Va multumesc!
oana_23 wrote:Buna!Va rog mult sa-mi spuneti cei care ati luat rezi ,din ce carti ati invatat pt MIR.Eu am doar minimanualele.Si as vrea sa mai stiu daca exista o bibliografie pt rezidentiat.![]()
Va multumesc!
alinutza17avi wrote:Care incepe cursul de pregatire pt Mir 2009? eu vreau sa ma inscriu,,la CTO, pt cursul care incepe in aprilie,,sunt curioasa daca voi avea colegi,cu care sa mai vb si eu romana) Multa bafta pt cei ce dau mirul in ian 2008
Nefy wrote:Rezidenta de care va spuneam mi-a trimis si pagina oficiala pentru MIR 2007-2008
-- Las notaciones Ca, Cn, Cs y Cmh corresponden al número total de créditos que en la certificación
académica personal aportada por el aspirante estén adscritos a materias troncales y obligatorias y
en los que, respectivamente, se hayan obtenido las calificaciones de aprobado, notable,
sobresaliente y matrÃcula de honor.
- No serán valorados los créditos que hayan sido objeto de convalidación oficial, ni tampoco los
correspondientes a materias optativas o de libre elección/configuración.
Din chestia asta inteleg ca asa e, notele noastre le pierdem cand le convalidam.
Ea zicea si ca ei i se pare normal, fiindca asa isi protejeaza studentii lor.
Voi ce stiti de asta?
Mai ales cei care deja au dat rezi si stiou ce s-a intamplat cu notele lor.
Mersi mult.
Va pup
am trimis actele pt echivalare in mai si, in afara de scrisoarea de confirmare primire a actelor, nu am mai primit nimic. Dintre cei care si-au echivalat diploma, la voi a durat asa mult echivalarea lor? Credeam ca dureaza maximum 3 luni...
http://extranjeros.mtas.es/es/general/FOLL_CIUDADANOS_RUMANO.QXD.pdf wrote:Persoanele nerezidente în Spania la data de 1 ianuarie 2007 care doresc să se
angajeze cu contract de muncă vor trebui să obţină mai întâi autorizaţia de muncă, fără
a se ţine seama de situaţia forţei de muncă la nivel naţional.
Solicitarea autorizaţiei menţionate va trebui prezentată de angajatorul sau patronul din
Spania, anterior iniţierii de către angajat a demersurilor privind contractul său de muncă.
Demersurile privind activitatea sa in baza unui contract de muncă în Spania, vor fi
realizate de angajat pe lângă misiunea diplomatică sau consulatul spaniol din raza
domiciliului său (cu excepţia cazurilor de contract pentru munci cu caracter temporar, pe
o durată de 180 de zile sau mai puţin, când nu va fi necesară iniţierea demersurilor
amintite pe lângă misiunea diplomatică sau consulatul spaniol din raza de domiciliu a
angajatului).
În termen de trei luni de la data intrării în Spania, persoana angajată va trebui să solicite
personal înregistrarea sa la Registrul Central al Cetăţenilor Străini, de unde va primi un
certificat de înregistrare în care va fi menţionată autorizaţia sa de muncă s¸i perioada de
valabilitate a acesteia.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests