pt cei 2-3 care-si doresc sa vina

iris wrote:Ce manual invatati voi pt bio admitere 2008?![]()
multumesc
lupele wrote:are cineva va rog grilele date la admitere 2007 biochimie-fizica?
multumesc anticipat
sweetzzinna wrote:1. la mana exista deja un topic cu tema "admitere 2008" [il gasesti la http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=6190 ]
2. la admitere se da chimie organica si nu biochimie....
3. cartile cu grile apar prin martie [anul trecut asa au aparut]...
pj_fiona wrote:Va rog frumos... Ajutati-ma si pe mine. Nu mai inteleg nimic. La adm pt med generala se da biologie, chimie si/sau fizica? Avem de ales intre chimie si fizica? Manualele si capitolele sunt cele de pe site?
multumesc
rox wrote:pai nu trebuie neaparat sa ai pe cineva in bucuresti. ori dai o fuga intr-o zi, ori gasesti pe cineva care sa ti le cumpere/trimita si tu sa-i trimiti banii
Yemanja wrote:buna.sunt un aspirant la titlul de "student la medicina" pt anul univ care urmeaza si as vrea sa va intreb ceva.poate ca o sa sune cam ciudat, dar..here it goes: cunoscuti de-ai mei care dau la medicina in vara se "pregatesc" in particular cu profesori/conferentiari/alte cadre din facultate "ca sa fie siguri ca intra". mie nu mi se pare ceva neaparat necesar, dar voi, care aveti mai multa experienta, ce ziceti? sunt doar fite sau chiar e mai bine daca faci asta? (toata chestia cu pregatirea e teoretic "secreta",desi stie toata lumea, si nu stiu daca am facut bine ca am scris aici dar, fie..)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest