Cine ma ajuta cu informatii despre aceasta specializare? Sporuri, spitale in care sa invat ceva, etc.
Multam fine.

rowana wrote:Eu mi-am ales medicina de urgenta -Bucuresti?
Cine ma ajuta cu informatii despre aceasta specializare? Sporuri, spitale in care sa invat ceva, etc.
Multam fine.Sper ca am facut o alegere buna mai ales ca este ceea ce imi place
rosanne wrote:Trident, avand in vedere ca reply-ul tau nu ne ajuta cu nimic, te rugam sa nu te bagi.
Noi vrem informatii de la unii in masura sa le si ofere, care au facut macar cateva luni rezi pe med de urgenta, daca nu mai mult.
Merci
emptyspaces wrote:.eu cunosc pe cineva care este rezident pe urgente la floreasca si era super incantat de echipa din care face parte.spunea ca este multa patologie de parcurs pe urgente si ca o zi de munca este cu adevarat cu zi de munca..dar asta acum un an.
MumaPadurii wrote:crin wrote:Dar daca salariul ar fi de 1500-2000lei credeti ca ar scadea rata "abandonului".S-ar inghesui lumea mai mult pe urgente?
Daca matusa-mea ar fi avut **** mi-ar fi fost unchi.
crin wrote:MumaPadurii wrote:crin wrote:
Dar daca salariul ar fi de 1500-2000lei credeti ca ar scadea rata "abandonului".S-ar inghesui lumea mai mult pe urgente?
Daca matusa-mea ar fi avut **** mi-ar fi fost unchi.
Cred ca ti-a sunat aiurea intrebarea,dar cu un pic de imaginatie cred ca ai putea raspunde.Chiar ma intereseaza parerea ta si nu numai.
crin wrote:Imi place ca folosesti un limbaj non-violent,clar,si ai mult bun simt
MumaPadurii wrote:Chiar am fost fetita cuminte de data asta si m-am abtinut sa-ti atrag atentia ca dupa virgula sau punct sau alt semn de punctuatie trebuie sa lasi spatiu.Ma rog, nu "trebuie", dar e mai placut ochiului.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests