al 13-lea salariu

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
gargaritza
senior
senior

Re: al 13-lea salariu

Postby gargaritza » Sun Feb 17, 2008 4:39 pm

floreasca,an 2 ,fara spor-intrat pecard 1259ron.nu mi-am luat inca fluturasul

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Feb 17, 2008 7:51 pm

pai de ce fara spor? ca a venit cu spor

pufulica

Postby pufulica » Sun Feb 17, 2008 8:23 pm

de spitalul clinic judetean cluj se stie ceva????????

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Feb 17, 2008 8:33 pm

se stie ca cel pe care il intereseaza va sti sa dea un telefon la organizarea muncii, ca n-o fi greu.
consider acest post ca fiind util utilizatorilor de imed deoarece:
indica spre accesibilitatea crescuta a informatiilor si incurajeaza comunicarea angajatilor cu angajatorul

umfbogdan
junior
junior

Postby umfbogdan » Sun Feb 17, 2008 9:22 pm

Din pacate, duminica nu raspunde nimeni la RUNOS.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Feb 17, 2008 9:37 pm

da, stiu, si tu ti-ai pierdut cardul, colegii din cluj si-au pierdut telefoanele si daca interesul pt salariu a aparut asa fix in seara de duminica, don't worry inseamna ca e trecator si pana maine uiti :)

danhia
elite
elite

Postby danhia » Sun Feb 17, 2008 9:45 pm

si acest post se considera afi util?
Red Apple

pufulica

Postby pufulica » Sun Feb 17, 2008 9:48 pm

trident, nu sunt coleg cu tine, spre binele meu si daca nu ai nimic de spus, mai bine nu posta, dar ne pierdem timpul....

danhia
elite
elite

Postby danhia » Sun Feb 17, 2008 9:55 pm

aha..si dc sta toata lumea cu suflarea tinuta si nu posteaza nimeni nimeni, asa intr-o mare incremenire....asta va influenta venirea salariului al 13-lea pe cardurile rezidentilor . asa daca postam si ne pierdem timpul, si salariul vine mai greu ca e reteaua ocupata :shock:
Red Apple

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Feb 17, 2008 10:18 pm

corect :lol:
acum serios, eu nu-mi pot imagina o situatie reala in care un angajat al spitalului judetean cluj poate considera ca este eficient sa intrebe despre situatia de la el de la spital fix pe forumul medicina bucuresti, dar de dragul zambetelor politicoase si al atitudinilor respctuoase nu pot decat sa-mi imaginez ca angajatul cu pricina fie avea si el chef sa posteze sa se afle in treaba fie aflase ca este platit undeva duminica seara astfel incat nu putuse sa faca vineri un drum la spital, ca isi pierduse cardul, ca nu mai putea rezista pana a doua zi, ca era normal pt el sa intrebe bucurestiu si ca toti colegii lui angajati la aceeeasi unitate sanitara nu-i raspundeau la telefoane sau si ei, intr-o eficientiare a resurselor informationale specific ardeleneasca, aveau telefoanele ocupate ca sunau sa intrebe despre situatia lor salariala la RADET

shmer
junior
junior

Postby shmer » Sun Feb 17, 2008 11:14 pm

trident, daca te porti si cu pacientii tai la fel de "destept" cum te dai pe aici , imi este mila de ei. pana una alta, forumul medicina bucuresti poate fi accesat din toata tara (ca sa vezi, toti mojicii privesc cu jiind spre capitala). de nu iti convine, foloseste-ti relatiile sa bagi forumul in circuit inchis ca sa nu te mai deranjeze cumva provincia.
... muncim ca sa avem timp liber ...

danhia
elite
elite

Postby danhia » Sun Feb 17, 2008 11:38 pm

asta cu ''ma scuzati ca va deranjez '' desi se vrea a fi o replica ironica sper e de un penibil vecin cu frustrarea.
Red Apple

vmc
elite
elite

Postby vmc » Sun Feb 17, 2008 11:41 pm

trident wrote:colegii din cluj si-au pierdut telefoanele

la judetean cluj poti sa detii centrala telefonica si tot nu vei primi informatii. comunicarea angajator/angajat se face intr-un singur sens (ala giratoriu): doua zile nu ridica nimeni receptorul, a treia zi primesti un raspuns "eu de unde sa stiu, doar o sa vedeti pe fluturas, da' ce? eu sunt pusa aici sa stiu toate salariile si sporurile, nu crezi ca sunteti cam multi sa stiu ce sporuri aveti?". Daca ai tupeul sa insisti si sa intrebi punctual: "sarumana, ma scuzati, ma interesa daca a intrat sporul de preventie, acela de 11%...", primesti un raspuns de genul "mie personal nu mi-a intrat nimic, fiecare sa-si poarte singur de grija" :D :D :D

cand am decis ca judeteanul e ultimul loc unde voi mai calca am avut urmatoarea experienta: aveam nevoie de o adeverinta. am asteptat pana tanti bruneta si-a terminat cafeaua, tigara si barfa pe mobil (aprox 15 min), timp in care m-a invrednicit cu un "acum sunt la tigara, asteapta putin". aceasta adeverinta trebuia semnata la contabilitate. acolo m-am postat in fata usii (care era incuiata) si ascultam cum suna telefonul. dupa vreo jumatate de ora aud ca cineva a raspuns la telefon si insist cu usa. iese o doamna extrem de nervoasa, ii explic ca am nevoie de o semnatura, ma lasa in usa pana ajunge la birou si ia un pix, timp in care am avut stralucita idee sa arunc o privire in camera respectiva: 5 doamne, fiecare la biroul ei, cutii de pizza si sucuri aruncate la intamplare, iar dansele isi savurau cafeaua. mantionez ca am fost in timpul orelor de "relatii cu publicul".
nicht wahr?

tana
elder
elder

Postby tana » Sun Feb 17, 2008 11:51 pm

total offtopic, povestea ta imi aduce aminte de o chestie care s-a intamplat pe sectia de endo: toata lumea de pe sectie, asistente si doctorite au adus cate ceva de mancare sa facem o masa de craciun. si cum stateam noi si ne veseleam in sala de curs, ne-a vazut un pacient, care saracu era obez si il internasera sa-l tina la regim sa slabeasca, si a inceput 'Pe mine ma tineti nemancat ca un caine, si toata lumea aici mananca!!! Va bateti joc de noi!!!'
I'm not anti-social. I'm just not user friendly

vmc
elite
elite

Postby vmc » Sun Feb 17, 2008 11:57 pm

si eu tot off. eu de nervi le-am mancat pizza la alea de la conta si acum necesit internare.
nicht wahr?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Feb 18, 2008 12:39 am

vmc wrote:
trident wrote:colegii din cluj si-au pierdut telefoanele

la judetean cluj poti sa detii centrala telefonica si tot nu vei primi informatii. comunicarea angajator/angajat se face intr-un singur sens (ala giratoriu): doua zile nu ridica nimeni receptorul, a treia zi primesti un raspuns "eu de unde sa stiu, doar o sa vedeti pe fluturas, da' ce? eu sunt pusa aici sa stiu toate salariile si sporurile, nu crezi ca sunteti cam multi sa stiu ce sporuri aveti?". Daca ai tupeul sa insisti si sa intrebi punctual: "sarumana, ma scuzati, ma interesa daca a intrat sporul de preventie, acela de 11%...", primesti un raspuns de genul "mie personal nu mi-a intrat nimic, fiecare sa-si poarte singur de grija" :D :D :D

cand am decis ca judeteanul e ultimul loc unde voi mai calca am avut urmatoarea experienta: aveam nevoie de o adeverinta. am asteptat pana tanti bruneta si-a terminat cafeaua, tigara si barfa pe mobil (aprox 15 min), timp in care m-a invrednicit cu un "acum sunt la tigara, asteapta putin". aceasta adeverinta trebuia semnata la contabilitate. acolo m-am postat in fata usii (care era incuiata) si ascultam cum suna telefonul. dupa vreo jumatate de ora aud ca cineva a raspuns la telefon si insist cu usa. iese o doamna extrem de nervoasa, ii explic ca am nevoie de o semnatura, ma lasa in usa pana ajunge la birou si ia un pix, timp in care am avut stralucita idee sa arunc o privire in camera respectiva: 5 doamne, fiecare la biroul ei, cutii de pizza si sucuri aruncate la intamplare, iar dansele isi savurau cafeaua. mantionez ca am fost in timpul orelor de "relatii cu publicul".

pai bine, tocmai, atunci cum sa crezi ca stie cineva ceva de la buc daca nici voi de acolo nu stiti? nu e absolut aberant?
eu cred ca da, si ca intrebarea era bagata absolut la oha, dar omul se vexeaza ca i se pierde timpul, altul se intreaba daca nu confund pacientii cu forumul.. uff. nu mai zic nimic, astept in curand sa vina si cei din Franta sa intrebe ce au la masa la restoul de la spital

Im
elite
elite

Postby Im » Mon Feb 18, 2008 1:01 am

Pai meniul e afisat la intrarea la self/restou/internat. :D
Singura durere suportabilă e durerea altora.

pufulica

Postby pufulica » Mon Feb 18, 2008 1:08 am

pe forumul asta posteaza medicinisti din toata tara, asa ca trident, im........ sunteti pe linga subiect, dar incep sa inteleg: postare de dragul postarii sau poate o fi dorinta de ajutorare, asa e cind le stii pe toate si nu mai poti tine in tine. Va rog sa ii respectati pe ceilalti.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Feb 18, 2008 1:50 am

ideea nu era ca esti din alt oras, f bine bravo esti din CJ foarte tare, doar ca este ilogic sa intrebi ceva de spitalul local cand nici macar voi de acolo nu puteti afla, deci intrebarea pare ilogica. oricum nu cred ca ai inteles ceva din ce ti s-a spus.

te respectam, si de aceea iti si raspundem. stai linistit, daca cineva din Constanta va stii ce se aude despre spitalul din CJ nu va ezita sa scrie aici, asa ca nu vad rostul sa te agiti.

si oricum , pt ca esti respectat ti s-a explicat cum sa faci sa afli ce te intereseaza, tocmai pt ca se pare ca te agiti mult dar in directia in care nu trebuie. utilizeaza-ti energia maine cand vei sparge usa la spital si le vei toca pe tantile de la organizarea muncii, ca oricum nu crede nimeni ca tu chiar intrebai pe bune si chiar sperai sa-ti raspunda cineva din toata tara, deci daca e sa stie cineva tot un coleg de-al tau stie, asa ca mai bine ti-ai suna colegii, asta ti s-a sugerat.

mie asta mi s-ar parea un demers logic. altfel, n-ai decat sa suni si tu la NIKE sa-i intrebi de salariul tau, si daca te iau la misto, nu te lasa: zborseste-te la ei ca nu te respecta. trebuie si tu sa-ti versi nervii pe cineva si daca la runos nu ai curajul..:)

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Feb 18, 2008 2:01 am

si in definitiv om fi noi pe langa subiect (mie nu mi se pare, numai depre asta vorbim si oricum nu ar fi tragic), dar dramatic este ca tu esti pe langa subiect: subiectul este salariul tau al 13-lea si tu esti cel care ar trebui sa stie dar nu stii, asadar este amuzant ca esti pe langa un subiect din viata ta.

noapte buna, poate maine dai peste un fir de logica si incepi demersurile firesti: verificarea cardului, organizarea muncii, colegii de pe sectie, apoi colegii din orasul tau, etc. eu sunt sigur ca poti; si dupa ce faci asta poate le spui si colegilor tai si noua celorlalti care este situatia in orasul tau, in caz ca mai apare si duminica viitoare cineva cu problema asta sa fie informat sau sa-l putem ajuta noi.

:) noapte buna, ..pufulica :lol:

gargaritza
senior
senior

Postby gargaritza » Mon Feb 18, 2008 9:57 am

pai de ce fara spor? ca a venit cu spor

fara alt spor decat cel de preventie..

sara22
junior
junior

Postby sara22 » Mon Feb 18, 2008 1:46 pm

dar la Suub se da al 13 salariu?cand?

mady0812
junior
junior

Postby mady0812 » Mon Feb 18, 2008 5:21 pm

sara22 wrote:dar la Suub se da al 13 salariu?cand?

tocmai ce am fost la SUUB....despre al-13-lea salariu nu se stie nimik. e posibil chiar sa nu se mai dea pt ca nu mai sunt fonduri. iar despre cresterea sporului pt ATI si UPU..se asteapta publicarea normelor de aplicare :| deci pt luna februarie ramane la fel. nu se stie nici cat vor fi aceste sporuri.
s-a dat in schimb 11% spor de preventie

agorima
senior
senior

Postby agorima » Mon Feb 18, 2008 5:42 pm

Dar la sf ioan se stie macar cand se va da salariul? De al 13-lea nici nu se pune problema luna din cate am inteles!

vmc
elite
elite

Postby vmc » Mon Feb 18, 2008 6:03 pm

judetean cluj: a intrat salariul 13, spor, etc. acest anunt este pentru cei care nu au acces la informatii :green:
nicht wahr?

medstud
senior
senior

Postby medstud » Mon Feb 18, 2008 6:18 pm

cresterea sporului pt ATI si UPU..se asteapta publicarea normelor de aplicare

ce s astea norme de aplicare? odata ce a aparut in monitoru oficial nu e lege?

mady0812
junior
junior

Postby mady0812 » Mon Feb 18, 2008 8:03 pm

medstud wrote:
cresterea sporului pt ATI si UPU..se asteapta publicarea normelor de aplicare

ce s astea norme de aplicare? odata ce a aparut in monitoru oficial nu e lege?

asa ziceam si eu. dar iata ca nu e asa. :?

snzi
junior
junior

Postby snzi » Mon Feb 18, 2008 9:40 pm

[quote="uxaa"]in cta pt un rezid anul II salariul incadrare 980,gratificatie 728.....nici un spor de preventie..si dupa impozitare raman doar 1182 pe card..ceilalti rezidenti anul II cat au primit?la fel?adica a primit cineva si sporul acela de preventie?[/quote]

Si eu am primit exact cat si tine dar mi-au zis ca e cu tot cu sporul de preventie. Naspa! Noi de ce nu avem 1259 ca altii tot fara sporuri?
Totul o sa fie bine!

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Mon Feb 18, 2008 11:25 pm

da di ce nu va luati fluturasii?
Life's not fair, get used to it

umfbogdan
junior
junior

Postby umfbogdan » Tue Feb 19, 2008 5:42 pm

Spitalul Pantelimon Bucuresti - intrat pe card salariul pe ianuarie (cu tot cu sporul de preventie de 11 %) si al 13-lea salariu si se dau si bonurile de masa.

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Tue Feb 19, 2008 6:20 pm

da di ce tre sa te lauzi pe toate topicurile cu al13lea tau, ca sa mor io da ciuda c-o sa-l vad asa prin august? :evil:

umfbogdan
junior
junior

Postby umfbogdan » Tue Feb 19, 2008 6:43 pm

pc7 wrote:da di ce tre sa te lauzi pe toate topicurile cu al13lea tau, ca sa mor io da ciuda c-o sa-l vad asa prin august? :evil:

M-ai inteles gresit. Nu intentionam sa ma laud. Era pur in scop informativ. Cred ca toata lumea prefera sa se duca la sigur sa-si ia bonurile de acolo, ca nu-i chiar aproape sa te duci degeaba.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Feb 19, 2008 7:37 pm

daca zic ca pt asta exista telefon ma scuipati in gura, considerati blasfemie :) sau ca va injur :D:D, asa ca nu mai zic nimic.
ianuarie: a venit? da. mie nu. mie da, tie nu, da mie, nu, da
februarie:a venit? da. nu stiu. mie da, tie da, da nu cred, nu, da
martie: vinee? e? nu. da mie, tie da nu mie dar de ce , etc

apoi: dar bonurile? da. mie nu mie da, and so on, and so on..

latvia
elder
elder

Postby latvia » Tue Feb 19, 2008 7:40 pm

aprelie?
se aude ceva cu bonurile?

mady0812
junior
junior

Postby mady0812 » Tue Feb 19, 2008 7:43 pm

trident wrote:daca zic ca pt asta exista telefon ma scuipati in gura, considerati blasfemie :) sau ca va injur :D:D, asa ca nu mai zic nimic.

pai fiecare spital are "politica" sa de aplicare a legii. se pare ca (asa cum e un topic) pt unii muma pt altii ciuma

tana
elder
elder

Postby tana » Tue Feb 19, 2008 7:56 pm

sare lumea ca ii injuri? astia-s nebuni...
I'm not anti-social. I'm just not user friendly

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Feb 19, 2008 8:05 pm

mady0812 wrote:
trident wrote:daca zic ca pt asta exista telefon ma scuipati in gura, considerati blasfemie :) sau ca va injur :D:D, asa ca nu mai zic nimic.

pai fiecare spital are "politica" sa de aplicare a legii. se pare ca (asa cum e un topic) pt unii muma pt altii ciuma

ai inteles perfect, exceptand situatia de fata cand nu pari sa fi inteles mai nimic din ce citezi tu acolo

mady0812
junior
junior

Postby mady0812 » Tue Feb 19, 2008 8:32 pm

trident wrote:
mady0812 wrote:

ai inteles perfect, exceptand situatia de fata cand nu pari sa fi inteles mai nimic din ce citezi tu acolo

pai lamureste-ma tu...din moment ce marea majoritate a spitalelor a dat al 13-lea sal, iar cei din SUUB zic ca nu mai au fonduri si e posibil sa nu il mai primim. si pt asta nu am dat telefon ci am fost personal sa intreb care este situatia

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Tue Feb 19, 2008 11:49 pm

brea asta e in functie de politica spitalului (a se citi fondurili), unile spitale da al13lea in august, io zic sa luati neste seminte pan atunci

icylady
junior
junior

Postby icylady » Wed Feb 20, 2008 1:19 am

sunt medic rezident anul 2 as dori sa stiu si eu cat e al 13 lea salariu
multumesc
nu am luat nici un fluturas fiind platita de spitalul din ct si lucrand in bucuresti

Return to “Viata in spital”