Bucurestiul nu face protest?
-
- elite
Bucurestiul nu face protest?
nu trebuie sa fie in aceeasi zi protestul cu cel din cluj! ideal ar fi sa fie chiar in urmatoarea zi...ca sa tinem cat mai mult mass media focalizati pe noi si pe rezidentiatul nostru...
daca ati apela la Primarul Oprescu credeti ca nu v-ar ajuta, ca doar e medic si stie ce inseamna!
iasiul riposteaza si s-ar putea si brasovul....
daca bucurestiul nu misca nimic s-ar crede ca voua va convine situatia rezidentului din ziua de azi si mai bin stati si invatati !
oricum voi aveti putere mai mare decat noi pentru ca sunteti acolo in capitala , sunteti si mai multi... si procent mult mai mare de studenti din bucuresti!
mobilizati-va fratilor ca nu va pica din cer!
HAIDETI SA OBTINEM MAI MULT CA PUTEM DACA SUNTEM IMPREUNA! e campanie electorala imediat...si nu se risca ei asa tare...trust me!
daca ati apela la Primarul Oprescu credeti ca nu v-ar ajuta, ca doar e medic si stie ce inseamna!
daca bucurestiul nu misca nimic s-ar crede ca voua va convine situatia rezidentului din ziua de azi si mai bin stati si invatati !
oricum voi aveti putere mai mare decat noi pentru ca sunteti acolo in capitala , sunteti si mai multi... si procent mult mai mare de studenti din bucuresti!
HAIDETI SA OBTINEM MAI MULT CA PUTEM DACA SUNTEM IMPREUNA! e campanie electorala imediat...si nu se risca ei asa tare...trust me!
- helios
- senior
Re: Bucurestiul nu face protest?
dr.moga wrote:nu trebuie sa fie in aceeasi zi protestul cu cel din cluj! ideal ar fi sa fie chiar in urmatoarea zi...ca sa tinem cat mai mult mass media focalizati pe noi si pe rezidentiatul nostru...
In Bucuresti, SSMB-istii sunt cei care ar putea sa dea o mana de ajutor, au trecere la multe persoane cu influenta, inclusiv Oprescu. Din pacate,multi de acolo sunt prea ocupati sa isi rezolve stagiile de vara, burse de studiu si congrese medicale moka,pe afara. Poate arunca un ochi si pe aici,ca o sa urmeze si ei in anii viitori.
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"
-
- junior
Domnule doctor Moga...cititi PM va rugam
dr.moga wrote:nu trebuie sa fie in aceeasi zi protestul cu cel din cluj! ideal ar fi sa fie chiar in urmatoarea zi...ca sa tinem cat mai mult mass media focalizati pe noi si pe rezidentiatul nostru...
-
- newbie
oana care a trimis dorintele noastre ministerului, de unde crezi ca era, cine crezi tu ca era? dc esti atat de informat despre SSMB trebuia sa stii ca oana este mebru SSMB, presedinte FASMR....deci SSMB-ul a facut ceva. Acum problema nu-i ce face sau nu face SSM-ul ci faptul ca in Bucuresti absolventii de medicina nu vor sa iasa, prefera sa stea si sa invete decat sa "piarda vreme".
-
- junior
da...ciolanul( vorba cuiva) nu este decat un oscior
MissMe wrote:oana care a trimis dorintele noastre ministerului, de unde crezi ca era, cine crezi tu ca era? dc esti atat de informat despre SSMB trebuia sa stii ca oana este mebru SSMB, presedinte FASMR....deci SSMB-ul a facut ceva. Acum problema nu-i ce face sau nu face SSM-ul ci faptul ca in Bucuresti absolventii de medicina nu vor sa iasa, prefera sa stea si sa invete decat sa "piarda vreme".
- mokus
- junior
Noi cei din Brasov iesim!!! chit ca suntem foarte putini... Ii mai mobilizam si pe cei din anii mai mici! Singura problema e ca nu stim demersurile pentru a avea o baza legala a protestului....si momentan toti profii care ar putea sa ne ajute, intr-un mod ciudat au telefoanele inchise... 

Noi vrem sa fim doctori!!!! Ei nu ne lasa!
- helios
- senior
MissMe wrote:oana care a trimis dorintele noastre ministerului, de unde crezi ca era, cine crezi tu ca era? dc esti atat de informat despre SSMB trebuia sa stii ca oana este mebru SSMB, presedinte FASMR....deci SSMB-ul a facut ceva. Acum problema nu-i ce face sau nu face SSM-ul ci faptul ca in Bucuresti absolventii de medicina nu vor sa iasa, prefera sa stea si sa invete decat sa "piarda vreme".
Atunci cu siguranta Oana &co vor reusi sa mobilizeze si studentii Fac de Medicina CD din Buc, in calitate de presedinte. Ce,tre sa vina doar absolventii de med si rezidentii?Poate sa vina si bunicul daca vrea. Propaganda maxima sa se faca in facultate,si este suficient,vom fi acolo.
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"
-
- elite
helios wrote:MissMe wrote:oana care a trimis dorintele noastre ministerului, de unde crezi ca era, cine crezi tu ca era? dc esti atat de informat despre SSMB trebuia sa stii ca oana este mebru SSMB, presedinte FASMR....deci SSMB-ul a facut ceva. Acum problema nu-i ce face sau nu face SSM-ul ci faptul ca in Bucuresti absolventii de medicina nu vor sa iasa, prefera sa stea si sa invete decat sa "piarda vreme".
Atunci cu siguranta Oana &co vor reusi sa mobilizeze si studentii Fac de Medicina CD din Buc, in calitate de presedinte. Ce,tre sa vina doar absolventii de med si rezidentii?Poate sa vina si bunicul daca vrea. Propaganda maxima sa se faca in facultate,si este suficient,vom fi acolo.
pai ar trebui sa vb si ei cu seful rezidentilor, ca doar ei sunt si mai importanti! ei chiar au statut sa faca protest
cum zicea un comentator doctor:
"sunt medic primar si o spun cu toata responsabilitatea: fara rezidentii pe care-i am nu m-as putea decurca nici cu jumate volumul de munca pe care o am in spital. nu as avea timp fizic sa consult fiecare pacient si sa completez zeci de fise pe zi. fereasca dumnezeu sa vina ziua cand rezidentii vor intra in greva. s-ar bloca spitalele si sistemul medical va intra in colaps, pentr ca ei sunt adevaratele "furnicute" care fac munca intr-un spital. cu cat mai multe locuri la rezidentiat, cu atat mai bine pentru sistemul medical"
-
- elite
mokus wrote:Noi cei din Brasov iesim!!! chit ca suntem foarte putini... Ii mai mobilizam si pe cei din anii mai mici! Singura problema e ca nu stim demersurile pentru a avea o baza legala a protestului....si momentan toti profii care ar putea sa ne ajute, intr-un mod ciudat au telefoanele inchise...
perfect !
- Riley
- elder
Iese si Bucurestiul...doar sa stim si noi ora si ziua...chiar dc suntem an mai mic, trebuie sa ne cerem drepturile si sa fim uniti!!!
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
-
- elite
Pauly wrote:Iese si Bucurestiul...doar sa stim si noi ora si ziua...chiar dc suntem an mai mic, trebuie sa ne cerem drepturile si sa fim uniti!!!
pai cum cand unde si cine se ocupa de asta?
sa stim si noi!
-
- newbie
Daca SSMB ne sprijina si ne organizeaza un pic, sunt convins ca vor fi destui participanti studenti si rezidenti.
- nicoletaghe
- senior
io ma introduc!!!
sa-mi ziceti ora si locul si voi fi acolo!!!
poate mai conving si pe altii!!!

sa-mi ziceti ora si locul si voi fi acolo!!!
poate mai conving si pe altii!!!

si la sfarsit, mamotaaa....
- mihai82
- junior
Eu m-am saturat de bataia de joc din sistemul sanitar........yo zic asa :
*daca tot suntem in plina campanie electorala sa ne cerem drepturile sus shi tare ca doar ciolanul cu os e foarte gustos shi kred ca domn ministru a kam prins gustul ......de atatia ani
*"PLAFOANE NELIMITATE" care ESTE UN COZONAC ELECTORAL FOARTE GUSTOS pt. pacientii cu afectiuni cronice deci s-au gasit fonduri pt dulcegarii electorale fonduri pe care niki un alt ministru al sanatatii nu le-a putut accesa
*PLAFOANELE NELIMITATE subliniaza faptul ca,acest ECONOMIST isi tine caninii bine infipti in OSUL din CIOLAN shi nu are de gand sa paraseasca prea repede MINISTERUL SANATATII.....
OARE BANII PT."PLAFOANELE NELIMITATE" NU CUMVA SUNT BANII PE LOCUSOARELE NOASTRE ???!!!
!!!???
Sa ne concentram putin asupra situatiei
daca scot mai putine locuri la rezidentiat ministerul tre sa aloce mai putini bani pt.salariile rezidentilor (mai putine locuri,mai putini rezidenti,mai putini bani pt.rezidenti) deci ramane o anumita suma pt. PREPARAREA DULCEGARIILOR ELECTORALE si daca stam bine sa ne gandim omul e de meserie ECONOMIST deci se pricepe la jonglerii de genu.
*Eu zic sa iesim in strada shi sa ne cerem drepturile macar acum in plina campanie electorala sa fortam nota .....vrem shi noi o gogoasa calda cu multa ciocolata ca, ne am saturat de atata paine uscata. Sa profitam de campania electorala shi sa ne cerem drepturile:
*dreptul de libera practica-cum il au colegii din 2005(democratie=toti suntem egali din nastere
deci toti avem aceleasi drepturi)
*acelasi nr. de locuri ca anul trecut (pe mine chiar nu ma intereseaza posturile sa faca NICOLAIESCU chirurgie la baraj la Vidra poate pt el isi aduce shi laparoscop de ultima generatie poate chiar si mars-ul de dializa hepatica si celule stem,daca vrea sa scoata la lumina zonele deficitare nu inseamna sa ne bage pe noi LA intuneric
*conditii decente in caminele de rezidenti sau decontarea chiriei
*aparatura performanta cu care sa ne putem face meseria ....nu dealea din 1916
in caz ca Economistu nu stie un DG. se pune pe simptome semne paraclinic ,.,cu primele doua ne descurcam noi dar cu paraclinicul ce facem???il trimitem la MINISTRU.
Am shi un slogan
"VREM DEMOCRATIE SI BANI DE CHIRIE LOCURI SUPLIMENTATE CA VOI AVETZI DETOATE " :peace:
SUNA BINE ???!!!
*daca tot suntem in plina campanie electorala sa ne cerem drepturile sus shi tare ca doar ciolanul cu os e foarte gustos shi kred ca domn ministru a kam prins gustul ......de atatia ani
*"PLAFOANE NELIMITATE" care ESTE UN COZONAC ELECTORAL FOARTE GUSTOS pt. pacientii cu afectiuni cronice deci s-au gasit fonduri pt dulcegarii electorale fonduri pe care niki un alt ministru al sanatatii nu le-a putut accesa

*PLAFOANELE NELIMITATE subliniaza faptul ca,acest ECONOMIST isi tine caninii bine infipti in OSUL din CIOLAN shi nu are de gand sa paraseasca prea repede MINISTERUL SANATATII.....
OARE BANII PT."PLAFOANELE NELIMITATE" NU CUMVA SUNT BANII PE LOCUSOARELE NOASTRE ???!!!

Sa ne concentram putin asupra situatiei

*Eu zic sa iesim in strada shi sa ne cerem drepturile macar acum in plina campanie electorala sa fortam nota .....vrem shi noi o gogoasa calda cu multa ciocolata ca, ne am saturat de atata paine uscata. Sa profitam de campania electorala shi sa ne cerem drepturile:
*dreptul de libera practica-cum il au colegii din 2005(democratie=toti suntem egali din nastere

*acelasi nr. de locuri ca anul trecut (pe mine chiar nu ma intereseaza posturile sa faca NICOLAIESCU chirurgie la baraj la Vidra poate pt el isi aduce shi laparoscop de ultima generatie poate chiar si mars-ul de dializa hepatica si celule stem,daca vrea sa scoata la lumina zonele deficitare nu inseamna sa ne bage pe noi LA intuneric
*conditii decente in caminele de rezidenti sau decontarea chiriei
*aparatura performanta cu care sa ne putem face meseria ....nu dealea din 1916
in caz ca Economistu nu stie un DG. se pune pe simptome semne paraclinic ,.,cu primele doua ne descurcam noi dar cu paraclinicul ce facem???il trimitem la MINISTRU.
Am shi un slogan

SUNA BINE ???!!!
PERVERSI CARE INVATA LUCRURI RELE DE MICI HARRISON ANGELESCU SHI ALTE PERVERSIUNI
-
- newbie
Eu am vb si cu studenti din an mai mic, cativa rezidenti + colegii de an. Vin!
In conditiile date, ii rog pe cei din SSMB pt ca au mai multa autoritate si pentru ca au membrii de an mai mic (cu mai mult timp la dispozitie) sa obtina o autorizatie de la primarie si sa mediatizeze ziua si ora.
Protestul ar trebui sa se adreseze problemelor "acute" ale celor ce vor da rezidentiatul anul asta, dar si celor "cronice" ale actualilor rezidenti.
Totodata, bine ar fi ca cererile sa fie formulate civilizat si sa NU fie absurde. Astfel incat sa ne reprezentam cu cinste si cererile sa nu fie luate drept lacomie si nesimtire de catre publicul LARG, neavizat. (deci nu sariti calul cu locuinte de serviciu, salarii de mii de euro pt ca ne atragem antipatia si oricum e nerealizabil). Nu spun sa ne multumim cu putin, dar suntem atat de departe de normal incat si minimul de decenta poate insemna o utopie pentru unii.
In conditiile date, ii rog pe cei din SSMB pt ca au mai multa autoritate si pentru ca au membrii de an mai mic (cu mai mult timp la dispozitie) sa obtina o autorizatie de la primarie si sa mediatizeze ziua si ora.
Protestul ar trebui sa se adreseze problemelor "acute" ale celor ce vor da rezidentiatul anul asta, dar si celor "cronice" ale actualilor rezidenti.
Totodata, bine ar fi ca cererile sa fie formulate civilizat si sa NU fie absurde. Astfel incat sa ne reprezentam cu cinste si cererile sa nu fie luate drept lacomie si nesimtire de catre publicul LARG, neavizat. (deci nu sariti calul cu locuinte de serviciu, salarii de mii de euro pt ca ne atragem antipatia si oricum e nerealizabil). Nu spun sa ne multumim cu putin, dar suntem atat de departe de normal incat si minimul de decenta poate insemna o utopie pentru unii.
-
- elite
pingus wrote:Eu am vb si cu studenti din an mai mic, cativa rezidenti + colegii de an. Vin!
dar nu ati vazut in mare ce cerem noi?
nu am cerut buggati veiron nici noi la cluj! uitate la topicul in care va chem eu la protest
spor la treaba!
am vb cu sefa de la ssmb si au zis ca o sa aiba azi o "sedinta" daca o sa tina sau nu protest si la voi, desi ea mi-a zis ca e de acord cu protestul de la noi!
numai ca voi nu prea sunteti uniti!
- Riley
- elder
numai ca voi nu prea sunteti uniti!
mie imi zici?

As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
-
- elite
Pauly wrote:numai ca voi nu prea sunteti uniti!
mie imi zici?sa speram ca de data asta o sa fim! Asteptam noutati! Respect Clujului!!
hai CFR

- Riley
- elder
hai CFR
Si asta printre altele.....

-
- elite
Pauly wrote:hai CFR
Si asta printre altele.....)
![]()
http://www.antena1.ro/forum/principal/v ... 017#270017
am scris si la antena si le-am pus linkuri de la realitatea fm...

- icerose
- senior
salut,
la antena am scris si eu, in aceasi zi cu prima... prima a raspuns antena nu.. om fi prea banali pt ei, dar mai insistati si voi cine stie.
cred ca printre altele iesirea ministrului de a ne califica pe toti absolventii drept "perversi" e o calomnie si intr-o tara civilizata l-am putea da in judecata. ar trebui sa isi ceara scuze public.
iar bucurestenii... inca nu ati vb cu oprescu? ideea asta s-a lansat de o saptamana, si vad ca inca nimeni nu a pus-o in practica (ideea, ca tot suntem perversi)
e "amuzant"
ca unora dintre colegi li se par exagerate cererile din petitie. cand nici nu cerem mult ci chiar minimum necesar pentru decenta.
numai bine la toata lumea, sper sa iasa ceva din toata treaba asta!
la antena am scris si eu, in aceasi zi cu prima... prima a raspuns antena nu.. om fi prea banali pt ei, dar mai insistati si voi cine stie.
cred ca printre altele iesirea ministrului de a ne califica pe toti absolventii drept "perversi" e o calomnie si intr-o tara civilizata l-am putea da in judecata. ar trebui sa isi ceara scuze public.
iar bucurestenii... inca nu ati vb cu oprescu? ideea asta s-a lansat de o saptamana, si vad ca inca nimeni nu a pus-o in practica (ideea, ca tot suntem perversi)
e "amuzant"

even if we can't afford, the sky is over...
-
- elite
icerose wrote:salut,
e "amuzant"ca unora dintre colegi li se par exagerate cererile din petitie. cand nici nu cerem mult ci chiar minimum necesar pentru decenta.
nu ai cu cine... in Bucuresti nu e nimeni cu initiativa... tre sa aibe si ei un lider de care sa asculte?
chiar de ati invatat asa bine oricum nu cred ca va convn salariile si conditiile?
am I right, or am I crazy?
nu stiu la ce ma agit asa si pentru cine...scriu pe zeci de forumuri dau interviuri, fac proteste si ei nici macar nu se sinchisesc sa raspunda!
-
- senior
dr.moga wrote:Pauly wrote:hai CFR
Si asta printre altele.....)
![]()
http://www.antena1.ro/forum/principal/v ... 017#270017
am scris si la antena si le-am pus linkuri de la realitatea fm...![]()

- Aurora boreala
- senior
Si eu as iesi in strada, daca as avea cu cine...
Eu sunt eventual injurata ca am avut tupeul sa spun ca nu sunt de acord cu ce ni se imputa....

Eu sunt eventual injurata ca am avut tupeul sa spun ca nu sunt de acord cu ce ni se imputa....

-
Buna,
Oana sunt...
Se vorbeste mult despre ce ar trebui eu sau SSM-ul sa faca...
As vrea sa clarific cateva lucruri:
1. SSM/FASMR are un dialog institutional cu toate autoritatile care ne jaloneaza formarea. Cu greu s-a ajuns aici si multa munca, timp si comunicare intre reprezentantii studentilor din mai multe centre. Am incercat sa difuzam acest dialog pe cat mai multe canale. Unii insa, pur si simplu nu vor sa se informeze...nu e vina nimanui aici...
2. Avand un dialog..hai sa comunicam ce mai e de comunicat; facem ca si pana acum: o solicitare scrisa; vom primi ca si pana acum un raspuns scris.
3. Perspectiva protestului este privita cu dezinteres de majoritatea absolventilor si studentilor din Bucuresti; aceasta fiind situatia, nu stiu cat sens are irosirea de timp si energie pentru ceea ce ar putea fi doar circ.
4. DOAR la solicitarea reprezentantilor absolventilor SSM va mobiliza lume, va cere aprobari, va organiza actiuni de protest etc. Pentru cei care acum intra in anul 6 (printre care si eu) un draft de plan exista deja. Dupa episodul politic din noiembrie vom incepe lobby cam peste tot, calm, organizat si academic
Peste noapte nu o sa se schimbe nimic; vrem insa sa colaboram pentru o schimbare cu forma si fond de-o potriva.
5. incurajez cu caldura pe toate persoanele care simt ca prin actiunile lor pot face o diferenta sa se adreseze organizatiei locale si prin aceasta sa demareze orice actiune; spectaculos va deveni dintr-un glas, o voce
Intotdeauna este nevoie de oameni determinati si munctori. Voi veniti cu energia, organizatiile locale vor veni cu reteaua, canalele de informare, experienta..
6. eu personal nu am timp sa citesc aceste forumuri. Va rog respectuos, daca aveti ceva sa-mi comunicati utilizati adresa de mail. Nu voi mai reveni cu post-uri prea curand, si va rog sa ma scuzati pentru asta. Tot ce aflu insa, trimit pe grupul yahoo SSMB.
Va multumesc si va doresc succes la citit, la scoala, in viata si...la protest
Oana
Oana sunt...
1. SSM/FASMR are un dialog institutional cu toate autoritatile care ne jaloneaza formarea. Cu greu s-a ajuns aici si multa munca, timp si comunicare intre reprezentantii studentilor din mai multe centre. Am incercat sa difuzam acest dialog pe cat mai multe canale. Unii insa, pur si simplu nu vor sa se informeze...nu e vina nimanui aici...
2. Avand un dialog..hai sa comunicam ce mai e de comunicat; facem ca si pana acum: o solicitare scrisa; vom primi ca si pana acum un raspuns scris.
3. Perspectiva protestului este privita cu dezinteres de majoritatea absolventilor si studentilor din Bucuresti; aceasta fiind situatia, nu stiu cat sens are irosirea de timp si energie pentru ceea ce ar putea fi doar circ.
4. DOAR la solicitarea reprezentantilor absolventilor SSM va mobiliza lume, va cere aprobari, va organiza actiuni de protest etc. Pentru cei care acum intra in anul 6 (printre care si eu) un draft de plan exista deja. Dupa episodul politic din noiembrie vom incepe lobby cam peste tot, calm, organizat si academic

5. incurajez cu caldura pe toate persoanele care simt ca prin actiunile lor pot face o diferenta sa se adreseze organizatiei locale si prin aceasta sa demareze orice actiune; spectaculos va deveni dintr-un glas, o voce

6. eu personal nu am timp sa citesc aceste forumuri. Va rog respectuos, daca aveti ceva sa-mi comunicati utilizati adresa de mail. Nu voi mai reveni cu post-uri prea curand, si va rog sa ma scuzati pentru asta. Tot ce aflu insa, trimit pe grupul yahoo SSMB.

Oana
-
- elite
oana ssm wrote:Buna,
Oana sunt...
4. DOAR la solicitarea reprezentantilor absolventilor SSM va mobiliza lume, va cere aprobari, va organiza actiuni de protest etc. Pentru cei care acum intra in anul 6 (printre care si eu) un draft de plan exista deja. Dupa episodul politic din noiembrie vom incepe lobby cam peste tot, calm, organizat si academicPeste noapte nu o sa se schimbe nimic; vrem insa sa colaboram pentru o schimbare cu forma si fond de-o potriva.
5. incurajez cu caldura pe toate persoanele care simt ca prin actiunile lor pot face o diferenta sa se adreseze organizatiei locale si prin aceasta sa demareze orice actiune; spectaculos va deveni dintr-un glas, o voceIntotdeauna este nevoie de oameni determinati si munctori. Voi veniti cu energia, organizatiile locale vor veni cu reteaua, canalele de informare, experienta..
Oana
pai asta incercam si eu sa le spun...ca voi ca institutie nu puteti face proteste...dar noi ca fii ploii...(nici macar someri nu suntem)...putem face...
si daca tot se fac proteste in toata tara...de ce sa nu bata si facultatea de medicina din bucuresti fierul cand e cald!
parerea mea....si e ultimul post despre chestia asta...
deci fratilor...sa va traduc...degeaba vreti(cativa) daca nu aveti cu cine!
- jeromeKjerome
- elder
oana ssm wrote:
4. Pentru cei care acum intra in anul 6 (printre care si eu) .
...inteleg acum de ce ..."calm, organizat, academic" ...

He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !
- icerose
- senior
oana ssm wrote:3. Perspectiva protestului este privita cu dezinteres de majoritatea absolventilor si studentilor din Bucuresti; aceasta fiind situatia, nu stiu cat sens are irosirea de timp si energie pentru ceea ce ar putea fi doar circ.
Oana
WHY??? stiu ceva ce noi, muritorii de rand din "provincie" nu stim?? au invatat toti pe de rost si notele de la subsol si nu au cum sa ia sub 900? sau au toti locurile "asigurate"(sa ma scuze colegii care nu umbla cu de astea)? in afara de aceste doua posibilitati, no offence dar atitudinea mi se pare absurda! in fine, asta e doar parerea mea.
va doresc la toti spor... si sa avem un "circ" cat mai eficient pe 15

even if we can't afford, the sky is over...
- jeromeKjerome
- elder
icerose wrote:oana ssm wrote:3. Perspectiva protestului este privita cu dezinteres de majoritatea absolventilor si studentilor din Bucuresti; aceasta fiind situatia, nu stiu cat sens are irosirea de timp si energie pentru ceea ce ar putea fi doar circ.
Oana
WHY??? stiu ceva ce noi, muritorii de rand din "provincie" nu stim?? au invatat toti pe de rost si notele de la subsol si nu au cum sa ia sub 900? sau au toti locurile "asigurate"(sa ma scuze colegii care nu umbla cu de astea)? in afara de aceste doua posibilitati, no offence dar atitudinea mi se pare absurda! in fine, asta e doar parerea mea.
Pentru ca Bucurestiul nu se dezminte nici de aceasta data. Aici fiecare isi vede frumusel doar de propriul sau interes...

He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !
-
- junior
Cand pasul vostru simte greutatea urcusului, aduceti peste calea voastra puterea vointei si renuntarea nu va va mai gasi!
- Riley
- elder
jeromeKjerome wrote:icerose wrote:oana ssm wrote:3. Perspectiva protestului este privita cu dezinteres de majoritatea absolventilor si studentilor din Bucuresti; aceasta fiind situatia, nu stiu cat sens are irosirea de timp si energie pentru ceea ce ar putea fi doar circ.
Oana
Pentru ca Bucurestiul nu se dezminte nici de aceasta data. Aici fiecare isi vede frumusel doar de propriul sau interes...
Incredibil!
- helios
- senior
icerose wrote:oana ssm wrote:3. Perspectiva protestului este privita cu dezinteres de majoritatea absolventilor si studentilor din Bucuresti; aceasta fiind situatia, nu stiu cat sens are irosirea de timp si energie pentru ceea ce ar putea fi doar circ.
Oana
Eu cand am zis de la inceput ca pe ssm-isti ii doare in 14 de situatie ca sa nu se puna rau cu cei care ii tin in brate, unii nu m-au crezut. Mai mult, mi-a sarit una in cap (MissMe) ca habar nu am de organizatia lor si ca imi dau cu parerea aiurea. Si ca nu stiu cine e Oana . Intamplator sunt la curent cu ceea ce fac ei de ani de zile, si raman la parerea ca singurul rol al SSM-ului este de a-si organiza stagii de vara prin strainatate. Protestul va fi pt 2009,cand vor da ei rezidentiatul. Pe vremea aia ,vom fi si noi "alaturi" de ei,promitem.

-
- newbie
helios, daca tot vrei asa mult sa faca si bucurestiul prostest...te rog incepi, fi tu initiatorul, haide...la un semn venim cu totii! hai, oana a zis clar ...asteapta ca un reprezentant al absolventilor sa vina cu propunerea, deci...cine se ofera? helios?
una MissMe...degeaba au trecut 6 ani de medicina peste tine, au trecut si s-au dus.
una MissMe...degeaba au trecut 6 ani de medicina peste tine, au trecut si s-au dus.
- helios
- senior
MissMe wrote:helios, daca tot vrei asa mult sa faca si bucurestiul prostest...te rog incepi, fi tu initiatorul, haide...la un semn venim cu totii! hai, oana a zis clar ...asteapta ca un reprezentant al absolventilor sa vina cu propunerea, deci...cine se ofera? helios?
Uitandu-ma la postul tau, or fi trecut degeaba 6 ani de medicina peste mine, dar cu SIGURANTA cei 12 ani de limba romana studiata la scoala de tine au fost inutili. Draga MissMe, hai sa te ajut nitel cu exprimarea:
helios, daca tot vrei asa mult sa faca si bucurestiul protest...te rog incepe (e la imperativ), fii (din nou imperativ, se scrie cu 2 i) tu initiatorul, haide...la un semn venim cu totii! hai, oana a zis clar ...asteapta ca un reprezentant al absolventilor sa vina cu propunerea, deci...cine se ofera? helios?
una MissMe...degeaba au trecut 6 ani de medicina peste tine, au trecut si s-au dus.[/quote].
Iar punctele de suspensie sa stii ca nu se pun asa,cand ai tu chef. Ma rog, n-are rost sa divagam
Revenind la problema, eu nu am ce sa initiez. Greva se doreste una NATIONALA, care sa aiba loc pe 15 oct. Daca vreti un loc si o ora,bine. Ora 15,in fata ASPB, Buc. Esti multumita?
Ma bazam pe Oana si pe ssmb-isti in ideea de a mobiliza masele, a atrage studentii de partea noastra. Ce vrei,sa ma duc eu maine de nebun la facultate si sa fac propaganda in aula? Si iar nu inteleg tonul tau cam agresiv, parca nu militam pt interese comune, ce,esti de baricada opusa? Sa va vad si pe voi la anu pe vremea asta,cand v-o tranti Nico una mai groasa ,ce-o sa va mai disperati. Ca ne doare in cot ,ca nu sunt rezidentii de partea voastra,etc. Si pt a "n"-a oara, asta nu e doar problema ABSOLVENTILOR, este si problema STUDENTILOR, mai ales de an terminal. Asta ii asteapta si ei, mai mult, in urmatorii ani cred ca numai rezi pe post va fi. Daca asta va doriti,Dumnezeu cu mila,asta meritam.
- helios
- senior
.helios wrote:MissMe wrote:helios, daca tot vrei asa mult sa faca si bucurestiul prostest...te rog incepi, fi tu initiatorul, haide...la un semn venim cu totii! hai, oana a zis clar ...asteapta ca un reprezentant al absolventilor sa vina cu propunerea, deci...cine se ofera? helios?
Uitandu-ma la postul tau, or fi trecut degeaba 6 ani de medicina peste mine, dar cu SIGURANTA cei 12 ani de limba romana studiata la scoala de tine au fost inutili. Draga MissMe, hai sa te ajut nitel cu exprimarea:
helios, daca tot vrei asa mult sa faca si bucurestiul protest...te rog incepe (e la imperativ), fii (din nou imperativ, se scrie cu 2 i) tu initiatorul, haide...la un semn venim cu totii! hai, oana a zis clar ...asteapta ca un reprezentant al absolventilor sa vina cu propunerea, deci...cine se ofera? helios?
Iar punctele de suspensie sa stii ca nu se pun asa,cand ai tu chef. Au si ele un rol in literatura, implica o parte reflectiva sau dubitativa a frazei. Ma rog, n-are rost sa divagam
Revenind la problema, eu nu am ce sa initiez. Greva se doreste una NATIONALA, care sa aiba loc pe 15 oct. Daca vreti un loc si o ora,bine. Ora 15,in fata ASPB, Buc. Esti multumita?
Ma bazam pe Oana si pe ssmb-isti in ideea de a mobiliza masele, a atrage studentii de partea noastra. Ce vrei,sa ma duc eu maine de nebun la facultate si sa fac propaganda in aula? Si iar nu inteleg tonul tau cam agresiv, parca nu militam pt interese comune, ce,esti de baricada opusa? Sa va vad si pe voi la anu pe vremea asta,cand v-o tranti Nico una mai groasa ,ce-o sa va mai disperati. Ca ne doare in cot ,ca nu sunt rezidentii de partea voastra,etc. Si pt a "n"-a oara, asta nu e doar problema ABSOLVENTILOR, este si problema STUDENTILOR, mai ales de an terminal. Asta ii asteapta si ei, mai mult, in urmatorii ani cred ca numai rezi pe post va fi. Daca asta va doriti,Dumnezeu cu mila,asta meritam.[/quote]
-
- newbie
mai avem doar o luna pana la rezi, incearca sa faci comentarii pe marginea celor 50 de teme, lasa-ma pe mine cu gramatica mea
). funny totusi ca ti-ai pierdut minute bune corectandu-ma, incearca si un post de prof de lb. rom.........
. Bafta!

- mokus
- junior
Hai Bucuresti ca puteti si voi!!
Rezidentii francezi anul trecut au putut sa faca greva 1 luna intreaga .... Reusiti si voi 2 ore!!!! Si daca puteti... vorbiti cu profesorii de la specialitatile la care nu s-au scos locuri deloc!!! Ei sigur va vor ajuta!!! Treceti luni pe la primarie si dati cererea! A noastra suna cam asa: asemanatoare cu cea din Cluj (a fost nitel modificata de o profesoara de la noi)
"Solicităm:
- Reprogramarea examenului de Rezidenţiat după alegerile generale din 2008, pe data de 7 decembrie 2008!;
- Consultarea universităţilor pentru a se cunoaşte disponibilitatea REALĂ de locuri pentru rezidenţiat!;
- Reevaluarea locurilor cu suplimentarea lor în funcţie de disponibilităţile universităţilor de a pregăti rezidenţi, în vederea menţinerii numărului şi a structurii locurilor pentru concursul de rezidenţiat într-o componenţă similară cu cele din sesiunea 19 noiembrie 2007!;
- Ajustarea în fiecare an universitar a numărului de locuri pentru rezidenţiat, ca şi a numărului de locuri scoase la concurs la admiterea în facultăţile de medicină generală, în concordaţă cu cererea efectivă de personal medical calificat din România;
- Anunţarea locurilor şi a posturilor să se facă simultan cu publicarea bibliografiei, cu 8-12 luni înaintea datei examenului. Anul acesta s-a comunicat tardiv bibliografia (aprilie), fără să se comunice numărul şi structura locurilor disponibile;
- Având în vedere că susţinerea examenului de Rezidenţiat este condiţionată de promovarea examenului de licenţă, solicităm să nu se mai organizeze sesiuni suplimentare de Rezidenţiat imediat înaintea susţinerii examenului de licenţă, deoarece face imposibilă participarea absolvenţilor din anul respectiv;
- Programarea examenului de rezidenţiat la un interval de 4 luni după examenul de licenţă, aşa cum se procedează şi în celelalte ţări care au optat pentru această schemă de selecţie;
- Organizarea unui sistem eficient de specializare în cadrul rezidenţiatului, comparabil cu cel din Uniunea Europeană;
- Condiţii de muncă corespunzătoare activităţii medicale prestate;
- Acordarea sporurilor de periculozitate în concordanţă cu mediul de lucru şi riscurile legate de specialitatea aleasă;
- Salariul de încadrare corespunzător perioadei de studii;
- Salariul minim net 1800 lei;
- Servicii medicale gratuite pentru medici ÅŸi rudele lor de gradul 1;
- Plata orelor suplimentare efectuate în timpul specializării, în funcţie de numărul acestora, inclusiv plata gărzilor;
- Zi liberă după fiecare gardă;
- Decontarea chiriilor şi a transportului public în interes de serviciu."
Rezidentii francezi anul trecut au putut sa faca greva 1 luna intreaga .... Reusiti si voi 2 ore!!!! Si daca puteti... vorbiti cu profesorii de la specialitatile la care nu s-au scos locuri deloc!!! Ei sigur va vor ajuta!!! Treceti luni pe la primarie si dati cererea! A noastra suna cam asa: asemanatoare cu cea din Cluj (a fost nitel modificata de o profesoara de la noi)
"Solicităm:
- Reprogramarea examenului de Rezidenţiat după alegerile generale din 2008, pe data de 7 decembrie 2008!;
- Consultarea universităţilor pentru a se cunoaşte disponibilitatea REALĂ de locuri pentru rezidenţiat!;
- Reevaluarea locurilor cu suplimentarea lor în funcţie de disponibilităţile universităţilor de a pregăti rezidenţi, în vederea menţinerii numărului şi a structurii locurilor pentru concursul de rezidenţiat într-o componenţă similară cu cele din sesiunea 19 noiembrie 2007!;
- Ajustarea în fiecare an universitar a numărului de locuri pentru rezidenţiat, ca şi a numărului de locuri scoase la concurs la admiterea în facultăţile de medicină generală, în concordaţă cu cererea efectivă de personal medical calificat din România;
- Anunţarea locurilor şi a posturilor să se facă simultan cu publicarea bibliografiei, cu 8-12 luni înaintea datei examenului. Anul acesta s-a comunicat tardiv bibliografia (aprilie), fără să se comunice numărul şi structura locurilor disponibile;
- Având în vedere că susţinerea examenului de Rezidenţiat este condiţionată de promovarea examenului de licenţă, solicităm să nu se mai organizeze sesiuni suplimentare de Rezidenţiat imediat înaintea susţinerii examenului de licenţă, deoarece face imposibilă participarea absolvenţilor din anul respectiv;
- Programarea examenului de rezidenţiat la un interval de 4 luni după examenul de licenţă, aşa cum se procedează şi în celelalte ţări care au optat pentru această schemă de selecţie;
- Organizarea unui sistem eficient de specializare în cadrul rezidenţiatului, comparabil cu cel din Uniunea Europeană;
- Condiţii de muncă corespunzătoare activităţii medicale prestate;
- Acordarea sporurilor de periculozitate în concordanţă cu mediul de lucru şi riscurile legate de specialitatea aleasă;
- Salariul de încadrare corespunzător perioadei de studii;
- Salariul minim net 1800 lei;
- Servicii medicale gratuite pentru medici ÅŸi rudele lor de gradul 1;
- Plata orelor suplimentare efectuate în timpul specializării, în funcţie de numărul acestora, inclusiv plata gărzilor;
- Zi liberă după fiecare gardă;
- Decontarea chiriilor şi a transportului public în interes de serviciu."
Noi vrem sa fim doctori!!!! Ei nu ne lasa!
-
- senior
Bravo, Brasov!
Sunt convinsa ca daca se mobilizeaza cat mai multe centre se va obtine ceva. Mare pacat ca cei din Bucuresti nu se organizeaza si ar fi fost grozav daca ar fi fost instiintat si d-nul dr Oprescu (chiar cred ca s-ar implica).
Btw, pt Iasi a ramas pe 15oct, la ora 14 in fata la ASP? Ca sa stiu sa vin si eu cu cine voi mai reusi sa conving dintre rezidenti.

Btw, pt Iasi a ramas pe 15oct, la ora 14 in fata la ASP? Ca sa stiu sa vin si eu cu cine voi mai reusi sa conving dintre rezidenti.
-
- junior
Felicitari celor din Brasov !!! 

Cand pasul vostru simte greutatea urcusului, aduceti peste calea voastra puterea vointei si renuntarea nu va va mai gasi!
-
- elite
luly_boy wrote:Bravo, Brasov!Sunt convinsa ca daca se mobilizeaza cat mai multe centre se va obtine ceva. Mare pacat ca cei din Bucuresti nu se organizeaza si ar fi fost grozav daca ar fi fost instiintat si d-nul dr Oprescu (chiar cred ca s-ar implica).
pai in fata prefecturii trebuie sa fie nu in fata ASP ca nu are treaba ASP-ul!
felicitari celor din Brasov!