nu stiu daca am deschis topicu' unde trebuia.. da' acum na...
ce vroiam sa va intreb medicinistilor

multam anticipat pt raspunsuri
cum x-ulescu se dadea mare in fatza gagicii si o aducea la disectii.
ce dai la schimb ?
Cadavrele de la "disecţii" au scop strict educativ. Orice alt scop este profanare. Nu e un horror show. Biscuit, dacă o să vii la medicină, o să ai timp la anatomie să te uiţi la cadavru cât chef ai. Înţeleg curiozitatea şi fascinaţia morbide, toţi cred că le avem pe undeva, dar e o chestiune de decenţă umană să ni le controlăm. Aşa că te sfătuiesc cu fermitate pe tine şi pe amicii tăi amatori necroamatori să renunţaţi la idee.
Dacă vrei să faci chestia asta ca să te asiguri că "rezişti", că n-o să leşini pe acolo când o să ajungi la anatomie, etc., dă-mi voie să te liniştesc. Niciun student n-a păţit niciodată nimica de la privit un cadavru. Nu te schimbi, nu te sperii, nu visezi urât. Anatomia în sine, care e materie grea, o să-ţi ocupe timpul şi atenţia suficient de mult ca să mai îţi permiţi fiori de groază.
biscuit wrote:sa vad exact ce avem in noicam asta ar fi. ca din carti si atlase de anato stiu.. da' credeam ca e altceva cand vezi in fata ta totul real
monicutza wrote:noi mergeam de pe la 8 seara![]()
![]()
in bar tai cu cutitu fumu
letitzia wrote:Eu am dat admiterea acum 13 ani si nu mai stiu ce manuale trebuie pt admitere.Am nevoie sa imi spuneti si mie ce manual de anatomie si ce manuale de chimie trebuie?Pe vremea noastra trebuia manualul de anato din clasa 11 si cele de chimie din cls 10 si a 12.
Trebuie sa dau un raspuns cuiva si nu mai stiu daca mai e de actualitate ce stiam eu.
Multumesc.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests