flashmob in fata la minister

schimbarea schimbarii...
AvLee
elder
elder

Re: flashmob in fata la minister

Postby AvLee » Mon Oct 13, 2008 7:22 pm

helios wrote:
AvLee wrote:
AvLee wrote:La capitolul proteste elegante. La un protest al medicilor din Germania akum cativa ani, in marile intersectii erau chirurgi in echipament complet de chirugie spaland parbrize :D

Mare pacat. La urma urmei ai nevoie de maxim 10 persoane impartite in 5 echipe in marile intersectii.Avantaje: sensibilizezi opinia publica destul de mult ca macar din plictiseala sa sune la televizuni sa anunte minunea nemaivazuta.Echipamentul de ninja va ajuta chiar si pe cei timizi in fata camerelor de filmat.

Dezavantaje : soferii de la noi sunt foarte agresivi, s-ar putea in momentul respectiv sa treaca chiar Nicolaescu pe acolo cu masina si sa buseasca vreo 2-3 victime in halate. Nu pateste nimic, oricum.

Nu o sa fie prea agresivi, e mai tentant sa casti gura la urs. Si referitor la nicolaescu , tu de ce crezi ca au pus astia camere pe telefoanele mobile. Dar nu avem noi norocul ala.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

tana
elder
elder

Postby tana » Mon Oct 13, 2008 7:34 pm

lol, la vremea cand s-a vehiculat chestia asta pe la noi, i-am povestit incantata unei prietene ne-mediciniste, si reactia ei a fost: 'la ce pica are lumea pe medici in general, aveti mai multe sanse sa coboare vreunul din masina si sa va ia la bataie decat sa va faceti auziti. sau daca nu, sa va asteptati macar la niste flegme. '
I'm not anti-social. I'm just not user friendly

paulstraistaru
senior
senior

Postby paulstraistaru » Mon Oct 13, 2008 7:37 pm

Ideea cu halatele in intersectii e super tare. Dar din nou... crezi ca gasesti voluntari.
Pana la urma va fi un protest si la Bucuresti: noi speram pe miercuri, sau altfel vineri.

Referitor la Oprescu, nu stiu ce sa va zic. Azi am dat tarcoale Primariei vreo 2 ore, crezand ca poate reusim sa ne asculte. Am vorbit cu secretara lui, si ne-a spus sa incercam maine dimineata. Oricum el nu poate sa faca mai mult decat sa dea aprobarea pentru prostest. Orice altfel de sustinere e numai formala. Poate cel mult sa declare public "da, domne, sunt de acord cu ei". Dar nu stiu cat o sa ajute chestia asta.

Eu as considera protestul asta o reusita daca ar aparea cateva sute de oameni in ziua respectiva. As fi sperat macar la 1.000. Da' nah...

Apropos de ideea cu flashmobul... super tare. Hai s-o facem si pe aia! Oricum, ce pot sa ne faca? Daca ii tot sacaim, poate or sa ne faca pe plac numai ca sa scape de noi?

crazy_doc
senior
senior

Postby crazy_doc » Mon Oct 13, 2008 8:30 pm

tana wrote:lol, la vremea cand s-a vehiculat chestia asta pe la noi, i-am povestit incantata unei prietene ne-mediciniste, si reactia ei a fost: 'la ce pica are lumea pe medici in general, aveti mai multe sanse sa coboare vreunul din masina si sa va ia la bataie decat sa va faceti auziti. sau daca nu, sa va asteptati macar la niste flegme. '

Hai lasa ma cu pica asta..k toti sunt cocosi pana-i loveste boala....in fiecare zi ii vad p l usa si sti ce mic au ciokul...si dupa ce se pun putin p picoare unii sunt recunoscatori altii incep cu gura mare, dar nu pt mult timp pt k boala-i parshiva fratilorrr.
A young doctor has to do what a young doctor has to do.

swiss
elite
elite

Postby swiss » Tue Oct 14, 2008 1:16 pm

tana wrote:lol, la vremea cand s-a vehiculat chestia asta pe la noi, i-am povestit incantata unei prietene ne-mediciniste, si reactia ei a fost: 'la ce pica are lumea pe medici in general, aveti mai multe sanse sa coboare vreunul din masina si sa va ia la bataie decat sa va faceti auziti. sau daca nu, sa va asteptati macar la niste flegme. '

si voi de ce nu ati facut-o? serios...de ce nu v-am vazut la televizor sau presa sa va cereti drepturile? eram eu prea mic? sau nu ati facut voi galagie suficient?

chestia poate fi si regizata daca e pana la urma...ca toti fac asta...cati colegi nu au masina...si sarim si noi sa "spalam" masinile colegilor sau prietenilor....unii filmeaza...si daca s-ar vrea se poate face si treaba asta!
felicitari celui care a adus-o in discutie!

optimus
senior
senior

Postby optimus » Tue Oct 14, 2008 2:24 pm

crazy_doc wrote:

Hai lasa ma cu pica asta..k toti sunt cocosi pana-i loveste boala....in fiecare zi ii vad p l usa si sti ce mic au ciokul...si dupa ce se pun putin p picoare unii sunt recunoscatori altii incep cu gura mare, dar nu pt mult timp pt k boala-i parshiva fratilorrr.

Ca bine zici. :devil:
REST IN PEACE!

Return to “Rezidentiat 2008”