drwikiwiki wrote:DE 5 ORI:doua citite,doua invatate si ultima de acum de gust si rafinament!
io zic ca se pun doar alea 2 invatate + ultima de gust si rafinament

drwikiwiki wrote:DE 5 ORI:doua citite,doua invatate si ultima de acum de gust si rafinament!
dr_mish wrote:pai scot cam 790 puncte la test din toata materia
cog1983 wrote:O am eu... am pus-o aici http://rapidshare.com/files/155509255/R ... 7.doc.html
Kosmin wrote:cog1983 wrote:O am eu... am pus-o aici http://rapidshare.com/files/155509255/R ... 7.doc.html
Dar raspunsurile bune la rezidentiat 2007 le are cineva???
drwikiwiki wrote:dr_mish wrote:pai scot cam 790 puncte la test din toata materia
inca o data va spun :nu va bazati pe rzitest.riscul cel mare e ca invatati subiectele!deci tot ce scanati e fals pt informatiile nu sunt legate intre ele,iar la ex veti avea alt tip de grile,scoti aici 790 si al ex vei scoate 560!
Just4M3 wrote:drwikiwiki wrote:DE 5 ORI:doua citite,doua invatate si ultima de acum de gust si rafinament!
De 10 ori, pe langa alea 5-6 ori in care am lecturat materia cand eram in liceu....acum doar asa...rememorez...![]()
Fratilor terminati cu chestiile astea, cum spunea si AvLee, e irelevant ca spune unul ca a trecut de 2, 5. tzspe ori prin materie, chiar nu conteaza asta...am avut anul trecut o colega care a inceput sa "invete" prin anul 5...si a facut vreo 660 de puncte...E total irelevant ceea ce se spune la acest topic!
helios wrote:dr_ wrote:Aia care au trecut de 10 ori prin materie au cea mai mare sansa sa pice.[/quote]
Au cea mai mare sansa sa pice cu capul pe banca la examen...cred ca sunt foarte obositi
cog1983 wrote:Rezitest te ajuta ca si mod de gandire. Ca sa nu ajungi la examen si sa vezi o intrebare din aia gen "cele adevarate dintre cele false" si sa nu stii ce sa faci cu ea.
dr_mish wrote:cam cit la suta sunt asemanatoare?
dr_mish wrote:si nu avem toti aceeasi varianta la ex? sau variante dif?
cog1983 wrote:Din cate am observat eu, intrebarile complement simplu pot creste/scadea f mult punctajul... practic daca gresesti una, poti scadea cam cu 50-100 de locuri in clasament
cog1983 wrote:Din cate am observat eu, intrebarile complement simplu pot creste/scadea f mult punctajul... practic daca gresesti una, poti scadea cam cu 50-100 de locuri in clasament
helios wrote:cog1983 wrote:Din cate am observat eu, intrebarile complement simplu pot creste/scadea f mult punctajul... practic daca gresesti una, poti scadea cam cu 50-100 de locuri in clasament
50-100 de locuri nu ai cum sa scazi daca pierzi 4 puncte.
In medie sunt cam 10 concurenti cu acelasi punctaj, in special cei sub 800 de pct. La peste 800, se disperseaza mult. O grila CS te coboara in medie cu 40 de locuri(+/- 10 maxim). 100 de locuri in nici un caz.
andrita wrote:helios wrote:cog1983 wrote:Din cate am observat eu, intrebarile complement simplu pot creste/scadea f mult punctajul... practic daca gresesti una, poti scadea cam cu 50-100 de locuri in clasament
50-100 de locuri nu ai cum sa scazi daca pierzi 4 puncte.
In medie sunt cam 10 concurenti cu acelasi punctaj, in special cei sub 800 de pct. La peste 800, se disperseaza mult. O grila CS te coboara in medie cu 40 de locuri(+/- 10 maxim). 100 de locuri in nici un caz.
de la 700 la 600 e punctul si 15 locuri.
dr_mish wrote:dar , cei care ati mai dat , puteti spune daca ati avut grile identice cu alti ani? macar citeva, ca am observat ca la rezi noimbrie anul trecut si rezi pe post anul asta erau f multe identice ,
dr_mish wrote:dar , cei care ati mai dat , puteti spune daca ati avut grile identice cu alti ani? macar citeva, ca am observat ca la rezi noimbrie anul trecut si rezi pe post anul asta erau f multe identice ,
dr_mish wrote:aveti idee cumva daca chiar vor fi 4 intrebari de fiecare tema? asa cum spun unii?ms
dr_mish wrote:ms , e bine totusi daca sunt maxim 4 , ca am teme necitite in jur de 4teme si sa nu pierd prea multe intrebari, nu ca pe restul le-as face bine, dar asa ca o mica orientare
dr_mish wrote:pe aproape, infectii resp copil, nutritia, infectia hiv , si cancer colo rectal,
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests