schimbarea spitalului in timpul stagiului

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
magdutz
elder
elder

schimbarea spitalului in timpul stagiului

Postby magdutz » Mon Aug 11, 2008 2:44 pm

am vreo sansa sa imi schimb la CNPDS spitalul pe care l-am ales pentru stagiul de interne de un an? merge si fara pile si relatii?

ndsimona
elder
elder

Re: schimbarea spitalului in timpul stagiului

Postby ndsimona » Mon Aug 11, 2008 2:50 pm

Iti trebuie cerere aprobata de intrerupere a stagiului de catre proful unde esti in stagiul de medicina interna si apoi te duci cu ea la CNPDS si ori iti continui medicina interna in alt spital, ori iti iei alt stagiu.
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Mon Aug 11, 2008 3:02 pm

saru'mana!!!

andromeda
junior
junior

Postby andromeda » Mon Aug 11, 2008 3:23 pm

Anul trecut am fost in aceeasi situatie ca tine (numai ca eu am plecat de la pantelimon si am venit la SUUB). Dupa aproximativ 1 luna de medicina interna m-am mutat de la Pantelimon la SUUB. Stagiul meu de medicina interna era de 1 an. Am fost la CNPDS si am intrebat cum se procedeaza si mi-au spus ca cei de la pantelimon (seful de sectie mai exact) trebuie sa imi treaca nota pe carnetul de rezident exact pe perioada cat am stat la ei .Apoi a trebuit sa fac cerere la seful de sectie al clinicei medicala 1 de la SUUB ca sa ma primeasca in sectie. Cu cererea aprobata si cu carnetul de rezident te duci la CNPDS si doamnele de acolo te inregistreaza in calculator (si anume la ce spital vrei sa faci medicina interna) si iti dau iar cele 2 hartii de schimbare de stagiu(una pt spitalul platitor si a 2a pt spitalul la care te duci). Nu a fost nevoie de nici o interventie sau pila:) Oricum partea grea este sa fie de acord sa pleci doctorita Bratanescu de la SUUB. Bafta multa! A, si in caz in care reusesti trece si tu ca ultima zi a stagiului la SUUB 31 august ca sa nu fi nevoita sa duci 2 pontaje pe luna august!

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Mon Aug 11, 2008 4:01 pm

da, am uitat sa-ti zic sa ai trecuta nota in carnet pe perioada in care ai stat.
Mie nu mi-au cerut sa ap aprobare de primire in alta parte. Am cerut sa-mi dea in alta parte si mi-au dat din nou repartitie pe perioada care imi ramasese de facut.Era vorba de alt stagiu, nu medicina interna, dar tot anul trecut. Ca sa fii sigura, suna la CNPDS si intreaba: cere sa vorbesti cu dna dr. Pop. Oricum nu-ti trebuie pile.Poate doar o mica atentie daca vrei tu neaparat.
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Mon Aug 11, 2008 5:33 pm

andromeda, tu acum mai esti in stagiu la SUUB? :D sunt destul de multi rezidenti, nu vad de ce nu m-ar lasa sa plec..

multumesc de informatii, fetelor!

andromeda
junior
junior

Postby andromeda » Mon Aug 11, 2008 6:31 pm

Nu, am terminat pe 14 iulie stagiul de medicala, deci informatiile sunt proaspete :)

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Wed Aug 13, 2008 4:37 pm

aveti vreo informatie despre cum e stagiul de medicina interna la cantacuzino?

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Wed Aug 13, 2008 8:06 pm

Depinde foarte mult cu cine lucrezi; de evitat dr. Nishanian, dr. Pop, dr.Martin, dr. Udrea; recomandari :dr. Ciofu, dr.Carina Mihai, dr. Bojinca, dr. Milicescu Mihaela. In general se sta pana la 13-13.30, raportul nu e obligatoriu deci programul incepe la 8.30 pentru rezidenti. De garzi si de rezidenti se ocupa dna dr. Vishan, dar nu cred ca o sa-ti faca probleme cu garda daca ii zici de la inceput ce si cum.

Return to “Viata in spital”