muntele de sriozitate ndsimona ajunge la vorba cea mare

pai brea, speram ca intrebi ca sa stii daca ai loc sa te desfasori, de unde nimeni nu era mai serioja ca matale

nicaieri nu-s introduc in seama aia de alte specialitati exc med int
miky_b wrote:salut. imi doresc mult ATI, dar nu pot sa zic ca stiu 100% ce ma asteapta si toata lumea ma intoarce din drum cu tot felul de argumente... se poate oare sa fie asa nasol cum zic majoritatea si sa nu am satisfactia profesionala pe care mi-o doresc? sau sa nu pot dormi noaptea?.....
miky_b wrote:salut. imi doresc mult ATI, dar nu pot sa zic ca stiu 100% ce ma asteapta si toata lumea ma intoarce din drum cu tot felul de argumente... se poate oare sa fie asa nasol cum zic majoritatea si sa nu am satisfactia profesionala pe care mi-o doresc? sau sa nu pot dormi noaptea?.....
raulana23 wrote:La TM colectiv fain, muncesti destul de mult (in sensul ca spre deosebire de alte specialitati unde faci doar pe "secretara" aici chiar pui mana), garzi obositoare
kooksee wrote:cum draq sa decida brancardierii?
Soricelule nu te acuz pe tine ca nu-i asa,ma revolta sitemul.
kooks
raluca_doc wrote:salut tuturor! am luat rezul anul asta pe ATI (deh, o mai veche iubire) si m-ar interesa si pe mine ce carti imi recomandati pentru inceput (ca am auzit ca miller-ul e totusi prea doct pentru anul 1). va multumesc anticipat.
rxclaudia wrote:salut! daca toata lumea intreaba...hai sa intreb si eu
cum e la cluj la spitalul clinic de urgenta O Fodor?
(din ianuarie incep la ei)
sokie wrote:salut! am si eu o intrebare...poate s-a mai vorbit despre asta, dar eu abia acum am ajuns in buc si nu prea am timp mult la dispozitiestie cineva cum se numeste coordonatorul de la municipal?
si pe unde tre sa ajung?
msi mult!!
dr.d wrote:sokie wrote:salut! am si eu o intrebare...poate s-a mai vorbit despre asta, dar eu abia acum am ajuns in buc si nu prea am timp mult la dispozitiestie cineva cum se numeste coordonatorul de la municipal?
si pe unde tre sa ajung?
msi mult!!
din cate stiu eu, coord e prof costandache si se incepe la 8, la raport (amfiteatrul mic de la et 1)
raulana23 wrote:raluca_doc wrote:salut tuturor! am luat rezul anul asta pe ATI (deh, o mai veche iubire) si m-ar interesa si pe mine ce carti imi recomandati pentru inceput (ca am auzit ca miller-ul e totusi prea doct pentru anul 1). va multumesc anticipat.
Morgan - Clinical Anesthesiology![]()
pt chestii de baza - acalovschi...asta pana incepi sa ai habar de "ce si cum"
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests