in apararea lor.

scuze pt offtopic

ontopic:
cum vad eu lucrurile:
pt rezidenti- la negocieri s-a obtinut u mare 0 barat, alea nu au fost negocieri, au fost praf in ochii negociatorilor si ai nostri, pe care negocitorii l-au acceptat (macar de era macar vreun drog ceva, ii mai intelegeam )
pt absolventi:-aici au fost negocieri ,nimic de zis ,jos palaria, au negociatori mai buni ca rezidentii, DAR ei au cerut 600 locuri, au obtinut 78, recte 13% , care totusi e mai mult de 0-ul mare de mai sus, dar totusi o negociere tre sa ajunga pe la un 50%+/- x%(x<10)
in concluzie
FELICITARI- studentilor,
RUSINE -rezidentilor treziti-va!!!!!!!!!!!!!
TRAIASCA GREVA
The MATRIX has you.

rezid
junior
junior

Postby rezid » Tue Oct 21, 2008 6:44 pm

:green: sa se modifice, primesc! DAR SA NU SE SCHIMBE NIMIC! :mrgreen: BAFTA MULTA JOI! :allright:

rontzy
senior
senior

Postby rontzy » Tue Oct 21, 2008 7:06 pm

Draga Eminemscu,
Nu a facut nimeni copilul pentru a avea un argument suprem. Eu doar am intrebat dc stie cineva sigur ca acest examen ramane pe data de 16 sau mai exista posibilitatea amanarii.
Serios, dc nu poti da un raspuns simplu la o intrebare simpla, macar nu mai fa comentarii gratuite.
Merci.
Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Tue Oct 21, 2008 7:08 pm

rontzy wrote:Draga Eminemscu,
Nu a facut nimeni copilul pentru a avea un argument suprem. Eu doar am intrebat dc stie cineva sigur ca acest examen ramane pe data de 16 sau mai exista posibilitatea amanarii.
Serios, dc nu poti da un raspuns simplu la o intrebare simpla, macar nu mai fa comentarii gratuite.
Merci.

http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1439
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Tue Oct 21, 2008 7:32 pm

deci ramane????? ca si eu am citit atunci comunicatul, dar sunt poll-uri si alte chestii care ar putea duce din nou la o modificare a datei.

acuma serios, eu personal, sunt pentru amanare, vreau sa iau rezi, si daca pe post, deja am fenomene digestive din cele mai ciudate cand ma gandesc la nicolaescu - omul nepotrivit in locul cel mai stupid posibil "ca musca-n c-rul calului", da serios ca vreau sa-mi iau bilete, m-am saturat, in general nu-mi plac norisorii si fumuletele ca azi asa, maine altfel, ca sa fie viata palpitanta. ba sa fie odata laptele alb sau negru, sa stiu si eu ce dracu fac. am o compulsivitate uite-acuma VREAU BILETE SI VREAU SA STIU PE CAND SA LE IAU, na :peace:

POATE AR FI CAZUL SA NU FACEM PE MISTERIOSII IN CAZUL ACESTA, CA NU MI-I TOTUNA SA DAU 40 LEI DE FIECARE DATA PLUS BANII DE DRUM PANA IN ORAS CAND UNUL SE TREZESTE CA NU-I BUNA DATA.

uite eu atata pot.
:peace:
deci?

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Tue Oct 21, 2008 8:06 pm

cel mai bun sfat este sa nu iti faci planuri pana joi.

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

Riley
elder
elder

Postby Riley » Tue Oct 21, 2008 9:00 pm

Si pana la urma cum ramane? Daca esueaza negocierile joi se iese in strada? daca da, cand? tot joi? in fata MS?
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Tue Oct 21, 2008 9:03 pm

De duminica e silenzio stampa pe forum din partea reprezentantilor bucuresteni. Deci nu avem de unde sa stim.

crazy_doc
senior
senior

Postby crazy_doc » Wed Oct 22, 2008 8:18 pm

E heeee..maine i ziua ce mare....un fel de D-day...la atacccccccccccccc!!!!
A young doctor has to do what a young doctor has to do.

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Wed Oct 22, 2008 8:26 pm

Emotii mari sperante putine...... :priest: :priest: :priest: :priest:
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Wed Oct 22, 2008 8:31 pm

multa bafta maine! nu va lasatiiiii!

Riley
elder
elder

Postby Riley » Wed Oct 22, 2008 8:52 pm

Asa este..sa auzim numai de bine! Mult curaj! :wink: :wink:
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Wed Oct 22, 2008 9:05 pm

Cu riscul de a trage a rau , am impresia ca maine o sa fie un mare fasssssssssssss. Nu stiu, e prea multa tacere din partea reprezentantilor.

crazy_doc
senior
senior

Postby crazy_doc » Wed Oct 22, 2008 11:52 pm

True....adica daca sunt reprezentantii nostri trebuiau sa ne intrebe si pe noi ceva nu?..sau poate sustin in continuare aceleasi idei.

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Oct 23, 2008 12:27 am

Ca tot se vorbea de sanitas acum cateva zile si de negocierile si protestul lor:

Reprezentanţii SANITAS fraieriţi de ministrul sănătaţii
22 Octombrie 2008
Ieri, ministrul Eugen Nicolăescu ar fi trebuit să participe la o rundă de negocieri cu sindicaliştii, în încercarea de a găsi o soluţie pentru ultimele revendicări ale acestora. Cu toate acestea, ieri dimineaţă, reprezentanţii Sanitas nu au găsit la Ministerul Sănătăţii decît secretarele, ministrul fiind plecat la Budapesta, la întîlnirea dintre guvernul român şi cel ungar. Liderii SANITAS, care nu au fost anunţaţi de lipsa lui Eugen Nicolăescu, au declarat că sunt stupefiaţi de interesul pe care ministrul îl acordă problemelor medicilor români Articole similare
Întâlnirea era ce-a doua pe tema revendicărilor pentru salarii cu 50% mai mari. Cele două părţi au negociat şi săptămâna trecută. Atunci, chiar ministrul Nicolăescu anunţa întrunirea la care azi a chiulit. Sindicaliştii ameninţă că vor ieşi în stradă pe 4 noiembrie ca să protesteze. Dacă nici atunci nu-i bagă nimeni în seamă, sunt hotărâţi să facă grevă de avertisment pe 10, după care declanşează greva generală care va paraliza toate spitalele din ţară, spune liderul SANITAS. Sindicaliştii spun că angajaţii din sistemul sanitar sunt plătiţi din fondul asigurărilor de sănătate şi că revendicarea lor de mărire cu 50% a salariilor nu va afecta alte bugete.

http://www.postamedicala.ro/reprezentan ... tatii.html
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

ceacky2
senior
senior

Postby ceacky2 » Thu Oct 23, 2008 12:45 am

b3 wrote:Ca tot se vorbea de sanitas acum cateva zile si de negocierile si protestul lor:

22 Octombrie 2008
Ieri, ministrul Eugen Nicolăescu ar fi trebuit să participe la o rundă de negocieri cu sindicaliştii, în încercarea de a găsi o soluţie pentru ultimele revendicări ale acestora. Cu toate acestea, ieri dimineaţă, reprezentanţii Sanitas nu au găsit la Ministerul Sănătăţii decît secretarele, ministrul fiind plecat la Budapesta, la întîlnirea dintre guvernul român şi cel ungar. Liderii SANITAS, care nu au fost anunţaţi de lipsa lui Eugen Nicolăescu, au declarat că sunt stupefiaţi de interesul pe care ministrul îl acordă problemelor medicilor români Articole similare
Întâlnirea era ce-a doua pe tema revendicărilor pentru salarii cu 50% mai mari. Cele două părţi au negociat şi săptămâna trecută. Atunci, chiar ministrul Nicolăescu anunţa întrunirea la care azi a chiulit. Sindicaliştii ameninţă că vor ieşi în stradă pe 4 noiembrie ca să protesteze. Dacă nici atunci nu-i bagă nimeni în seamă, sunt hotărâţi să facă grevă de avertisment pe 10, după care declanşează greva generală care va paraliza toate spitalele din ţară, spune liderul SANITAS. Sindicaliştii spun că angajaţii din sistemul sanitar sunt plătiţi din fondul asigurărilor de sănătate şi că revendicarea lor de mărire cu 50% a salariilor nu va afecta alte bugete.

Asta este cea mai buna dovada ca porcu' ala imputit de contabil c.a.p.-ist nu da 2 bani pe sclavii din sistem si ca a incerca vreun compromis amiabil cu un asa animal nu este decat o dovada de slabiciune...cum e si firesc in Romania trebuie facut circ, greve si poale ridicate in cap, altfel esti privit ca un papagal penibil care trebuie sa execute cum i se dicteaza
APA TRECE, BIVOLII RAMAN!

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Thu Oct 23, 2008 9:09 am

b3 wrote:Ca tot se vorbea de sanitas acum cateva zile si de negocierile si protestul lor:

22 Octombrie 2008

:peace: :peace: :peace:
Traim in Romania si asta ne mananca tot timpul.........

biu46
newbie
newbie

Postby biu46 » Thu Oct 23, 2008 9:23 am

la ce ora are loc intalnirea cu Nico azi?

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Thu Oct 23, 2008 10:15 am

Mai este intalnire cu Nico azi?!
Simtul umorului e o dovada de inteligenta

crazy_doc
senior
senior

Postby crazy_doc » Thu Oct 23, 2008 10:18 am

22 Octombrie 2008

Ce sa i faci mah, pleaca si ministru asa p final in plimbari din astea mai scurte, ca de ungurii o sa l aleaga..in loc sa sta aici sa se intalneasca cu alegatorii sa ne mai arunce si noua cate ceva sa ne mai bucuram acu in prag de alegeri..pai nu ne da nimic, lasa i p aia d l Sanitas sa se plimbe si ei p l guvern si apoi meri mah in Ungaria sa te faci ministru.

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Thu Oct 23, 2008 10:54 am

deci nu mai are loc intalnirea????????

dr_florya
junior
junior

Postby dr_florya » Thu Oct 23, 2008 10:58 am

La stiri nimik..forum nimik...nu m au loc negocierile? maine iesim in strada???/ :peace: :peace: :peace:

AndreeaAndrei
senior
senior

Postby AndreeaAndrei » Thu Oct 23, 2008 11:12 am

Buna tuturor!
Ma gandeam la o chestie:daca ministrul nostru e atat de "pervers" incat a programat negocierile azi,stiind clar ca nu va fi in tara?!Iar la intoarcere o sa spuna fain frumos ca asta e,nu mai are cand sa repropragrameze o intalnire si noi vom da rezi pe 16, pe locurile/posturile deja cunoscute.Poate sunt eu paranoica...
Ce nu ma ucide ma face mai puternic.

helios
senior
senior

Postby helios » Thu Oct 23, 2008 11:14 am

Dr_moga am vazut ca si-a schimbat nickul :D Nu inteleg de ce se ascunde toata lumea. Mira-m-as sa mai fie sedinta azi
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Thu Oct 23, 2008 11:17 am

AndreeaAndrei wrote:Buna tuturor!
Ma gandeam la o chestie:daca ministrul nostru e atat de "pervers" incat a programat negocierile azi,stiind clar ca nu va fi in tara?!Iar la intoarcere o sa spuna fain frumos ca asta e,nu mai are cand sa repropragrameze o intalnire si noi vom da rezi pe 16, pe locurile/posturile deja cunoscute.Poate sunt eu paranoica...

Sigur asa va face.........din pacate asta a fost teapa.Daca eram uniti de la inceput...daca se iesea in strada in toate centrele...mai aveam o sansa.Acum toata lumea s-a plictisit de zaharel......
Asa ca ....... :priest: :priest: :priest: :priest:

AndreeaAndrei
senior
senior

Postby AndreeaAndrei » Thu Oct 23, 2008 11:21 am

Mi se pare jenant ca un ministru nu manifesta nici un pic de interes si nici cea mai vaga urma de bun simt fata de cei carora ar trebui sa le rezolve problemele,dar pe de alta parte nici nu cred ca-l mai intereseaza ce se intampla, pentru ca prost nu e si cred ca e constient ca dupa minunatele alegeri nu mai pupa nici un post de conducere.Asa ca dupa el potopul
Ce nu ma ucide ma face mai puternic.

Return to “Rezidentiat 2008”