spitale anul 4
-
golanulstelist
- senior

Re: spitale anul 4
Pai stiu ca tu esti un geniu enemy si nu dai decat mariri da omul poate intreba de restante!
-
Cezar
- junior

@enemy: am intrebat pt ca am absenta la examenul asta. Si vroiam sa stiu doar la ce sa ma astept. Multumesc
-
Enemy
- elder

uhh... scuze
-
ssss
- elder

Geniu, geniu, da' mediocru. Optim, totusi.
Reality is an illusion due to lack of wine
-
yookah
- junior

Stie cineva sa imi spuna cu cat s-a intrat anul acesta la buget in anul 4?
Multumesc.
Multumesc.
-
Enemy
- elder

cei care au fost anul acesta anul 4 nu urmeaza regula top400, deci nu ai de unde sa stii media... Poate doar sa vezi media celui care a fost pe pozitia 400 (medii care s-au afisat la inceputul anului, le poti insa cere de la secretara anului 4)
-
SuperflySister
- junior

ce asistenti buni sunt pt urmatoarele:
respirator -colentina
digestiv - fundeni
ortopedie - pantelimon ?
mersi anticipat
respirator -colentina
digestiv - fundeni
ortopedie - pantelimon ?
mersi anticipat
- rox
- elder

salut, imi cer scuze daca s-a mai spus pe undeva dar n-am avut nerv sa citesc tot topicul si din cite am vazut de la inceput pina acum s-au mai schimbat lucrurile. deci, as vrea si eu sa aflu ce materii se fac in anul 4 si cam care ar fi optiunile ( ma refer la spitale). just curious
tx
tx
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
-
golanulstelist
- senior

Cardio - eu am facut la caritas, ex e ok dar trebuie sa inveti, nu prea se face mare lucru la lp
Chirurgie pediatrica - la Marie Curie am facut daca se poate zice asa. Ex e grila....corectarea cam ciudata, la fel si notele
Onco - Toata lumea face la fundeni, 3 sub scris
Chirurgie - Fundeni: s-a facut chirurgie, ex 10 sub scris, nu in amanunt iar cursurile destul de bune plus o carte foarte buna a catedrei
Radiologie - SUUB - ok
Respirator, Digestiv - Ambele la SUUB cu andrnESCU. Lp-uri in bataie de joc, ex la fel. Note de-amp....... Ex e grila la una 18 la una 20 de grile. Daca nimeresti aici fa tot sa scapi.
Ortopedie - Militar,cel mai usor si dragut stagiu de pana acum :d
MCS: aici difera de profesor
Igiena: si aici la fel :d
Farmacologie Clinica: usurel da tre sa inveti.
Cam astea sunt. Din ce stiu e crima Radio la fundeni, orto la foisor, resp, dig la SUUB. In rest se face.
Chirurgie pediatrica - la Marie Curie am facut daca se poate zice asa. Ex e grila....corectarea cam ciudata, la fel si notele
Onco - Toata lumea face la fundeni, 3 sub scris
Chirurgie - Fundeni: s-a facut chirurgie, ex 10 sub scris, nu in amanunt iar cursurile destul de bune plus o carte foarte buna a catedrei
Radiologie - SUUB - ok
Respirator, Digestiv - Ambele la SUUB cu andrnESCU. Lp-uri in bataie de joc, ex la fel. Note de-amp....... Ex e grila la una 18 la una 20 de grile. Daca nimeresti aici fa tot sa scapi.
Ortopedie - Militar,cel mai usor si dragut stagiu de pana acum :d
MCS: aici difera de profesor
Igiena: si aici la fel :d
Farmacologie Clinica: usurel da tre sa inveti.
Cam astea sunt. Din ce stiu e crima Radio la fundeni, orto la foisor, resp, dig la SUUB. In rest se face.
-
miki2283
- senior

Cardio : Floreasca. Daca ai bafta si faci cu Fruntelata chiar o sa inveti si la exa sunt grile cu cazuri clinice. Notele corecte
Respirator: Filaret. Stagiu foarte interesant iar cursurile tinute de Miron Bogdan o sa ti le amintesti si dupa ce termini facultatea.Omu e cu adevarat deosebit. Ex grila,dar dc inveti din cursuri si un pic pe langa notele sunt bune.
Reumato : Cantacuzino. E jale din toate punctele de vedere. Cursuri imbecile si interminabile iar la stagiu asistentii sunt dusi cu capu rau de tot si pacientii nu se spala decat de 2 cori pe ani si nici atunci integral
. Exam grila cu majoritatea intrebarilor din cursurile profului . Mai als din vasculite
Igiena: tot ce pot spune este ca materie mai inutila si mai plictisitoare si cu oameni mai plini de ei rar gasesti ...Dar fii fara grija , in anul 5 o sa intelegi ce am vrut sa spun cand o sa faci SPM. (so help you God)
digestiv: municipal . andronescu. Reputatia il precede deci nu mai comentez
chirurgie: Municipal. Sectia lui Palade. Foarte interesant stagiul . Atat cursurile cat si partea practica. Exam cu 10 subiecte de sinteza dar de bun simt.
chirurgie pediatrica: Gr Alexandrescu. Stagiu de amfiteatru. Nu vedeti sala deloc. Exam scris cu 10 subiecte intr-o ora. Nu prea ai timp sa termini decat daca stii foarte bine ce ai de scris.
Oncologie: fundeni . Bine ca dureaza doar o saptamana,pentru ca cel putin la onco pediatrica ti se rupe sufletul . Ex cu 3 subiecte,scris, e mai mult formal
Radiologie: fundeni . Georgescu e profu.Exam grila cu max de 50 de puncte din care la noi in serie maxim au fost facute 32. Multumim lui nenea Gaus ca altfel...
Bafta multa !
Respirator: Filaret. Stagiu foarte interesant iar cursurile tinute de Miron Bogdan o sa ti le amintesti si dupa ce termini facultatea.Omu e cu adevarat deosebit. Ex grila,dar dc inveti din cursuri si un pic pe langa notele sunt bune.
Reumato : Cantacuzino. E jale din toate punctele de vedere. Cursuri imbecile si interminabile iar la stagiu asistentii sunt dusi cu capu rau de tot si pacientii nu se spala decat de 2 cori pe ani si nici atunci integral
Igiena: tot ce pot spune este ca materie mai inutila si mai plictisitoare si cu oameni mai plini de ei rar gasesti ...Dar fii fara grija , in anul 5 o sa intelegi ce am vrut sa spun cand o sa faci SPM. (so help you God)
digestiv: municipal . andronescu. Reputatia il precede deci nu mai comentez
chirurgie: Municipal. Sectia lui Palade. Foarte interesant stagiul . Atat cursurile cat si partea practica. Exam cu 10 subiecte de sinteza dar de bun simt.
chirurgie pediatrica: Gr Alexandrescu. Stagiu de amfiteatru. Nu vedeti sala deloc. Exam scris cu 10 subiecte intr-o ora. Nu prea ai timp sa termini decat daca stii foarte bine ce ai de scris.
Oncologie: fundeni . Bine ca dureaza doar o saptamana,pentru ca cel putin la onco pediatrica ti se rupe sufletul . Ex cu 3 subiecte,scris, e mai mult formal
Radiologie: fundeni . Georgescu e profu.Exam grila cu max de 50 de puncte din care la noi in serie maxim au fost facute 32. Multumim lui nenea Gaus ca altfel...
Bafta multa !
-
golanulstelist
- senior

Reumato? Nu se face in anul IV sau cel putin nu se mai face.
- Ina_M
- junior

vb si noi d spitale an 5? pareri despre spitale bune
pls
I don't believe that anybody feels the way I do, about Medicine now...
- cat26
- junior

Ina_M wrote:vb si noi d spitale an 5? pareri despre spitale bunepls
stie care care e ultima medie pt buget din anul 3,pt a fi in primii 400?
- Riley
- elder

sa vb de spitalele anului 4..sa vedem:
digestiv- floreasca, dragut stagiul, cursuri ok, vezi explorarile, asistentii sunt ok marea lor majoritate, cazuistica variata (mai putin pe hepatite pe care nu se prea pune accentul, in rest oky), examen lp cu asistentul de grupa, examen scris grila, 50 grile intr-o ora, jumatate complement simplu, jumatate complement grupat, nu prea au fost cazuri clinice, note bune
cardio-floreasca foarte bine, cazuistica garla, lp bune, cursuri ok, mai toti asistentii ok: Balanescu, Fruntelata, Scafa. Cei din grupa lui Erena nu prea erau incantati. Ex lp cu comisie dar este ok dc inveti, caz cu Rx si EKG, prezentarea cazului si cateva orientari terapeutice. Note bune
respirator-floreasca o recomand pe dna dr Bazac, singura pneumoloaga din spital....chiar inveti pneumo, prezinti cazurile, lp se face chiar de fiecare data, cu aceeasi rigoare de la inceput pana la sfarsit. Ex de lp si scrisul similar cu cardio. Note bune
chirurgie-bagdasar: dc vrei faci dc nu, nu faci. Carte se face, dar pacienti mai putini, spitalul in renovare inclusiv cu sectia, nu prea ai loc sa te schimbi, dar vezi operatii, cazusitica variata, asistentii iti explica (asta dc ai noroc sa te intalnesti cu ei pe culoar
). Cursuri bunicele, proful mare pare sa fie mai fioros dar la examen de final(care este oral, cu subiecte la prima vedere dar din cursuri exclusiv) este super intelegator si cere lucuri de bun simt, nu are fixuri cu anatomia. note f bune
chir ped-Budimex o aiureala, cursuri dimineata si dupa cica lp (dar de cele mai multe ori nu se prea face nimic), examen grila, fara lp (circula niste grile, in parte sunt din ele dar cam 25-30 %) note ciudate.
oncologie fundeni, 1 sapt, cursuri, la lp se discuta cu asistentii. Ex 3 sub scrise, note bune.
ortopedie-foisor numai in amfiteatru 5 ore sau chiar 6 (dc proful vine pe la 12 la curs),cursuri bune, multa anatomie si biomecanica, multe amenintari, la lp este oral cu proful care este f de treaba in ciuda amenintarilor,la scris niste grile ciudate unele dintre ele, se pune accentul pe detaliu, note mai mici (cele mai mici note din seria mea la orto au fost), dar se trece (este un peak pentru 7,8).
igiena-no comment
MCS-Parhon ok, cursurile plictisitoare,lp nu prea se face, ex grila (20 grile complement simplu) din cursuri (o sa le aveti in format ppt) nu conteaza nota din grila, urmand sustinerea proiectului propus in fata dr Badiu, note f bune, este rabdator si intelegator.
radio-Militar-cursuri cam lungi si incarcate, se tine cont de prezenta la curs, lp ok, examen scris 10 subiecte de bun-simt, nu detalii, ex oral 2 radiografii pe care le prezinti profului, note f bune, garla de 9.
Mult succes tuturor care intrati acum anul 4, sper ca am fost de ajutor cate un pic
digestiv- floreasca, dragut stagiul, cursuri ok, vezi explorarile, asistentii sunt ok marea lor majoritate, cazuistica variata (mai putin pe hepatite pe care nu se prea pune accentul, in rest oky), examen lp cu asistentul de grupa, examen scris grila, 50 grile intr-o ora, jumatate complement simplu, jumatate complement grupat, nu prea au fost cazuri clinice, note bune
cardio-floreasca foarte bine, cazuistica garla, lp bune, cursuri ok, mai toti asistentii ok: Balanescu, Fruntelata, Scafa. Cei din grupa lui Erena nu prea erau incantati. Ex lp cu comisie dar este ok dc inveti, caz cu Rx si EKG, prezentarea cazului si cateva orientari terapeutice. Note bune
respirator-floreasca o recomand pe dna dr Bazac, singura pneumoloaga din spital....chiar inveti pneumo, prezinti cazurile, lp se face chiar de fiecare data, cu aceeasi rigoare de la inceput pana la sfarsit. Ex de lp si scrisul similar cu cardio. Note bune
chirurgie-bagdasar: dc vrei faci dc nu, nu faci. Carte se face, dar pacienti mai putini, spitalul in renovare inclusiv cu sectia, nu prea ai loc sa te schimbi, dar vezi operatii, cazusitica variata, asistentii iti explica (asta dc ai noroc sa te intalnesti cu ei pe culoar
chir ped-Budimex o aiureala, cursuri dimineata si dupa cica lp (dar de cele mai multe ori nu se prea face nimic), examen grila, fara lp (circula niste grile, in parte sunt din ele dar cam 25-30 %) note ciudate.
oncologie fundeni, 1 sapt, cursuri, la lp se discuta cu asistentii. Ex 3 sub scrise, note bune.
ortopedie-foisor numai in amfiteatru 5 ore sau chiar 6 (dc proful vine pe la 12 la curs),cursuri bune, multa anatomie si biomecanica, multe amenintari, la lp este oral cu proful care este f de treaba in ciuda amenintarilor,la scris niste grile ciudate unele dintre ele, se pune accentul pe detaliu, note mai mici (cele mai mici note din seria mea la orto au fost), dar se trece (este un peak pentru 7,8).
igiena-no comment
MCS-Parhon ok, cursurile plictisitoare,lp nu prea se face, ex grila (20 grile complement simplu) din cursuri (o sa le aveti in format ppt) nu conteaza nota din grila, urmand sustinerea proiectului propus in fata dr Badiu, note f bune, este rabdator si intelegator.
radio-Militar-cursuri cam lungi si incarcate, se tine cont de prezenta la curs, lp ok, examen scris 10 subiecte de bun-simt, nu detalii, ex oral 2 radiografii pe care le prezinti profului, note f bune, garla de 9.
Mult succes tuturor care intrati acum anul 4, sper ca am fost de ajutor cate un pic
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
Passion mothers greatness
-
yookah
- junior

Salut! Stie cineva cu ce medie s-a luat bursa in anul 4?
Multumesc.
Multumesc.
- doareu_mm
- senior

- doareu_mm
- senior

Spitale anul 4...
Cardio- colentina :profesorul Dan e foarte de treaba, intelegator, pe gustul meu; spune ca nu tine seama de notele de la scris, dar realitatea este alta; are pretentia sa veniti la cursurile lui, si acolo aflati o noua fiziologie a aparatului cardio-vascular (foarte interesanta) precum si multe alte informatii foarte proaspete; daca as fi rezidenta pe cardio (daca...) m-as duce la colentina ;
Respirator- caritas: conteaza impresia artistica foarte mult in rest...se preda si se invata dupa Gherasim;
Digestiv- elias, cu prof Diculescu (de la Fundeni ?!?); credeam ca iau 7...mi-a dat 10, mie si muuuuultor alti colegi; proful are o pasiune pentru anatomia patologica (am inteles ca a a facut in tinerete un stagiu sau ceva asemanator de ana-pat ), deci sa nu va surprinda intrebari de genul: dg diferential microscopic intre ... si ....
Farmaco clinica- toti am facut la Floreasca , la ATI; proful are o idee fixa (foarte binevenita) cu copiatul la examen; cel mai penal era faptul ca unii copiau la catedra, proful stand cu spatele la ei si fiind atent la ce se intampla in sala...penal dar adevarat (ma uitam la dra, se uita si ea la mine, zambea, deschidea mapa si cauta...);
Ortopedie- Floreasca; nebunie mare cu SECRETARA
si absentele, majoritatea grilelor circula;
Oncologie- toti 10, eu 7,
un stagiu care te zdruncina sufleteste...
MCS- Spitalul de geriatrie de la 1 Mai : trebuie citite cu atentie cursurile; proful are cateva intrebari standard si arunca o privire si peste articolul pe care l-ai ales pentru examen; note mari;
Chirurgie pediatrica- Budimex: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu; noroc ca-s doar 2 saptamani...
Chirurgie generala- SUUB- prof Palade : anul asta ia Oscarul pentru cel mai bun stagiu, cel mai bun asistent (dr Suliman), cea mai buna corectare, cea mai buna carte...etc....
Igiena-muncesti sustinut si in final poti scoate un 10; multi se impotmolesc la igiena alimentatiei;
Radiologie -SUUB- e bine de avut cursurile si de completat informatia si cu cartea lui V. Grancea; e foarte frumoasa radiologia, foarte frumoasa....
Mult succes si nu va lasati !!!
Cardio- colentina :profesorul Dan e foarte de treaba, intelegator, pe gustul meu; spune ca nu tine seama de notele de la scris, dar realitatea este alta; are pretentia sa veniti la cursurile lui, si acolo aflati o noua fiziologie a aparatului cardio-vascular (foarte interesanta) precum si multe alte informatii foarte proaspete; daca as fi rezidenta pe cardio (daca...) m-as duce la colentina ;
Respirator- caritas: conteaza impresia artistica foarte mult in rest...se preda si se invata dupa Gherasim;
Digestiv- elias, cu prof Diculescu (de la Fundeni ?!?); credeam ca iau 7...mi-a dat 10, mie si muuuuultor alti colegi; proful are o pasiune pentru anatomia patologica (am inteles ca a a facut in tinerete un stagiu sau ceva asemanator de ana-pat ), deci sa nu va surprinda intrebari de genul: dg diferential microscopic intre ... si ....
Farmaco clinica- toti am facut la Floreasca , la ATI; proful are o idee fixa (foarte binevenita) cu copiatul la examen; cel mai penal era faptul ca unii copiau la catedra, proful stand cu spatele la ei si fiind atent la ce se intampla in sala...penal dar adevarat (ma uitam la dra, se uita si ea la mine, zambea, deschidea mapa si cauta...);
Ortopedie- Floreasca; nebunie mare cu SECRETARA
si absentele, majoritatea grilelor circula;Oncologie- toti 10, eu 7,
MCS- Spitalul de geriatrie de la 1 Mai : trebuie citite cu atentie cursurile; proful are cateva intrebari standard si arunca o privire si peste articolul pe care l-ai ales pentru examen; note mari;
Chirurgie pediatrica- Budimex: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu; noroc ca-s doar 2 saptamani...
Chirurgie generala- SUUB- prof Palade : anul asta ia Oscarul pentru cel mai bun stagiu, cel mai bun asistent (dr Suliman), cea mai buna corectare, cea mai buna carte...etc....
Igiena-muncesti sustinut si in final poti scoate un 10; multi se impotmolesc la igiena alimentatiei;
Radiologie -SUUB- e bine de avut cursurile si de completat informatia si cu cartea lui V. Grancea; e foarte frumoasa radiologia, foarte frumoasa....
Mult succes si nu va lasati !!!
Medicina = Stiinta , Arta si Constiinta
- Ina_M
- junior

Re: Re:
toate restantele sunt dupa 20 sept...25-30
cat26 wrote:pentru cei care au facut trecut in anul 4 si care au avut restanta la imuno, isi mai aduce aminte cineva cam pe ce data se dadea,? pls daca stie cineva sa-mi zica
- Ina_M
- junior

stie cineva cum e la marire la cardio in bagdasar ?
-
icolastru
- newbie

Examenul de MARIRE a notei la ORTOPEDIE FLOREASCA
Salut,
Cine are informatii referitoare la acest examen i-as ramane recunoscator daca le-ar impartasi.
Va multumesc anticipat
Toate cele bune!
Cine are informatii referitoare la acest examen i-as ramane recunoscator daca le-ar impartasi.
Va multumesc anticipat
Toate cele bune!
- furnicuta
- junior

stie cineva cumva cum sunt:
chirurgie-Colentina
chirurgie ped.-Gr. Alexandrescu
digestiv-SUUB
respirator-Filaret
CV-Sp. de Urgenta
ortopedie-Sf. Pantelimon
chirurgie-Colentina
digestiv-SUUB
respirator-Filaret
CV-Sp. de Urgenta
ortopedie-Sf. Pantelimon
- Ina_M
- junior

ai o combinatie buna acolo, cu exc digestivului.....note f mici la suub, de fapt ca peste tot (dupa parerea mea)
chir colentina - induri in timpul stagiului intrebari despre istoria israelului sau geografia nu-stiu-cui, dar la sfarsit dai un examen la care aproape toata lumea ia 10 (prezenta la stagiu f imp). Se voteaza in cadrul seriei cum e ex: grila sau oral....
chir ped - daca vrei sala poti sa intri, ti se ofera si posibilitatea sa faci lucrarea de diploma din anul 4
). Examenul e ok pt cei care sunt obisnuiti sa stie cuv cu cuv materia....sinteza: 10 sub contra timp, zic eu
)
filaret- cel mai interesant stagiu aici il poti face p respirator; depinde f mult d asistent: dc prinzi rujinski sau toma esti aranjat. daca nu, poti merge la ei sa inveti cate ceva. ex ok, curba lu' nenea gauss...se ia 10 dc ii stii slide-urile
CV pe floreasca - no comment, cred ca de-aia ti-ai ales varianta asta
succes
chir colentina - induri in timpul stagiului intrebari despre istoria israelului sau geografia nu-stiu-cui, dar la sfarsit dai un examen la care aproape toata lumea ia 10 (prezenta la stagiu f imp). Se voteaza in cadrul seriei cum e ex: grila sau oral....
chir ped - daca vrei sala poti sa intri, ti se ofera si posibilitatea sa faci lucrarea de diploma din anul 4
filaret- cel mai interesant stagiu aici il poti face p respirator; depinde f mult d asistent: dc prinzi rujinski sau toma esti aranjat. daca nu, poti merge la ei sa inveti cate ceva. ex ok, curba lu' nenea gauss...se ia 10 dc ii stii slide-urile
succes
furnicuta wrote:stie cineva cumva cum sunt:
chirurgie-Colentina
digestiv-SUUB
respirator-Filaret
CV-Sp. de Urgenta
ortopedie-Sf. Pantelimon
- iuria
- junior

Am atasat lista culoarelor pt anul IV. Puteti sa'mi spuneti care e cea mai buna varianta, de care ar trebui sa ma feresc sau daca e vreuna la care ar merita cu adevarat sa ma transfer in cazul in care niemeresc ceva "neplacut"? Am inteles ca pe 19 sept se trage la sorti. Si inca o intrebare: se mai fac 4 serii, dar cum se face impartirea? Se muta grupele cu totul, primele, ultimele grupe dintr'o serie sau cum?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- lordazazel
- newbie

Re: Examenul de MARIRE a notei la ORTOPEDIE FLOREASCA
eu am absenta la aceasta materie. am sunat astazi la spital iar secretara mi-a spus sa revin maine cu un telefon pentru aflarea datei in care pot sa sustin examenul. presupun ca o sa ne cheme pe toti in aceeasi zi.
cand mai aflu ceva, o sa spun.
daca stii tu mai multe.... sunt curios sa stiu si eu.
cand mai aflu ceva, o sa spun.
daca stii tu mai multe.... sunt curios sa stiu si eu.
- Ina_M
- junior

2, 5, 8 sunt culoare f bune
duceti-va la secretara si spuneti ca vreti sa fiti o serie noua (cei care vreti) ca sa nu aveti surprize neplacute. E f imp ca sa aveti reprezentant care sa aleaga culoar si pt seriile nou-formate.
succes
duceti-va la secretara si spuneti ca vreti sa fiti o serie noua (cei care vreti) ca sa nu aveti surprize neplacute. E f imp ca sa aveti reprezentant care sa aleaga culoar si pt seriile nou-formate.
succes
iuria wrote:Am atasat lista culoarelor pt anul IV. Puteti sa'mi spuneti care e cea mai buna varianta, de care ar trebui sa ma feresc sau daca e vreuna la care ar merita cu adevarat sa ma transfer in cazul in care niemeresc ceva "neplacut"? Am inteles ca pe 19 sept se trage la sorti. Si inca o intrebare: se mai fac 4 serii, dar cum se face impartirea? Se muta grupele cu totul, primele, ultimele grupe dintr'o serie sau cum?
- furnicuta
- junior

Ina_M wrote:ai o combinatie buna acolo, cu exc digestivului.....note f mici la suub, de fapt ca peste tot (dupa parerea mea)
chir ped - daca vrei sala poti sa intri, ti se ofera si posibilitatea sa faci lucrarea de diploma din anul 4). Examenul e ok pt cei care sunt obisnuiti sa stie cuv cu cuv materia....sinteza: 10 sub contra timp, zic eu
)
succesfurnicuta wrote:stie cineva cumva cum sunt:
chirurgie-Colentina
digestiv-SUUB
respirator-Filaret
CV-Sp. de Urgenta
ortopedie-Sf. Pantelimon
merci mult ! sper sa fie bine si anul asta !si eu iti doresc succes!
- iuria
- junior

S-au tras culoarele pt anul 4. Stie cineva ce culoare a tras fiecare serie? Ma interesa in special seria 12. ms anticipat
- Cosette
- junior

Seria I are cardiovascular - suub 3, ortopedie - floreasca, chirurgie - coltea,respirator - caritas
pe mine ma int seria 9
pe mine ma int seria 9
La,tout n'est qu'ordre et beaute,
Luxe,calme et volupte.
Luxe,calme et volupte.
- rox
- elder

din cite am inteles seria 4 are culoareul 2 despre care se vorbea mai sus.
chirurgie-colentina, cv-floreasca, respirator-filaret, digestiv- suub II, ortopedie- pantelimon si chir ped- grigore alexandrescu.
chirurgie-colentina, cv-floreasca, respirator-filaret, digestiv- suub II, ortopedie- pantelimon si chir ped- grigore alexandrescu.
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- iuria
- junior

Seria mea a prins culoarul :
Chirurgie- SUUB I
Respirator-Caritas
Cardio-Bagdasar
Ortopedie-Floreasca
Digestiv-Militar
Radio- Fundeni
Cat de rau e?
Orice informatie e binevenita! Si..multumesc anticipat!
Chirurgie- SUUB I
Respirator-Caritas
Cardio-Bagdasar
Ortopedie-Floreasca
Digestiv-Militar
Radio- Fundeni
Cat de rau e?
- darksunrise
- elder

radio fundeni e naspa
chirurgie suub- lejer
cardio bagdasar-mediu (se putea si mai rau-SUUB sau mai bine-Floreasca)
digestivul la militar am auzit ca e chiar ok
chirurgie suub- lejer
cardio bagdasar-mediu (se putea si mai rau-SUUB sau mai bine-Floreasca)
digestivul la militar am auzit ca e chiar ok
There is a fine line between fishing and just standing on the shore like an om mai putin dotat intelectual.
- furnicuta
- junior

eu am culoarul 6:
ortopedie-SUUB
digestiv-Fundeni
CV-SUUB III
respirator-SUUB III
chirurgie-Sf.Maria
ch.ped-MC
Radio-Floreasca
cum e combinatia
cine stie ceva de spitalele astea il rog frumos sa-m spuna!
mersi anticipat!
ortopedie-SUUB
digestiv-Fundeni
CV-SUUB III
respirator-SUUB III
chirurgie-Sf.Maria
ch.ped-MC
Radio-Floreasca
cum e combinatia
mersi anticipat!
- iuria
- junior

Dar de culoarul urmator ce stiti?
Respirator-Colentina
Digestiv-Fundeni
Ortopedie-Pantelimon
Cardio-Caritas
Chirurgie-Urgenta
Care ar fi de preferat intre acesta si cel pe care l'am scris un pic mai sus?(ma intereseaza sa se faca bine internele, mai ales cardio si digestiv)
Respirator-Colentina
Digestiv-Fundeni
Ortopedie-Pantelimon
Cardio-Caritas
Chirurgie-Urgenta
Care ar fi de preferat intre acesta si cel pe care l'am scris un pic mai sus?(ma intereseaza sa se faca bine internele, mai ales cardio si digestiv)
- Cosette
- junior

rox,ce serie are spitalele de care vb tu?
furnicuto,iuria,ce serie sunteti?
furnicuto,iuria,ce serie sunteti?
La,tout n'est qu'ordre et beaute,
Luxe,calme et volupte.
Luxe,calme et volupte.
-
dr_viki
- newbie

poate sa-mi spuna cineva cum e ortopedia in SUUB?
- sen
- junior

iuria wrote:Dar de culoarul urmator ce stiti?
Respirator-Colentina
Digestiv-Fundeni
Ortopedie-Pantelimon
Cardio-Caritas
Chirurgie-Urgenta
respiratorul la colentina este in functie de asistentul pe care il primesti. Exista posibilitatea sa faci mai mult cardio sau digestiv decat respirator. Examenul a fost tembel insa notele au fost mari.
Gastro la Fundeni a fost exceptional. Proful, asistentii, cursurile, TOT. Inclusiv examenul care a fost destul de lejer, notele fiind mari.
Cardio la Caritas n-a fost prea grozav. Daca te agiti sa obtii ceva din acest stagiu poate fi ok. Examenul a fost nasol. Notele nu pot sa spun ca au fost mici insa e genul ala de examen la care stai toata ziua. Notele s-au dat dupa fiecare grupa din cate imi aduc aminte. In orice caz, ultima grupa a plecat cam pe la 8 jumate seara.
Oropedie - Pantelimon. Groaznic. N-am vazut nici macar un singur pacient. Se putea intra in operatii daca exista intelegere din partea asistentului. Examenul practic a fost o bataie de joc, in schimb notele finale au fost ok. O luna irosita per ansamblu.
Chirurgie - Floreasca. In cazul in care chirurgia te atrage, asta e cea mai buna varianta. Practicul foarte ok. Examenul scris cam dubios, dar "promovabil".
Daca ai ghinion o sa faci radiologie la Coltea. Mare atentie cu proful.. e foarte important sa fie lume la curs.
bafta
adanc scufundat in smarcul realitatii cotidiene
- rox
- elder

Cosette wrote:rox,ce serie are spitalele de care vb tu?
4
se adauga si radiologia la coltea
app de radiologie, ca eu n-am inteles "exact": asta se face tot anul, sau cum? de ce nu e trecuta in lista aia cu culoarele? si ce se mai face in anul 4 si nu e trecut acolo ( am inteles ca farmaco clinica-asta unde e? si inca ceva-ceva ce?)
si... e mai bine la budimex sau la gr alexandrescu?
multumesc antiicipat
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- anncush
- senior

@rox:
-radio este stagiu supraadaugat cam de un semestru. adica ai lp si curs dupa amiaza, incepand de la ora 2
-farma-clinica face toata lumea in floreasca, deasemenea dupa-amiaza, fiind tot supra-adaugata peste orarul stagiului de baza. povestea cu farma clinica e cam asa: in timpul stagiilor de cardio, respirator si digestiv veti avea si 2-3 zile dupa-amiaza de farma. examenul se da din toata materia la sfarsitul anului.
-inca ceva-ul ala este igiena -materie de an, se da partial. este formata din 3 "bucatele" (igiena mediului, igiena alimentatiei si igiena copilului). este cumplit de anosta, inutila si datatoare de mari batai de cap. vezi ca s-a mai povestit pe aici
multa bafta
-radio este stagiu supraadaugat cam de un semestru. adica ai lp si curs dupa amiaza, incepand de la ora 2
-farma-clinica face toata lumea in floreasca, deasemenea dupa-amiaza, fiind tot supra-adaugata peste orarul stagiului de baza. povestea cu farma clinica e cam asa: in timpul stagiilor de cardio, respirator si digestiv veti avea si 2-3 zile dupa-amiaza de farma. examenul se da din toata materia la sfarsitul anului.
-inca ceva-ul ala este igiena -materie de an, se da partial. este formata din 3 "bucatele" (igiena mediului, igiena alimentatiei si igiena copilului). este cumplit de anosta, inutila si datatoare de mari batai de cap. vezi ca s-a mai povestit pe aici
multa bafta
Slowly getting less stupid