PETITIE VOTATI
- andrita
- elder

Re: PETITIE VOTATI
bineinteles.peste 20 de ani.nimic nu e irealizabil.
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.
- mihai82
- junior

Eu m-am saturat de bataia de joc din sistemul sanitar........yo zic asa :
*daca tot suntem in plina campanie electorala sa ne cerem drepturile sus shi tare ca doar ciolanul cu os e foarte gustos shi kred ca domn ministru a kam prins gustul ......de atatia ani
*"PLAFOANE NELIMITATE" care ESTE UN COZONAC ELECTORAL FOARTE GUSTOS pt. pacientii cu afectiuni cronice deci s-au gasit fonduri pt dulcegarii electorale fonduri pe care niki un alt ministru al sanatatii nu le-a putut accesa
*PLAFOANELE NELIMITATE subliniaza faptul ca,acest ECONOMIST isi tine caninii bine infipti in OSUL din CIOLAN shi nu are de gand sa paraseasca prea repede MINISTERUL SANATATII.....
OARE BANII PT."PLAFOANELE NELIMITATE" NU CUMVA SUNT BANII PE LOCUSOARELE NOASTRE ???!!! !!!???
Sa ne concentram putin asupra situatiei daca scot mai putine locuri la rezidentiat ministerul tre sa aloce mai putini bani pt.salariile rezidentilor (mai putine locuri,mai putini rezidenti,mai putini bani pt.rezidenti) deci ramane o anumita suma pt. PREPARAREA DULCEGARIILOR ELECTORALE si daca stam bine sa ne gandim omul e de meserie ECONOMIST deci se pricepe la jonglerii de genu.
*Eu zic sa iesim in strada shi sa ne cerem drepturile macar acum in plina campanie electorala sa fortam nota .....vrem shi noi o gogoasa calda cu multa ciocolata ca, ne am saturat de atata paine uscata. Sa profitam de campania electorala shi sa ne cerem drepturile:
*dreptul de libera practica-cum il au colegii din 2005(democratie=toti suntem egali din nastere deci toti avem aceleasi drepturi)
*acelasi nr. de locuri ca anul trecut (pe mine chiar nu ma intereseaza posturile sa faca NICOLAIESCU chirurgie la baraj la Vidra poate pt el isi aduce shi laparoscop de ultima generatie poate chiar si mars-ul de dializa hepatica si celule stem,daca vrea sa scoata la lumina zonele deficitare nu inseamna sa ne bage pe noi LA intuneric
*conditii decente in caminele de rezidenti sau decontarea chiriei
*aparatura performanta cu care sa ne putem face meseria ....nu dealea din 1916
in caz ca Economistu nu stie un DG. se pune pe simptome semne paraclinic ,.,cu primele doua ne descurcam noi dar cu paraclinicul ce facem???il trimitem la MINISTRU.
Am shi un slogan "VREM DEMOCRATIE SI BANI DE CHIRIE LOCURI SUPLIMENTATE CA VOI AVETZI DETOATE "
SUNA BINE ???!!!
*daca tot suntem in plina campanie electorala sa ne cerem drepturile sus shi tare ca doar ciolanul cu os e foarte gustos shi kred ca domn ministru a kam prins gustul ......de atatia ani
*"PLAFOANE NELIMITATE" care ESTE UN COZONAC ELECTORAL FOARTE GUSTOS pt. pacientii cu afectiuni cronice deci s-au gasit fonduri pt dulcegarii electorale fonduri pe care niki un alt ministru al sanatatii nu le-a putut accesa
*PLAFOANELE NELIMITATE subliniaza faptul ca,acest ECONOMIST isi tine caninii bine infipti in OSUL din CIOLAN shi nu are de gand sa paraseasca prea repede MINISTERUL SANATATII.....
OARE BANII PT."PLAFOANELE NELIMITATE" NU CUMVA SUNT BANII PE LOCUSOARELE NOASTRE ???!!! !!!???
Sa ne concentram putin asupra situatiei daca scot mai putine locuri la rezidentiat ministerul tre sa aloce mai putini bani pt.salariile rezidentilor (mai putine locuri,mai putini rezidenti,mai putini bani pt.rezidenti) deci ramane o anumita suma pt. PREPARAREA DULCEGARIILOR ELECTORALE si daca stam bine sa ne gandim omul e de meserie ECONOMIST deci se pricepe la jonglerii de genu.
*Eu zic sa iesim in strada shi sa ne cerem drepturile macar acum in plina campanie electorala sa fortam nota .....vrem shi noi o gogoasa calda cu multa ciocolata ca, ne am saturat de atata paine uscata. Sa profitam de campania electorala shi sa ne cerem drepturile:
*dreptul de libera practica-cum il au colegii din 2005(democratie=toti suntem egali din nastere deci toti avem aceleasi drepturi)
*acelasi nr. de locuri ca anul trecut (pe mine chiar nu ma intereseaza posturile sa faca NICOLAIESCU chirurgie la baraj la Vidra poate pt el isi aduce shi laparoscop de ultima generatie poate chiar si mars-ul de dializa hepatica si celule stem,daca vrea sa scoata la lumina zonele deficitare nu inseamna sa ne bage pe noi LA intuneric
*conditii decente in caminele de rezidenti sau decontarea chiriei
*aparatura performanta cu care sa ne putem face meseria ....nu dealea din 1916
in caz ca Economistu nu stie un DG. se pune pe simptome semne paraclinic ,.,cu primele doua ne descurcam noi dar cu paraclinicul ce facem???il trimitem la MINISTRU.
Am shi un slogan "VREM DEMOCRATIE SI BANI DE CHIRIE LOCURI SUPLIMENTATE CA VOI AVETZI DETOATE "
SUNA BINE ???!!!
PERVERSI CARE INVATA LUCRURI RELE DE MICI HARRISON ANGELESCU SHI ALTE PERVERSIUNI
- nancy
- junior

da corect de ce pana in 2005 aveau dreptul de libera practica, iar noi nu...................

-
Lizz22
- elder

nancy wrote:da corect de ce pana in 2005 aveau dreptul de libera practica, iar noi nu...................![]()
pai...ca suntem mici si nu stim c sa facem cu el..
si mai suntem si perversi...de-aia!
- Im
- elite

Pentur ca s-a schimbat sistemul si facultatea de medicina nu mai e 6 ani ci 9-13 ani.
E ca si cum ati cere sa revina comunismul în România, ca de atunci dateaza dreptul de practica dupa 6 ani.
Sau iesirea din UE.
E bine sa ai pretentii, dar e si mai bine sa ai habar de lumea care te-nconjoara înainte sa emiti pretentiile.
E ca si cum ati cere sa revina comunismul în România, ca de atunci dateaza dreptul de practica dupa 6 ani.
Sau iesirea din UE.
E bine sa ai pretentii, dar e si mai bine sa ai habar de lumea care te-nconjoara înainte sa emiti pretentiile.
Singura durere suportabilă e durerea altora.
- Chingachgook
- addicted

saracu im, cred ca trebuie sa isi puna in semnatura asta cu medicina care dureaza 9-13 ani.
astia micii sunt acuma prea cuprinsi de avanturi revolutionare ca sa mai vada subtilitati din astea.
astia micii sunt acuma prea cuprinsi de avanturi revolutionare ca sa mai vada subtilitati din astea.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Im
- elite

Da' lasa ca si ei si-ar putea pune în semnatura "ca si cei dinainte de 2005, fara discriminareeee". 
Insa ai dreptate, în timp eu voi ceda spihic primul.
Sper sa mai rezist o luna, sau doua, cât mai e pâna la examen
, dup-aia va fi vacanta
pâna la urmatoarea publicare a posturilor de la anul. O sa ne putem din nou certa între noi în liniste, pace si armonie chioara. 
Sper sa mai rezist o luna, sau doua, cât mai e pâna la examen
pâna la urmatoarea publicare a posturilor de la anul. O sa ne putem din nou certa între noi în liniste, pace si armonie chioara. 
Singura durere suportabilă e durerea altora.
- andrita
- elder

dati un link cu stirea de la focus .sa l aud si eu pe dl nico cum ne face perversi mici.
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.
-
swiss
- elite

Re:
Im wrote:Da' lasa ca si ei si-ar putea pune în semnatura "ca si cei dinainte de 2005, fara discriminareeee".
Sper sa mai rezist o luna, sau doua, cât mai e pâna la examen, dup-aia va fi vacanta
daca nu se amana pana in decembrie mai sunt 27 de zile pana la rezi:)
- mihai82
- junior

Dap ne-A aruncat "framituri"......ca la prosti.....NICOLAESCU
*Isarescu dezgroapa LeUl -6 noiembrie 1euro=3,941
-13 noiembrie 1euro=3,769
*Tariceanu mareste salariile -12noiembrie a triplat prin ordonanţă de urgenţă salariile directorilor din companiile de stat
- 7NOIEMBRIE Ministrul educatiei a fost demis. Anton Anton, numit in postul vacant.
SE FAC SCHIMBARI DRASTICE PE ULTIMA SUTA DE METRII EU ZIC SA NU NE MULTUMIM CU FRAMITURI INCA PUTIN PRESSING SHI CEDEAZA DE DRAGUL CAMPANIEI 
*Isarescu dezgroapa LeUl -6 noiembrie 1euro=3,941
-13 noiembrie 1euro=3,769
*Tariceanu mareste salariile -12noiembrie a triplat prin ordonanţă de urgenţă salariile directorilor din companiile de stat
- 7NOIEMBRIE Ministrul educatiei a fost demis. Anton Anton, numit in postul vacant.
SE FAC SCHIMBARI DRASTICE PE ULTIMA SUTA DE METRII EU ZIC SA NU NE MULTUMIM CU FRAMITURI INCA PUTIN PRESSING SHI CEDEAZA DE DRAGUL CAMPANIEI 
PERVERSI CARE INVATA LUCRURI RELE DE MICI HARRISON ANGELESCU SHI ALTE PERVERSIUNI
- werger
- senior

fost student, actual pervers, viitor medic
- werger
- senior

Au mai inventat astia o specialitate...otorincologie
- werger
- senior

“Considerăm că numărul de rezidenÅ£i este acoperitor, dacă Å£inem cont de faptul că la acest concurs se vor prezenta în principal absolvenÅ£i promoÅ£ia 2008â€, au conchis reprezentanÅ£ii MSP
Aha...plus o mie din aia nemultumiti cu experienta
Aha...plus o mie din aia nemultumiti cu experienta