AMANARE REZIDENTIAT 2008

schimbarea schimbarii...

Sunteti de acord cu amanarea rezidentiatului ?

Poll ended at Wed Nov 05, 2008 5:52 pm

1. Da, sunt de acord cu amanarea pentru 7 decembrie 2008
142
64%
2. Da, sunt de acord cu amanarea pana la alegeri (30 nov)
18
8%
3. Nu doresc amanarea, nu mai rezist psihic,indiferent de rezultat
43
19%
4. Nu doresc amanarea, sunt bine pregatit
20
9%

Total votes: 223

AvLee
elder
elder

Re: AMANARE REZIDENTIAT 2008

Postby AvLee » Thu Oct 16, 2008 7:40 pm

cloramina wrote:oare nu-i o mare vrajeala faza asta cu aminatul 7 zile si promisiunile pt la anu ???eu zic sa asteptam vesti de la oamenii prezenti in persoana acolo la discutie inainte sa ne ambalam.
\

De acord dar pana akum suna plauzibil. Noua ne dau ceva ce pe minister nu costa nimic, iar celor de anul viitor pielea ursului din padure, cu mesajul electoral voati-ne si la anul va dam mai mult.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Thu Oct 16, 2008 7:41 pm

O amanare ar fi justificata si de faptul ca ne-au fiert de cand au publicat locurile. :hate: Dar poate ca sunt si niste modificari, ceva...in bine, sper!

Astia sunt culmea, au zis ca nu au locuri/posturi, la presiuni au mai scos 150 din maneca. Au continuat presiunile, au mai scos o saptamana...sunt chiar fantastic de nerusinati!

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Thu Oct 16, 2008 7:42 pm

cloramina wrote:oare nu-i o mare vrajeala faza asta cu aminatul 7 zile si promisiunile pt la anu ???eu zic sa asteptam vesti de la oamenii prezenti in persoana acolo la discutie inainte sa ne ambalam.
\

da' inde-s colejii????????? :evil:

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Thu Oct 16, 2008 7:42 pm

Pai vad ca Paul e logat, cred ca acum ne raspunde...

paulstraistaru
senior
senior

Postby paulstraistaru » Thu Oct 16, 2008 7:43 pm

Eu n-am fost acolo. Eram curios si eu au facut. Pana acum n-am aflat nimic nici eu.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Oct 16, 2008 7:45 pm

Pai stai asa cine a fost de fapt in afara de SSMB si asociatia studentilor sau kum s-o numi.

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

cloramina
junior
junior

Postby cloramina » Thu Oct 16, 2008 7:46 pm

pentru oamenii care s-au implicat in organizarea protestelor o saptamina conteaza. si cu nervii de dupa afisarea locurilor s-a pierdut cam tot atat, cred ca asa s-au gandit p.orcii.hai sa le dam la astia cat au zis ca au pierdyt cu prostii si sa le inchidem gura.puteau dracu sa amine mai mult nesimtitii.

helios
senior
senior

Postby helios » Thu Oct 16, 2008 7:49 pm

AvLee wrote:Pai stai asa cine a fost de fapt in afara de SSMB si asociatia studentilor sau kum s-o numi.

Sper totusi ca am avut si reprezentanti din randul nostru, absolventi care dau anul asta rezi,si nu doar "oficiosi" din SSM care au profitat de situatie doar ca sa curete scamele ministrului. Ca daca a fost asa,e clar. Sedinta era compromisa din prima.
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Thu Oct 16, 2008 7:51 pm

Sa nu uiatam ca protestul de la Bucuresti a fost aprobat............ :devil: :devil: :devil:
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Oct 16, 2008 7:52 pm

helios wrote:
AvLee wrote:Pai stai asa cine a fost de fapt in afara de SSMB si asociatia studentilor sau kum s-o numi.

Sper totusi ca am avut si reprezentanti din randul nostru, absolventi care dau anul asta rezi,si nu doar "oficiosi" din SSM care au profitat de situatie doar ca sa curete scamele ministrului. Ca daca a fost asa,e clar. Sedinta era compromisa din prima.

Spuneti-mi va rog ca nu i-ati lasat iar pe niste paraleli sa vb. in numele nostru

MissMe
newbie
newbie

Postby MissMe » Thu Oct 16, 2008 7:59 pm

SSM-ul nu a avut niciun reprezentant. Au fost numai "reprezentantii" absolventilor...Pt o saptamana nici nu ma duceam la intalnire, in fine...

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Oct 16, 2008 8:02 pm

Ok daca ai fost acolo ,si te intelegm daca esti obosita si nervoasa, totusi poti sa ne spui si noua mai pe larg kum a fost. Te rugam frumos.

MissMe
newbie
newbie

Postby MissMe » Thu Oct 16, 2008 8:08 pm

La intalnire au fost: presedinta/sefa asoc rezidentileor, o fosta sefa de serie, 2 absolventi si un student de anu 5, plus sefii cei mari: Nico si consilierii. Au incercat sa amane rezidentiatul cu 2-3-4-5 sapt dar nu a fost posibil din cauza alegerilor, locuri/posturi nu mai suplimenteaza pt ca nu "este" bani....cam asta-i important, Aaa si rezidentii au cerut salarii mai mari...nup si la asta.
In alta ordine de idei (dc a existat vreodat ordine) protestul se va tine luni, asa cum s-a stabilit.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Oct 16, 2008 8:12 pm

MissMe wrote:La intalnire au fost: presedinta/sefa asoc rezidentileor, o fosta sefa de serie, 2 absolventi si un student de anu 5, plus sefii cei mari: Nico si consilierii. Au incercat sa amane rezidentiatul cu 2-3-4-5 sapt dar nu a fost posibil din cauza alegerilor, locuri/posturi nu mai suplimenteaza pt ca nu "este" bani....cam asta-i important, Aaa si rezidentii au cerut salarii mai mari...nup si la asta.
In alta ordine de idei (dc a existat vreodat ordine) protestul se va tine luni, asa cum s-a stabilit.

Nu este bani? Pana akum parca nu erau cadre sa ne pregateasca.......... :hate: :hate: :hate: :hate:

Multumim pentru efortul depus celor care s-au dus la intalnire.

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Thu Oct 16, 2008 8:17 pm

Ultima speranta protestul de luni......... XXbazooka.gif
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

cloramina
junior
junior

Postby cloramina » Thu Oct 16, 2008 8:19 pm

sa-i ia mama dracu cu alegerile lor cu tot da de ce nu puteau amana pana dupa alegeri daca tot amana

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Thu Oct 16, 2008 8:24 pm

deci pentru mintea mea inceata, pune cineva cu liniuta alb pe gri ce s-a rezolvat la intalnirea aceea? pleeease

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Thu Oct 16, 2008 8:26 pm

vorbesc f serios. de genul:
- s-a/nu s-a amanat si cu cat
- s-a nu s-a obtinut locuri/posturi etc.
AvLee?

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Thu Oct 16, 2008 8:28 pm

mai,eu tot n-am intzeles..
e p bune chestia asta cu amanatul pt o sapt.?

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Oct 16, 2008 8:30 pm

Da e pe bune. Cel putin pana luni. Om mai vedea pana atunci. Nu va mai grabiti cu rezervari si din astea.

corymp
junior
junior

Postby corymp » Thu Oct 16, 2008 8:31 pm

saptamana aia o sa fie exact suficienta cat sa o iau razna de tot si in loc sa ajung la rezi ajung direct la spitalul 9 :lol:

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Thu Oct 16, 2008 8:42 pm

la noi se zice spitalul 6.

apropos, mersi de liniute colegii, nu erau pt mine, da fie... altadata.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Oct 16, 2008 8:43 pm

corymp wrote:saptamana aia o sa fie exact suficienta cat sa o iau razna de tot si in loc sa ajung la rezi ajung direct la spitalul 9 :lol:

Si cine te trateaza acolo? :P Hai ca stiu ca la multi nu le convine dar o saptamana nu e capat de tara. Daca nu va tin nervi sa mai stati o saptmana acasa ce o sa faceti in garzi de noapte?

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Thu Oct 16, 2008 8:45 pm

uite-asa se face si un pic de selectie naturala :peace:

Riley
elder
elder

Postby Riley » Thu Oct 16, 2008 8:45 pm

Sa inteleg ca intalnirea de azi in concluzie a fost un mare fas! :x :x Luni, protest desi tare imi e ca o sa raspunda la fel, nu "e" bani, nu e timp, nu e chef, nu e vointa, pe scurt nu e! uff
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Oct 16, 2008 8:49 pm

Da luni protest. Daca ne am impus destul ca sa-i facem sa solicite o intalnire(o abureala mai bine zis) inainte de protest de ce sa cedam akum.Poate de castigat nu castigam nimic dar nici de pierdut cu exceptia catorva ore nu pierdem.

chibritzel

Postby chibritzel » Thu Oct 16, 2008 8:50 pm

Salut! Nu mam putut abtine sa nu postez ceva... Nu stiu daca o sa se amane sau nu rezidentiatul dar va pot spune cu sigutanta ca in 6 ani de facultate nu a fost nici un examen care sa amanat si la care am stiut mai mult dupa amanare... nici eu si nici colegi de ai mei(asta din ce miau spus)... Eu zic ca prin amanare doar se prelungeste agonia... asta e umila mea parere... Spor in continuare

Riley
elder
elder

Postby Riley » Thu Oct 16, 2008 8:56 pm

Da luni protest. Daca ne am impus destul ca sa-i facem sa solicite o intalnire(o abureala mai bine zis) inainte de protest de ce sa cedam akum.Poate de castigat nu castigam nimic dar nici de pierdut cu exceptia catorva ore nu pierdem.

Sigur ca luni o sa fie protest si sper sa ne adunam cat mai multi... Este inadmisibil ce se intampla in tara asta si cata bataie de joc exista. Uite chiar azi au dat la stirile pro tv, aproape imediat dupa stirea protestului din bv pe o "saraca" secretara la o firma care avea 25 ani, 1800 RONI si nu isi mai putea permite credite la banca ca s-au inasprit conditiile de creditare. Asta dupa ce la acleasi post au anuntat "salariul" de 800 RONI al rezidentilor.
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

lion
senior
senior

Postby lion » Thu Oct 16, 2008 9:06 pm

ma omorati mai frate cu amanarea...eu mi-am luat si bilete ,sunt in capatul celalalt al tarii nu mi-am permis sa mi-l iau pe ultima suta de metri...plus rezervarea la hotel :( ....

oricum am vazut si stirile la tv,bravo brasov si cluj!pe bucuresteni ii felicit luni :green:

dr_
elder
elder

Postby dr_ » Thu Oct 16, 2008 9:08 pm

Rezervarea la hotel nu se poate anula? :rightblinky:

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Oct 16, 2008 9:11 pm

Deci daca o mana de oameni au reusit in cateva zile sa obtina autorizatie de protest, semnaturi si audienta la ministru, voi nu sunteti capabili intr-o luna sa va modificati biletele si rezervarile.

Voi realizati kum se simt cei care s-au zbatut cand vad plangerile voastre???

nancy
junior
junior

Postby nancy » Thu Oct 16, 2008 9:15 pm

ei ne cred niste copilasi naivi pe care ii poti duce asa usor cu presul :hate:

dr.danna
junior
junior

Postby dr.danna » Thu Oct 16, 2008 9:16 pm

dr_ wrote:Rezervarea la hotel nu se poate anula? :rightblinky:

Multi au rezervari la hotel,dar alea se pot amana sau anula. Mai vedem ce se intampla luni. Stiu ca cei din Bucuresti nu sunt pregatiti sa cedeze. Sigur se va obtine mai mult de o saptamana de amanare! In afara de cei disperati ca au rezervari pe nu stiu unde sunt si multi dintre noi care vor pe 7 decembrie. Ne mai luptam cu nesimtitii aia din minister si obtinem ce vrem! Ca doar e an electoral si candidatii la alegeri vor sa fie cat mai ,,draguti" cu electoratul. :devil: Sa speram ca protestul de luni va face diferenta. Astea din saptamana asta au sensibilizat opinia publica destul de bine,ala de luni va fi cel care va obtine mai mult,poate si mult dorita amanare! 7 decembrie e oricum intre tururile de scrutin si ar fi tmp si de repartitie la o saptamana dupa rezi,deci cu explicatia asta nu ne incalzesc cei de la minister! Ne tot baga alegerile pe gat! Ne-am saturat!
VREM REZI PE 7 DECEMBRIE!

dr.danna
junior
junior

Postby dr.danna » Thu Oct 16, 2008 9:18 pm

nancy wrote:ei ne cred niste copilasi naivi pe care ii poti duce asa usor cu presul :hate:

Dar se insala amarnic! Copilasii astia naivi nu vor renunta!

dr_
elder
elder

Postby dr_ » Thu Oct 16, 2008 9:21 pm

Scandarile trebuie sa fie ceva de genul...

" Guvernul PE-NE-LE ..............................a taiat locurile " :lol:

Rimeaza.

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Thu Oct 16, 2008 9:22 pm

m ati innebunit cu rezervarile voastre. se pot schimba, cu siguranta mai ales la hotel. daca trebuia sa schimabati pt mai devreme era mai greu.of ca nu mai stiu nici sa vb.

aflam azi ceva sigur despre sedinta k deja am fumat 1..2...12 tigari intr o ora.
va rog cei care stiti ceva sigur postati.

nu va mai plangeti k s a amanat.luati si cititi.orice zi conteza chiar daca nu credeti.
Muntele formeaza omul si marea formeaza sufletul

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Oct 16, 2008 9:24 pm

MissMe wrote:La intalnire au fost: presedinta/sefa asoc rezidentileor, o fosta sefa de serie, 2 absolventi si un student de anu 5, plus sefii cei mari: Nico si consilierii. Au incercat sa amane rezidentiatul cu 2-3-4-5 sapt dar nu a fost posibil din cauza alegerilor, locuri/posturi nu mai suplimenteaza pt ca nu "este" bani....cam asta-i important, Aaa si rezidentii au cerut salarii mai mari...nup si la asta.

ASTA E TOT CE POATE FI CONSIDERAT OFICIAL IN CLIPA DE FATA

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Thu Oct 16, 2008 9:24 pm

lanaiba wrote:orice zi conteza chiar daca nu credeti.

la fel si pt ceilalti.
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A

De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!

nancy
junior
junior

Postby nancy » Thu Oct 16, 2008 9:25 pm

pai daca pe ei ii intereseaza doar sa prinda iar ciolanu.nu ar trebui sa ne multumim doar cu atat,atitudinea ministrului la cererile noastre e jalnica :hate:
oricum apreciez stradania colegilor care au luat masuri

helios
senior
senior

Postby helios » Thu Oct 16, 2008 9:25 pm

De la AMREZ a fost cineva?
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"

Return to “Rezidentiat 2008”