Postby veronica » Wed May 21, 2008 10:50 pm
Sunt multe spitale in tara care nu au medici iar acest examen este un mod de a-i atrage.La urma-urmei, nu-i chiar asa de rau, pt ca sunt multe specialitati frumoase si interesante dar nu se scot posturi la concurs, si atunci te duci si dai examen, daca ai noroc iei specialitatea ta si cand termini ai un post asigurat intr-un spital. Poate ca nu va fi la fel de spectaculos sa lucrezi in provincie dar mai mult ca sigur va fi foarte interesant cand stai fata in fata cu bolnavul si nu ai pe cine sa intrebi atunci cand esti nesigur ( ca daca pui parafa pe vreo prostei...); sau cand va trebui sa operezi si langa tine e doar asistenta, care de multe ori va fi mana a doua.Sa vedeti atunci descarcari de adrenalina!!
Eu cred ca acest examen este o sansa pentru unii.Nu merita sa termini facultatea, sa faci rezidentiatul si pe urma sa te prostituezi profesional pe la diverse cabinete sau sa faci garzi gratis, in speranta ca seful de sectie te va remarca si-ti va scoate un post; nu e imposibil dar eu una nu vreau asa ceva.Mai bine mai invat inca o data pt rezi, chiar daca nu mai e aceeasi materie cu cea pe care am invatat-o acum cativa ani, si-mi incerc norocul, oricum nu pierd nimic.