AvLee wrote:Deci daca o mana de oameni au reusit in cateva zile sa obtina autorizatie de protest, semnaturi si audienta la ministru, voi nu sunteti capabili intr-o luna sa va modificati biletele si rezervarile.
Voi realizati kum se simt cei care s-au zbatut cand vad plangerile voastre???
Bine zis, AvLee! F bine!
Parerea mea este ca astia, daca sunt stransi cu usa, cedeaza. Uitati-va: au fost proteste, au suplimentat cu 150 de posturi+locuri. S-a protestat din nou, s-a mai acordat o saptamana. Nu cred ca o sa le convina un tambalau mai mare, ideea e ca trebuie sa ne cerem drepturile.
Trebuie subliniat faptul ca pana acum au tot zis ca nu exista cadre si ca centrele sunt suprasaturate si acum, cand universitatile au cerut suplimentarea locurilor si spitalele la fel, au schimbat macazul si au spus ca nu sunt bani. Este revoltator!
In alta ordine de idei, azi am vb cu ai mei si m-au intrebat "bine, mai, voua nu vi s-au marit salariile? Ca, uite, la profesori..." bla-bla-bla, stiti voi, dupa care "inseamna ca voi nu aveti nevoie, nu?" In fine, nu o sa ma mai agit cu salariile, o sa vedeti si voi cand o sa ajungeti rezidenti, dar ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca profesorii au obtinut ce au vrut pt ca s-au mobilizat si "au tipat". Deci, e cazul sa facem si noi la fel. Este imposibil sa nu obtinem rezultate! Toate sperantele stau acum in cei din Buc. Felicitari celor din Cluj, Iasi si Brasov!!! M-au impresionat articolele si interviurile. Bravo voua! Este randul Bucurestiului. Nu este cazul sa ne multumim cu cate un oscior aruncat in sila, in speranta ca ne vor inchide gura!
PS: scuzati greselile, dar imi crapa capul de nervi si de durere!