cosmina-gabriela wrote:sa inteleg ca nu te atrage chimia![]()
dar electricitatea iti place?
in principiu da, acu depinde si de potentialul neuronic etc
cosmina-gabriela wrote:cat de bine stii bio?
pai apuca te de fiziq (btw, la mg se dau pb?)
Celline wrote:Sper sa nu fac cea mai mare greseala renuntand la chimie in schimbul fizicii.
nic wrote:Salutare,
Spuneti-mi va rog, in anii trecuti cam in ce relatie au fost culegerile de teste scoase de UMF cu subiectele date la examen ? Seamana ( mai mult, mai putin ) sau sunt mai mult de forma culegerile ? Pe mine ma intereseaza mai ales la Biologie. E mai practic sa insist pe teste pana imi ies perfect sau sa invat din manual foarte bine si cu testele mai usor ?
Multam' fain.
Catrinel wrote:Buna ,
Sunt in clasa a XI ..adica mai am putin din ea .. si am inceput sa ma pregatesc pentru admiterea la medicina .. chiar imi doresc sa fac asta dar ce am citit pe forumuri m-a speriat putin ( nu indeajuns cat sa ma las)
Sincer.. voi care sunteti acolo credeti ca merita ?
Si inca ceva... fac meditatie la chimie de anu asta ( cu o profa de liceu) si as vrea la anu sa fac la bio la un profesor universitar .. ca as vrea sa intru la fara taxa si sa am baza bine pusa la punct cand ajung acolo .. pe cine imi recomandati? Cum pot sa iau legatura cu ei ?
Multumesc va pup si bafta la facultate !! :*
Catrinel wrote:nu e vorba de fite .. pur si simplu vreau sa fiu pregatita .. v`am intrebat tocmai ca sa stiu in ce ma introduc ... nu credeam ca deranjez pe nimeni cu cateva intrebari ..
bafta la invatat si voua
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest