amanarea rezidentiatului!
-
swiss
- elite

amanarea rezidentiatului!
se pare ca multi inca nu ati inteles de ce a ramas amanarea rezidentiatului pe 16 decembrie...
pentru ca nu-mi doream eu asta sau restul reprezentantilor??? sau de ce?
aproape toti am fost de acord sa se amane pe 7 decembrie in afara de reprezentantul din timisoara dar nu asta era ideea...
ideea e ca daca se amana rezidentiatul pe 7 decembrie se amana si data inceperii activitatii ca rezident...
adica cel devreme in 1 februarie!
si sa nu uitam ca nu dam numai absolventii examenul asta!!!
mmai sunt in afara de 2600 de absolventi cel putin 2000 de reziedenti sau absolventi din anii trecuti care vor sa-si schimbe specialitatea
ei practic ar fi ramas in cel mai bun caz numai o luna fara salariu...ca practic incadrarea ar incepe cel mai devreme in februarie...si ne pot da in judecata pentru asta...ca pe ei nu-i intereseaza de absolventi...
ministrul sanatatii nu a vrut sa semneze si ramanea noi sa decidem care semnam sau nu!
eu unul nu pot semna un document prin care se amana un examen asa de important, desi majoritatea vor asta, pentru ca minoritatea respectiva(TOTUSI MINORITATA DE MAI BINE DE 30-40% au dreptul sa ma dea in judecata pe mine si pe cei care semneaza..vezi Doamne reprezentantii...
ASA ca sa va ganditi bine ce votati pentru ca cel mai bine e ca nu se da pe 9 noiembrie si ca se da aproximativ la fel ca anul trecut numai ca 19 noiembrie nu pica duminica!!!
prioritatea noastra sunt locurile si daca nu o sa ni le dea...o sa mergem iara in strada...si implicit o sa se amane porcaria asta de examen si mai mult!!!
acum depinde de centrele de pregatire cate locuri sunt dispunse sa mai scoata si o sa vedem joi in functie si de Minister si de fonduri cate ne mai aloca...
De aia nu ne putem noi intelege intre noi ca sa facem ceva constructivm, pentru ca nu suntem uniti si va credeti unii mai buni ca altii!
Stiti ce ne-a zis Ministrul? daca sunteti buni si ati invatat il dati pe 16 pentru ca nu vad un alt motiv al amanarii! ( mai ales ca ne-a dat termenul de joi pentru renegocierea locurilor....pentru ca asta e buba noastra!!!)
scuze ca am mai facut un topic dar mi se pare votul asta pe care sa-l dati in cunostinta de cauza!!! NU CA DOAR VRETI SA SE AMANE!!!
pentru ca nu-mi doream eu asta sau restul reprezentantilor??? sau de ce?
aproape toti am fost de acord sa se amane pe 7 decembrie in afara de reprezentantul din timisoara dar nu asta era ideea...
ideea e ca daca se amana rezidentiatul pe 7 decembrie se amana si data inceperii activitatii ca rezident...
adica cel devreme in 1 februarie!
si sa nu uitam ca nu dam numai absolventii examenul asta!!!
mmai sunt in afara de 2600 de absolventi cel putin 2000 de reziedenti sau absolventi din anii trecuti care vor sa-si schimbe specialitatea
ei practic ar fi ramas in cel mai bun caz numai o luna fara salariu...ca practic incadrarea ar incepe cel mai devreme in februarie...si ne pot da in judecata pentru asta...ca pe ei nu-i intereseaza de absolventi...
ministrul sanatatii nu a vrut sa semneze si ramanea noi sa decidem care semnam sau nu!
eu unul nu pot semna un document prin care se amana un examen asa de important, desi majoritatea vor asta, pentru ca minoritatea respectiva(TOTUSI MINORITATA DE MAI BINE DE 30-40% au dreptul sa ma dea in judecata pe mine si pe cei care semneaza..vezi Doamne reprezentantii...
ASA ca sa va ganditi bine ce votati pentru ca cel mai bine e ca nu se da pe 9 noiembrie si ca se da aproximativ la fel ca anul trecut numai ca 19 noiembrie nu pica duminica!!!
prioritatea noastra sunt locurile si daca nu o sa ni le dea...o sa mergem iara in strada...si implicit o sa se amane porcaria asta de examen si mai mult!!!
acum depinde de centrele de pregatire cate locuri sunt dispunse sa mai scoata si o sa vedem joi in functie si de Minister si de fonduri cate ne mai aloca...
De aia nu ne putem noi intelege intre noi ca sa facem ceva constructivm, pentru ca nu suntem uniti si va credeti unii mai buni ca altii!
Stiti ce ne-a zis Ministrul? daca sunteti buni si ati invatat il dati pe 16 pentru ca nu vad un alt motiv al amanarii! ( mai ales ca ne-a dat termenul de joi pentru renegocierea locurilor....pentru ca asta e buba noastra!!!)
scuze ca am mai facut un topic dar mi se pare votul asta pe care sa-l dati in cunostinta de cauza!!! NU CA DOAR VRETI SA SE AMANE!!!
- AvLee
- elder

Re: amanarea rezidentiatului!
Moga cu tot respectul pentru ce ati facut.Incearca sa te calmezi putin si sa editezi putin postul , poate sunt eu prost sau prea incins din urma unor dezbateri dar unele parti nu le-am inteles de exemplu:
Semneaza pentru o saptamana fara sa clipeasca dar nu semneaza pentru 3?
Te cred ca esti direct implicat si la urma urmelor e capul tau in joc nu al meu. Dar parerea ta la rece faza ca veti fi dati in judecata o califici ca reala sau intimidare?
Te cred ca esti direct implicat si la urma urmelor e capul tau in joc nu al meu. Dar parerea ta la rece faza ca veti fi dati in judecata o califici ca reala sau intimidare?
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
- cog1983
- elder

Daniel, daca te rog... si se poate, scrii care e optiunea ta: 16 noiembrie sau 7 decembrie? Asa, ca sa nu va ia altii apararea (si sa isi impuna de fapt propriile pareri) pe nedrept. La fel i-as ruga si pe ceilalti care au fost la negocieri si sunt prezenti pe acest forum.
Merci!
Merci!
Simtul umorului e o dovada de inteligenta
- andy gavrilescu
- cel mai imedist din 2013

daniel cred ca vrea pe 7 decembrie, ca el a umblat, s-a zbatut, s-a intrevazut cu ministrul.
iar ceilalti, din marinimie, vor la fel, pe 7 decembrie, sa aiba si daniel timp sa invete.
dar daca sunteti baieti cu suflet si apreciati ce a facut daniel pt voi, de ce nu ii acordati primul loc la rez? adica el si ceilalti 2 sau 3 care au mai participat la toate protestele+intalnirea sa aiba posibilitatea sa isi aleaga primii ce vor la rez. aici se vede cat de mult va pasa de ceea ce au facut baietii astia.
iar ceilalti, din marinimie, vor la fel, pe 7 decembrie, sa aiba si daniel timp sa invete.
dar daca sunteti baieti cu suflet si apreciati ce a facut daniel pt voi, de ce nu ii acordati primul loc la rez? adica el si ceilalti 2 sau 3 care au mai participat la toate protestele+intalnirea sa aiba posibilitatea sa isi aleaga primii ce vor la rez. aici se vede cat de mult va pasa de ceea ce au facut baietii astia.
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
De profesie optometrist
- cog1983
- elder

Hai sa il lasam pe el sa scrie ce si cum vrea.
-
swiss
- elite

tinand cont ca voi nu luati in considerare inca 2000 de candidati si numai pe voi absolventii...daca era numai pentru absolventi da votam 7 decembrie..
dar in conditiile de fata am votat 16 noiembrie pentru ca data asta nu implica atatea chestii
si in plus...nu stiu cat citesc topicurile asta...
7 ecembrie inseamna alt guvern, alta propunere de locuri plus posturi, alta data ...vreti sa dam rezidentiatul in martie????
eu am invatat cat am invatat, m-am zbatut...oricum topicul asta al meu era sa va faca sa intelegeti ca e imposibil sa votati pentru 7 decembrie
dar incep sa ma conving...eu ala care am inceput toate luptele...ca sa fim seriosi, mai mult timp ca mine nu a pierdut nimeni....si asta pentru ca eu am vrut, pentru majoritatea dintre voi...si pentru mine mai multe locuri...
si totusi clujul nu are locuri la psihiatrie...
Intelegeti odata lupta noastra e pentru locuri nu pentru posturi
nu ma mai puneti sa va scriu, ca mai trebuie sa invat si eu...ia stati voi 3 zile fara sa invatati si ziceti-mi daca mai stiti ceva...
dar in conditiile de fata am votat 16 noiembrie pentru ca data asta nu implica atatea chestii
si in plus...nu stiu cat citesc topicurile asta...
7 ecembrie inseamna alt guvern, alta propunere de locuri plus posturi, alta data ...vreti sa dam rezidentiatul in martie????
eu am invatat cat am invatat, m-am zbatut...oricum topicul asta al meu era sa va faca sa intelegeti ca e imposibil sa votati pentru 7 decembrie
dar incep sa ma conving...eu ala care am inceput toate luptele...ca sa fim seriosi, mai mult timp ca mine nu a pierdut nimeni....si asta pentru ca eu am vrut, pentru majoritatea dintre voi...si pentru mine mai multe locuri...
si totusi clujul nu are locuri la psihiatrie...
Intelegeti odata lupta noastra e pentru locuri nu pentru posturi
nu ma mai puneti sa va scriu, ca mai trebuie sa invat si eu...ia stati voi 3 zile fara sa invatati si ziceti-mi daca mai stiti ceva...
-
swiss
- elite

AvLee wrote:Moga cu tot respectul pentru ce ati facut.Incearca sa te calmezi putin si sa editezi putin postul , poate sunt eu prost sau prea incins din urma unor dezbateri dar unele parti nu le-am inteles de exemplu:
te rog eu sa te calmezi ca in spatele tastaturii suntem toti zei si ne credem tari!
de ce nu ai iesit tu in fata daca era asa...craiova si asa nu a avut reprezentant voi nici nu ar trebui sa deschideti gura si ar trebui sa luati tot pe tava dupa ce ne-am zbatut noi atata si pentru voi in fond si la urma urmei...
eu am fost destul de calm, si de fapt eu am si deschis subiectul cu 7 decembrie...dar nu semnez asa ceva...vino tu si semneaza...in locul meu...dar va zic...toti suntem tari in fata tastaturii
7 decembrie inseamna alt guvern, nu ne dadea loocuri pentru ca arunca mortul in gradina noului guvern, si nici proteste nu mai puteam face pentru ca nu mai aveam de ce sa-i presam! cu timpul...
din moment ce am avut un avocat cu noi pe care sa-l consultam, tu ce crezi ca eu dupa ce am facut atata tam tam crezi ca ma lasam intimidat de Nicolaescu?
apropo, stii ce i-am zis referitor la numarul de locuri cand la inceput nu vroia sa ne dea nimic??
I-am zis ca as vrea sa traim intr-o tara unde necesarul de medici este acoperit si sa nu citim in mass media de exemplu ca ministrul nostru al sanatatii vrea sa importe medici din China cand noi suntem dispusi sa ramanem in tara pentru a profesa!!!
mai multe detalii o sa le fac publice dupa dezbaterea de joi!
pana atunci ar fii bine sa invatati!!! si sa lasati alte siteuri in pace in loc de http://www.cursurimedicina.ro/rezitests2008/
reprezint o multime...si daca eu nu-i reprezint cel mai mult pe colegii mei din Cluj...dar nu pot semna un act ce-mi poate afecta mie viata!!!
si nu e deloc intimidare!
pe bune...
- icerose
- senior

one tiny little question: totusi pentru situatia asta nu exista un precedent? adica in 2004 s-a amanat pana in decembrie, i-a dat cineva in judecata pe cei care au amanat atunci? ca banuiesc ca si atunci au dat si altii nu numai absolventi. si s-o fi schimbat si guvernul.
e doar o intrebare. sa ne calmam... sa ne calmam...
even if we can't afford, the sky is over...
- optimus
- senior

-
swiss
- elite

andy gavrilescu wrote:daniel cred ca vrea pe 7 decembrie, ca el a umblat, s-a zbatut, s-a intrevazut cu ministrul.
andy...sa nu fim ironici ca la asta suntem toti buni...
eu nu vreau timp sa invat...ce naiba nu intelegi...eu am invatat cat am invatat...si la urma urmei eu pot sa plec din tara cand vreau...dar vreau sa raman aici sa profesez pentru ca e tara mea si vreau sa traiesc bine in ea ca medic...
daca tu esti de alta parere...imi pare rau!
si nu am votat pe 7dec desi eu am ridicat problema!
imi pare rau ca nu intelegi de ce am facut eu tot ce am facut pana acum....in mare parte nici nu ati crezut ca o sa se ajunga la asta!!!
-
swiss
- elite

icerose wrote:one tiny little question: totusi pentru situatia asta nu exista un precedent? adica in 2004 s-a amanat pana in decembrie, i-a dat cineva in judecata pe cei care au amanat atunci? ca banuiesc ca si atunci au dat si altii nu numai absolventi. si s-o fi schimbat si guvernul.
precedentul a fost creat de ministru atunci! el clar nu vrea asta!
-
dr.danna
- junior

dr.moga wrote:AvLee wrote:Moga cu tot respectul pentru ce ati facut.Incearca sa te calmezi putin si sa editezi putin postul , poate sunt eu prost sau prea incins din urma unor dezbateri dar unele parti nu le-am inteles de exemplu:
te rog eu sa te calmezi ca in spatele tastaturii suntem toti zei si ne credem tari!
de ce nu ai iesit tu in fata daca era asa...craiova si asa nu a avut reprezentant voi nici nu ar trebui sa deschideti gura si ar trebui sa luati tot pe tava dupa ce ne-am zbatut noi atata si pentru voi in fond si la urma urmei...
eu am fost destul de calm, si de fapt eu am si deschis subiectul cu 7 decembrie...dar nu semnez asa ceva...vino tu si semneaza...in locul meu...dar va zic...toti suntem tari in fata tastaturii
7 decembrie inseamna alt guvern, nu ne dadea loocuri pentru ca arunca mortul in gradina noului guvern, si nici proteste nu mai puteam face pentru ca nu mai aveam de ce sa-i presam! cu timpul...
Stiu ca eu tot am comentat ca vroiam pe 7 dec.,si inca mai vreau,dar oricum asta nu conteaza,dc ve fi pe 16 no pb,sper sa fie bine si atunci. Problema e ca tu si toti ceilalti v-ati zbatut in principal pentru noi cei care terminam anul asta,nu pentru cei care de bine de rau au deja o specialitate! Nu ar avea drept sa va dea in judecata,pentru ca in fond si ei beneficiaza de locurile astea,din nefericire insa nu isi dau seama ca au avut doar de castigat de pe urma chinurilor voastre,iar intr-un fel ministerul a folosit asta pe post de intimidare! Ce o fi vom vedea joi,si noi si ceilalti care mai dau o data rezi! Speram toti sa mai se suplimenteze,mai sunt si alte centr fara psihiatrie,de ex Targu-Mures si inca mai speram! Totusi pana joi e ceva timp si universitatile vor putea fi consultate! Ramane de vazut dc va accepta si ministerul! Stiu cum e sa pierzi mai multe zile de citit si cat de greu te reapuci. Toata stima pentru tine si pentru ceilalti! Dc.nu incepeati voi ramaneam toti cu ce am primit initial. Acum exista si speranta ca joi vor mai suplimenta cu un numar consistent! Alegerile astea au dat multe peste cap. Pacat ca am nimerit sa dam acum rezi,dar asta e! Mergem mai departe fie pe 16,fie pe 7,cum o fi! sondajul asta va arata ca si celelalte ca majoritatea vor pe 7,unii sperand la mai multe locuri si altii la mai mult timp de invatat,si asa poate nu raman pe drumuri la anul! Chiar dc vor lua si mf e foarte bine,1 luna conteaza intotdeauna! Spor la invatat pentru toata lumea!
din moment ce am avut un avocat cu noi pe care sa-l consultam, tu ce crezi ca eu dupa ce am facut atata tam tam crezi ca ma lasam intimidat de Nicolaescu?
apropo, stii ce i-am zis referitor la numarul de locuri cand la inceput nu vroia sa ne dea nimic??
I-am zis ca as vrea sa traim intr-o tara unde necesarul de medici este acoperit si sa nu citim in mass media de exemplu ca ministrul nostru al sanatatii vrea sa importe medici din China cand noi suntem dispusi sa ramanem in tara pentru a profesa!!!
mai multe detalii o sa le fac publice dupa dezbaterea de joi!
pana atunci ar fii bine sa invatati!!! si sa lasati alte siteuri in pace in loc de http://www.cursurimedicina.ro/rezitests2008/
reprezint o multime...si daca eu nu-i reprezint cel mai mult pe colegii mei din Cluj...dar nu pot semna un act ce-mi poate afecta mie viata!!!
si nu e deloc intimidare!
pe bune...
-
swiss
- elite

dr.danna asta ai scris tu
Stiu ca eu tot am comentat ca vroiam pe 7 dec.,si inca mai vreau,dar oricum asta nu conteaza,dc ve fi pe 16 no pb,sper sa fie bine si atunci. Problema e ca tu si toti ceilalti v-ati zbatut in principal pentru noi cei care terminam anul asta,nu pentru cei care de bine de rau au deja o specialitate! Nu ar avea drept sa va dea in judecata,pentru ca in fond si ei beneficiaza de locurile astea,din nefericire insa nu isi dau seama ca au avut doar de castigat de pe urma chinurilor voastre,iar intr-un fel ministerul a folosit asta pe post de intimidare! Ce o fi vom vedea joi,si noi si ceilalti care mai dau o data rezi! Speram toti sa mai se suplimenteze,mai sunt si alte centr fara psihiatrie,de ex Targu-Mures si inca mai speram! Totusi pana joi e ceva timp si universitatile vor putea fi consultate! Ramane de vazut dc va accepta si ministerul! Stiu cum e sa pierzi mai multe zile de citit si cat de greu te reapuci. Toata stima pentru tine si pentru ceilalti! Dc.nu incepeati voi ramaneam toti cu ce am primit initial. Acum exista si speranta ca joi vor mai suplimenta cu un numar consistent! Alegerile astea au dat multe peste cap. Pacat ca am nimerit sa dam acum rezi,dar asta e! Mergem mai departe fie pe 16,fie pe 7,cum o fi! sondajul asta va arata ca si celelalte ca majoritatea vor pe 7,unii sperand la mai multe locuri si altii la mai mult timp de invatat,si asa poate nu raman pe drumuri la anul! Chiar dc vor lua si mf e foarte bine,1 luna conteaza intotdeauna! Spor la invatat pentru toata lumea!
-
swiss
- elite

dr.moga wrote:dr.danna asta ai scris tuStiu ca eu tot am comentat ca vroiam pe 7 dec.,si inca mai vreau,dar oricum asta nu conteaza,dc ve fi pe 16 no pb,sper sa fie bine si atunci. Problema e ca tu si toti ceilalti v-ati zbatut in principal pentru noi cei care terminam anul asta,nu pentru cei care de bine de rau au deja o specialitate! Nu ar avea drept sa va dea in judecata,pentru ca in fond si ei beneficiaza de locurile astea,din nefericire insa nu isi dau seama ca au avut doar de castigat de pe urma chinurilor voastre,iar intr-un fel ministerul a folosit asta pe post de intimidare! Ce o fi vom vedea joi,si noi si ceilalti care mai dau o data rezi! Speram toti sa mai se suplimenteze,mai sunt si alte centr fara psihiatrie,de ex Targu-Mures si inca mai speram! Totusi pana joi e ceva timp si universitatile vor putea fi consultate! Ramane de vazut dc va accepta si ministerul! Stiu cum e sa pierzi mai multe zile de citit si cat de greu te reapuci. Toata stima pentru tine si pentru ceilalti! Dc.nu incepeati voi ramaneam toti cu ce am primit initial. Acum exista si speranta ca joi vor mai suplimenta cu un numar consistent! Alegerile astea au dat multe peste cap. Pacat ca am nimerit sa dam acum rezi,dar asta e! Mergem mai departe fie pe 16,fie pe 7,cum o fi! sondajul asta va arata ca si celelalte ca majoritatea vor pe 7,unii sperand la mai multe locuri si altii la mai mult timp de invatat,si asa poate nu raman pe drumuri la anul! Chiar dc vor lua si mf e foarte bine,1 luna conteaza intotdeauna! Spor la invatat pentru toata lumea!
voi nu intelegeti un lucru...nu ne-au intimidat si nu ne-au amenintat....pe ei ii doare undeva ca si asa isi termina mandatul...
acu 4 ani au fost alegeri si minstrul a "devansat" data nu reprezentantii...
am avut avocat cu noi care ne-a explicat implicatiile acestui lucru...si nu am fost de acord sa semnam toti!
- cog1983
- elder

dr.danna, sondajul acesta nu e reprezentativ...
Cei din Cluj au facut un sondaj asemanator pe grupul absolventilor din 2008 si procentele deocamdata sunt inversate fata de acesta.
Cei din Cluj au facut un sondaj asemanator pe grupul absolventilor din 2008 si procentele deocamdata sunt inversate fata de acesta.
-
dr.danna
- junior

Da eu am scris ma intrebam unde a disparut! Probleme cu tehnologia. Scuze!
Dc tot nu se mai muta inca o data,de ce se tot fac poll-uri? E clar ce vrea majoritatea,dar asta nu se va obtine ca acum au aparut si implicatii legale. Poate doar niste locuri si atat! Cum am mai spus eu inca mai sper la 7 dec!
Dc tot nu se mai muta inca o data,de ce se tot fac poll-uri? E clar ce vrea majoritatea,dar asta nu se va obtine ca acum au aparut si implicatii legale. Poate doar niste locuri si atat! Cum am mai spus eu inca mai sper la 7 dec!

-
dr.danna
- junior

Poate degeaba mai sper! Citesc in continuare si vedem ce o iesi! Spor la toata lumea! 

-
markus33
- junior

tot respectul pentru cei care lupta pentru drepturile celor care vor sa dea rezidentiatul.
dar hotarati-va odata ca a-ti zapacit lumea cu datele de examen....ba pe 16 nov, ba in decembrie....
important e numarul de locuri obtinute, cu cat mai multe cu atat vor fi mai putini someri dupa rezidentiat.
mai bine sa se dea in iunie 2009 si sa se cumuleze si locurile de la anul
era o gluma evident
hai sa obtinem locuri in plus si hai sa dam odata rezidentiatul asta!
dar hotarati-va odata ca a-ti zapacit lumea cu datele de examen....ba pe 16 nov, ba in decembrie....
important e numarul de locuri obtinute, cu cat mai multe cu atat vor fi mai putini someri dupa rezidentiat.
mai bine sa se dea in iunie 2009 si sa se cumuleze si locurile de la anul
hai sa obtinem locuri in plus si hai sa dam odata rezidentiatul asta!
-
bounty
- junior

Eu zic sa va calmati toti si sa incercati sa va concentrati pe invatat....nu rezolvam nimic daca ne certam noi aici pe imed.
O sa vedem ce o sa fie joi si in functie de asta ne hotaram ce facem...sunt mult mai importante locurile acum decat data examenului....oricum indiferent de ce se va intampla niciodata nu o sa fie toata lumea multumita,asta e clar!!!!
Sunt niste oameni care s-au bagat,si-au pierdut din timpul lor pt noi toti,ca sa ne fie tuturor bine...haide-ti sa-i lasam si pe ei sa-si vada putin de viata lor macar pana joi cd o vor lua din nou de la capat!!!!!
Trebuie sa intelegeti toti un lucru:daca nu o sa primim joi ceea ce vrem,adica LOCURI o sa continuam cu protestele,toata lumea va iesi din casa si rezidentiatul se va amana sigur,dar pana atunci calmati-va si cititi!!!!
O sa vedem ce o sa fie joi si in functie de asta ne hotaram ce facem...sunt mult mai importante locurile acum decat data examenului....oricum indiferent de ce se va intampla niciodata nu o sa fie toata lumea multumita,asta e clar!!!!
Sunt niste oameni care s-au bagat,si-au pierdut din timpul lor pt noi toti,ca sa ne fie tuturor bine...haide-ti sa-i lasam si pe ei sa-si vada putin de viata lor macar pana joi cd o vor lua din nou de la capat!!!!!
Trebuie sa intelegeti toti un lucru:daca nu o sa primim joi ceea ce vrem,adica LOCURI o sa continuam cu protestele,toata lumea va iesi din casa si rezidentiatul se va amana sigur,dar pana atunci calmati-va si cititi!!!!
-
georgian
- junior

pun pariu ca dc se amina pe 7 decembrie...vor fi unii care vor face greva ptr data de 19 decembrie!!!!!!!oricum niciodata nu vom sti f bine aceste cursuri..chiar de mai aminam 3 luni.. 
-
swiss
- elite

asta nu inteleg ei...ca data s-a stabilit deja pe 16 noiembrie si nu se mai schimba decat daca vrea ministrul...si el nu mai vrea!
sa mearga cei care se bat cu caramida in piept pe aici sa semneze!
ca de vorbit e usor sa vorbesti!
e usor sa critici ce fac altii!
sa mearga cei care se bat cu caramida in piept pe aici sa semneze!
ca de vorbit e usor sa vorbesti!
e usor sa critici ce fac altii!
bounty wrote:Eu zic sa va calmati toti si sa incercati sa va concentrati pe invatat....nu rezolvam nimic daca ne certam noi aici pe imed.
-
dr_dina
- newbie

Buna tuturor! Nu m-a rabdat sufletu' sa nu intervin: mai , copilasi, ce e cu prostia aia cu datu' in judecata?Cine e suficient de dilibau sa creada ca poti fi dat in judecata pentru ca , vezi, dom'le, a inceput contractul cu o luna intarziere???
Ce pagube astronomice pot fi invocate pentru o luna
Nu fiti copii!Onor sinistru Nico vrea sa va intimideze cu faza asta , nu stiu caruia i se portiveste aici titulatura de pervers...
Hai sa va zic alta faza: cand termini rezu, de obicei, contractu' se termina in Decembrie. Ei bine, desi examenul de specialist se da inaintea expirarii contractului, adica in Octombrie, acelasi "onor" sinistru-Nico-refuza sa semneze ordinul de confirmare ca specialist pana in februarie-martie, si asta are loc in fiecare an!Ca atare, in fiecare an, proaspetii specialisti sunt lasati cu ...posteriorul in balta, vreme de 1-2-3 luni,FARA CONTRACT de munca
Cu toate astea, NIMENI nu l-a dat in judecata pe sinstru' pentru aceasta magarie si stiti de che?Pen'ca te costa mai mult procesul ,dacat ai putea recupera . Plus tevatura cu infatisari la tribunal,avocat, etc. Asa ca, nu fiti creduli, asta este un fel de Bau-Bau , ca sa va pacaleasca si sa va domoleasca elanul. Mergeti inainte, nu va lasati fraieriti, iar celor ce carcotesc impotriva amanarii : care-i problema,dragilor, va este frica sa nu uitati materia, v-ati pus in joc doar memoria de scurta durata?Cinste voua, celor care ati avut curajul sa iesiti si sa va cereti drepturile!Cinste voua ca n-ati stat ascunsi ,cu nasul in carti , lasandu-i pe altii sa alerge pentru interesele TUTUROR participantilor la acest concurs. Cinste voua ca v-ati mobilizat si v-ati facut auzit glasul in aceasta tara in care,perceptia societatii este voit distorsionata cand vine vorba despre medic: a fi medic in Romania a ajuns echivalent cu "spagar", "criminal", "dusman de clasa"!Iesiti si cereti-va drepturile , caci NIMENI ALTCINEVA NU O VA FACE PENTRU VOI!Lumea nu are habar ce salariu de mizerie are un medic, fie el stagiar, rezident sau spacialist. Iesiti si spuneti clar ce revendicari aveti .Multi confunda Sanitas-ul cu medicii...
Sanitas-ul face manifestatii, iese in strada. Medicii -NU. De ce? Acum este momentul ca medicii sa iasa si sa spuna ce probleme au. Simplu, concis, ferm, hotarat. Nu cedati presiunilor !
Sunt alaturi de voi joi!
Nu tineti cont de cate un gica-contra ce apare pe forum sa va sacaie- tineti cont de parerea MAJORITATII.

Nu fiti copii!Onor sinistru Nico vrea sa va intimideze cu faza asta , nu stiu caruia i se portiveste aici titulatura de pervers...
Hai sa va zic alta faza: cand termini rezu, de obicei, contractu' se termina in Decembrie. Ei bine, desi examenul de specialist se da inaintea expirarii contractului, adica in Octombrie, acelasi "onor" sinistru-Nico-refuza sa semneze ordinul de confirmare ca specialist pana in februarie-martie, si asta are loc in fiecare an!Ca atare, in fiecare an, proaspetii specialisti sunt lasati cu ...posteriorul in balta, vreme de 1-2-3 luni,FARA CONTRACT de munca
Sunt alaturi de voi joi!
Nu tineti cont de cate un gica-contra ce apare pe forum sa va sacaie- tineti cont de parerea MAJORITATII.

- mokus
- junior

ceea ce nu intelegeti voi este:
ex:
ca vine o mamica cu 2 copii care invata de 2 ani...e doxa...stie materia... da examen in orice moment. Important pentru ea e sa isi ia salariul.!!! In ianuarie nu o sa aiba sansa... Se infurie, are sotu avocat, ala citeste ordinul... si ne ia pe noi:
tu XX de pe ordinu cutare m-ai intrebat sotia daca vrea amnare?
Si? el mare bastan ne da in judecata....
Credeti ca imi permit eu personal avocat alea alea???
Va zic ca nu!!!! Ca de altfel nici altii!!!
Noi va reprezentam!!!!
Nu sunteti rezonabili!
si va propun ca voi cei asa de tari si mari: sa va adunati cate unul din fiecare centru si sa semnati!
Singura cale legala ar fi: sa mergeti la ASP, sa va documentati cati s-au inscris si cine sunt aceeia ! Sa mergeti la fiecare si sa cereti semnatura de acord , respingere, sau indiferenta...pana la ultimul!!!
Daca reusiti asta pana miercuri, veniti la noi cu semnaturile (sa nu dea domnu sa sun la un nr de telefon de pe lista aia, si sa nu fie numarul alocat..), si noi va semnam!!
Deci porniti de acum Sa aveti timp pana miercuri!
ex:
ca vine o mamica cu 2 copii care invata de 2 ani...e doxa...stie materia... da examen in orice moment. Important pentru ea e sa isi ia salariul.!!! In ianuarie nu o sa aiba sansa... Se infurie, are sotu avocat, ala citeste ordinul... si ne ia pe noi:
tu XX de pe ordinu cutare m-ai intrebat sotia daca vrea amnare?
Si? el mare bastan ne da in judecata....
Credeti ca imi permit eu personal avocat alea alea???
Va zic ca nu!!!! Ca de altfel nici altii!!!
Noi va reprezentam!!!!
Nu sunteti rezonabili!
si va propun ca voi cei asa de tari si mari: sa va adunati cate unul din fiecare centru si sa semnati!
Singura cale legala ar fi: sa mergeti la ASP, sa va documentati cati s-au inscris si cine sunt aceeia ! Sa mergeti la fiecare si sa cereti semnatura de acord , respingere, sau indiferenta...pana la ultimul!!!
Daca reusiti asta pana miercuri, veniti la noi cu semnaturile (sa nu dea domnu sa sun la un nr de telefon de pe lista aia, si sa nu fie numarul alocat..), si noi va semnam!!
Deci porniti de acum Sa aveti timp pana miercuri!
Noi vrem sa fim doctori!!!! Ei nu ne lasa!
- AvLee
- elder

Pot sa pun si eu o intrebare? Fara sa dati in mine?
Cine este dat in judecata , voi ca persoane individuale sau SSM?Intreb pentru ca ce am inteles eu din acea stenograma ca ministrul nu mai acepta la negocieri decat imputernicitii diferitelor asociatii gen SSM .
Cine este dat in judecata , voi ca persoane individuale sau SSM?Intreb pentru ca ce am inteles eu din acea stenograma ca ministrul nu mai acepta la negocieri decat imputernicitii diferitelor asociatii gen SSM .
Last edited by AvLee on Sun Oct 19, 2008 5:47 pm, edited 1 time in total.
- cog1983
- elder

AvLee wrote:Pot sa pun si eu o intrebare? Fara sa dati in mine?
Cine este dat in judecata , voi ca persoane individuale sau SSM?
Ei ca persoane individuale. SSM nu are nici o legatura,
- Chingachgook
- addicted

nimeni nu e ma dat in judecata.
cred ca dr moga a simtit ca e o palarie cam mare pt el si a inceput sa dea inapoi.
sau a inteles ca e o aiureala asta cu amanarea.
LOCURILE POT FI SUPLIMENTATE SI DUPA EXAMEN, BAI ACESTIA.
e de inteles sa cereti mai multe locuri ( desi in subsidiar e nesigurata clasarii in primii 1902 nu alte motivatii sf- gen saracii astia care ne reprezinta cand mai au ei timp sa invete). mergeti dati examen si apoi vedeti. ordinea nu se schimba. fie ca vor fi rezidenti primii 1902 fie ca for fi primii 3000.
boicotati audioconferinta.
cred ca dr moga a simtit ca e o palarie cam mare pt el si a inceput sa dea inapoi.
e de inteles sa cereti mai multe locuri ( desi in subsidiar e nesigurata clasarii in primii 1902 nu alte motivatii sf- gen saracii astia care ne reprezinta cand mai au ei timp sa invete). mergeti dati examen si apoi vedeti. ordinea nu se schimba. fie ca vor fi rezidenti primii 1902 fie ca for fi primii 3000.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
swiss
- elite

AvLee wrote:Pot sa pun si eu o intrebare? Fara sa dati in mine?
pai logic toti cei care semneaza da...ca persoane fizice...
si cei care iau rezidentiatul si si cei care nu-l iau...
nu dau in tine trebuie sa intelegi...
7 decembrie are implicatii sociale...plus ca se amana tot rezidentiatul pentru un nou guvern care poate sa schimbe data si locuri si tot...
si nu cred ca vreti sa-l dati la anu rezidentiatul

- AvLee
- elder

dr.moga wrote:AvLee wrote:Pot sa pun si eu o intrebare? Fara sa dati in mine?
pai logic toti cei care semneaza da...ca persoane fizice...
si cei care iau rezidentiatul si si cei care nu-l iau...
nu dau in tine trebuie sa intelegi...
7 decembrie are implicatii sociale...plus ca se amana tot rezidentiatul pentru un nou guvern care poate sa schimbe data si locuri si tot...
si nu cred ca vreti sa-l dati la anu rezidentiatul
Moga nu ma imentereseaza prea mult daca se amana sau nu.Ma intereseaza locurile. Dar partea care spune ca nu vor mai fi aceptati la negocieri decat cei care pot face dovada ca sunt reprezentanti. Cineva mi-a explicat ca singurul mod de a dovedi ca esti reprezentant in mod oficial este sa fi inscris intr-o organizatie deja inregistrata ca SSM , datorita timpului prea scurt pentru a infinta alta.
- helios
- senior

kooksee wrote:nimeni nu e ma dat in judecata.
Ma tem ca odata dat examenul, cei care prind loc sau post sau ce-or vrea ei or sa ramana indiferenti fata de situatie, ca s-au vazut cu sacii in caruta, mai mult vor incepe si telefoanele si manarelile legate de transferuri, cei cu punctaje sub 65 la suta vor fi debusolati, pt ca nu mai intra in calcul. Ramane in aer o masa de 500-600 de candidati, nu stiu ce putere de decizie va avea.
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"
-
swiss
- elite

iar te simti neglijat si nebagat in seama cuculetz?
dar ai ideei bune..chestia cu boicotarea cine crezi ca o sa o faca....sigur astia 2126 care o sa ia rezi o sa fi primii care o nu o sa vrea sa-si ia locurile!
esti penibil tu cu ideile tale, iti place sa atati lumea si atat
nu vezi cata lume zice vreau aia vreau aia dar sa faci tu, ca eu stau acasa si invat...ca apoi sa zica...cine te-a pus sa-ti pierzi timpul?
macar o sa mai fac 224 de oameni fericiti!
eu nu dau inapoi la nimic...pentru ca eu am inceput asta si eu o voi termina
tu nu ai facut nimic si nu ai de ce sa raspunzi!
asa ca sincer nu o sa va mai introduc in seama si sa-mi pierd timpul pe imed!
dar ai ideei bune..chestia cu boicotarea cine crezi ca o sa o faca....sigur astia 2126 care o sa ia rezi o sa fi primii care o nu o sa vrea sa-si ia locurile!
esti penibil tu cu ideile tale, iti place sa atati lumea si atat
nu vezi cata lume zice vreau aia vreau aia dar sa faci tu, ca eu stau acasa si invat...ca apoi sa zica...cine te-a pus sa-ti pierzi timpul?
macar o sa mai fac 224 de oameni fericiti!
eu nu dau inapoi la nimic...pentru ca eu am inceput asta si eu o voi termina
tu nu ai facut nimic si nu ai de ce sa raspunzi!
asa ca sincer nu o sa va mai introduc in seama si sa-mi pierd timpul pe imed!
kooksee wrote:nimeni nu e ma dat in judecata.
- andy gavrilescu

helios wrote:kooksee wrote:nimeni nu e ma dat in judecata.
Ma tem ca odata dat examenul, cei care prind loc sau post sau ce-or vrea ei or sa ramana indiferenti fata de situatie, ca s-au vazut cu sacii in caruta, mai mult vor incepe si telefoanele si manarelile legate de transferuri, cei cu punctaje sub 65 la suta vor fi debusolati, pt ca nu mai intra in calcul. Ramane in aer o masa de 500-600 de candidati, nu stiu ce putere de decizie vor avea.
si de ce crezi ca vei fi in aia 500-600care vor fi in aer? asa ziceti toti inainte de rez, dar daca aveti norocul sa fiti in aia 1902 toti veti asa precum zici tu. nu e adevarat cu telefoanele si manariile legate de transferuri, nu toti ceio 1902 au cum sa faca asta.
We don't have to dance
De profesie optometrist
De profesie optometrist
- Chingachgook
- addicted

dr.moga wrote:eu nu dau inapoi la nimic...pentru ca eu am inceput asta si eu o voi termina
vrei sa fii modelul meu?
am simtit ca vreau sa fiu ca tine de cand ai scris petitia.
iti mai explic o data ce e ala brand?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- andy gavrilescu

dr.moga wrote:andy gavrilescu wrote:daniel cred ca vrea pe 7 decembrie, ca el a umblat, s-a zbatut, s-a intrevazut cu ministrul.
eu nu vreau timp sa invat...ce naiba nu intelegi...eu am invatat cat am invatat...si la urma urmei eu pot sa plec din tara cand vreau...dar vreau sa raman aici sa profesez pentru ca e tara mea si vreau sa traiesc bine in ea ca medic...
imi pare rau ca nu intelegi de ce am facut eu tot ce am facut pana acum....in mare parte nici nu ati crezut ca o sa se ajunga la asta!!!
man, n-am vrut sa fiu ironic, cel putin nu la adresa ta, ci m-am adresat inversunatilor care cereau amanarea in numele tau si al celorlalti care ati pierdut timp cu protestele.
ba eu am crezut de la inceput ca se va mai da o mana de locuri in urma protestelor. mereu in urma unui protest din plina campanie electorala obtii un minim din ce doresti.
We don't have to dance
De profesie optometrist
De profesie optometrist
-
swiss
- elite

pai da...si amanarea nu mai are sens...pentru ca daca se dau locuri nu ne mai trebuie...
toti inteleg amanarea ca pe o chestie in care mai e timp de invatat...
daca nu se dau locuri amanarea vine de la sine...in urma protestelor!
oricum e mai bine 16 decat 9...pentru ca nu implica atatea chestii pe care unii nu le inteleg
scuze andy ca am inteles gresit!
toti inteleg amanarea ca pe o chestie in care mai e timp de invatat...
daca nu se dau locuri amanarea vine de la sine...in urma protestelor!
oricum e mai bine 16 decat 9...pentru ca nu implica atatea chestii pe care unii nu le inteleg
scuze andy ca am inteles gresit!
andy gavrilescu wrote:dr.moga wrote:andy gavrilescu wrote:daniel cred ca vrea pe 7 decembrie, ca el a umblat, s-a zbatut, s-a intrevazut cu ministrul.
man, n-am vrut sa fiu ironic, cel putin nu la adresa ta, ci m-am adresat inversunatilor care cereau amanarea in numele tau si al celorlalti care ati pierdut timp cu protestele.
ba eu am crezut de la inceput ca se va mai da o mana de locuri in urma protestelor. mereu in urma unui protest din plina campanie electorala obtii un minim din ce doresti.
-
swiss
- elite

dr.danna wrote:Poate degeaba mai sper! Citesc in continuare si vedem ce o iesi! Spor la toata lumea!
oricum se va amana daca nu se dau locuri...daca se dau locuri...nu se va mai amana..pentru ca parem penibili!
- helios
- senior

dr.moga wrote:dr.danna wrote:Poate degeaba mai sper! Citesc in continuare si vedem ce o iesi! Spor la toata lumea!
oricum se va amana daca nu se dau locuri...daca se dau locuri...nu se va mai amana..pentru ca parem penibili!
Dr Moga, o sa pun o intrebare un pic cretina, ma scuzi daca o sa para asa. Sunt sigur ca ati vorbit reprezentantii intre voi si dupa discutia cu ministrul, inclusiv impreuna cu avocatul. Sincer, cam ce sanse de reusita estimezi, procentual? Dupa parerea ta, vreau sa stiu cam ce speri tu de la urmatoarea intrevedere.
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"
-
synth3s1s
Chiar daca Daniel e cel care a fost sa ia "taurul" de coarne, o sa-ti raspund eu. inca de prima data cand au iesit cativa oameni la Cluj si au aparut la o televiziune locala, au dat 100 de locuri. cand am manifestat a doua oara, si am fost spre 500 nu 100 cum scrie in ziare, am obtinut negocierile astea din care s-a obtinut amanarea si inca niste locuri.
nimeni nu a zis sa decalam pe 16 nov. memoriul nostru al celor de la Cluj specifica 7 dec sau 14 dec. nu s-a tinut cont de datile astea cand s-a stabilit...amanarea devansarii
consider ca am prins destul avant ca sa mai obtinem o parte din revendicari. si consider ca am fi fraieri sa nu iesim in strada din nou.
nimeni nu a zis sa decalam pe 16 nov. memoriul nostru al celor de la Cluj specifica 7 dec sau 14 dec. nu s-a tinut cont de datile astea cand s-a stabilit...amanarea devansarii
consider ca am prins destul avant ca sa mai obtinem o parte din revendicari. si consider ca am fi fraieri sa nu iesim in strada din nou.
-
tmalexandra
Salut,
Am sa incep prin a spune ca niciodata nu ii poti multumi pe toti, tot timpul vor fi voci contra, nu putem gandi toti la fel(ca nu s-ar fi ajuns aici)
Nu are sens sa se mai amane examenul, principalul scop al negocierilor de ieri a fost obtinerea de locuri (s-au obtinut 78,ceea ce e foarte bine..inca78 de oameni au o sansa sa ocupe un loc pe o specializare si promisiunea ca se va reevalua situatia; in functie de cererile universitatilor si necesarul Ministerului se vor mai acorda un numar de locuri ... ni s-a zis: "in nici un caz 600" si nu vreau sa fac la nimeni sperante cu cifra neoficiala care s-a vehiculat ca posibila pentru suplimentare)
Nu are nimeni dreptul sa il judece pe Daniel, pe mine sau pe oricine a fost ieri la negocieri...nu mai vreau sa citesc insulte sau reprosuri ca nu ati facut aia sau cealalta...( e ca la un meci de fotbal: toti suntem tari cand ne uitam la meci si ne permitem sa comentam ca nu au jucat bine...dar nici unul dintre noi nu se duce pe teren sa arate ce poate). Si eu m-am implicat in toata campania, dar sincera sa fiu nu am pierdut atata timp cat a pierdut Daniel si el nu are nici un castig din toata povestea asta...nu a facut-o pentru el, a facut-o pentru un principiu(daca nu s-a inteles pana acum) si in final a facut-o pentru noi toti...toti ne bucuram de rezultate ...
Nu ne-am asumat rapunerea pt mutarea rez-ului in dec pentru ca era prea mare...e foarte usor sa dai un om in judecata(si nu iti trebuie avocat, te poti reprezenta singur) iar daca nu primim locuri ce rost ar mai avea...OBIETIVUL PRINCIPAL ERA SI ESTE SUPLIMENTAREA CU LOCURI.
Va rog nu va mai ganditi doar la interesele voastre personale , ganditi-va la toata situatia in ansamblusi veti ajunge singuri la concluzia ca rez-ul pe 16 e cea mai buna solutie!
Le multumesc colegilor din Iasi pentru sprijinul acordat si pentru increderea pe care au avut-o in mine!!!
Am sa incep prin a spune ca niciodata nu ii poti multumi pe toti, tot timpul vor fi voci contra, nu putem gandi toti la fel(ca nu s-ar fi ajuns aici)
Nu are sens sa se mai amane examenul, principalul scop al negocierilor de ieri a fost obtinerea de locuri (s-au obtinut 78,ceea ce e foarte bine..inca78 de oameni au o sansa sa ocupe un loc pe o specializare si promisiunea ca se va reevalua situatia; in functie de cererile universitatilor si necesarul Ministerului se vor mai acorda un numar de locuri ... ni s-a zis: "in nici un caz 600" si nu vreau sa fac la nimeni sperante cu cifra neoficiala care s-a vehiculat ca posibila pentru suplimentare)
Nu are nimeni dreptul sa il judece pe Daniel, pe mine sau pe oricine a fost ieri la negocieri...nu mai vreau sa citesc insulte sau reprosuri ca nu ati facut aia sau cealalta...( e ca la un meci de fotbal: toti suntem tari cand ne uitam la meci si ne permitem sa comentam ca nu au jucat bine...dar nici unul dintre noi nu se duce pe teren sa arate ce poate). Si eu m-am implicat in toata campania, dar sincera sa fiu nu am pierdut atata timp cat a pierdut Daniel si el nu are nici un castig din toata povestea asta...nu a facut-o pentru el, a facut-o pentru un principiu(daca nu s-a inteles pana acum) si in final a facut-o pentru noi toti...toti ne bucuram de rezultate ...
Nu ne-am asumat rapunerea pt mutarea rez-ului in dec pentru ca era prea mare...e foarte usor sa dai un om in judecata(si nu iti trebuie avocat, te poti reprezenta singur) iar daca nu primim locuri ce rost ar mai avea...OBIETIVUL PRINCIPAL ERA SI ESTE SUPLIMENTAREA CU LOCURI.
Va rog nu va mai ganditi doar la interesele voastre personale , ganditi-va la toata situatia in ansamblusi veti ajunge singuri la concluzia ca rez-ul pe 16 e cea mai buna solutie!
Le multumesc colegilor din Iasi pentru sprijinul acordat si pentru increderea pe care au avut-o in mine!!!
If there are no stupid questions, then what kind of questions do stupid people ask?
Do they get smart just in time to ask questions?
-
tudorh83
oricat am amana rezidentiatu tot intre noi cuncuram daca nu dau locuri...si speranta ca depasim pe altii si le luam locu ..ca la asta se reduce...nu stiu cat de adevarata e....mai invatam TOTI inca 3 sapt nu e amanare preferentiala....si cam cum speram sa depasim pana in decembrie pe altii cam asa se poate sa ne depaseasca si altii care is in spate pana atunci si atunci sa luam loc mai mic decat daca am da mai repede....da no daca se amana atunci poate o sa luam MF cu 850 de puncte:D......asa ca hai sa nu ne mai mancam intre noi pt un loc ci sa obtinem mai multe abia asa ne cresc sansele reale sa prindem ceva
-
tmalexandra
Mai este o nuanta...Ministrul a refuzat sa isi asume responsabilitatea pentru mutarea rez-ului (nu noi trebuia sa schimbam ...noi am propus ca reprezentanti), in schimb ne-a obligat pe noi sa ne asumam aceasta raspundere(nu noi eram cei care faceau modificarea ci Ministerul, noi o ceream doar)!!!
If there are no stupid questions, then what kind of questions do stupid people ask?