flashmob in fata la minister

schimbarea schimbarii...
Chingachgook
addicted
addicted

flashmob in fata la minister

Postby Chingachgook » Sun Oct 12, 2008 11:41 pm

vad ca tot abereaza unii cu greva si ii retine faptul ca nu au autorizatie.
hai sa facem ceva frumos si modern in acelasi timp.
un flashmob in fata la minister.
venim lasam doleantele scrise frumos, si plecam acasa.
ca imagine e incomparabil cu o greva clasica.
televiziunile reactioneaza altfel.

care participati?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

crazy_doc
senior
senior

Re: flashmob in fata la minister

Postby crazy_doc » Sun Oct 12, 2008 11:44 pm

Da..sa luam vreo 2 placi de rigips mai bine si sa cerem l colegii de anu trecut markerele...si vine si realitatea sigur :))...asta cum suna..k doleantele e posibil sa le citeasca cineva din minister poate dupa 9 nov
A young doctor has to do what a young doctor has to do.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Oct 12, 2008 11:47 pm

habar nu ai ce e ala flashmob nu?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

crazy_doc
senior
senior

Postby crazy_doc » Sun Oct 12, 2008 11:59 pm

Flash Mob-ul este o ingramadela de oameni ca l rezi, l admitere. l film l mall sau mai stiu eu p unde...care se aduna intr un anumit loc pentru un timp foarte scurt "flash" si pot sa impresioneze persoane care au cat de cat o perceptie despre ce se intampla in jurul lor...acu daca tu crezi k poti sa mergi l minister 100 de pers sa stai 10 min sa te uiti l geam l cabinet ministrului si poi sa pleci si doleantele iti vor fi rezolvate eu cred k te inseli.

PS: E Flash Mob...sunt 2 cuvinte!!!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Oct 13, 2008 12:10 am

ideea era sa fim ceva mai diferiti de muncitorii de la imgb
greva in sine are efect cand opresti munca. sta productia.
o greva a rezidentilor ar insemna ca astia sa nu mai munceasca in spital. realitatea arata ca sunt prea fricosi.
prin urmare ceea ce incercam noi e o actiune de sensibilizare. nu ii putem FORTA CU NIMIC.
si flashmobul eu zic ca e mai de efect. si nici nu trebuie autorizatii si alte prostii.

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Mon Oct 13, 2008 12:16 am

Ideea nu e rea, dar ar trebui gasita o tema, ceva, precum doliul..., sau ceva de genul asta.
Oricum, important e sa se faca ceva pe 15 si in Bucuresti, indiferent ce, altfel se va lasa impresia ca pe noi nu ne deranjeaza nimic, ca suntem multumiti cu resturile care ni se arunca si ca aia de la Cluj au ei pitici pe creier.
Momentul e important, mai mult decat ceea ce se va face, ca forma protest.
He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Oct 13, 2008 12:20 am

pai ne ducem 50 de oameni imbracati in halat, nimeni nu da nicio declaratie, or sa se uite aia de la televiziuni ca broasca la priza, cand plecam lasam o lista de revendicari. evident aceleasi, scrise eventual pe formulare de retete.
e vorba de ce imagine lasam, ca noi momentan alte instrumente de convingere nu prea avem.

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Mon Oct 13, 2008 12:27 am

Nu-i rau. E simplu, e de efect... Ar merge.

crazy_doc
senior
senior

Postby crazy_doc » Mon Oct 13, 2008 12:31 am

Cred k merge si cu niste bilete de internare....si de trimitere ar merge (numai k aia nu i specialitate ci organ)...

helios
senior
senior

Postby helios » Mon Oct 13, 2008 12:32 am

kooksee wrote:pai ne ducem 50 de oameni imbracati in halat, nimeni nu da nicio declaratie, or sa se uite aia de la televiziuni ca broasca la priza, cand plecam lasam o lista de revendicari. evident aceleasi, scrise eventual pe formulare de retete.
e vorba de ce imagine lasam, ca noi momentan alte instrumente de convingere nu prea avem.

Sau mai degraba, il deghizam pe unu in Nicolaescu, venim 49 imbracati in halate albe...ne punem toti in genunchi,aliniati,si Nico ne da un hep in c.r la toti. Cand ajunge la al 49-lea...ala se ridica si zice "Gata bah nesimtitule,ajunge" :mrgreen:
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"

crazy_doc
senior
senior

Postby crazy_doc » Mon Oct 13, 2008 12:32 am

kooksee wrote:pai ne ducem 50 de oameni imbracati in halat, nimeni nu da nicio declaratie, or sa se uite aia de la televiziuni ca broasca la priza, cand plecam lasam o lista de revendicari. evident aceleasi, scrise eventual pe formulare de retete.

Cred k merge si cu niste bilete de internare....si de trimitere ar merge (numai k aia nu i specialitate ci organ)...

Ar fi bine sa vb cineva si cu Elana Udrea, poate ne ajuta k sa mai prinda ceva electorat si nici nu tre sa croseteze ceva.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Mon Oct 13, 2008 12:38 am

Luati articolul din mondonews( integral sau editat) cu domnul presedinte al colegiului. Adaugati cat mai multe semnaturi la el si trageti la xerox. Mai putin dramatism si mai multa dovada a unui sprijin din partea unei autoritati in materie.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

swiss
elite
elite

Postby swiss » Mon Oct 13, 2008 12:46 am

kooksee wrote:vad ca tot abereaza unii cu greva si ii retine faptul ca nu au autorizatie.
hai sa facem ceva frumos si modern in acelasi timp.
un flashmob in fata la minister.
venim lasam doleantele scrise frumos, si plecam acasa.
ca imagine e incomparabil cu o greva clasica.

care participati?

in genul asta o sa fie la cluj...numai ca o sa dureze 2 ore si o sa fim mai multi!
nu o sa fie scandari sau orice altceva ce ar semana cu o greva a ratb...
probabil un interviu dou daca vin si televiziunile...
ps: de ce se cacaie atat pe ei pentru o aprobare de 2 ore pentru un protest???
Sorin Oprescu le-ar accepta-o imediat!
citez un comentariu al unui doctor la un articol din clujeanul:

"sunt medic primar si o spun cu toata responsabilitatea: fara rezidentii pe care-i am nu m-as putea decurca nici cu jumate volumul de munca pe care o am in spital. nu as avea timp fizic sa consult fiecare pacient si sa completez zeci de fise pe zi. fereasca dumnezeu sa vina ziua cand rezidentii vor intra in greva. s-ar bloca spitalele si sistemul medical va intra in colaps, pentr ca ei sunt adevaratele "furnicute" care fac munca intr-un spital. cu cat mai multe locuri la rezidentiat, cu atat mai bine pentru sistemul medical..."

http://www.clujeanul.ro/cluj/haos-la-re ... 09-3287761

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Oct 13, 2008 12:53 am

intelegeti si acceptati ca oprescu e doctor cu numele.
un flashmob tocmai interviurile le exclude ca e sansa mare ca intervievatul sa se balbaie sau sa comunice defectuos mesajul.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Mon Oct 13, 2008 12:56 am

kooksee wrote:intelegeti si acceptati ca oprescu e doctor cu numele.
un flashmob tocmai interviurile le exclude ca e sansa mare ca intervievatul sa se balbaie sau sa comunice defectuos mesajul.

Oprescu daca dorea sa se implice avea destul timp pana akum. Asa ca e mai bine sa fie considerat o cauza pierduta.

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

pingus
newbie
newbie

Postby pingus » Mon Oct 13, 2008 10:51 am

Interesant si practic in conditiile date. E posibil sa fie PREA elegant insa. Sunt de parere ca presa ar trebui anuntata inainte. Haideti sa stabilim o ora si o zi. Eu mai conving 2 halate si 1 costum de chirrugie :)

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Mon Oct 13, 2008 11:01 am

Ar fi o idee sa iesim in halate peste tot in tara unde se vor face proteste in 15 octombrie... Ca sa ne diferentiem de trecatori. Si eu as mai avea o idee (poate o sa o considerati ciudata): sa ducem cu noi un panou de polistiren in care sa prindem cu ace de siguranta articolele si comentariile care au aparut saptamanile astea pe internet, inclusiv cele mai reprezentative dintre semnaturile de la petitie. Eu ma ofer sa scot la imprimanta niste articole/comentarii pt Cluj... cine aduce polistirenul? :D
Simtul umorului e o dovada de inteligenta

helios
senior
senior

Postby helios » Mon Oct 13, 2008 11:07 am

pingus wrote:Interesant si practic in conditiile date. E posibil sa fie PREA elegant insa. Sunt de parere ca presa ar trebui anuntata inainte. Haideti sa stabilim o ora si o zi. Eu mai conving 2 halate si 1 costum de chirrugie :)

Pai tocmai asta cred ca e si ideea, grevele "agresive" nu au mult impact decat daca ne strangem cu miile si blocam strazile. In conditia in care vom fi maxim 50-60 de insi, trebuie sa iesim un pic din tipar ca sa producem impact. Cu siguranta lumea va fi curioasa. Ne-ar trebui si o coroana de flori pe care sa scriem "Sistemul medical romanesc - Sincere regrete" :D
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"

tana
elder
elder

Postby tana » Mon Oct 13, 2008 11:21 am

[quote="kooksee"]

[quote]
trebuie anuntate dinainte despre ce, cand, si unde e vorba, ca altfel pana vin ei trece flashmobul si in afara de 15 gura-casca care erau din intamplare in zona nu afla nimeni
I'm not anti-social. I'm just not user friendly

Riley
elder
elder

Postby Riley » Mon Oct 13, 2008 1:35 pm

Eu particip, fie el flashmob sau altceva! trebuie doar sa ne mobilizam!! Ca doar suntem capitala tarii!! Pe cand intalnirea si la ce ora? :allright: :allright:
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Mon Oct 13, 2008 1:42 pm

tana wrote:
trebuie anuntate dinainte despre ce, cand, si unde e vorba, ca altfel pana vin ei trece flashmobul si in afara de 15 gura-casca care erau din intamplare in zona nu afla nimeni

Da, ar trebui anuntate televiziunile dupa ce se stabileste ora.

swiss
elite
elite

Postby swiss » Mon Oct 13, 2008 2:01 pm

jeromeKjerome wrote:
tana wrote:

Da, ar trebui anuntate televiziunile dupa ce se stabileste ora.

hai ma ca se pare ca o sa mearga totusi cineva si la voi la bucuresti sa ceara aprobare pentru protest!
oricum daca nu obtineri...si un flashmob dala e ok!
macar sa vada ca faceti ceva si voi!

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Mon Oct 13, 2008 2:03 pm

dr.moga wrote:
jeromeKjerome wrote:hai ma ca se pare ca o sa mearga totusi cineva si la voi la bucuresti sa ceara aprobare pentru protest!

Ba chiar e mai fain un flash mob ! :rightblinky:

tana
elder
elder

Postby tana » Mon Oct 13, 2008 2:08 pm

plus ca nu iti ia toata ziua, doar zece minute acolo, si pe urma iti ramane timp de shopping. apropos, am vazut niste pantofi super pe victoriei

swiss
elite
elite

Postby swiss » Mon Oct 13, 2008 2:10 pm

jeromeKjerome wrote:
dr.moga wrote:
jeromeKjerome wrote:hai ma ca se pare ca o sa mearga totusi cineva si la voi la bucuresti sa ceara aprobare pentru protest!

ma ideea e sa te vada si lumea ca iesi in strada... ca asa asta se poate face si pe net...si cu siguranta are mai multi semnatari...mai ales daca nu trebuie sa se deplaseze pana nu stiu unde ca sa semneze!

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Mon Oct 13, 2008 2:13 pm

Impactul s-ar putea chiar sa fie mai mare cu un flash mob, pentru ca e inedit. Daca se anunta si televiziunile, bineinteles...

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Mon Oct 13, 2008 2:15 pm

tana wrote: apropos, am vazut niste pantofi super pe victoriei

...putem sa-i adaugam pe lista de cerinte daca vrei. :lol:

helios
senior
senior

Postby helios » Mon Oct 13, 2008 2:17 pm

jeromeKjerome wrote:
tana wrote: apropos, am vazut niste pantofi super pe victoriei

...putem sa-i adaugam pe lista de cerinte daca vrei. :lol:

Facem flashmobu in magazinu Victoria. Vanzatoarele vor fi gura casca pe noi, luati pantofii cand nu sunt atente, si apoi plecam toti acasa.

Aurora boreala
senior
senior

Postby Aurora boreala » Mon Oct 13, 2008 2:18 pm

dr.moga wrote:

Ba chiar e mai fain un flash mob ! :rightblinky:[/quote]
ma ideea e sa te vada si lumea ca iesi in strada... ca asa asta se poate face si pe net...si cu siguranta are mai multi semnatari...mai ales daca nu trebuie sa se deplaseze pana nu stiu unde ca sa semneze![/quote]

Aoleuuuuu! Schimba naiba avatarul ala ca ma deprima profund moaca aluia si nici nu mai pot citi daca il vad de prea multe ori pe zi :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

:lol:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun!

http://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dF ... re=related

swiss
elite
elite

Postby swiss » Mon Oct 13, 2008 2:21 pm

jeromeKjerome wrote:Impactul s-ar putea chiar sa fie mai mare cu un flash mob, pentru ca e inedit. Daca se anunta si televiziunile, bineinteles...

televiziunile sunt mai receptive la proteste si la scandaluri...nu la ceva civilizat...din pacate...si noi vrem sa ne facem auziti!

Riley
elder
elder

Postby Riley » Mon Oct 13, 2008 2:23 pm

Da, din pacate la noi scandalul, protestul se vand mai bine...... dar decat nimic mai bine si asa! Ramane de vazut, e bine ca se mobilizeaza lumea!!
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

tana
elder
elder

Postby tana » Mon Oct 13, 2008 2:24 pm

dar si la balci, nu numai scandaluri

ps: pe langa pantofii mei, ce va mai contine lista aia?

swiss
elite
elite

Postby swiss » Mon Oct 13, 2008 2:27 pm

Aurora boreala wrote:
dr.moga wrote:

ma ideea e sa te vada si lumea ca iesi in strada... ca asa asta se poate face si pe net...si cu siguranta are mai multi semnatari...mai ales daca nu trebuie sa se deplaseze pana nu stiu unde ca sa semneze![/quote]

Aoleuuuuu! Schimba naiba avatarul ala ca ma deprima profund moaca aluia si nici nu mai pot citi daca il vad de prea multe ori pe zi :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

:lol:[/quote]
LASA CA MIE IMI PLACE SA FIU PERVERS:)))
ati auzit noua duma??? dupa nicolaescu care e contabil...la ministerul sanatatii o sa vina unu care e EMO...

mokus
junior
junior

Postby mokus » Mon Oct 13, 2008 5:54 pm

pt Flash...Trebuie trimis scrisoare catre minister? trebuie anuntat cineva?????????????? Su iese lumea si gata.. Si ppresa filmeaza
Noi vrem sa fim doctori!!!! Ei nu ne lasa!

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Mon Oct 13, 2008 6:12 pm

La capitolul proteste elegante. La un protest al medicilor din Germania akum cativa ani, in marile intersectii erau chirurgi in echipament complet de chirugie spaland parbrize :D

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Oct 13, 2008 6:27 pm

s-a vehiculat si la noi dar nu prea a existat sustinere

b3
elite
elite

Postby b3 » Mon Oct 13, 2008 6:40 pm

sa mai zica cineva ca "doar in Romania dom'ne" :D geniala persoana cu ideea in Germania :)
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

corymp
junior
junior

Postby corymp » Mon Oct 13, 2008 6:47 pm

pana la urma pt ce se face protestul? are cineva clar care e prima si cea mai arzatoare doleanta? facem protest pt suplimentarea locurilor? pt marirea salariilor? pt ce? pt amanarea rezidentiatului? tot vad pe forumul asta zeci de nemultumiti ..ba ca nicolaescu, ba ca oana de la ssm, ba ca nu sunt locuri suficiente, ba ca sa amanam rezi, ba ca isi bate tara joc de noi.

la protest trebuie mers cu niste cerinte clare daca vrem sa fim luati in serios, nu aruncate la repezeala pe o hartie. Amanarea rezidentiatului e o copilarie de genul "domnu profesor, putem sa dam examenul cu o zi mai tarziu ca sa mai repetam si noi o data"; o sa ne rada toti in nas.

Nici mie nu imi convin multe lucruri dar sunt constienta ca nu le putem rezolva pe toate acum, luna asta. Haideti sa le luam pe rand, sa se rezolve mai intai problema locurilor, eventual sa avem si un feedback din partea adversarilor, sa existe o discutie. Poate e cineva care se pricepe la toate astea si sa iasa in fatza, cine are spirit de lider si e bun de gura si stie sa ne reprezinte interesele. Un fel de lider de sindicat :lol:

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Mon Oct 13, 2008 7:09 pm

AvLee wrote:La capitolul proteste elegante. La un protest al medicilor din Germania akum cativa ani, in marile intersectii erau chirurgi in echipament complet de chirugie spaland parbrize :D

Mare pacat. La urma urmei ai nevoie de maxim 10 persoane impartite in 5 echipe in marile intersectii.Avantaje: sensibilizezi opinia publica destul de mult ca macar din plictiseala sa sune la televizuni sa anunte minunea nemaivazuta.Echipamentul de ninja va ajuta chiar si pe cei timizi in fata camerelor de filmat.

helios
senior
senior

Postby helios » Mon Oct 13, 2008 7:13 pm

AvLee wrote:
AvLee wrote:La capitolul proteste elegante. La un protest al medicilor din Germania akum cativa ani, in marile intersectii erau chirurgi in echipament complet de chirugie spaland parbrize :D

Mare pacat. La urma urmei ai nevoie de maxim 10 persoane impartite in 5 echipe in marile intersectii.Avantaje: sensibilizezi opinia publica destul de mult ca macar din plictiseala sa sune la televizuni sa anunte minunea nemaivazuta.Echipamentul de ninja va ajuta chiar si pe cei timizi in fata camerelor de filmat.

Dezavantaje : soferii de la noi sunt foarte agresivi, s-ar putea in momentul respectiv sa treaca chiar Nicolaescu pe acolo cu masina si sa buseasca vreo 2-3 victime in halate. Nu pateste nimic, oricum.

Return to “Rezidentiat 2008”