Vand produse Humana (lapte, cereale, ceai)

aici gasesti ce vrei
hrana.copii
junior
junior

Re: Vand produse Humana (lapte, cereale, ceai)

Postby hrana.copii » Wed Aug 06, 2008 10:57 am

Melania wrote:
tapirul wrote:in schimb eu sunt formator de opinii.

Mai degraba frecator de opinii.

"Hard to understand. Talks on and on and it's not even relevent for the test."

mai bine de atat nu as fi putut sa ma exprim nici eu.

sunt curios daca d-l tapir are copii. eu cel putin vorbesc din "life experience".
ce ati face d-le tapir daca bebe de 1 luna sughita? ii dati zeama de lamaie cum recomanda toti medicii pediatri?

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Wed Aug 06, 2008 11:48 am

Pai nu cred ca e relevant ca tu ai un copil; fiecare isi creste copilul dupa cum crede ca e mai bine. Tu ii dai produse Humana bebelusului tau?
Parerea mea e ca laptele de vaca e pentru vitei iar laptele de mama e pentru bebelusi. Tot asa laptele si ceaiurile de la Humana sunt pentru copii de sera.

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Wed Aug 06, 2008 11:52 am

Melania wrote:Pai nu cred ca e relevant ca tu ai un copil; fiecare isi creste copilul dupa cum crede ca e mai bine. Tu ii dai produse Humana bebelusului tau?
Parerea mea e ca laptele de vaca e pentru vitei iar laptele de mama e pentru bebelusi. Tot asa laptele si ceaiurile de la Humana sunt pentru copii de sera.

Da, ii dau lapte si cereale Humana copilului meu.Comentariul meu se refera la calitatea in care vorbeste tapirul. Hai sa punem lucrurile la punct: eu sunt parinte si vanzator de Humana. Tu tapire, in calitate de ce vorbesti?

dr_mihalache
elder
elder

Postby dr_mihalache » Wed Aug 06, 2008 11:53 am

D-le hrana,sa am pardon ca v-am incurcat sexul...
Inteleg ca d-nul tapir te irita,dar are partea lui de dreptate,chiar daca intelege sa argumenteze,asa,mai "acid"(spre deosebire de melania,il gasesc un tip orientat si indraznesc sa zic ca, per ansamblu ,un tip foarte interesant...)Prin urmare trebuie sa contraargumentezi pe masura;pana acum mi-ai lasat impresia unui amator.
ce ati face d-le tapir daca bebe de 1 luna sughita? ii dati zeama de lamaie cum recomanda toti medicii pediatri?

La aceasta intrebare imi permit sa raspund ,desi nu-mi este adresata : eu v-as da dvs nitzica zeama de lamaie; bebelusul nu are nevoie decat sa-l tineti in pozitie verticala ,in brate, si sa-l bateti usor pe spate,ca sa iasa bula aia de aer,care-i determina sughitul.
1)ataca ideea si nu persoana
2)respectandu-te pe tine,vei castiga respectul celorlalti
3)nu trebuie neaparat sa tipi/ridici tonul pt a fi convingator,e suficient sa stii cum s-o spui

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Wed Aug 06, 2008 12:09 pm

nu am de ce sa contraargumentez cu tapirul si spun asta fara sa ma cred superior cuiva. eu ma adresez persoanelor care au deja opinia formata (adica au nevoie de Humana) si nu formez opinii, ca sa vand Humana (adica nu ma duc la cineva sa il conving sa cumpere Humana).
cam aici e diferenta, deci tapirul nu se include in targetul meu de piata.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Wed Aug 06, 2008 12:14 pm

dr_mihalache wrote:spre deosebire de melania,il gasesc un tip orientat si indraznesc sa zic ca, per ansamblu, un tip foarte interesant

:( Aici m-ai ranit adanc.
Dar te iert, ca din poze pari o tipa foarte interesanta. :P Am de asemenea convingerea ca cunosti o multime de oameni interesanti.
Fara nici o legatura cu cele de mai sus, eu cred ca e o prostie sa iti hranesti copilul cu lapte de vaca.

dr_mihalache
elder
elder

Postby dr_mihalache » Wed Aug 06, 2008 12:43 pm

:shock: Ce ai bre ?! Eu nu zisei ,ca tu nu esti o tipa interesanta. :D Zisei ca ,daca mata il gasesti pe tapir frecator si ce mai spusesi, io,spre deosebire de mata, il gasesc orientat. Si indrazni s-o introduc si p-aia cu interesantu'. :D,ca asa imi pare ,din ce scrie si din poze.

Acu' nu se mai da lapte de vaca la copii ! La cei care nu pot fi alaptati ,din vari motive,se administreaza formule,care sunt cu totul altceva,chiar daca au la baza tot laptele de vaca,majoritatea dintre ele.

3)nu trebuie neaparat sa tipi/ridici tonul pt a fi convingator,e suficient sa stii cum s-o spui

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Wed Aug 06, 2008 12:48 pm

dr_mihalache wrote::shock: Ce ai bre ?! Eu nu zisei ,ca tu nu esti o tipa interesanta. :D Zisei ca ,daca mata il gasesti pe tapir frecator si ce mai spusesi, io,spre deosebire de mata, il gasesc orientat. Si indrazni s-o introduc si p-aia cu interesantu'. :D,ca asa imi pare ,din ce scrie si din poze.

Acu' nu se mai da lapte de vaca la copii ! La cei care nu pot fi alaptati ,din vari motive,se administreaza formule,care sunt cu totul altceva,chiar daca au la baza tot laptele de vaca,majoritatea dintre ele.

Anuntati-i pe toti pediatrii de asta. cand avea baiatul meu 9 luni (adica acum vreo 2 luni) mi s-a spus sa ii dau lapte LaDorna. Albastru, nu rosu, ca e cel mai bun...Oare LaDorna ii platise deplasarea la ultimul simpozion, si asa isi aducea si ea aportul la cresterea vanzarilor?

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Wed Aug 06, 2008 1:33 pm

sa-i raspund furnicii intai: you can kiss my ass - dar asta o stii tu demult. Cand ti-a postat stefan poza pe vizuina, ai venit cu jalba in protap la mine ca vai Doamne ce ti-a facut, ţi-a atacat anonimitatea inocenta. Acum vad ca te nesimtesti iara. Da nu ma mir, cunoscandu-te.
Pentru aia curiosi, furnica citeaza de pe RateMyProfessor comentariul unui student nemultumit de nota.

hrana de copii, calitatea in care vorbesc eu (parinte sau neparinte) nu are relevanta, intr-adevar. Am zis niste chestii care te-au atacat personal - nu asta am avut de gand (nu te conosc, nu te atac). Eu am atacat ideea de ceai-pulbere la cutie pentru copii mici. Ca tu vinzi produse d'astea si esti interesat sa predici lozincile Humana, asta nu e vina mea. Ca tu dai aia si ailalta copilului tau, iarasi nu e relevant. La fel, nu e relevant ce ti-a recomandat tie cineva, LaDorna sa la covasna (ma intreb daca vede cineva ironia situatiei simetrice, domnul hrana de copii recomanda calduros pulberi colorate pentru nounascuti, dar cand cineva i-a recomandat lapte LaDorna a luat fix atitudinea mea de acum impotriva ceaiului).

Dr. Mihalache, nu e vorba de "pus botul", e vorba de mercantilism aici. O companie precum Humana care produce tone de pulberi pe zi nu poate sa piseze fructe pure adunate cu mana si uscate la soare. Este o industrie care implica o gramada de chimicale, spuse si nespuse. Unde nu putem sa le evitam, nu putem, asta e, de aia am spus ca sunt okay cu laptele praf si cu "formula" (mai bune decat laptele de vaca, intr-adevar) si cu cerealele (cereale, evident, la copii mari - mai bine decat McDonalds si alte prostii care sunt la moda acum). Dar sa cumperi o pulbere denumita "ceai" ca sa o dai sugarului, mi se pare o prostie care poate fi evitata cu un minim de efort. Iar cand mi se servesc lozinci de firma (vezi toate descrierile ceaiurilor lui hrana.de.copii, traduse direct de pe cutie), simt ca mi se insulta inteligenta, si de aia ma irit. Ai citit dulcegariile alea? "ceiuţul care face bine la burtică şi copiluţul doarme şi visează michimaus". Am cerut un articol stiintific care sa imi demonstreze ca pulberile alea pe post de ceai intr-adevar fac ce zic - mi s-a servit o ironie (aia cu ruptul pe alta limba).

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Wed Aug 06, 2008 1:42 pm

PS nu sunt nici psiholog si nu mai sunt nici pediatru; eram pe la jumatatea unui rezidentiat de pediatrie cand am decis sa plec din tara. Ce fac eu acum se cheama Human Development, este o stiinta sociala (nu stiu daca are echivalent in romania), care combina si psihologie, si sociologie, si altele.

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Wed Aug 06, 2008 2:03 pm

Asa cum sunt si parerile studentilor tai (contradictorii) asa pot exista mai multe pareri in subiectul dat.
Iti respect parerea insa nu sunt de acord cu ea.
Tu ceri articole stiintifice despre efectul pozitiv al ceaiului la copii.
De ce nu ne dai tu articole stiintifice care sa dovedeasca efectul negativ al acestora? Faptul ca tu crezi ca ceaiurile sunt facute cu conservanti nu inseamna ca asa e.
Faci uz de faptul ca esti unul din administratorii forumului pentru a-ti da cu parerea despre orice, chiar daca te pricepi sau nu.

Daca ai citi mai bine ce inseamna Off-topic pentru un subiect ai vedea ca ceea ce postezi tu acolo se incadreaza. Insa, asa cum am spus, faci uz de faptul ca esti administrator.

Atata timp cat lumea citeste post-ul meu si castig un client nou, scopul meu pe acest forum e atins. Iar tu ramai cu "bla-bla" si cu formarea de opinii.

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Wed Aug 06, 2008 2:14 pm

Citez ce inseamna Off-topic

Post subject: Off-topic
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 2:09 am
elder
elder

Toate posturile care sunt off-topic la aceasta categorie vor fi sterse.
Prin post off-topic se intelege ca este vorba si de posturi gen: "........"
Asa ca postati doar daca aveti ceva de vandut, de cumparat, daca oferiti ceva gratis sau daca aveti intrebari despre produsele vandute/oferite de altii.

Ar trebui sa te rezumi la intrebari despre produse.
Tu insa mergi mai departe afirmand ca "ceaiul la copii e o cretineala".
Ce calitate ai tu sa sustii ca "ceaiul la copii e o cretineala"? Ai terminat vreun doctorat despre ceaiul la copii? Ai articole publicate despre ceaiul la copii? Ai facut cercetari intinse pe mai multi ani si pe esantioane de copii? Esti un roman plecat din tara, cu un rezidentiat intrerupt, predai unor studenti care spun despre tine ca esti plictisitor si ca debitezi cuvinte in nestire.

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Wed Aug 06, 2008 2:17 pm

De ce nu ne dai tu articole stiintifice care sa dovedeasca efectul negativ al acestora?

Pentru ca este mai logic sa vina ala care pretinde ca face aia si ailata sa demonstreze ca intr-adevar face, si pentru ca asa se face stiinta. Dumneata confuzi stiinta cu comertul - ambele ocupatiuni onorabile, dar diferite.
Eu nu am postat in calitate de "administrator," ci in calitate de (potential) consumator, care are tot dreptul sa sa indoiasca si sa intrebe. O logica elementara ne spune ca pe comercianti ii deranjeaza sa li se critice marfa, lucru pe care dumneata il dovedesti suficient. Dar sa nu existe confuzii, totusi, dumneata postezi pe pe pozitie de comerciant si atat. Sa nu amestecam ciorbele. Produsele dumitale nu sunt legitime si bune numai pentru ca le vinzi dumneata, iar opinia dumitale vis-a-vis de produsele pe care le vinzi este evident subiectiva si interesata. Eu nu pierd si nu castig nimic criticand, imi pot pastra obiectivitatea si credibilitatea, dumneata nu.

Vanzare buna si spor la bani.

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Wed Aug 06, 2008 2:22 pm

Esti un roman plecat din tara, cu un rezidentiat intrerupt, predai unor studenti care spun despre tine ca esti plictisitor si ca debitezi cuvinte in nestire.

da, si? dumneata in ce calitate sustii ca ceaiurile alea sunt bune? De comerciant, Dubiţa SRL? Ha.

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Wed Aug 06, 2008 2:26 pm

tapirul wrote:
Esti un roman plecat din tara, cu un rezidentiat intrerupt, predai unor studenti care spun despre tine ca esti plictisitor si ca debitezi cuvinte in nestire.

da, si? dumneata in ce calitate sustii ca ceaiurile alea sunt bune? De comerciant, Dubiţa SRL? Ha.

Nu am spus nici ca ceaiurile sunt bune nici ca nu sunt bune.
Eu am postat ce am de vanzare, potentialii clienti pot alege daca vor sa cumpere sau nu.
Am fost intrebat despre ceaiuri, am raspuns despre ele (ce contin, ce prezentare au etc).
De fapt tu ce vrei de la mine, personal? Ca incepi sa ma plictisesti, la fel ca pe studentii tai.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Wed Aug 06, 2008 2:33 pm

tapirul wrote:sa-i raspund furnicii intai: you can kiss my ass - dar asta o stii tu demult. Cand ti-a postat stefan poza pe vizuina, ai venit cu jalba in protap la mine ca vai Doamne ce ti-a facut, ţi-a atacat anonimitatea inocenta. Acum vad ca te nesimtesti iara. Da nu ma mir, cunoscandu-te.
Pentru aia curiosi, furnica citeaza de pe RateMyProfessor comentariul unui student nemultumit de nota.

Nu inteleg despre ce vorbesti. Si nu poti pretinde ca ma cunosti, deci te miri degeaba. Eu nu te-am jignit si nu te-am facut nesimtit, tocmai pentru ca nu te cunosc. Nici tu nu poti face asta, chiar daca esti administrator si detii mai multe informatii despre useri, pe care un utilizator de rand nu le poate avea.
Si revenind la discutia de aici: pana la urma nu vanzatorul e dobitoc ca vinde suc de dude pe post de citostatic ci cumparatorul care il crede.

dr_mihalache
elder
elder

Postby dr_mihalache » Wed Aug 06, 2008 5:50 pm

D-le hrana , ‘geaba va oparitzi,caci tapiru are dreptate.
Dumneata ,ca agent de vanzari/reprezentant Humana ,ca un profesionist ar trebui sa vii si sa convingi cumparatorul sa-ti ia produsele.Pt asta ar trebui sa cunosti bine produsele,ce contin in amanunt, de ce e bun ceaiul ce tei noaptea, de unde provine lactoza aia din praful pt constipatie,ce e aia dextrinmaltoza si de unde provine ,care-i varsta minima de la care sunt recomandate,in ce situatii etc.
De asemenea ,Humana ,ca orice companie care se respecta ,ar trebui sa-ti tina cursuri despre cum sa-i vinzi produsele ,sa-ti dea cataloage de prezentare,detalii despre procesul de fabricatie –prin care sa convinga ca produsele sunt sigure si respecta regulile forumurilor competente,in privinta produselor alimentare destinate sugarilor( 0-12 luni) si copilului mic(1-3 ani) ,studii,cum zice tapirul,prin care sa convinga ca aceste produse sunt eficiente etc. (de exemplu cum este promovata ACTIVIA,pe site-ul respectiv).
Dumneata nu ai dat dovada de profesionalism, ba mai degraba pari un vanzator-amator/mic bishnitzar cu produse Humana (sorry, daca cuvantul e prea dur).In plus ai ales,total neinspirat acest forum,ca sa vinzi.Asta-i forum cu doctori si trebuia sa te astepti sa fii luat la puricat,sa ti se puna intrebari etc.
Pe un site pt mamici, o sa ti se para “floare la ureche” daca iti pun intrebari,ca acu’ invatasi ceva dintr-ale comertului cu cutii Humana,da’ cel mai probabil ,daca o sa le spui ca le dai mai ieftin ca la farmacie,nu te mai intreaba nimic,nici macar daca sunt expirate.

Tapirul,cand vrei sa usuci o fructa n-o pui la soare :D .Bunica mea usca strugurii aia fara seminte,din care se fac stafidele,atarnati de grinda,undeva intr-o camarutza la demisol,adica la loc umbros si racoros.
Companiile astea au tehnologie adecvata si realizeaza desicarea rapida si in cantitati f mari a diverselor produse.Sunt sigura ca folosesc si diverse chimicale in unele etape tehnologice,cum zici tu,da’ totusi sunt controlate, pt ca in final, nu au voie sa scoata pe piata produse pt sugari cu conservanti,coloranti,aditivi etc.
Cerealele alea de le vinde hrana, sunt tot pulberi instant (faina de porumb/orez etc amestecata cu pulbere de fructe uscate) si se pot da sugarului normo,dar mai ales celui subponderal ,cand il diversifici;nu sunt d-alea sub forma de fulgi ,cu bucati de fructe prin ele,pe care le gasesti la supermarket. Sigur ca, si faina de porumb/orez o poti face in casa,daca dai malaiul/orezul prin rashnitza.Io,d-asta te-am intrebat de ce e OK cu cerealele si nu si cu ceaiul.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Wed Aug 06, 2008 7:03 pm

maximilian wrote:esti sau nu esti furnică?

Bine ai venit pe imed, maximilian.

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Wed Aug 06, 2008 7:35 pm

buna, maximilian!
on topic: dintre toti, dr mihalache are dreptate. am zis-o!
va bate la fundulet cand e vorba de crescut copii. sau alaptat.
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A

De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Wed Aug 06, 2008 8:07 pm

andy gavrilescu wrote:buna, maximilian!
on topic: dintre toti, dr mihalache are dreptate. am zis-o!
va bate la fundulet cand e vorba de crescut copii. sau alaptat.

au!

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Wed Aug 06, 2008 10:23 pm

hrana de copii, de fapt nu prea vreau nimic de la tine. Am ce am cu produsele tale, si cu lozincile asociate lor, nu cu tine personal. Ca am inceput sa te plictisesc, ain't life a bitch? - sincer, eu nu ma plictisesc, I'm having a good time.
Tu esti cel care a inceput cu chestii personale, eu nu. Vinde in continuare produsele dumitale, iar eu o sa comentez in continuare cand simt nevoia sa comentez.

Melania, m-ai induiosat pana la lacrimi.

Dr. Mihalache, aia cu soarele era o figura de stil :) (bunica usca prune in pod, la fum - minunatie sa mananci iarna). Sunt convins ca Humana e in randul companiilor care incearca sa aiba niste standarde inalte, si nu neaparat pentru ca ii doare undeva de consumatori (cum asa de duios declara), ci pentru liability issues. Nu isi mai pot permite sa fie altfel. Dar, cum zice si blânda melania, consumatorul ar trebui sa fie ala alert, nu compania care vinde. Si selectiv, si extrem de critic. Nu am zis ca ceaiurile alea, sau cerealele fac rau la copil, spun doar ca reprezinta un risc nejustificat. Iar ca sa fiu convins ca fac bine (asa cum declara cu nonşalanţă), imi trebuie dovezi. De aia iau antibiotic la o infectie, si nu papadie, pentru ca stiu ca una e dovedita si una nu. Cu cerealele la fel, se tinteste fix comoditatea consumatorului. Nu mai departe de o generatie in urma (sa nu mai vorbesc de doua trei) diversificarea la copil se facea bine mersi si fara cereale pisate si ambalate (mortalitatea infantila care e mai joasa acum e din alte motive, nu din ala ca acum avem cereale instant - ma gandeam ca o sa mi se aduca argumentul asta). O generatie intreaga de copii au probleme cu mancatul in ziua de azi, one way or another, tocmai datorita cunsumerismului dus la maxim. Nu mai mancam natural inca din primele zile de viata de ce? Pentru ca o companie precum Humana ne serveste comoditatea (chiar daca o face steril si calitativ), si pentru ca mici comercianti precum hrana.de.copii duc mesajul mai departe (apropo, cred ca glumesti cand vorbesti de training, brosuri, etc - hrana.de.copii a spus de la inceput ca nu e firma sa ia TVA, si are site pe geocities a lu' yahoo). Si la cine vezi probleme? Pai in general la cei educati, cei din clasa de mijloc, asta e paradoxul. Care nu e chiar paradox, dar asta e alta poveste. De efecte pe termen lung, neprevazute, nu se vorbeste, dar uite ca obezitatea la copiide exemplu este o problema majora in toata lumea civilizata, iar asta incepe cu un pic de indulcitor artificial si pulbere colorata data la nou nascut - reflecta un stil de viata. Traim intr-o lume suficient de îmbâcsită, ca sa ne mai îmbâcsim şi noi fără să fie nevoie.

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Thu Aug 07, 2008 9:26 am

dr_mihalache wrote:Pe un site pt mamici, daca o sa le spui ca le dai mai ieftin ca la farmacie,nu te mai intreaba nimic,nici macar daca sunt expirate.

Nu subestimati mamicile cand e vorba de copiii lor :mrgreen:

dr_mihalache
elder
elder

Postby dr_mihalache » Thu Aug 07, 2008 10:41 am

...(apropo, cred ca glumesti cand vorbesti de training, brosuri, etc - hrana.de.copii a spus de la inceput ca nu e firma sa ia TVA, si are site pe geocities a lu' yahoo).

Trebuie sa batzi shaua ca sa priceapa iapa...mai ales cand e vorba de o martzoaga...

Nu va suparati d-le hrana,da' n-am stiut cum s-o spun mai delicat.Si apoi stiti ca am dreptate !Adica ,ca sunteti "o martzoaga" in domeniu.

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Thu Aug 07, 2008 11:00 am

dr_mihalache wrote:
...(apropo, cred ca glumesti cand vorbesti de training, brosuri, etc - hrana.de.copii a spus de la inceput ca nu e firma sa ia TVA, si are site pe geocities a lu' yahoo).

Trebuie sa batzi shaua ca sa priceapa iapa...mai ales cand e vorba de o martzoaga...

Nu va suparati d-le hrana,da' n-am stiut cum s-o spun mai delicat.Si apoi stiti ca am dreptate !Adica ,ca sunteti "o martzoaga" in domeniu.

As putea sa va tin o teorie legata de avantajele concurentiale si cum sa atragi atentia asupra lor.
Eu vand niste produse cunoscute, care au aceeasi calitate si in magazine si la mine. Avantajul meu concurential e pretul, pe care il tin asa datorita costurilor mici de exploatare.
Dvs credeti ca vanzatorul de ziare are traininguri facute si brosuri?
El vinde ziare, nu convinge pe nimeni sa cumpere.

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Thu Aug 07, 2008 11:14 am

Plus ca anuntul meu nu era "Expert in ceaiuri si lapte Humana, vand...." ci anuntul meu e "Vand lapte Humana la preturi avantajoase".

Nu am spus ca am habar cum se fabrica, nu ma intereseaza, nici nu am de gand sa ma duc la traininguri la fabrica Humana sa vad cum se fabrica.

Pentru ceea ce fac eu acum (vand Humana) cunostintele pe care le am sunt mai mult decat suficiente.

dr_mihalache
elder
elder

Postby dr_mihalache » Thu Aug 07, 2008 5:33 pm

Melania wrote:Parerea mea e ca laptele de vaca e pentru vitei iar laptele de mama e pentru bebelusi.

Ce-mi place asta ! :D De fapt mi-au placut de-a lungul timpului mai multe din reply-urile melaniei.
Am s-o tin minte si am sa-mi incep cu ea "discursul" catre mamici, de promovare a alimentatiei la san si poate va avea efect si asupra mamicii-matracuca, care nu pricepe ca nu trebuie dat lapte de vaca la sugar.

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Thu Aug 07, 2008 8:32 pm

poate interpreteaza c-o faci vaca si-ti sare in cap :))
Life's not fair, get used to it

dr_mihalache
elder
elder

Postby dr_mihalache » Thu Aug 07, 2008 10:18 pm

:lol: Neah ! E prea subtil ca sa priceapa matracuca.....ca de fapt creste un vitzel :) .

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Fri Aug 08, 2008 8:47 pm

mai oameni buni , eu nu inteleg o chestie: de cind s-a ajuns de la papa pentru bebe la injuraturi? vreti, cumparati, nu vreti nu cumparati.daca vreti controverse cu laptele de pasare facut praf, deschideti un topic pe diverse si gata. eu de exemplu consider ca e o ocazie, daca as avea nevoie de asa ceva probabil as cumpara. si cam atit :shock:
qpepsi.gif

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Fri Aug 08, 2008 9:41 pm

razwin2 wrote:mai oameni buni , eu nu inteleg o chestie: de cind s-a ajuns de la papa pentru bebe la injuraturi? vreti, cumparati, nu vreti nu cumparati.daca vreti controverse cu laptele de pasare facut praf, deschideti un topic pe diverse si gata. eu de exemplu consider ca e o ocazie, daca as avea nevoie de asa ceva probabil as cumpara. si cam atit :shock:

am observat ca e o practica pe aici sa ii sara lumea in cap celui care vinde ceva.

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Fri Aug 08, 2008 10:06 pm

da, cica de ce sa se bogateasca unii :)
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A

De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Sat Aug 09, 2008 6:26 am

asa te calesti , hrana de copii.
Numa' ca ai interpretat gresit, nu s-a sarit in capul tau, ci in capul ceaiului tau.

danhia
elite
elite

Postby danhia » Sat Aug 09, 2008 12:11 pm

hai bre ca d-aia e forum sa discutam anuntul nu sa -l lasam agatat asa pe perete . p-orma cica nu bagam lumea in seama. in afara de asta tin sa-i multumesc lui hrana pentru copii pentru ceaiul de dimineata. de cand l-am cumparat de la el am zile mai senine. :allright:
Red Apple

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Sat Aug 09, 2008 3:02 pm

danhia wrote:hai bre ca d-aia e forum sa discutam anuntul nu sa -l lasam agatat asa pe perete . p-orma cica nu bagam lumea in seama. in afara de asta tin sa-i multumesc lui hrana pentru copii pentru ceaiul de dimineata. de cand l-am cumparat de la el am zile mai senine. :allright:

sa vezi cand o sa treci la cereale. o sa ti se lumineze fatza.
:lol:

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Tue Aug 12, 2008 11:34 am

Gama HA (HA1, HA2, HA3) cutie de 600 grame, pret 55 lei/cutie.

CH4
newbie
newbie

Postby CH4 » Wed Aug 13, 2008 12:13 pm

hrana.copii wrote:Gama HA (HA1, HA2, HA3) cutie de 600 grame, pret 55 lei/cutie.

Asta-i pret de "ilegalist"? Ca e mai ieftin pe siteul asta :wink:
Image

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Wed Aug 13, 2008 12:35 pm

CH4 wrote:
hrana.copii wrote:Gama HA (HA1, HA2, HA3) cutie de 600 grame, pret 55 lei/cutie.

Asta-i pret de "ilegalist"? Ca e mai ieftin pe siteul asta :wink:

Diferenta e ca la mine e pe stoc, iar la ei nu o sa il gasesti niciodata pe stoc. Ia incearca sa comanzi produsul.
:shock: Ei iti dau pret la ceva ce nu au, adica egal cu 0.

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Sun Aug 17, 2008 4:22 pm

kateryna

Postby kateryna » Thu Aug 28, 2008 12:39 pm

Daca cei de la site-ul de care zici tu nu au pe stoc, uite aici altul care are pe stoc .

hrana.copii
junior
junior

Postby hrana.copii » Thu Aug 28, 2008 2:03 pm

kateryna wrote:Daca cei de la site-ul de care zici tu nu au pe stoc, uite aici altul care are pe stoc .

esti libera sa cumperi de unde vrei. insa vad ca gama HA e mai scumpa decat la mine.

Return to “Okazii”